Burada pek çok kişiye ben teselliye bulundum. Çoğu kişi de sagolsun beni teselli etti. 85 TYT 60 AYT. Var mı bir kurşunumuz daha? YOK DESENIZ DE DEVAMKE AMA PSIKOLOJI KALMADI :D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sehoka -- 11 Nisan 2023; 19:35:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aniden gelen umutsuzluk hissi ve stres

-
-
Gayet iyi skor hocam 70 günde de konu eksigi + deneme ile neden olmasin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aniden gelen? her zaman orada olan
-
Aniden geliyorsa iyi.
Netleriniz gayet iyi hocam hedefiniz neydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MF 10-20K arası
Yaparsınız hocam. Çalışmaya devam.
Hocam yaparsın netlere bakılırsa hedefe uzak değilsin ki
tyt yükselt, ayt fena değil. Eksikler kapandıkça artar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 11 Nisan 2023; 20:6:13 >
Kafa kalmadı hocam kafa. 184k dan mezunum. Sinir hastası olacağız bu gidişle.
Dayanın hocam çok birşey kalmadı zaten sonrasında mutlu olursun zaten
Benim de TYT 85-95 arası AYT 40-50 tyt için olumsuz bakmıyorum çünkü netlerim fenden dolayı artmıyor.Yani düzeltilebilir.
Ama AYT gözümü korkutuyor.30 civarı mat 10 civarı fen geliyor.Deneyip göreceğiz.
-
TYT Mat kötü de düzenli branş atmaya başladım. Nasip olacak mı bakalım.
Up. Sohbet edelim az hocalarımla.
Gaz vermek icin soylemiyorum, yaparsiniz sadece stres seviyenizi kontrol altinda tutmaniz gerek; basarilar.
Hocam ben 85-95 TYT 40-50 AYT yapıyorum benim için ışık görüyor musunuz(20-30k say istiyorum)
-
Ben de benzer netlerdeyim; dalgalanmalar olacaktir herkes de oldugu gibi. Önemli olan eksiklerimizi kapatmak zaman varken. Sonrasi üni umarim :D
hocam benzer netlerdeyiz özdebirde biraz bu netlerin gerisine düştüm fakat sınavın azizliği demek istiyorum, hep birlikte kazanacağız.
-
iyi bence netler, umarım dilediğiniz gibi olur
-
Hocam çok iyi netler. Muhtemelen çoğumuzun çözdüğü denemeler genelde sınavdan bile zor oluyor. Sınav daha yüksek olur umuyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X