Şimdi Ara

Andy'nin nesi var ? Bir animemidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar soru açık,bu çizgi film animemidir ? Jetixde yayımlanıyor,hergün.Bölümleri tekrar olarak veriyolar hep.Ben sıra sıra izlemek istiyorum.Download linki varsa yardımcı olabilirimisiniz dicektim..

• Animenin kuralları vardır. Andy her ne kadar Animasyon olsada Anime değildir bence.
  • yanlız şöyle birşeyde var anime aslında köktür hareket gibi bir manaya gelir. animation(animasyon) da ondan türemiştir.benim anladığım gördüğüm kadarıyla animeleri farklı kılan çizim tekniğidir özellikle gözler anime de farklıdır.
  • işte buda resimleri ;

valla anime olmasa bile download linklerini verebilecek olursa çok matrak geçer

• Andy'nin nesi var bi anime değildir.

Anime Japon Çizgi filmine verilen genel addır. Bu doğrultuda çizimlerin farklılıkları değil, japonların yapmış olması onları anime yapar. Tabii en belirgin özellikler büyük gözlü, uzun bacaklı vs. vs. olmalarıdır. Ama bu genellemeye uymayan animelerde vardır.

Örnek vermek gerekirse: Avatarın çizimleri her ne kadar anime tarzında olsada, o bir anime değildir.
  • Arkadaslar anime japon çizgi filmlerine verilen ad dır bu bir japon cizgi filmi diilse anime olamaz cizimlerde az cok gosterir ztn bu bir anime diildir
  • bi de diabolik die bi çizgifilm görmüştüm italyanca çizgiromanları vardı o anime miki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULUHAn92

bi de diabolik die bi çizgifilm görmüştüm italyanca çizgiromanları vardı o anime miki?

Ben çok anlamam ama arkadaşlar demiş japon çizgi filmi animedir diye.Burdan çıkarak italyanca olan bi çizgi filmin anime olacağını sanmam.
  • quote:

bi de diabolik die bi çizgifilm görmüştüm italyanca çizgiromanları vardı o anime miki?

çizgi filmmmmmmmmmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

quote:

Ben çok anlamam ama arkadaşlar demiş japon çizgi filmi animedir diye.Burdan çıkarak italyanca olan bi çizgi filmin anime olacağını sanmam.

olur olur adamlar beğenip mangasını italyancaya çevirmişlerdir belki die düşündüm

• Anime japon yapımı animasyonlara verilen isimdir karıştırılmaz edilmez

What's up with andy çizgifilmdir
  • anime olamasa da süper bi çizgi film ya. bi kere izlemiştim hala aklımda. tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.