Şimdi Ara

Andromeda bilgisayarı nasıl bilirsiniz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ercan bey'in iyi niyetli ve yardımsever biri olduğunu düşünüyorum, ancak herkesin ters/negatif bir günü olabilir. belki de yukarda şikayetçi olanlar ters bir gününe denk gelmişlerdir
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ungoot</i>
    <br />bana baqın overclocla kızarttığım sistemi iade alan bir firma için böle konuşturmam anladınızmı geçen sene amd 1700 epox+ vs vs bir sistem aldım andromedadan her neyse ben bunu overclock edecem dedim anakart işlemci ramlaerden birini uçurdu ve geri alıp 3 gün için değiştirdiler ne yaptığımıda naltmıştım ona rağmen şimdi siz ne sayıqlıyorsunuz acep
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Buyrun Burdamn Yakın, Bu Durumda İşlemci Bozulmuş Mu Oluyor Yanmış Mı Oluyor?
  • Arkadaşlar bu konuyu çok ama çok uzatmışsınız. Her firmada zaman zaman iş yoğunluğundan dolayı bazen müşteriye gereken önem verilemeyebiliyor. Bende şimdiye kadar andromeda'dan çok alışveriş yaptım. Şimdiye kadar hiç bir sorunum çıkmadı...Fırsat bulduğum her zamanda alişveriş yapmaya devcam ederim.
    LÜTFEN ARTIK BU İŞİ UZATMAYINIZ...
  • yeteri kadar konustunuz sanırım bu arada birkac gun ıcınde ceza alan olursa bu konu ile ilgili kimse şikayete gelmesin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.