Oncelikle diger arkadaslardan özür diliyorum bu yazicaklarim icin... @CROC Bak ben yazılarımda hakaretten uzak kalmaya, seviyeyi dusurmemeye calistikca sen bu cikar lafiyla tahrik etmeye ugrasiyosun... Terbiyesizligine veriorum... Cevabını yukarıda yazdim... 2 ayrı nick ve ustune arkadasinin nickini kullanma kisiliksizkligini bu topici daha fazla kirletmeden bana ozelden aciklarsan sevinirim... Ayrıca bu forumun adminleri ne is yapar anlamis degilim... 2 3 nick kullananlar hala devam ediolar bu ise... Benim Andromeda ile sorunum oldugu yukarida yaziyo,(hem de senin alinti yaptigin yerde) terbiyesizlik yapmakla ugrasicagina okudugunu anlamaya calissan rezil olmassin... Ben konuyu surekli Andromeda'dan magdur olan var mi gibi sorularla topicteki basliga cekmeye calissam da sen bikaç post once yedigin laflarin ezilmisliginden olsa gerek durup dururken bana satasiyosun ve konuyu benim uzerime yigmaya calisiosun... Altta kalma gibi bi ozelligim yoktur, gereken cevabı layıkıyla alırsın hic suphen olmasin... Kaldı ki senin Andromeda ile alisveris yabmisligin bile yok, sadece tek tarafli biseyler duymussun haddin olmadigi halde beceremedigin kelime oyunlari ile yargilamaya kalkiyosun insanlari... Bunca sikayet diosun, bunca sikayet dedigin 3 kisidir seni de sayarsak... Bu 3 olayda da; PcKoPaT birebir yasamistir, BigKing Distrubutorle alakali Andromeda ile alakali degil,sen de senle alakali olmayan icerigini bilmedigin biseyi buraya tasimissin... Ahlaksizlik ettiginin farkina varip özür dilemeye ve terbiyeye davet ediorum seni.. Cikar gibi seyleri dusunecek kadar bayagilasmayi, ahlaksizligi ancak bunu daha once yapmis birisi dusunebilir... Renkli harfler kullanmakla, Satir basi entera basmakla maalesef hakli olunmuyo... Benim sana tavsiyem yaptigin bu kadar ahlaksizlik ve terbiyesizlikten sonra daha once de yabtigin gibi 3. 4. bi nick alman ve o nickle forumda msg atmaya devam etmen kendini belli etmemendir... Ben bundan sonra kimsenin senin gibi kendine guveni olmayan, kendini gorusunu savunmaktan aciz oldugu icin 2 3 nick birden kullanan birisinin goruslerine saygi duyup okuyacagina inanmiyorum ... Nasil biri oldugunu belli ediyo yazdiklarin,onun icin bundan sonra seviyene dusup yazacagin hicbirseye cevap veremem... Sana yeter bu kadar... ---------- Adminler siz de su nick islerine dikkat ederseniz daha iyi olur sanırım...[dry] ---------- Son olarak magduriyet ayrıdır sorun yasamak ayrıdır... Saygilar [dry]
Arkadaslar konuyu dagittigim icin ozur dilerim ama birinin bu densize haddini bildirmesi gerekiyodu... [dry]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ErcanXP-M</i> <br /> BİG KİNG ( Aspet Manukyan ): Ben size o kadar yardımcı oldum.Ama siz(andromeda da birçok kötü anım )var demişsiniz ne zaman geldinizde sizin ile ilgilenmedim veya işinizi halletmedim telefonda size yardımcı olmaya çalışıyorum demekki siz hiçbirşey anlamıyormuşsunuz.Üstelik bize gelen arızalı ürünlerin hiçbirini arıza yok diye geri almamazlık yapmıyoruz zaten garantiyi ben vermiyorum ki stoğumda da değiştimiyorum.Her işin kendine göre kuralları vardır bu sadece benim firmam için geçerli değil ürünü aldığınız zaman kafanıza estiği gibi iade etmek istiyorum diye birşey yoktur arıza var ise ithalatçı firma ya gönderirim arıza gerçekten var ise değişir gelir.o zaman her müşteri gelsin istediği kartı alsın evinde denesin hoşuna giderse alsın gitmese almasın.Siz satıcı olsanız böyle bir uygulamayı acaba kabul edermiydi.Ayrıca Aspet bey o 30 milyonu biz değil Boğaziçi aldı.Ben müşterilerime fazlasıyla yardımcı oluyorum.size de çok yardımcı oldum.Ama karşılığını bu yazılarınızdan aldım.İyilik yapmanın karşılığında kötülük buldum.
1-Kötü anılarım derken her bilgisayar parçası bozulduğunda ya diğer güne dönem ödevi teslim edicek oluyorum yada bana bilgisayar çok lazım olduğunda bozuluyodu o anakart bozulduğunda benim60 sayfa ingilizceden türkçeye kitap çevirmem lazımdı,bilgisayar olmadığı için hafta içi okula gitmeyi 6 saat internet kafede kitap çevirisi yaptım. 2-Bios yüklemeden 30 milyon aldığıızda ben tamm olarak fiyatı bilmiyodum ama önceki hafta başka bir arkadaşında anakartı gitmişti onunda anakartı 3 gün orda kalıp sadece 20milyona lamışlarda bende 30alınınca direk arakaş oo seni kazıklmışlar dedi,bilmiyorum belki başka bir modelden yada başka bir neden den dolayı ama para sorn değil sizde biliyosunuz bir anda cebimden 2milyar çıkartı çok rahtlıkla alışveriş yapan biriyim... 3-Fx5200 olayı bana biraz enterasan geldi çünki ben onu geri teslim edip 160dolara ti4200 alıcaktım nedense siz bunu istemediniz nedenini anlıyamamıştım uyuzlukmu yoksa başka bir nedenden mi sonuçta karınız fazla olacaktı ama siz istemediniz neyse ekran kartı benim için soru olmadı aldığım fiyatın biraz altına kartı satıp yurt dışından 200dolara 9700pro aldım,sonuç olarak benim için bu daha iyi olsu ama çok merak ediyorum pağlı olmasına karşı 160dolara ti4200 alıcaktım neden kabul edilmedi?
Şahsen okadar kötü olaylar yaşamadım ama hepsi çok kötü zamanlarda onun dışında Ercan beyle baya bir muhabbetimiz vardır,şahsen kendisi kötü biri değildir,ama dikkatinizi çekerim bir çok bilgisayar firması 1hafta içinde üründen memnun kalmadığınız taktirde para iadesi yada ürün değiştirme yapıyo ama bunu sizde hiç göremedim?
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by keyn</i> <br />Arkadaslar konuyu dagittigim icin ozur dilerim ama birinin bu densize haddini bildirmesi gerekiyodu... [dry] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Keyn, şimdi senin ne kadar ahlaksız, ne kadar terbiyesiz , sağır hatta ve hatta kör biri olduğunu ispat edeceğim. Bunları, senin görmen anlaman için değil, bu yazdığın saçmalıkları okumak zorunda kalan arkadaşlar için yazıyorum. Onlara örmek olasın, senin düştüğün duruma düşmesinler diye yazıyorum. İnan sen, ne benim, ne de burada seni okumak zorunda kalanların, umurunda bile değilsin aslında. Sadece senin edepsizliğin ortaya çıksın bu bana yeter…,
<b>Ben de maalesef diğer arkadaşlar gibi, zamanında andromedadan alış veriş yaptım ve onu yukarıda a belirttim. Fakat sen KÖRSÜN, onu da bırak okumayı bile bilmiyorsun. Okuyabilsen dahi OKUDUĞUNU ANLAYACAK KAPASİTE BİLE YOK SENDE..</b>
Maalesef biz bu forumlarda senin gibi CAHİL birileri ile zaman zaman muhatap olmak zorunda kalıyoruz. Bunun tek nedeni ise haksızlığa tahammülsüz oluşumuzdur.
Sen ve senin gibi zavallılar, daha bu forumların ne işe yaradığını bile bilmeyen, anlamak istemeyenlerle doldu taştı. Bunun tek faydası sen hariç, bazı haddini bilen, kendisine öz saygısı olan kişilerin forumlarda yazılanları okuyarak yararlanmalarıdır. Sende ise, bu öz saygı yok..
Sana laflarını zaten yukarıda yedirdim..Yeterince rezil olduğun halde, utanmadan, etrafına sorumsuzca HALA ..ok atmaya devam ettiğini görenler zaten senin ne denli REZİL biri olduğunu anlıyor. Anlamayan, haddini bilmeden terbiyesizlik eden tek rezil sen kaldın.. Diğerleri çekti gitti.. Bir ..vanak sen kaldın..
Amacın tükürdüğünü yalamamak ise bunu zaten yaptın yukarıda..sen kimsin ki elalemin çektiği eziyetleri görmezlikten gelerek hala umarsızca hatalı bir firmayı savunuyorsun…? Bendeki bilgilerin kulaktan dolma olmadığı zaten yukarıda ispatlandı.. a “keyn” !
Önce sen, sorulan sorulara bir cevap versene..sıkıyorsa.. Bak önceki mesajlarımda sana bir sürü soru sordum.. cevaplasana..?? Biz sıradan tüketiciler, senin gibi y-a-l-a-k-a, kraldan da kralcı tipleri çok gördük. Onların lafına kanacak kadar Keyn değiliz..
Sen sorulara cevap ver..tek tek.. ama, Sen cevap veremezsin.. senin işim gücün, laf kalabalığı yapmak..burada yazılanları herkes okuyor..senin yanılgın, bu yazılanları okuyanları APTAL SANMAN.. Kusura bakma ama, o sen olmayasın.? Kendi başına laf ebeliği yapıp duruyorsun..
TERBİYE SINIRLARINI, BİR İNSANA YAKIŞMAYACAK KADAR AŞAN BİRİSİ için benim bu kadar enerji harcamam, senin için değil, okumak zorunda kalanlar içindir.
<b>Senin elle tutulur bir kişiliğin olsa, Andromedayı nasıl bilirsiniz ile açılmış bir topicde 2 sene önce alışveriş yapmış olduğun bir yeri niçin savunuyorsun..? BEN SÖYLİYEYİM, YA SEN ANDROMEDADA ÇALIŞAN BİRİSİSİN YADA, ORTAĞISIN..? Bunun başka bir türlü açıklaması yok..! Çünkü, hiç bir normal akla sahip olan bir insan, HAYBEYE, hataları savunmaya kalkmaz..
Maşallah öyle bir sağır ve körsün ki.. fenomenhaa, PcKoPaT, BigKing arkadaşların 1.5 ay verdiği mücadeleyi görmezlikten geliyorsun..!!. Bu arkadaşların hepsi malların Andromedadan almışlar, İthalatçı/Distribütör'den değil..!! Arkadaşlara yapılan terbiyesizlikleri sanki çok normal bir olaymış gibi lanse ediyorsun.. sana sorulan sorulara cevap bile vermiyorsun.? Çünkü, CEVAP VEREMİYORSUN..!</b>
Nedir bu senin terbiyesizliğin yaw..? Çok laf ebeliği yapmayı biliyorsan, Kendi firmanı adam gibi yönet..! yada her zaman olduğu gibi, hiçbir şikayete kulak asma, zeytinyağı misal, hatalarına devam et..!
Burada bunu, kimse yemez sayın <b>AndroKeyn !!</b> Kişiliksizliğinin bin bin para.. utamadan bi de benim 2.ci nickimle urşıyorsun..bundan sana ney..? kime ney..?..sen önce sorulan sorulara cevap ver, kaçma..!
Senin ne kadar, haddini bilmez, hiçbir ticari ahlaka sahip olmadan, sadece beli şahsi çıkarlar üzerlerine kurulu dengelerin koruyucusu, yağlamacı biri olduğun ortada iken, etrafına durup duruken ..ok atmanı açıklayabilecek tek bir elle tutulur cevabın yok..
Bu sorulara cevap verirken edebini korumaya çalış, burada ben de dahil hiç kimse, kuru gürütüye pabuç bırakmaz ona göre.. Bir yandan edebini korumaya çalıştğını iddia edip, diğer yandan, ahlaksızlğın tipik örneklerini göstermen, burada okuyucu durumunda kalanlara karşı abes kaçıyor.. açıkçası abesle fazla iştigal etmeden konuya dön, konuya..! Terbiyesizliğin yeri değil bu forumlar..
<b>Senin yukarıda anlattıklarının hiç bir mantıklı anlamı yok..! senin yaşadığını iddia ettiğin sorun ile diğerlerinin yaşadığı sorunlar arasında dağlar kadar fark var. Anlattıklarının bariz sorunlar yaratan sorumlu bir firmanın ticari pozisyonu ile de bir alakası yok..!
Bu kadar yalakalıktan sonra söylediklerinin doğru olduğunu bile ispat edemezsin..!
Üstüne üstlük, konuştukça batıyorsun..! Sen önce kendine bir sorsana, Hala bu topici Niçin İŞGAL Ediyorsun..?</b>
Bu aşağıdaki soruları sana sormuyorum. Topicdeki diğer arkadaşlara soruyorum. Sana yukarıda ve önceki mesajlarımda yeterince soru sordum. Sen, o sorulara cevap ver önce…
<b>-Garanti kapsamındaki bir ürünün, değiştirilmesi için tüketici kanunlarına bile muhalefet gösterip 1.5 ay müşterinin bekletilmesi hangi sorumlu ticari bir firmanın hakkıdır..??? Bu süre içinde bu arkadaşlar, sorunlu mu oldu, MADUR mu oldu ?
-Andromedanın bahane ettiği hangi neden, bu kanun nezdinde geçerlidir..?
-PcKoPaT’ın Andromeda ile yaşadığı problem mahkemeye yansısa idi, Andromeda, HD’i kendinin değil de, malı alan kişinin düşürdüğünü iddia etse idi, tüketici bunun aksini nasıl ispat edebir ve hakkını nasıl arayabilirdi..?
<u>Not:</u> Bu yazılarımdan dolayı kimseden özür dilemiyorum. Anlattıklarımın hepsi gerçek ve bazı sorumlu kişilere verilmesi gereken cevaplardan ibarettir. Aracı firmalar ile sorunları olan kişilerin, hiç bir korkusu ve endişesi olmadan, hakkını araması için gerekli, sorunları aktarma, soruları sorma ve cevap isteme hakkından ibarettir.</b>
Sayın CROC ( Acaba Cemal ÖZER mi desem ),
Siz benden Smedia Fx 5700 Ultra almadınız mı ? neden kendinizi inkar ediyorsunuz.Kişiliğinizi çok güzel belli ediyorsunuz.Aslında sana cevap verecek kadar seni seviyene inmem de beni burada savunan ,bilen kişilere bu nedenle hakaret ve saygısızlık yapmana müsade edemem.HADDİNİ BİL.Yalancısın ,ÇÜNKÜ; Mascoma boardu götürdüğün gün göya Andromeda yı arayıp Epox 8RDA3+ var mı diye sordum dedin bana.halbuki burada çalışanlara böyle bir ürün soran müşteri aradı mı ? dediğimde yok dediler.Olmayan bir ürüne var demeyiz dediler.Sadece tarif almak için aramışsınız.Sonuçta sorununuz hal olmuş.MASCOM SİZE BOARD VERMEK ZORUNDADIR.ELİMDE OLMAYAN MALI SİZE YARATAYIM MI? BUNU SİZ DE ÇOK AMA ÇOK İYİ BİLİYORSUNUZ DA SİZ DE BİLGİSAYAR FİRMASI SAHİBİ OLDUĞUNUZ İÇİN ( ÇÜNKÜ BANA MÜŞTERİME AKŞAMA YETİŞTİRMEM GEREKİR DEDİNİZ ) AMACINIZ SADECE ANDROMEDA YI KARALAMAKTIR.SONUÇTA BEN SATTIĞIM ÜRÜNLERİN ARKASINDAYIM.SİZ O GÜN ACELENİZ OLDUĞU İÇİN MASCOMA GİTMEYİ BİZZAT SİZ KENDİNİZ TEKLİF ETTİNİZ.BURDA DA OLAYLARI BU DENLİ ÇARPITMANIZI ESEFLE VE HAYSİYETLİ KINIYORUM.VE SİZİ MERTLİĞE VE HAYSİYETLİ OLMAYA,DÜRÜST OLAMAYA DAVET EDİYORUM.
ŞİMDİYE KADAR TAM 7 SENEDİR HİÇ BİR MÜŞTERİNİN BENDE MALI KALMAMIŞTIR.HİÇ KİMSEYE EKSİK VEYA YANLIŞ MAL GÖNDERMEDİM.VE GARANTİ TAKİBİNDE HİÇBİR MÜŞTERİMİ MAĞDUR BIRAKMADIM.SENDEN BAŞKA HERKES BUNU İYİ BİLİYOR.EĞER AKSİ OLSAYDI HİÇKİMSE BENİ BÖYLE CANDAN SAVUNMAZDI.O KİŞLERE BURADAN SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM.
Saygılarımla,Ercan ÇİFTÇİ
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ErcanXP-M</i> <br />Sayın CROC ( Acaba Cemal ÖZER mi desem ), Siz benden Smedia Fx 5700 Ultra almadınız mı ? neden kendinizi inkar ediyorsunuz.Kişiliğinizi çok güzel belli ediyorsunuz.Aslında sana cevap verecek kadar seni seviyene inmem de beni burada savunan ,bilen kişilere bu nedenle hakaret ve saygısızlık yapmana müsade edemem.HADDİNİ BİL.Yalancısın ,ÇÜNKÜ; Mascoma boardu götürdüğün gün göya Andromeda yı arayıp Epox 8RDA3+ var mı diye sordum dedin bana.halbuki burada çalışanlara böyle bir ürün soran müşteri aradı mı ? dediğimde yok dediler.Olmayan bir ürüne var demeyiz dediler.Sadece tarif almak için aramışsınız.Sonuçta sorununuz hal olmuş.MASCOM SİZE BOARD VERMEK ZORUNDADIR.ELİMDE OLMAYAN MALI SİZE YARATAYIM MI? BUNU SİZ DE ÇOK AMA ÇOK İYİ BİLİYORSUNUZ DA SİZ DE BİLGİSAYAR FİRMASI SAHİBİ OLDUĞUNUZ İÇİN ( ÇÜNKÜ BANA MÜŞTERİME AKŞAMA YETİŞTİRMEM GEREKİR DEDİNİZ ) AMACINIZ SADECE ANDROMEDA YI KARALAMAKTIR.SONUÇTA BEN SATTIĞIM ÜRÜNLERİN ARKASINDAYIM.SİZ O GÜN ACELENİZ OLDUĞU İÇİN MASCOMA GİTMEYİ BİZZAT SİZ KENDİNİZ TEKLİF ETTİNİZ.BURDA DA OLAYLARI BU DENLİ ÇARPITMANIZI ESEFLE VE HAYSİYETLİ KINIYORUM.VE SİZİ MERTLİĞE VE HAYSİYETLİ OLMAYA,DÜRÜST OLAMAYA DAVET EDİYORUM. ŞİMDİYE KADAR TAM 7 SENEDİR HİÇ BİR MÜŞTERİNİN BENDE MALI KALMAMIŞTIR.HİÇ KİMSEYE EKSİK VEYA YANLIŞ MAL GÖNDERMEDİM.VE GARANTİ TAKİBİNDE HİÇBİR MÜŞTERİMİ MAĞDUR BIRAKMADIM.SENDEN BAŞKA HERKES BUNU İYİ BİLİYOR.EĞER AKSİ OLSAYDI HİÇKİMSE BENİ BÖYLE CANDAN SAVUNMAZDI.O KİŞLERE BURADAN SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM. Saygılarımla,Ercan ÇİFTÇİ <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Ben o, adı geçen kişi değilim. Sayın Ercan bey, Lütfen yalancılığınıza devam etmeyin. Bu cevabı, sadece mesajınıza CROC diyerek başladığınız için yazıyorum.
Ayrıca, benim, yalancı olmadığım da bariz ortada. Çünkü şahit olduğum bu olay, sizinde onayladığınız gibi " GERÇEK "'tir. Daha önce de belirttiğim gibi, ben bu olaya sadece şahit oldum. Fakat, her nedense sizin işinize, sanki ben o kişiymiş gibi cevaplamak geliyor.
Aslında, muhattabınız ben değilim. Siz, sorununuzu kendi müşteriniz ile halledin. Artık, benim sizden mal alacak bir nedenim yok. Yukarıda yazdıklarınız ile ilgili olarak ise ben daha önceki mesajlarımda gereken cevapları verdim ve sorular da sordum.
Eğer siz, bu sorun hakkında direkt olarak bana " Croc'a " cevap vermeyi düşünürseniz, öncelikle benim önceki mesajlarımda yazdıklarımı okumanızı rica ederim. Bu durumda herkes, karşılıklı, haddini bilmiş olacaktır.
Son olarak; Benim Andromedayı haybeye savunan kişi ile ilgii olarak yazdıklarımın nedeni, o kişinin sorundan çok, kişilerin, kişiliği ile daha çok ilgilenmesidir. Bu yanlıştır. Ben sözünü ettiğiniz kişi değilim. Fakat, şurası da bir gerçek ki, <b>sorunu olan kişileri faturalarından tespit edip forumda onlardan izin almaksızın isimlerini zikretmeniz ayrıca çok büyük bir ayıptır. </b>
Sizler, sorunlar ve mağdurların problemleriyle uğraşmaktan çok, kişilikler ile vakit kaybetmeye devam ederseniz, daha çok müşteri kaybedersiniz.
Kusura bakmayın ama hala kötü örnek olmaya devam ediyorsunuz. Kısacası ben, Andromeda ile ilgili olarak tek bir kötü olaya şahit oldum ve o da bana yetti. Çünkü benim için önemli olan şey, satıcı firmanın satıştaki ticari ve teknik başarısından çok, müşterisi madur olmadan ve zamanında, satış sonrası gösterdiği destektir.
Saygılarımla, <b>CROC</b>
Sayın CROC, Peki bu kişi siz değilseniz.Telefon konuşmalarını bana aynen aktarıyorsunuz.Şahit olduğunuz olayda nasıl bu kadar bilgi sahibi oluyorsunuz.Şahit olsanız dahi olayların içeriğini bilmeden bu şekilde eleştirmeye,yorum yapmaya hakkınız yok.Benden alışveriş yapmayan bir kişinin bu denli alaksız yorum yapması çok gereksiz ve çok saçmadır.Tele kulak gibi yokss telefon konuşmalarını mı dinliyorsunuz.O anda mascom da 3. bir kişinin olmadığını çok iyi biliyorum.Siz sonuçta kendinizi bana Cemal Özer diye tanıttınız.Korkunuzun ve kendinizi açıklamamanızın nedenini çok iyi biliyorum. EĞER ISRARLA O BEN DEĞİLİM DİYORSAN BU OLAYA KARIŞMAYA HİÇ AMA HİÇ HAKKIN YOK.MADEM SEN DEĞİLSİN MÜŞTERİM SORUNUNU HALLETİ VE BENDEN MEMNUN .BU SENİ İLGİLENDİRMEYEN OLAYLARA KARIŞMA HAKKINI NERDEN ALIYORSUN.
ANDROMEDA ' YI BİLEN ÇOK İYİ BİLİYOR.BEN DOĞRU DÜRÜST OLDUKTAN SONRA HİÇ BİR ZAMAN MÜŞTERİ KAYBETMEDİM VE KAYBETMEM DE.
AYRICA SENİN BENİM İSMİMİ YAZMAYA HAKKIN VAR DA BENİM YOK MU?
ASLINDA SANA CEVAP VERMEM.AMA OLAYLARI YALAN YANLIŞ SAPTIRDIĞIN VE HAKSIZ YERE KONUŞTUĞUN İÇİN SANA CEVAP VERDİM.
Ercan ÇİFTÇİ
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by keyn</i> sen de senle alakali olmayan icerigini bilmedigin biseyi buraya tasimissin... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> bu benim basindan beri yazdigim sey... <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by CROC</i> <b>Ben de maalesef diğer arkadaşlar gibi, zamanında andromedadan alış veriş yaptım ve onu yukarıda a belirttim. Fakat sen KÖRSÜN, onu da bırak okumayı bile bilmiyorsun. Okuyabilsen dahi OKUDUĞUNU ANLAYACAK KAPASİTE BİLE YOK SENDE..</b> <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> bu CROC(veya potspot veya HeavyWeight)in verdigi terbiyesizce cevap <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by CROC</i> Daha önce de belirttiğim gibi, ben bu olaya sadece şahit oldum. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> iste bu da kendisini tekzip eden aciklamasi [dont] Hic utanma sikilmada yok sende belli... Rezillik, cirkeflik de biyere kadar... Sana son sozum su <b>"Biliyorsan konus ibret alsinlar, Bilmiyorsan sus,bari adam sansinlar!"</b> <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by keyn</i> Durustlugune , iyi niyetine guvendigim , bu topictekiler de dahil kimseyi magdur etmemis , bi sorun oldugunda yardımını esirgememis birisini savunmamak beni rahatsız eder... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> bak bu da birkac post once yazdigim Andromeda'yi niye savunduguma dair cevaptir... Ayrica sadece bu degil bu topicte insanlarin kendini sanki magdurmus gibi gostermesine tepkimdir... Artik yeter siktin, biraz utanma arlanma sahibi isen sus artik , özür dilemeni bile istemiyorum... <u>Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az ... </u>[dry]
abi bu topic ne olmuş böyle yavv harb alanına dönmüş. arkadaşlar sakin olalım lütfen.[frndsp]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ErcanXP-M</i> <br />Sayın CROC, Peki bu kişi siz değilseniz.Telefon konuşmalarını bana aynen aktarıyorsunuz.Şahit olduğunuz olayda nasıl bu kadar bilgi sahibi oluyorsunuz.Şahit olsanız dahi olayların içeriğini bilmeden bu şekilde eleştirmeye,yorum yapmaya hakkınız yok.Benden alışveriş yapmayan bir kişinin bu denli alaksız yorum yapması çok gereksiz ve çok saçmadır.Tele kulak gibi yokss telefon konuşmalarını mı dinliyorsunuz.O anda mascom da 3. bir kişinin olmadığını çok iyi biliyorum.Siz sonuçta kendinizi bana Cemal Özer diye tanıttınız.Korkunuzun ve kendinizi açıklamamanızın nedenini çok iyi biliyorum. EĞER ISRARLA O BEN DEĞİLİM DİYORSAN BU OLAYA KARIŞMAYA HİÇ AMA HİÇ HAKKIN YOK.MADEM SEN DEĞİLSİN MÜŞTERİM SORUNUNU HALLETİ VE BENDEN MEMNUN .BU SENİ İLGİLENDİRMEYEN OLAYLARA KARIŞMA HAKKINI NERDEN ALIYORSUN.ANDROMEDA ' YI BİLEN ÇOK İYİ BİLİYOR.BEN DOĞRU DÜRÜST OLDUKTAN SONRA HİÇ BİR ZAMAN MÜŞTERİ KAYBETMEDİM VE KAYBETMEM DE.AYRICA SENİN BENİM İSMİMİ YAZMAYA HAKKIN VAR DA BENİM YOK MU? ASLINDA SANA CEVAP VERMEM.AMA OLAYLARI YALAN YANLIŞ SAPTIRDIĞIN VE HAKSIZ YERE KONUŞTUĞUN İÇİN SANA CEVAP VERDİM. Ercan ÇİFTÇİ <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Madem müşteriniz sizden çok memnun, niçin hala, <b>beni o sanarak</b>, kendisine hitaben ısrarla derdinizi anlatmaya, ONU İKNA ETMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ ?
Demek ki memnun değil...
Daha önceki mesajlarımı okumamakta direniyorsanız, bari burada yazdıklarımı okursunuz umarım;
<b><u>Olayı bir daha anlatayım;</u></b>
Bir gün, board'umla ilgili bir sorun nedeniyle, Mascom'da bulundum. B. sayarımı teknik serviste kontrol edilirken, servisin resepsiyon bölümünde bekliyordum.
O sırada 2 adam geldi, b.sayarlarının durumunu sordu. Teknik servis yetkilisi, gelen kişilere boardlarının arızalı olduğunu, yenisi ile değiştirebileceklerini fakat, b.sayarın içindeki boardun aynısından şu an için ellerinde bulunmadığını, başka bir model ile derhal gerekli değişikliğin yapılabileceğini fakat bunun yapılabilmesi için, konuyu Andromedadan Ercan bey'e önce kendileri tarafından izah edilmesi gerektiğini, gerektiği takdirde, kendilerininde Ercan bey'le telefonda görüşebileceklerini söyledi.
Gelen 2 kişi ve Mascom teknik servis yetkilileri ne kadar dil döktüyse de Ercan beyi inadından vaz geçiremedi. Ercan bey her nedense bir türlü durumu kabullenmedi.
Çıkarlarken arkadaşlara durumu sorduğumda, B.sayar dükkanlarının olduğunu, İstanbul dışından bir müşteriden sipariş aldıklarını, müşterilerinin aynı akşam memleketine döneceğini, gerekli değişikliğin mutlaka bugün yapılması gerektiğini fakat, Ercan beyin, b.sayarlarının içindeki board'un Mascom'un tarihi belli olmayan bir zamanda depolarına gelmesi halinde ancak, aynı model board ile değiştirebileceğini söylediğini bana iletti. ------------
Board'u sattığınız müşterileriniz, çok üzüntülü bir şekilde, binayı terk etti Ercan Bey...
Bunları duymak için, ne sizin telefonlarınızı dinlemeye nede herhangi bir üstün çabaya girmenin gereği yok dimi Ercan Bey..?
<b>Telekulak olayını ortaya koymanıza bakılırsa, müşterilerinizin tarafıma anlattıklarının hepsi doğru demek ki değil mi Ercan Bey..?</b> Peki o zaman;
Bu forumdaki her kes bilir, ve en azından onlarca kişinin başına gelmiştir. Mascom'un ürünlerinde en ufak bir problem çıktığında, Mascom konuya diğer ithalatçılarda olamayacak kadar büyük bir titizlikle konuya ciddiyetle yaklaşır, sorun kendi getirdiği üründe ise, hiç bir şekilde sizler gibi ARACI FİRMAYI muhattep etmeden biz, sokaktaki tüketicilerin sorunlarını en kısa sürede çözer, hatta ve hatta, eski ürünü alıp, yenisini derhal verir. Hatta hatta hiç bir fark istemeden, üzmeden, beklemeden... Bu olay benim başıma tüm gerçekliği ile geldi. Bunu da not edin, Malı aldığım aracı firmaya, sorunu nasıl çözebilirim diye sorduğumda bana Mascomun adresini verdi, direkt. Yeni malımı Mascom'dan alırken, sorunu aracı firmayla kendileri hallediverdi.
Peki bu sizinle niçin olamıyor Ercan Bey.?
<b>Çünkü sizin stoklarınızda yok..??</b>
Benim önceki malımın aynısı, malı aldığım aracı firmada var mı idi ki..?.. Tabi ki yok idi çünkü, aradan 1 yıldan fazla bir zaman geçmiş idi..!!
<b>Ayrıca, şahit olduğum olayda müşteri illa da aynı modeli istemedi ki sizden. SADECE, Sorununun çözülmesini istedi.... </b>
Mascom yetklileri farklı bir model ile değiştirme konusunda sizi ikna etmeye çalıştı.. bu da mı yalan Ercan Bey..? Müşterinizin herhangi bir ısrarı da olmadı illa da aynı model diye ki..??
Müşteriyi ne ilgilendirir ki sizin mal stoklarınız.? Müşteri sizden problemini çok kısa olan süresi içinde sorununu çözmenizi istedi sizden....
Siz, pek alada istese idiniz çözebilirdiniz müşterinizin problemini.. cari hesaplarda problemi Mascom ile pek ala da çözebilirdiniz probleminizi.. Yalan mı Ercan Bey..?
Gelelim, bu olaya karışma hakkınız yok meselesine...
VAR, Ercan Bey VAR..
Bakın topicde ne yazıyor...?
<b>Andromeda'yı Nasıl bilirsiniz diyor..?</b>
Ben de nasıl biliyorsam, ne gördüysem, neye şahit olduysam bunu yazdım. Bu da mı yalan..? Yalan mı anlattık Ercan Bey...? Siz yukarıda anlattığm ve şait olduğum olayların doğruluğunu zaten onayladınız, öyle değilmi Ercan Bey..?
Siz Andromedanın sahibi olan kişisiniz. Sizi, müşteriniz olan, olmayan bir şekilde tanır. Tanıması gerekir. Sizin kişilğiniz, firmanızı yönetiminize etki eder. Sizin kişiliğinizde ticari olarak saygın yanlarınız yokmudur ? tabi ki vardır.. Örneğin, satış esnasındaki teknik bilginiz, müşterinizin ne istediğini çabuk kavramanız ve istediği yönde donanmların seçimi konusunda altı çizilir tavsiyelerde bulunmanız bir çok firmada yok. Bu takdir edilen bir özellik.
<b>Fakat, biz, sıradan tüketiciler için yukarıdaki özelliklerinizin yanısıra, SATIŞ SONRASI TEKNİK DESTEĞİN zamanında, ve müşteriyi yormadan, yapılması da, en az, bu özellikler kadar önemli... Bu, benim için, diğer arkadaşlara olan öneminden çok daha fazla gerekli..</b>
Sorun da bu zaten.. Ben de dahil, kimse, sizin 100% kötü bir firma olduğunuz iddia etmiyor. Sadece, burada firmanızın eksik bir yönü olan, SATIŞ SONRASI DESTEK konusudur.
Son olarak; Forumlarda, bir tercih meselesidir. Kişiler ister, kendi ismiyle nick alır, ister, başka bir isimle nick alır. Bunu herhalde biliyorsunuz…. <b>Sizin nickiniz gibi mesela..</b>
Doğal olarak, kişilere isimleriyle hitap etmek için, o kişiden bir şekilde onayını almanız, topluma ve üyelerine saygı ile alakalı bir konudur. Yok, siz buna gerek duymuyorsanız, bence bu saygısızlıktır.. ayıptır.
Bir de şu," Doğru dürüst müşteri " tanımını bir yaparmısınız..?
Saygılar, CROC
Sayın CROC,
Mascom dan beni aradıklarında toplam 5 dakika konuştuk.Stoğumda o gün olmayan bir ürünü 2 saat içinde nerden alıpta müşteriye yetiştireyim.Telefonda sen mi konuştun.Ben neler konuştuğumu çok iyi biliyorum.Mascom dan bayan aradı ,hem sorumlu bayan hem de cemal beyle ayrı ayrı konuştum.Elimde 8rda3+ ın kalmadığını söyledim.kesinlikle beni ikna etmek için uğraşmadılar.Çünkü ikna edecek bir durum yok .Neden mi çünkü aradıkları gün zaten elimde ürün yoktu.Neden bunu anlamamakta ısrar ediyorsun.Beni tanımadan birebir muhatap olmadan nasıl oluyorda böyle yorum yapıyorsun.Cemal Bey beni aradıklarında müşterisinin otobüsünün otogardan kalkmasına 2 saat kalkmıştı.Bana daha önceden haber verseydi.Başka board alır verirdim.Ben o saatten sonra nerden hangi boardu alıp vericem.Nasıl yetişirdi.hatta ürün elimde olsa bile Mascomdan çıkıp bana gelmeleri ,monte etmeleri,windows kurmaları,otobüse yetişmeleri kaç saat sürer bana söylermisin.SENCE O SAATTEN SONRA BUNLARIN HEPSİ YETİŞİR Mİ.NEDEN ANLAMAK İSTEMİYORSUN.O KADAR KISA SÜRE İÇİNDE NERDEN ALIP VEREYİM.ANLA ARTIK ANLA ARTIK YETER ANLA ARTIK.OLAYIN İÇİNDE DEĞİLSİN. CEMAL BEY BENİ ARADI DİYOR Kİ 2 SAAT SONRA MÜŞTERİNİN OTOBÜSÜ KALKACAK DİYOR.BEN O SAATTEN SONRA ,BAKIRKÖYDE BU TARZ ÜRÜN SATAN YER YOK.NERDEN ALIP TA VEREYİM SÖYLERMİSİN.NEDEN ANLAMAK İSTEMİYORSUN.NEDEN.NEDEN.NEDEN.
AYRICA BANA SÖYLERMİSİN.EPOX 8RDA3+ BOARD KARŞILIĞINDA MÜŞTERİYE HANGİ BOARDU VEREBİLİRİM.SÖYLERMİSİN BANA. MSI-K7N2 DELTA-ILSR MULTIMEDYA SATIYOR.ONALRIN ELİNDE BU ÜRÜN UZUN SÜREDİR YOK.OLSA BİLE O SAATTEN SONRA GAZİOSMANPAŞAYA GİDİP GELMEM ZATEN 2 SAAT SÜRER.
BUNLARI İYİCE OKU NEDEN ANLAMAK İSTEMİYORSUN.HALA DA ANLAMIYORSAN SENİN ZEKANDAN ŞÜPHE EDERİM.
Ercan ÇİFTÇİ
Bu benim yukarıdaki mesajlarımda yazdiklarım <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by croc</i> <br /> Cevap Hakkımı Kullanıyorum;
Bundan yaklaşık bir sene kadar önce o zamanki bilgi ve maddi olanaklarımla, Mecidiyeköydeki ara sokaklardan birinde ufak bir firmadan XP 1700+dut3c kodlu işlemci almıştım. 1 ay kadar sonra dlt3c kodlu işlemcilerin daha performanslı olduğunu öğrendim. <b>Özenti ya, hemen elimdeki işlemciyi forumlarda satışa çıkardım ve derhal Andromeda'nın yolunu tuttum. XP 1700+ işlemciler her yerde aşağı yukarı $55.-'e satılırken hadi dedik, özel kodlu diye Ercan beyin istediği $65+KDV'yi verdik. </b><hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
<u>Bu da <b>keyn</b> (veya <b>AndroKeyn</b>)in verdigi uyduruk, ahlaksızca cevap;</u>
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by keyn</i> <br /> <b>Kaldı ki senin Andromeda ile alisveris yabmisligin bile yok</b>, sadece tek tarafli biseyler duymussun haddin olmadigi halde beceremedigin kelime oyunlari ile yargilamaya kalkiyosun insanlari... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
<b><u>Sana işte bu yüzden yazdım;[/</u>b]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by croc</i> <br /> <b>Ben de maalesef diğer arkadaşlar gibi, zamanında andromedadan alış veriş yaptım ve onu yukarıda a belirttim. Fakat sen KÖRSÜN, onu da bırak okumayı bile bilmiyorsun. Okuyabilsen dahi OKUDUĞUNU ANLAYACAK KAPASİTE BİLE YOK SENDE..</b><hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Gördüğün gbi , hiç yanılmamışım...
Benim şahit olduğum olayların doğruluğu zaten, Andromeda yetkilisi Ercan Bey tarafından onaylanmış durumda iken sen hala neyi onaylamaya çalışıyorsun..?..yada onaylamamaya çalışıyorsun…pek sayın, kraldan da kralcı..?</b>
Senin patronun olsam, inan seni bu işlere karıştırmazdım.. Çünkü beceremiyorsun..
Sana başka bir şey tavsiye edeyim..
<b>İyisimi sen şu topici bir baştan sona iyice bir oku..OKU Kİ, KENDİ AHLAKSIZLIĞINI VE TERBİYESİZLİĞİNİ BAŞKALARINA BULAŞTIRMAYA KALKMA.. ÇİRKEF GİBİ SIÇRIYORSUN YAAA..!</b>
Özür dile ama benden değil, senin saçmalıklarını okumak zorunda kalanardan, mağdurlarından özür dile, ben istemem.. çünü, artık gereği yok..Seni tanıdığım kadar tanıdım.. Hiç değmezsin..Ne özrüne ne de benim affıma..!!
Ben onaylamadım. Olayları yanlış aktardığını anlatıyorum.
Mascom dan beni aradıklarında toplam 5 dakika konuştuk.Stoğumda o gün olmayan bir ürünü 2 saat içinde nerden alıpta müşteriye yetiştireyim.Telefonda sen mi konuştun.Ben neler konuştuğumu çok iyi biliyorum.Mascom dan bayan aradı ,hem sorumlu bayan hem de cemal beyle ayrı ayrı konuştum.Elimde 8rda3+ ın kalmadığını söyledim.kesinlikle beni ikna etmek için uğraşmadılar.Çünkü ikna edecek bir durum yok .Neden mi çünkü aradıkları gün zaten elimde ürün yoktu.Neden bunu anlamamakta ısrar ediyorsun.Beni tanımadan birebir muhatap olmadan nasıl oluyorda böyle yorum yapıyorsun.Cemal Bey beni aradıklarında müşterisinin otobüsünün otogardan kalkmasına 2 saat kalkmıştı.Bana daha önceden haber verseydi.Başka board alır verirdim.Ben o saatten sonra nerden hangi boardu alıp vericem.Nasıl yetişirdi.hatta ürün elimde olsa bile Mascomdan çıkıp bana gelmeleri ,monte etmeleri,windows kurmaları,otobüse yetişmeleri kaç saat sürer bana söylermisin.SENCE O SAATTEN SONRA BUNLARIN HEPSİ YETİŞİR Mİ.NEDEN ANLAMAK İSTEMİYORSUN.O KADAR KISA SÜRE İÇİNDE NERDEN ALIP VEREYİM.ANLA ARTIK ANLA ARTIK YETER ANLA ARTIK.OLAYIN İÇİNDE DEĞİLSİN. CEMAL BEY BENİ ARADI DİYOR Kİ 2 SAAT SONRA MÜŞTERİNİN OTOBÜSÜ KALKACAK DİYOR.BEN O SAATTEN SONRA ,BAKIRKÖYDE BU TARZ ÜRÜN SATAN YER YOK.NERDEN ALIP TA VEREYİM SÖYLERMİSİN.NEDEN ANLAMAK İSTEMİYORSUN.NEDEN.NEDEN.NEDEN.
AYRICA BANA SÖYLERMİSİN.EPOX 8RDA3+ BOARD KARŞILIĞINDA MÜŞTERİYE HANGİ BOARDU VEREBİLİRİM.SÖYLERMİSİN BANA. MSI-K7N2 DELTA-ILSR MULTIMEDYA SATIYOR.ONALRIN ELİNDE BU ÜRÜN UZUN SÜREDİR YOK.OLSA BİLE O SAATTEN SONRA GAZİOSMANPAŞAYA GİDİP GELMEM ZATEN 2 SAAT SÜRER.
BUNLARI İYİCE OKU NEDEN ANLAMAK İSTEMİYORSUN.HALA DA ANLAMIYORSAN SENİN ZEKANDAN ŞÜPHE EDERİM.
Siz O.K. verse idiniz, başka bir model EPOX board'u ( müşterinizin onayıyla ve alabilse idi, sizin onayınızla ) mascom teknik servisi bard'u değiştirecekti zaten. O gün, müşterinizin model konusunda herhangi bir israrı yok tu ki.. Sizin tavsiyenizle EPOX 8RDA3+ almış zaten. O da sorunlu çıkmış.
İstediği tek şey, sorunlu olan board'un yerine, sorunsuz bir board'un takılması ve 2 saat içinde gideceği yere yetişmesi idi. Hepsi bu..
CROC
OLAYLARI ANLAMADIĞIN İYİCE ORTAYA ÇIKTI.OLAYIN NE OLDUĞUNDAN HABERİN BİLE YOKMUŞ VEYA ÖYLE DAVRANMAK İŞİNE GELİYOR.MASCOM U TANIMADIĞIN BURDAN BELLİ.MASCOM UN ELİNDE ÜRÜN OLSA BENİM NİYE ONAYIMI ALSIN.BEN MASCOM UN PATRONUMUYUM Kİ BENİM ONAYIMI ALSIN.
MASCOM UN ELİNDE ÜRÜN OLMADIĞI İÇİN ( MUADİLİ DE YOKTU ) .ARAYIP STOKTA VARSA ŞAYET BENDEN İSTEDİLER.BEN DE ONLARA BENİM DE STOĞUMDA KALMADIĞINI BELİRTTİM.AYRICA CEMAL BEY ZATEN ALICAĞI BOARDU BİLİYORDU.BEN ONA TAVSİYE ETMEDİM.KENDİ İLK ALMAYA GELDİĞİ ZATEN O ÜRÜNE ŞARTLANIP GELMİŞTİ.
CEMAL BOARDUNU MASCOMA GÖTÜRDÜĞÜNDE ;MASCOMDA Kİ SORUMLU BAYAN CEMAL BEYE : ELİMİZDE BU BOARDDAN KALMADI.PAZARTESİ VEREBİLİRİM DEDİ.CEMAL BEY ACELEM VAR DEYİNCE bayan,ERCAN BEYİ ARAYALIM ONUN ELİNDE VARSA o versin DEDİ.BENİ ARADILAR .BEN DE BENİM DE STOĞUMDA KALMADIĞIMI SÖYLEDİM.
OLAMAYAN BİR ÜRÜN İÇİN BENİ NASIL İKNA ETMEYE ÇALIŞSINLAR Kİ.BİZ BOARD MU ÜRETİYORUZ.FABRİKAM MI VAR. TA Kİ SEN EPOX 8RDA3+ BOARDUN HANGİ ÖZELLİKLERİ TAŞIDIĞINI BİLE BİLMİYORSUN.BİLSEN HERHANGİ BİR BOARDUN BUNA KARŞIKLIK GELEMEYECEĞİNİ BİLİRSİN.DEMEK Kİ BİRŞEY ANLADIĞIN YOKMUŞ NE YAZIK Kİ.SANA BOŞU BOŞUNA MESAJ YAZMIŞIM.ÇÜNKÜ SENİN HİÇ Mİ AMA HİÇ BİRŞEYDEN HABERİN YOKMUŞ.
Ercan ÇİFTÇİ
caps lock açık yazınca hiç birşey olmuyor ercan bey kaldı ki bu tartışmanızı özel mesajlarla yapmanızı öneririm. forum'un rahatı bozuluyor malesef
Madem kisisellestiriyosun olayi ahlaksizligi,çirkefligi birakip acikla bakiyim neden 2 3 nick kullandin ve bunda bi problem gormuyosan neden bana 2 defa msg atip yalvar yakar senin bu rezilligini belli etmememi istedin... Eger biraz haysiyetin varsa acikla hadi neden 2 3 nick kullandigini... [dry]
way ******** ne ateşli tartışma neyse kolay gele
bana baqın overclocla kızarttığım sistemi iade alan bir firma için böle konuşturmam anladınızmı geçen sene amd 1700 epox+ vs vs bir sistem aldım andromedadan her neyse ben bunu overclock edecem dedim anakart işlemci ramlaerden birini uçurdu ve geri alıp 3 gün için değiştirdiler ne yaptığımıda naltmıştım ona rağmen şimdi siz ne sayıqlıyorsunuz acep
Arkadaşlar bende andromedadan alışveriş yaptım..Ercan beyide tanırım.. geçen sene sistemimi topladığımda çok yardımcı olmuştu hatta sistemde bir fan uyuşmazlığı falan vardı(bakır tabletli fan rpm i düşük olduğundan board fan yokmuş gibi görüyor ve arasıra restart atıyordu..bu olayı araştırıp bulmuştu tabi ben boardta bozukluk var diye garantiye yollatmıştım..ama sağolsun beni bekletmeyip stoktan vermişti aynı boardu..) bence ercan bey müşterileriyle gayet duzgun bir şekilde ilgilenen iyi niyetli bir insandır yalnız kendim içinde söylemiyorum bir çok arkadaşıma tavsiye ettim andromeda bilgisayarı ve hepside memnun kaldı...