Şimdi Ara

AndroidX86 4.4 RC2 - 20.05.2014 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
15
Favori
38.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: APC

    ntfs olan hdd'nin bölümlerini göremeyiz sanırım android üzerinden. d sürücüsündeki filmlere ayda müziklere erişmek için.

    İşletim sistemiyle gelen Open Manager programını denediniz mi ? Tüm hdd yi formatlayıp android kurduğum için bu soruya cevap veremiyorum.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apppie.filer adresindeki gibi bir dosya yöneticisiyle de görülebilir sanıyorum.




  • dosya yoneticisi sadece kendi kurulu oldugu yeri goruyor. Linkteki programı deneyelim bakalım olacak mı?
  • bosuna usaşmayın göremezsiniz linux bilginiz biraz üst seviye ise extra linux paketleri ile kerneli yeniden derleyerek ola bilir.. kısacası biraz zor..
  • disk bolumlerini sd kart olarak mount etmek icin grub girdisindeki /data/sdcard.img seklindeki satiri mount etmek istediginiz bolumle degistiriyorsunuz. mesela hard diskin ikinci bolumu sda 2 olsun soyle olacak: SDCARD=/dev/sda2
  • Arkadaslar kurulun sirasinda ne yaptim hatirlamiyorum ama su an hadriskimi daha dogrusu yukledigim hardiskin bolumunu 36 gb olarak goruyor android,nasil yaptigimi hatirlarsam yazacagim, turkce klavye icim cozum yokmuuuu
  • Core2 Duo işlemcili toshiba notebook'a Android x86 4.0 kurdum. Parlayan android yazısı görünüyor, soldan sağa doğru parlama efekti bir kez geçiyor, sonra donuyor, bu 2 saniye içinde tekrar edip duruyor sürekli. Linux pek bilmiyorum ama bana kernel'i yüklerken hata veriyor gibi geldi. Source kodu indirip kendim derlesem sorun çözülür mü acaba?
  • Savi2 bencesorun senin bilgisayarı desteklememesinden kaynaklanıyor.Burada sürüm asusu atom işlemcili pcler için amahttp://www.android-x86.org/download adresinde değişik sürümleride mevcut.Senin pc için uygun olanı görmedim ama onlarıda denemeni öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: positroN

    disk bolumlerini sd kart olarak mount etmek icin grub girdisindeki /data/sdcard.img seklindeki satiri mount etmek istediginiz bolumle degistiriyorsunuz. mesela hard diskin ikinci bolumu sda 2 olsun soyle olacak: SDCARD=/dev/sda2

    Burada ne demek istediginizi tam olarak kavrayamadim. Grub girdisine ve data-sdcard.img satirina nasil ulasacagimi bulamadim.. Windows ortaminda mi yoksa android ortaminda mi yapmam gerek bunu acaba. Siz denediniz mi bunu acaba. Detaylandirirsaniz cok cok iyi olacaktir. Simdiden Tesekkurler
  • Usb belleğe live cd android kurdum, dolayısıyle yaptığım ayarlar yeniden başlatılıdığında sıfırlanıyor. Benim istediğim usb bellekte androidi sürekli kullanmak yani yüklediğim ayarlar programlar silinmemeli.

    Install Android x86 to harddisk bölümünde hedefi flash bellek göstersek olmaz mı? Yani doğrudan flash diske işletim sistemi kursak olmaz mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 28 Mart 2012; 18:55:26 >
  • olur.
  • ben bunu dell notebook uma kurdum. webcam tanıdı wifi kartını tanıdı bluetooth tanımadı. ben merakımdan android x86 asus notebook olanını kurdum ama pek kullanışlı değil gibi geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi origo35 -- 28 Mart 2012; 23:14:37 >
  • Bende uzun süredir harddiski bozuk lg x130 netbookta asus eeepc versiyonunu kullanıyorum. Stabil çalışıyor genellikle :) Sadece video izleme konusunda problem var :) Netbookta zaten bluetooth yok o konu hakkında yorum yapamam :)
  • Ben de denedim gayet hoş olmuş fakat hatalar da yok değil tabii. Keşke Google da bu işe el atsa. Ama inanıyorum ki bu da yakın bir zamanda mümkün olacaktır eğer ki Windows karşısında kan kaybetmek istemiyorsa. Cep telefonları ve tabletlerin yanında dizüstü bilgisayarlarda da Android desteği olmalı bence.
  • Bende Samsung netbook var olur mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Powerofdreams

    Bende Samsung netbook var olur mu ?

    Netbooklarda genellikle eeepc versiyonu çalışıyor.Kontrol etmek için yükleme yapmadan android'i sd karttan çalıştırın.
  • Yukarı ! Güncelleme var.
  • Ben HP Compaq Presario V6000 notebook ta çeşitli x86 ics sürümlerini denedim. Usb üzerinden kurulum yapmadan çalıştırıyorum lakin tüm sürümlerde hoparlörler çalışmıyor. Ses yerine "çat, pat" diye sesler geliyor. Aynı zamanda bluetooth ve wifi de çalışmıyor. Bu sorunları nasıl halledebilirim?
  • öyle söyleme devleltin bile sunucularında windows server 2000 yüklüymüş admin şifreleride 12345 imiş windows'a küfretme
  • arkadaşlar Windows 7 Lite Dark Netbook Edition Ultimate kuran varmı böyle bir netbook versiyonu var..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 6 Mayıs 2012; 16:18:28 >
  • android x86 takımının rc1 sürümü ethernet desteği yok.Flash bellek ile taşıdığınız uygulamaların 99%u çalışmıyor diyebiliriz. Haliyle direk çöpe.
    tablets x86'nın ise ethernet desteği var fakat bunu sistem görmüyor ve sadece tarayıcıda kullanabiliyorsunuz. İlginç bir durumda tarayıcıyla hiçbir şey indirememeniz. Zaten benim gibi wifi.niz yoksa android marketede giremiyorsunuz. Geriye bir tek flash bellek ile uygulama taşımak kalıyor ki; hiçbir depolama aygıtını tanımıyor. Buda çöpe
    Sonuç olarak; şuanda bu sistem ile yapabildiğiniz tek şey internette boş boş gezinmek. Zaten yüksek çözünürlük videoları fln unutun. Adobe flash desteği desen yerlerde. Al birini bur ötekine. Malesef daha çok gelişmesi gereken projeler fakat günlük kullanıma uygun hale geldiğinde ,ben eminim ki çok işe yarayacaktır. En azından stabil çalıştıklarını söyleyebilirim.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.