Şimdi Ara

Android vs Linux vs Windows Mobile

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yeni bi telefon almayı düşünüyorum fakat cok kararsız kaldım.öncelikle bu işletim sistemlerinden hangisinde uygulama indirebilecegimiz market,appstore gibi bi program var.hani cok kararsız kaldım.android alsam galiba alabilecegim telefon i7500 ,linux olarak samsung i8320 var.wm olarak samsung i900 omnia var, s8003 jet var htc telefonlar var yada bada lı 8500 wave var.
    alacagım telefondan beklentilerim : uygulama açısından zengin olsun.market gibi uygulama indirebilecegi bi cihaz olsun ( iphone gibi) başka bi beklentim yok :)
    şeytanda diyoki madem uygulama acısından zengin istiyosun al ipod touch geri kalanınada ince bi telefon kullan.ama diger taraftanda iki cihazı birden taşımak zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhan G. -- 1 Eylül 2010; 15:04:27 >

• ARKADAŞIM WM ALMADA NE ALIRSAN AL BEN 4 TELEFON ALDIM WM LU MEMNUN DEGİLİM AMA BAZI YERLERDE YORUMLARA GÖRE Android COK HIZLI GELİSEN BİR İSLETİM SİSTEMİYMİS HER KEZ ONU TAFSİYE EDİYORDU
  • Program olarak en fazla kaynak şuan Windows Mobile fakat Android birkaç senede bütün sistemleri program olarak geçer. Geleceğe yönelik şuan için en iyisi android gibi görünüyor.
  • Android
  • quote:

Android

Android diyorsunuz neden peki acıklama yaparmısınız merak ettim acaba ben hep wm kullandım ne fark var ?
  • Evet arkadaslar android demişsinizde wm den farkı ne acaba.bide marka model olarak ne önderirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömer64

quote:

Android

Android diyorsunuz neden peki acıklama yaparmısınız merak ettim acaba ben hep wm kullandım ne fark var ?

açıklamayı ben yapıyım bare Android şu an yeni çıkacak MeeGo yazılım platformundan sonra en açık kaynak kodlu yazılım platformu. Yani çok özgür bir platform Bu nedenle oyun ve uygulama geliştiriciler bu platformla ilgileniyor. Son zamanda Android çok tutuldu hatta Amerika'da İOS'u geçti. Bu nedenle çok yatırım yapılıyor Android'e. Bu nedenle hızlı gelişiyor, çok uygulama yapılıyor ve çok farklı alternatifler var, yani İOS gibi sırf Google'ın kendi telefonunda kullanılan bir platform değil. Ayrıca uygulamaları da çok kaliteli bence

ANDROİD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightSLayer -- 1 Eylül 2010; 18:23:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows vs ubuntu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen sadece işletim sistemi olarak sormuşsun soruyu fakat kullanacağın cihazın da işletim sisteminin doğru çalışmasında büyük önemi var.. birincisi android şu anki mobil işletim sistemleri arasından geleceği en parlak görüneni ayrıca bada os da samsung un uygulama mağazası ve özellikle wave ile birlikte gösterdiği stabil çalışma performansıyla gerçekten güzel bi işletim sistemi ben o yazdığın cihazlara arasından samsung wave i öneririm ya da maddi durumun yetiyorsa android kullanan daha üst model cihazlar (samsung galaxy s ya da nexus one gibi) alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 1 Eylül 2010; 18:52:35 >
  • arkadaslar maximum 500 lira limitim var.model sorsam ne önerirsiniz.spot yada 2.el de olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.