Şimdi Ara

Android uygulamasında 'Bu uygulama ülkenizde kullanılamıyor' sorununu nasıl çözerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben memu emulatör kullanıyorum.İndirdiğim bazı uygulamalarda "This application not available in your country" hatasını alıyorum.Youtube a baktım.Ordaki videoları izledim.Onlar cep telefonuna vpn kuruyorlar öyle ülkeyi değiştirerek yapıyorlar.Ben denedim hiçbir vpn programı kurulmadı.Bilgisayarıma vpn programı indirsem olur mu?Kısaca sorunumu nasıl çözerim?(Gene belirteyim telefon değil emulatör MEMU kullanıyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır."
  • Kullanacak bilgisayarım olmadığından deneyememiş olsam da bir link atabilir miyim?

http://www.memuplay.com/blog/index.php/2017/02/20/how-to-change-country-and-operator/

Orijinalden alıntı: Haggard1963

Uygulamanın apk'sini bulup yükleyebilirsiniz.

Zaten apk sı var.Memu emulator kullanıyorum.Ancak uygulamayı çalıştırıyorum.Bir süre sonra "bu uygulama ülkenizde kullanılamıyor" uyarısı alıyorum.

Orijinalden alıntı: Exfat

Kullanacak bilgisayarım olmadığından deneyememiş olsam da bir link atabilir miyim?

http://www.memuplay.com/blog/index.php/2017/02/20/how-to-change-country-and-operator/

Hocam sağol linke baktım ve pcye kaydettim.Ancak şu anda vaktim olmadığından hemen deneyemicem.Denedikten sonra sonucu yazarım sana sağol yardımın için.

Orijinalden alıntı: Exfat

Kullanacak bilgisayarım olmadığından deneyememiş olsam da bir link atabilir miyim?

Hocam baktım ama bendeki farklı benimkiyle seninkini yan yana kouyp resmini çektim.Android uygulamasında "Bu uygulama ülkenizde kullanılamıyor" sorununu nasıl çözerim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • turkuaz999 T kullanıcısına yanıt
    Maalesef bir bilgim yok. Onu da internetten buldum zaten :(

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.