Bildirim
Mobil Chrome de masaüstü sürümü neden açılıyor telefonda?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
çerezlerden olabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Çerez dediğin geçmiş mi onu mu sileyim. Birde masaüstü ile de senkronizasyon var ya acaba ondan mı yapıyor normalde onu da yapmaması lazım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
google kromumu kullanıyorsunuz htcnin dandik uygulamasınımı ben iki tarayıcıdada böyle sorun yaşamadım (bende m8 kullanıyorum)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 初音ミク -
Galiba hallettim hocam bende herhalde Chrome kullanıyorum çok girilen siteler önde çıkıyor telefonda orda galiba masaüstü versiyonunun adresi var bende oraya basıyordum kaldırdım onu şimdi mobil uzantılı adresi ekledim.
Bu arada siz teknoseyir de ki hatsune miku ile aynı kişimisiniz orda çok takılırım da nickten tanıdım :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ... -
Aynı kişi değiliz :)
bende takip ediyorum onu güzel bilgilar baylaşıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 18 Kasım 2016; 20:26:08 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 初音ミク -
Tamam öyleyse yinede avatar güzel :) m8 den memnun musun ben pek sorun yaşamıyorum aslında sadece ilk aldığımda ses seviyesi sanki daha yüksekti 6.0 güncellemesi ile düştü gibi biraz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: enevre
Tamam öyleyse yinede avatar güzel :) m8 den memnun musun ben pek sorun yaşamıyorum aslında sadece ilk aldığımda ses seviyesi sanki daha yüksekti 6.0 güncellemesi ile düştü gibi biraz
Teşekkürler :) m8 den memnunum 5 aydır kullanıyorum. aldıgımda android 6 yüklüydü oyüzden ses seviyesini bilemiyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı