Şimdi Ara

Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.911
Cevap
44
Favori
112.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Citizen

Merhaba, spesifik olarak hangi bildirimde olduğunu öğrenebilir miyiz? PM bildirimleri üzerinden bir çalışma yaptık ama en geç 4 saniye içerisinde bütün pm bildirimlerinizi göndermiş gözüküyoruz. Daha iyi bir çalışma yapabilmek açısından spesifik bir bildiriminizi söyleyip bu geç geldi deme şansınız var mı acaba?

Alıntıları Göster

özel mesajlar geç geleliyor diğer bildirimlerde problem yok. 2 gündür deniyorum

• tiestoly kullanıcısına yanıt
    Sadece uygulamadan mı yazamıyorsunuz mobil web’ten filan yazabiliyor musunuz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Bununla alakalı bir güncelleme yaptık bir sonraki sürümde yayınlanacak.

• gun kullanıcısına yanıt
    Konu uzaklaştırma almışım ama sebebi ne anlamadım nasıl öğreniriz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • telefon numarasının 1 hanesini yanlış yazdığım için ilan koyamadım düzeltmeye de çalışıyorum ama sadece telefona gelen sms i yazın şeyi geliyor ama sms bana gelmiyor ki başkasına gidiyor nasıl yazacağım? Numarayı düzeltme seçeneği koyun lütfen.

• öne çıkanlarda yazılanların düzeni neden ters? diğer her yerde ilk mesaj en üstte oluyor. öne çıkanlardaki haberlere vs tıkladığımda ise sırasıyla okumak için sayfanın en altına inmem gerekiyor. sinir bozucu açıkçası. mobil uygulamayı kullanıyorum bu arada.

• bildirimler açık olduğu halde biri mesajımı alıntılayınca veya mesaja yanıt verince bildirim gelmiyor.son sürüm yüklü, android

• Merhabalar uygulamanızda SMS doğrulama işlemi yapıması isteniyor fakat yurtdışında yaşayanlar için ülke kodu ve numara girilemiyor sadece Türkiye içi operatörler destekleniyor bu hususta desteğiniz rica.

• tiestoly kullanıcısına yanıt
    Desteğe yazabilirsiniz nedenini sorabilirsiniz ?

• Web sürümünün tasarımı ve özellikle bildirim kısmı ne zaman değişecek acaba.

• İlan vermek istiyorum

• Desteğe de yazdım buraya da yazayım. Xbox kardeşlik konusuna mesaj atıyorum 2 dakika sonra yorumum kayboluyor. Aynı gün içinde tekrar mesaj attırmaya da izin vermiyor.

• forumun görünümü değişti. Hiç güzel gözükmüyor ben beğenmedim. Lütfen eskisine çevirin ya da isteyene eskiden olduğu gibi kullanma hakkı verin.

• Bağlantı zaman aşımına uğarısı alıyorum sürekli ve forum ana sayfası yenilenmiyor, boş görünüyor.

• Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de]

Sıkıntı var her iki tarafta da aynı gösteriyor her zaman

• Son gelen güncelleme ile uygulama ilk açıldığında tepki vermiyor. Belli bir süre sonra tepki veriyor. Düzeltilir ise sevinirim.

• forumlara girerken yada geri dönerken kasıyor akıcı değil. son güncelleme ile bu hale geldi. Samsung S10Lite Android 11 oneui 3.1

• Favorilerime girip son yazılan mesajı okuyamıyorum çünkü uygulama çöküyor kaç kere sildim yükledim değişen bişey yok

• Uygulamada forum ana sayfası çalışmıyor, bağlantı zaman aşımına diye uyarı veriyor. On kere manuel olarak yenileyince güç bela çalışıyor.

Android 10 / uygulamanın son sürümü.

• size özel ile güncelleme kısmı aynı calisiyor size özel kısmı eskiden özel mesaj gelince bildirim çıkıyordu 1 yada 2 diye şimdi her ikisindede bildirim çıkıyor saçma oluyor Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xlarge -- 5 Ekim 2021; 16:44:0 >
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.