Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (925. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: only_younus Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.789
Cevap
556
Favori
1.823.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 923924925926927
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DreamSs

bu simdi iade mi olmus?

@atakan @BILGILI global.cainiao.com uzerinden bi bakar misiz siz de ne gozukuyor?
    merhaba,https://track24.ru/
    dan takip ediyorum. ben de de o tür yazılar vardı güvenlik nedeni ile iade diye,
    sonra ben yazışma ile ben iptal edip tekrar sipariş vermek istemiyorum aynı ürünü gönderin süre uzatın dedim.
    5 mayısa süre uzatılıp tekrar gönderildi aliexpress msj ürününüz gönderildi diye ama 14 15 günde posta güncelleniyor 11 nisandan bu yana güncelleme yok uçaktan da haber yok. 5 mayısta da yine güvenlik iadesi olursa yine ısrarla aynı ürünü süre uzatmalı isteyeceğim. o dolar iadesini almak istemiyorum o zaman farklı bir rakamdı. isterse temmuzda gelsin üründen vazgeçmeyin, burada ki notunuzu size iade oldu ise tekrar gönderin süre uzatın lütfen diye yazın. benim önerim bu.

• BILGILI B kullanıcısına yanıt
    Ben de o siteden takip cikmiyor madem sana tekrar gonderdi ben de mesaj attim yeniden gonder dispute iptal ederim diye ama bakalim ne dicek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

https://moviehdapkdownload.com/movie-hd-app-download-for-pc-windows-10/

YouWave, Bluestacks gibi programlarla yükleniyor.
    Hocam onlar zaten android emülatör. Bende memuplay var. Normal android apk sından farkı yok diye biliyorum. Siz Windows tabanlı diyince bende direk windowsa yüklenir sanmıştım. Neyse konu dışı oldu konu baya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrat3258

Hayırlı olsun öncelikle.. Gümrük ne kadar yazmışlar...birde bu guncellemeyi atlayamiyormuyuz yani açılır açılmaz direk hemen guncelliyormu yoksa engellemenin bir yolu var mı
    Teşekkürler. 30tl. Güncelleme var diye uyarı vermedi kendim guncelledim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bu simdi iade mi olmus?

@atakan @BILGILI global.cainiao.com uzerinden bi bakar misiz siz de ne gozukuyor?
    Bende en son hareket şöyle: [Shenzhen] nakliye için havayolu teslim edildi

2020-03-13 16:12:46

Araba için led far ampulü siparişim 11.04.2020'de Çin'den çıkış yaptı, 27.04.2020'de teslim edildi.

• lamettrie kullanıcısına yanıt
    Android 9 dan 10 mı güncelleme geldi

• Atakan A kullanıcısına yanıt
    Benim soyledigim yerden mi baktiniz hocam siz de?
    Bu arada saticiya mesaj atmistim tekrar gonder iptal edicem anlasmazligi diye. Tmm dedi takip numarasi vericem. Insallah pustluk yapmaz :)

• Merhaba arkadaşlar. 4,5 sene önce almış olduğum Arçelik tv lerden birine sadece Netflix için android box arıyorum hem uygun hem de uzun süre Netflix ile ilgili sorun yaşamayan bir marka olması tercihim .Öneri rica edebilir miyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgibiyim

Netflix hd çözünürlük için fazla seçenek yok malesef. Mi box yada firestick 1080p deniyor. Diğerleri 480-540p. Bende 4 ekran üyeliği var bakalım nasıl olacak. Ben h96 max3 aldım. Çözünürlük tatmin etmezse tablet pcden kabloluya devam. İleride tv alırsam sadece netflix özelliği olanı tercih edicez anlaşılan.
    Deneme şansınız oldu mu hocam h96 yı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

Deneme şansınız oldu mu hocam h96 yı ?

Alıntıları Göster
    Gelmediki daha. Mithat abinin videosunu izleyebilirsiniz. Banggoodda yojtu aliexpresten aldım ben.

Mithat KILIÇyoutube
    H96 MAX X3 TV-BOX 4K UHD , S905X3, 4GB RAM, 128GB ROM (Türkçe İnceleme)
    https://www.youtube.com/watch?v=YrT-Qn9VzwM&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: burakgibiyim

Android 9 dan 10 mı güncelleme geldi
    Ara güncelleme. Yani bugları onarmışlar.
  • quote:

Benim soyledigim yerden mi baktiniz hocam siz de?
    Bu arada saticiya mesaj atmistim tekrar gonder iptal edicem anlasmazligi diye. Tmm dedi takip numarasi vericem. Insallah pustluk yapmaz :)
    Evet, dediğiniz siteden yaptım takibi. Yeni takip numarası vereceğim dediğine göre daha önce sizin siparişi göndermediği anlamı mı çıkıyor? Bu durumda benimkini de göndermemiş olabilir mi? Havayoluna teslim edildi diyor takipte ama 13.03.2020'den beri hareket yok. Bugün 28 Nisan, en son hareket 1,5 ay önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan

Evet, dediğiniz siteden yaptım takibi. Yeni takip numarası vereceğim dediğine göre daha önce sizin siparişi göndermediği anlamı mı çıkıyor? Bu durumda benimkini de göndermemiş olabilir mi? Havayoluna teslim edildi diyor takipte ama 13.03.2020'den beri hareket yok. Bugün 28 Nisan, en son hareket 1,5 ay önce.

Alıntıları Göster
    merhaba,
    arkadaşlar benim ürünün iade olduğunu söyleyince yeniden gönderin süre uzatın dedim.
    o şekilde yaptılar sanırım ama eski takip no ile bir gelişme yok. ama firma yeniden gönderince bana aliexpress ürününüz gönderildi diye mail geldi. 5 mayısa kadar da süre var. bugün yazdım eski no ile takip olmuyor gönderdiğiniz ürün takip no verin ya da durum nedir diye.
    sanırım yarın öğle sonrasına cevap gelir. paylaşırım

• Arkadaslar mecool km1 nasil youtubeda kimi yorumcular bunu alin diyor lisansli olmasi netflix i 1080p diğerlerini 4k oynatmasi ve android tv arayuzune sahip.olmasi nedeniyle. Ne diyorsunuz bu cihaza

• burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    Buraya nereden geldik? Bu android emulatörler PC lere yükleniyor.
    Tv Box a yüklenemez.
    Bu yüzden PC ya da mac için mi yoksa android cihazlar için mi diye bakmak gerekir.
    Buna vurgu yapmıştım.
  • previlla kullanıcısına yanıt
    Amazon fire stick 1080p işinizi görür.

Bütçe uyarsa fire stick 4k ya da MiBox S te olur.
  • previlla kullanıcısına yanıt
    Uzakdoğu ürünleri MiBox lar hariç NETFLIX i 480p ,
    apk ile 540p açar.
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    KM1 prime videoyu 4K açabiliyor. NETFLIX in de 1080p olduğu bilgisi var.
    Widevine, Google un firması ve Widevine L1 lisansı olan her cihaz da
    NETFLIX i yüksek çözünürlükte açmaz. Ayrıca NETFLIX ya da prime videonun izni gerekli.

Mecool KM9 ilk geldiğinde modlu apk ile NETFLIX i 4K açıyordu.
    Kutu amazon fire stick olarak tanıtılmıştı.,
    Daha sonra NETFLIX firması bu konuda çok hassas olduğu için 4K açılmadı.

Sonuç olarak. Mecool kaliteli cihazlar üretiyor ve NETFLIX firmasının izni ile
    1080p açarsa piyasayı ele geçirir.

Burada kesinleştirmemiz gereken KM1, NETFLIX firmasının izni ile mi 1080p açıyor.
    Kalıcı olacak mı olmayacak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Buraya nereden geldik? Bu android emulatörler PC lere yükleniyor.
    Tv Box a yüklenemez.
    Bu yüzden PC ya da mac için mi yoksa android cihazlar için mi diye bakmak gerekir.
    Buna vurgu yapmıştım.
    Siz win tabanlı dediğiniz için, android box kendisi android neden emülatör yüklensin ki zaten. Apk uzantılı olanlar her android cihaza yüklenir. Windowsa emümatör yüklediğinizde zaten android olduğu için apk, android cihaza yüklüyosun, win tabanlı değil yani.

Ben win tabanlı apk yı direk windowsa y0kleniyor diyosunuz diye algıladım. Öyle bişey varsa emülatör ile uğraşmam diye düşündüm yani.

• Atakan A kullanıcısına yanıt
    Bunlar iade oldugunu biliyor ama para iade kisminda ugrastirdi acikcasi. Bana teslim aldimi isaretlersen iade kabul edicem teslim almadim secersen dukkanima zarari var falan dedim Ben teslim almadim secicem diyince de surenin bitmesini bekletti inatla. Gelecek diyor bir de. Teslim aldimi sec urunu iade etmeni istemicez parani iade edicez dedi ama ben guvenmedigim icin secmedim.
    Valla ne paradan umudum kaldi ne cihazdan ne olacak bilmiyorum. Iptal ettim anlasmazligi sure 11inde bitiyor 2 gun kala aliexpress le irtibata gecicem. O zaman cozulur ins. Tl iade alicaz dolar oldu 7 tl bosuna deger de kaybetti cok olmasa da

• 
Sayfa: önceki 923924925926927
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.