Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (926. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Pascal27 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.789
Cevap
557
Favori
1.824.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 924925926927928
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Netflix arada açıyorum, çocuklar çizgi film izliyor. Çözünürlük çok önemli değil açıkçası ama kaç ile izlediğimizi nerden görebiliriz? Netflixte jumanji türkçe dublaj yokmuş kodi kurmuştum türkçe dublajlısı varmış ordan izledik. Sevdim bu box işini. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lamettrie

Netflix arada açıyorum, çocuklar çizgi film izliyor. Çözünürlük çok önemli değil açıkçası ama kaç ile izlediğimizi nerden görebiliriz? Netflixte jumanji türkçe dublaj yokmuş kodi kurmuştum türkçe dublajlısı varmış ordan izledik. Sevdim bu box işini. :)
    Arama kutusuna test patterns yazınca test ekranı çıkıyor.
    NETFLIX 480p dir. Aptoide den apk yüklenince 540p izlenebiliyor.

Cihazı kişiselleştirmek biraz zaman alır.
    Bu süreç tamamlanınca daha da zevkli olur.
    Uydu yayınlarını izlemeye gerek te kalmaz zaman da.
  • lamettrie kullanıcısına yanıt
    Seyirtürk kurun dahada güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerburhan

formuler z8 cihaz yurt disi forumlarda iyi yorumlar var kullanan varsa bilgi verebilirler https://www.formuler.tv/z8
    yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. iptv yazılımı 10 numara. (mytvonline2) kanal geçiş hızı çok çok iyi.
    Hız süper . görüntü kalitesi iyi.
    Netlix uygulaması android platform. apple ve amazon cihazlardan kötü.
    güncelleme neredeyse her ay geliyor.

bu cihazı almadan apple tv ve fire tv kullandım. ikisindede kumanda sevimsizdi .
    hızlı ve ugulama uyumuyla güven veren bir cihaz.

• quote:

Netflix görüntüsü tatmin edici mi

• quote:

https://tr.aliexpress.com/item/4000278688252.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5ef94c4dSysoTZ

Alet geldi. Geldiğinde android 9 idi. Yeni güncelleme varmış yükledim. morpa kampüs'ün market uygulamasını yükledim ama kullanamadım bir türlü. Tanıtım kısmı gelip kalıyor öyle. Çocuk için bu kısım önemliydi. Browserdan açıncada düzgün göstermiyor. youtube orjinal ve Youtube vanced da ikide bir kapanıyordu newpipe yükledim şimdilik. Video izlerken Cast uygulamasının çok verimli olduğu söylenemez ama idare eder.
    Merhaba dün bende aldım aynı cihazdan kaç günde geldi benim kargo yanwen olarak gözüküyor hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuzza -- 28 Nisan 2020; 22:46:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burakgibiyim

Netflix görüntüsü tatmin edici mi

Alıntıları Göster
    Anlamayan için çok farketmez. Çocuklar için özellikle. Eşim dizi izlerken söylediğim anda farketti. Aynı bölümü 720p açtık mesela çok fark var.
  • cuzza kullanıcısına yanıt
    Siparişi verdikten sonra kargolanması vs elime geçmesi 16gün sürdü. Sonradan Turkey Post olarak güncelleniyor kargo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 28 Nisan 2020; 22:55:4 >
  • lamettrie kullanıcısına yanıt
    F3 air NETFLIX i 720p mi açtı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

F3 air NETFLIX i 720p mi açtı.
    Yok hocam kodi'den aynı bölümü açtık :)
  • quote:

Siparişi verdikten sonra kargolanması vs elime geçmesi 16gün sürdü. Sonradan Turkey Post olarak güncelleniyor kargo.
    Keyifli kullanımlarınız olsun. Hangi versiyonunu aldınız? Ram ve bellek açısından? Klavye aldınız mı? Herhangi bir bt klavye mouse seti kullanılabiliyor mu bu ürünlerle? Baz modelin fiyatı çok iyiymiş de air mouse ve klavye için ekstra para harcamaya gerek olur mu? Kullanımını pratiklik açısından da değerlendirebilirsen çok sevinirim.

• quote:

Alıntıları Göster
    Netflix 6.26.1 build 15 31696 sürümü kurulunca 540p den HD ye yakın bir görüntü alınıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsgrn

Keyifli kullanımlarınız olsun. Hangi versiyonunu aldınız? Ram ve bellek açısından? Klavye aldınız mı? Herhangi bir bt klavye mouse seti kullanılabiliyor mu bu ürünlerle? Baz modelin fiyatı çok iyiymiş de air mouse ve klavye için ekstra para harcamaya gerek olur mu? Kullanımını pratiklik açısından da değerlendirebilirsen çok sevinirim.

Alıntıları Göster
    Transpeed A95X F3 Air,4-32 olan modeli air mouse ile birlikte aldım. Bt 4.1 var diyor özelliklerinde ama denemedim. Kumanda usb dongle ile bağlanıyor. Bu kumanda yeter bence. Ek olarak klavye alabilirsiniz. Normal kullanımda sıkıntı görmedim. Isınma yok. Temel programlar kurulu halde geliyor. Hatta kodi'de kurulu. Ben ek olarak birkaç program kurdum. Telefondan bir video açıp görüntü aktarımını denedim. Video kesik kesik izleniyor bu açıdan çok verimli değil. Bu arada benim ufaklığın oynadığı birkaç oyun var. Telefonumda bir tanesini oynayınca donuyordu. Tv boxta aynı oyunu açmış yine kilitlendi yeniden kapattım açtım. Tam keşfedemedim ama Roblox olabilir. Basit oyunlarda sıkıntı yok.
    aliexpress.com
    US $25.4 35% OFF|Transpeed A95X F3 hava 8K Android 9.0 TV kutusu Amlogic S905X3 4K Youtube Netflix wifi 4GB 16GB 32GB 64GB RGB ışık TV kutusu|Set Üskü Kutuları|Tüketici Elektroniği - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/4000278688252.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.6df74c4dL67Vzo&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 29 Nisan 2020; 1:13:55 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Kodiden netflix mi açılıyor yoksa aynı şeyi orda yüklü olan başka şeyden mi açtınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgibiyim -- 29 Nisan 2020; 1:59:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Netflix 6.26.1 build 15 31696 sürümü kurulunca 540p den HD ye yakın bir görüntü alınıyor.

Alıntıları Göster
    Eyvallah hocam. 540 oldu.

• Yaw aliexpresten bir km1 soyledik. Serefsiz satıcı boyle mesaj göndermiş. 15 dolar daha tirtiklamaya calisiyor. Siparisi iptal edecem bunseferde Aliexpress denen şirketin iadesiyle ugrascam. Daha gecen hafta iptal ettigim siparisin parasi iade edilmedi 350tl bunuda iptal edince toplamda 800 tl iade beklicez. Halada bu urunu cakal 1.80 dolar gonderim ucreti ile satiyor
    Mesaji bu:
    Dear friend, because of the impact of the epidemic, the logistics are now generally increased in price, you need to pay a price of 15 dollars to send it to you, please forgive me for the inconvenience caused to you, you click on this link to submit the order, I will modify the price for you

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkimore -- 29 Nisan 2020; 16:8:44 >
  • 500 kere paylaştım ama mesajlar okunmuyor.
    540p apk sını.

• Arkadaşlar bir konuda bilgi vermek istiyorum...

11.11 de Banggooddan Tanix tx3 (4/64) almıştım.
    Yaklaşık 2 hafta önce, başta görüntüde karincalanmalar başladı. Adaptör değiştirdim, sorunlar devam etti.
    Daha sonra görüntü hiç gelmemeye başladı.
    2-3 elektronikciye baktırdım, Hdmı entegresinde problem olduğu tamirinin zor oldugu ve her yerde olamayacaği söylendi.

Bunun üzerine Banggood ile iritbata geçtim ve video istediler.
    Kabul ettiler problemi ve 100TL kupon verelim dediler.
    ( Ben cihazı 222 TL ye aldım ve kargo ücreti yoktu) kabul etmedim tabi, ve tamamını istedim. Tamamını vermeyiz dediler...

Biraz pazarlık yaptık ve 200 TL iadede anlaştık ( kupon kabul etmedim çünkü sırf 150 200 lira kargo ücreti var şuan )

Diyeceğim o ki,adamlar mallarının arkasında bir şekilde duruyor.. hiç vermeseler ne yaoabilrdim ki... Başına böyle bişey gelen olursa mutlaka sizde talebinizi belirtin ve pazarlık yapın 🙂

Şimdi aliexpresten A95x F3 ( airmouse ile birlikte) düşünüyorum

• Darkimore kullanıcısına yanıt
    15$ nakliye farkı çok fazla. Bu satıcı kim. Bilelim ki buradan alışveriş yapılmasın.
  • wndrby W kullanıcısına yanıt
    Aliexpress te çok satıcı var ve Aliexpress te olsaydı satıcısına göre bu iade durumu değişirdi.

Bu konularda Banggood yine iyi.
  • 
Sayfa: önceki 924925926927928
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.