Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (883. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: phradrel41 , ugursimsek_03 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
27.775
Cevap
555
Favori
1.821.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun. Airmouse ile daha kullanışlı olur.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136029813

Ücretsiz film ve dizi programlarında NETFLIX içerikleri var.

Yüksek çözünürlük NETFLIX için KODI ye NETFLIX reposunu kurmak gerekiyor ya da

ayrı bir depolama birimine CoreElec kurmak gerekiyor.
  • Air mause bu wechip yazan değilmi hocam. Akşam bütün konuları bi gözden geçireyim nasıl kurulur nereden kurulum yapılır. Çok acemiyim çünkü yanlış bişey yapıp cihaza zarar vermek istemiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SelmanTatarOğlu kullanıcısına yanıt
    İnka v9 ATM'den neden vazgectiniz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lamettrie kullanıcısına yanıt
    Hocam s905x3 İşlemci olan cihazlar daha iyi denildi. Şuan gerçek bi tablet kıvamında çok akıcı bi cihaz olduğunu gözlemledim. Şuan kodi içerisine nasıl Türkvod kurulur ip tv nedir nasıl kurulur onları araştırıyorum. 3 tane oyun kurdum oynaması çok keyifli. Ayrıca telefon ekrana yansıtma özelliği denedim çok hoş. Elimdeki telefondan oyun açıp büyük ekranda kumanda ediyor gibi oynamak çok başka bişey... Hızı stabil

Evet. WeChip W1. Jiroskop özellikli ve öğretilebilir.

Tanıtılınca tv ve diğer cihazlarda da kumanda edilebiliyor.

• Ha eve bu çok güzel oldu yaptım şuan tv açma kapama ses ve giriş kaydı nı atadım çok güzel oldu. Çok teşekkür ederim
    Böyle bi gurup kurduğunuz için çok teşekkür ederim. Çok zahmet veriyorum kusura bakmayın

• Selamlar , 2 ay kadar önce satın aldığım tanix s905x3 yeni nesil olan versiyon , google tarayıcından veya firefox tarayıcından film sitelerine girmesi gayet kolay ve hızlı , fakat filmleri başlatmak , başlasa bile tam ekran yapmak tam bir işkence , var mıdır ? bunun bir çözümü , telefondakide android bunlarda , en az telefon kadar hızlı açması gerekmez mi , yada tam ekran ne neden bu kadar sorun ? , tşkler . kolaylıklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daldiy -- 30 Mart 2020; 15:38:11 >
    Çok iyi gidiyorsunuz. Kişiselleştirme işlemi biraz zaman ve sabır istiyor.
  • daldiy D kullanıcısına yanıt
    Puffin, Opera gibi başka tarayıcılardan film açmayı deneyin.

Bu tarayıcılarda da aynı sorun yaşanırsa droid settings ten çözünürlük ayarlarını düşürün.

Aynı şekilde tv nin de görüntü ayarlarına bir bakın.

Hız olarak telefonların hızına henüz ulaşamadı bu kutular. Bu donanım çok da yavaş sayılmaz.

Ücretsiz film ve dizilerin olduğu uygulamalarla da izleyebilirsiniz.

Ayrıntılar paylaşım bölümünde var.
  • Arkadaşlar, Eachlink x3 mini Amlogic s905x3 işlemcili 4gb/64gb TV boxumu satıyorum, sıfır olup kullanılmamıştır.ilgilenenler iletişime geçebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: SelmanTatarOğlu

Hocam s905x3 İşlemci olan cihazlar daha iyi denildi. Şuan gerçek bi tablet kıvamında çok akıcı bi cihaz olduğunu gözlemledim. Şuan kodi içerisine nasıl Türkvod kurulur ip tv nedir nasıl kurulur onları araştırıyorum. 3 tane oyun kurdum oynaması çok keyifli. Ayrıca telefon ekrana yansıtma özelliği denedim çok hoş. Elimdeki telefondan oyun açıp büyük ekranda kumanda ediyor gibi oynamak çok başka bişey... Hızı stabil
    Hayırlı olsun. İnka v9 ile wechip v9 aynı ürün sanırım.

• lamettrie kullanıcısına yanıt
    Evet hocam aynı ürün arama yapınca aynı ürünler çıkıyor

• türkvod çalışmıyor şu an arkadaşlar ücretli sürüme geçmiş galiba.
  • kaptan341 K kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kodi nin içine nasıl uygulama kurabilirim bununla ilgili paylaşım sayfasında link var ama şuan iş yerinde olduğum için nasıl kuruluyor bilgi almak istiyorum bununla alakalı video yok sanırım hep inceleme videoları var. Cihazı yeni aldım da öğrenmeye çalışıyorum saygılar

• kaptan341 K kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, türkvod maalesef ücretli olmuş.
  • daldiy D kullanıcısına yanıt
    Tarayıcıyı masa üstü moduna alın.

İki gün önce böyle bir sorunu sormuşlardı telegramdan. Tarayıcıyı masa üstü moduna lınca bir çok sorun çözüldü.
  • Tarayıcı olarak Samsung tarayıcı gayet başarılı. apkmirror dan indirilip yüklenebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefondaki ve tv boxtaki mobil oyunlar için klavye mouse umu entegre edip oynamak istiyorum.

Uygulama önerir misiniz ?

Google play store aptoide apkur ücretli ücretsiz tavsiye alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Evet, HDD nin ayrı adaptörü yoksa N5 max+ almak daha mantıklı.
    Harici HDD adaptörlü olması sorun yaratıyor mu?
    merhaba hocam hayırlı olsun youtube da kodi builds veya kodi yapısı diye aratırsan orda videolardaki yapılanları uygularsan kodinin içini doldurursun ancak ilk başlarda daha önce kullanmadıysan biraz zorlanırsın yine burdan yardımcı oluruz sana.
  • 
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.