Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (884. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.757
Cevap
554
Favori
1.819.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 882883884885886
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkür ederim hocam. Şuan herkes Türkvod çalışmadığı yönünde geribildirim yapıyor. Türkvod harici neler yapılır kodi ile? Ben hala kodi nedir ne işe yarar videoları izliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DangerousRabbit kullanıcısına yanıt
    O zaman Seyirtürk e yönelmek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agronur17

Tarayıcı olarak Samsung tarayıcı gayet başarılı. apkmirror dan indirilip yüklenebilir.
    Samsung tarayıcı, Samsung telefon kullananlar için mi uygun.

Play store dan yükleyenler pek memnun değil.
  • hakana6 H kullanıcısına yanıt
    Bu cihazların güç tüketimi düşürüldüğü için adaptörsüz büyük kapasiteli HDD leri çalıştırmakta zorlanıyorlar.

Adaptörün kendi güç girişinin olması daha iyi.
  • ARM işlemcilerinin yol haritası

Amlogic S905X3

S905X3 SOC, ARM Cortex-A55 işlemcili bir Dört Çekirdekli Amlogic S905X3 ve CPU Mali-G31 MP2'dir. S905X2'nin bu doğrudan varisi, HDR desteği ve USB 3.0 ve PCIe arabirimleri için yerel destek ile 4K @ 75 fps'ye kadar video çıkışını desteklemeye devam ediyor. Erken tanım aşamasında hala geliştirilmekte olan bir ürün.

Amlogic S905Y3

S90Y3 kuşkusuz konnektörleri düzeyinde ve belki bazı video özelliği temel olacak TV Kartları ve düşük fiyatlı kutuları için S905X3 bir tipidir. CPU + GPU yapılandırması S905X3'tekiyle aynı.

Amlogic S905D3

S905D3 temelde DVB-T2, Uydu ve Kablo tuner desteği ile S905X3 bir çeşidi.

Amlogic S922D
    S922D uydu / HD / kablo TDT tuner için yerel destek eklenmiş S922X SOC un (ARM Cortex-A73 ve Cortex-A53 ile Hexa Çekirdek) bir çeşidi ve 2.5 TOPS ve 5.0 TOPS performansa sahip özel bir AI yardımcı işlemcisi.

Amlogic S805X2
    S805X2 için biz çok az veriye sahibiz, sadece bu düşük maliyetli SoC son nesil işlemci + GPU dahil ve maksimum FHD çözünürlükte video ile sınırlı olacağını biliyoruz.

Cortex-A55'teki yeni özellikler

ARM Cortex-A55 çekirdeklerinin dahili olarak iyileştirilmesi ,

L1 ve L2 önbelleklerinin daha verimli yönetimi,

NEON / FPU motorundaki güncellemeler veya ARMv8.2 talimatlarının kapsamlı olarak sunulması .

Bu SoC'lar ayrıca Yapay Zeka görevleri için TV Kutularındaki ses tanıma işlevleri için çok yararlı olabilecek belirli bir işlemciye sahip.

ARM Cortex-A55 çekirdekli diğer SoC lu işlemcilerin kullanıldığı cihazlar.

Ses çubukları ve akıllı hoparlörler:

- A113L Tek Çekirdekli ve T962E2 Dört Çekirdekli.

Akıllı kameralar:

- A113D2 Dört Çekirdekli, A321X ve A321L Dört Çekirdekli

Akıllı TV (Xiaomi TV gibi)

- muhtemelen A55 + A73 çekirdekli T962X2, T962X2, T968X2 Dört Çekirdekli ve T962D2

• ARM nin yeni işlemcisi Amlogic S905X4 ile, Android 10 ve AV1 kodek için destek geliyor.

Bu yeni yonga, Android TV 10 ve içeriği yeniden üretmek için Google'ın izni ile tam

uyumluluğa sahip olacak şekilde mevcut Amlogic s905X3 SoC' un yerini alacak. .

Yeni Amlogic S905X4 SoC, donanım düzeyinde çok benzer, dört Cortex-A55 çekirdeğine ve S905X3

ile neredeyse aynı Mali-G31 MP2 GPU'ya sahip. Değişiklikler aşağıdaki gibi ;

-19700 DMIPS'den 21800 DMIPS'ye küçük güç artışı (Realitede bunun nasıl olacağını göreceğiz.)

- Vulkan 1.1 (ürün yazılımında etkinleştirildiyse)

- RSA kripto desteği

- NPU kaldırıldı veya isteğe bağlı

- Destek AV1 video kod çözümü (akışı gelecek)

- DSP 2xHiFi4 desteği ile ses geliştirme

- HDCP 2.3 desteği (8K uyumlu ve HDMI 2.1 işlevleri)

Tüm bu değişiklikler, resmi küresel dağıtım isteyen veya gelecekteki Netflix doğrulaması

gereken cihazlarda Google sertifikası almak için önemli bir nokta olan Android 10'un

ihtiyaçları için donanım desteğine sahip olacak şekilde tasarlandı .

En ilginç değişiklik, AV1 codec ile ilgili gelecekteki Youtube, Prime Video veya

Netflix codec sistemi ile uyumluluk sağlayan AV1 donanım desteği .

Küresel salgından sonra her şey normale dönerse , yıl sonuna kadar yeni S905X4'e dayanan yeni

TV Kutuları piyasaya sürülebilir . Şüphesiz bu SoC, yeni güncellenmiş bir Xiaomi Mi Box veya

bu yeni donanım özelliklerini bekleyen diğer ürünler için mükemmel bir platform olabilir .

Android 10 ile ve donanım yazılım uyumu ile 64 bit sistem olması bekleniyor.

• Yazılanlardan pek bir şey anlamıyorum. Şu çip seti falan filan. Rica etsem 300 TL ye kadar alınabilecek 3-5 alternatif söyler misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şöyle baktım ama aradığımı bulamadım. Netflix, YouTube gibi şeyler için alınabilecek en ucuz android box nedir acaba? 100-150 TL gibi bir şey alınabilir mi? Var mıdır? Seg TV var. YouTube falan ne olduysa gitti. Çocuklar için basit işler için lazım.

• Arkadaşlar şöyle baktım ama aradığımı bulamadım. Netflix, YouTube gibi şeyler için alınabilecek en ucuz android box nedir acaba? 100-150 TL gibi bir şey alınabilir mi? Var mıdır? Seg TV var. YouTube falan ne olduysa gitti. Çocuklar için basit işler için lazım.

• Gizlitanık G kullanıcısına yanıt
    s905X3 çipsetli ve MALI G-31 GPU lu bir cihaz almaya çalışın.

Bu bütçe ile yurtdışından alabilirsiniz.

2 GB ram i olan bir kutu da yeterli olabilir,

Bazı modellerde 2 GB seçeneğinde BT yok.

A95X F3 ya da F3 air

X96 max+

Wechip V9

HK1X3
  • sonbahar78 kullanıcısına yanıt
    NETFLIX 1080p için

Amazon fire stick 1080p

NETFLIX sertifikası var ve Atv rom olduğu için izin verilen uygulamalar çalışır.

NETFLIX 540p yeterli gelirse

A95X F3 air

Port edilmiş android romu var ve esnek kullanıma sahip
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Bu telefonu tvye yansıtmak, youtube videolarını izlemek düşük çözünürlükte olsa netflix izlemek için iş görür mü hocam? yoksa çöp mü?
    X96 Mini Android 9.0 2G/16Gb S905W
  • lamettrie kullanıcısına yanıt
    9.0 olduğu için cihazın performansı biraz yüksek olur.

NETFLIX, Youtube, Ip tv falan izlenir fakat çok demode olan bir cihaz.

Almışken iyi ve güncel bir kutu alıp yıllarca kullanın.

N11. , GG, trenyol gibi sitelerde de var.
    www.amazon.com.tr
    İNKA (WECH.) V9 AMLOGİC S905X3 4 GB RAM 32 GB ROM ANDROİD 9.0 8K TV BOX: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/İNKA-V9-AMLOGİC-S905X3-ANDROİD/dp/B08264MPRP/ref=asc_df_B08264MPRP/?

aliexpress.com
    US $34.29 30% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Set Üskü Kutuları'de Akıllı android tv kutusu Wechip V9 S905X3 dört çekirdekli LPDDR3 4G 64G medya oynatıcı 2.4G/5G WIFI set üstü kutusu Bluetooth 4.0 AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/4000097224251.html

Bilginiz için teşekkür ederim. A95x f3 Voice Air mouse ne işe yarıyor yaklaşık 50 TL fark var arada gereklimi acaba

Aliexpresste indirim var. Projeksiyon ile beraber kullanacağım ben. 4-32 almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gizlitanık -- 31 Mart 2020; 15:36:46 >
    Google asistan ile sesli arama var.

Telefonda youtube kullanırken ya da google da arama yaparken sesli arama özelliğini kullanıyormusunuz,

çoğu kimsenin aklına dahi gelmiyor.

F3 Air iyi bir cihaz.
    İdeali 4/32.

Aliexpress teki indirimlerden faydalanmak gerekir.

Gümrük vergisi konusunda belirsizlik var.
    20 30 lira civarında vergi çıkıyor yazmışlar. Ben birde risk alıp aun akey 6 projeksiyon aldım.
    %20+20 vergi olsa bile banggooddan daha ucuza geldi bana. Bw vp2 den daha iyi bir cihaz olduğu kanaatindeyim. Umarım patlamam

En çok satılan ürün transpeed a95x f3 ben bunu alıyorum kuponla beraber 4-32 200 liraya geliyor teşekkür ederim

. Yurtdışı alışverişlerde belirli riskleri göze almak gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 882883884885886
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.