Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: oblyss Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
27.775
Cevap
555
Favori
1.821.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tebrizi

Merhaba bende de 82 ekran eski bir vestel tv var, ne interneti var ne wifi, ne ekran yansıtma var, hiçbişey yok, bu android box lardan alsam tv yi internete bağlayabiliyormuyum, tv den internete bağlanıp film izleyebilirmiyim, android uygulamaları falan açarmı tvde?

hdmi varsa neden olmasın...
  • quote:

Merhaba bende de 82 ekran eski bir vestel tv var, ne interneti var ne wifi, ne ekran yansıtma var, hiçbişey yok, bu android box lardan alsam tv yi internete bağlayabiliyormuyum, tv den internete bağlanıp film izleyebilirmiyim, android uygulamaları falan açarmı tvde?

Merhaba dostum.

Öncelikle bunu alacaksın. 28 lira falan.

Sonra scart bağlantı alacaksın. Oda Türkiye de 5 lira bu iki aparatları istediğin yere bağlarsın. Senin tv de hdmi girişi yok tüplü tv sanırım. Aliexpress den aldığın o küçük aparat a tv box girişi yapacaksın sonra üç yollu kablo çıkışına bağlayıp scart la tv ye giriş bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üstad tv lcd, 2 tane hdmı usb çıkışları falan var, hd uydu alıcısı var hatta çanaktaki alıcıyı da hd yaptım, usb den film oynatıyor-bazıları dışında, ama tv de internet falan andorid ile alakalı birşey yok, şuna benziyor;
    www.hepsiburada.com
    Vestel 32HB5000 32" 80 Ekran Uydu Alıcılı LED TV Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/vestel-32hb5000-32-82-ekran-hd-uydu-alicili-led-tv-p-HBV000001BN69

hd ready...
    koltuk takımıyla hediye vermişlerdi, 4 sene evvel.

• kocaballi kullanıcısına yanıt
    yani bu cihaza interneti bağlıyoruz, bu cihazıda tv ye bağladığımızda, otomatikman tv miz internete bağlanmış oluyor, Al sana smart tv diyonuz yani
  • beyretm B kullanıcısına yanıt
    bende sony z2 telefon var, burdaki görüntüyü ekrana yansıtıp, oyun oynama, film, uygulama yansıtma falan da oluyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharp61

arkadaşlar ip tv izleme amaçlı olarak alınacak cihazda neler olmalı? örneğin x96 mini ile h96pro ya da mi box arasında iptv oynatma açısında farklar var mıdır?

IP tv izleme kalitesine int. sinyalinin hızı, dalgalanmanın olmaması , server ın kalitesi ve hızı etki eder.

Tv box ı wıfı ile kullanacaksanız Wıfı kararsızlığı olup olmadığı çekim gücü kaliteye etki eder .

Bunların dışında boxların açılış süresi değişir .

h96 pro kanal geçişlerinde daha hızlı . s905W çipsetli x96 mini ya da RK3328 çipsetli düşük donanımlı bir cihaz da IP tv için yeterli olur .

Ethernet bağlantısı yoksa Wifi çekimi önemli .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 25 Aralık 2017; 18:45:42 >
  • quote:

bende sony z2 telefon var, burdaki görüntüyü ekrana yansıtıp, oyun oynama, film, uygulama yansıtma falan da oluyormu?

TV nin HDMI girişi varsa en kaliteli bağlantı bu bağlantı . Başka bir aparata falan gerek yok .

Telefon görüntüsünü ekrana yansıtmak için DLNA ya da miracast özelliğinin olması gerekiyor.
  • Beelink gt1 ultimate 3 gb Ram DDR4, 32 gb rom modelini alarak TV Box ailesine katılmış bulunuyorum

• Hârimi kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun . Sorun çıkarsa elbirliği ile çözeriz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Hayırlı olsun . Sorun çıkarsa elbirliği ile çözeriz artık.

Eyvallah kardeşim eksik olma. Senin ve diğer arkadaşların vermiş olduğu kıymetli bilgiler için tekrardan teşekkür ederim.

• İlk DDR4 modeli olan YOKATV KB2 PRO, 3GB DDR4 RAM ve 32GB eMMC ROM kapasitesine sahip ve kutunun sorunsuz çalışmasını destekliyor. Ayrıca, önceden yüklenmiş KODI 17.0 ile, Youtube, Netflix, Facebook, Twitter, Skype, vb. Gibi çok sayıda eklentiyi indirmenize izin veren kesinlikle sizin için en güzel vişne! Yeni bir görsel efektin keyfini çıkarın!

Özellikleri:

Amlogic S912 Octa-core CPU

KB2 PRO, hızlı ve istikrarlı, yüksek hızda geri bildirim ve sorunsuz tepki veren yüksek performanslı Octa çekirdeği 64 bit yonga seti olan Amlogic S912 CPU ile birlikte gelir.

3GB DDR4 RAM, 32GB eMMC Flaş

EMMC belleğine bağlı olarak sonuçta daha zengin bir son kullanıcı deneyimi sunarak 3GB DDR4 RAM ve 32GB eMMC Flash'a sahiptir. Bunlar performans, güvenlik ve güvenilirlik açısından avantajlıdır.

2.4GHz + 5.0GHz Çift Bantlı WiFi

Büyük bir yüksek kazanç antenli çift bant AC WiFi (2.4GHz / 5GHz 802.11 b / g / n / ac), mümkün olan en iyi alış ve aktarım oranlarını verir.

• Al bunu dahada arkana bakma. Sonuçta bunların hepsi Çin malı mutlaka hepsinde bir takım sorunlar olacak bunun kağıt üzerinde performansıda iyi. Artık bundan iyisi şamdan kayısı. Yoksa bu tv box işi uçsuz ucaksız deniz gibi yok onun ram i yok bunun cupusu yok DDR4 yok DDR3 araştırdıkça hem kafa karışıyor hem fiyat artıyor.

• Ha birde aklıma gelmişken merak edenler için

Antutu puanı : 42130

• Arkadaşlar bu TV box işine bende merak sardım önceleri Aliexspresten yada gearbestten iyi bir cihaz getirmeyi düşünürken yılbaşı sebebi ile kargolarda oluşan gecikmeler den dolayı TR den internette satan sitelerden azami 250 TL civarı bir cihaz tavsiyenizi almak isterim bu arada rom falan işlerinden de anlamıyorum programları ve uygulamaları kurulu alıp sorunsuzca kullanabileceğim bir cihaz olarak ne tavsiye edersiniz birde bu Çin sitelerini TR deposu falan oluyormu hızlı ve ekonomik olarak temin etme şansımız olabilirmi

• Benim nacizane tavsiyem hiç öyle çin malı ürünler almayın yok rammiş rommuş bunlar kağıt üzerinde sadece rakamlar. donanım ile yazılımın uyumlu olduğu, uygulamaların lisanslı olduğu, malının arkasında duran büyük firmaların ürünlerini almaya çalışın. Amazon Fire Tv, Nvidia Shield tv, xiaomi mi tv ya da zidoo almanız gereken markalar, başka markalara yönelmeyin. zidoo ve nvidia shield pahalıdır ama kesinlikle amazon fire tv'yi öneririm. bu aletleri yurt dışından getirtmek uğraştırır Türkiye'ye gönderim yapmadıkları için ama onun için de biraz internet araştırması ile üstesinden gelebilirsiniz. amerika'dan almak için amerikapostam.com güvenilir bir sitedir, 18$ kargo ücreti ile 3-5 gün içinde elinizde olur.
  • Arkadaşlar almayı düşünen olursa 3 ve 4 GB romlu birkaç model var.

MXR Pro - Android 7.1 - 4GB RAM + 32GB ROM
    Gearbest
    MXR PRO RK3328 TV Kutusu | Gearbest Türkiye
    https://tr.gearbest.com/tv-box/pp_764523.html?wid=90&lkid=12453855

Kod: CMTR120104 59.99 USD

H96 MAX - H1 - Android 7.1 / 4GB RAM + 32GB ROM
    Gearbest
    H96 MAX - H1 TV Kutusu | Gearbest Türkiye
    https://tr.gearbest.com/tv-box/pp_1366891.html?wid=90&lkid=12453863

Kod: NEWH96M 54.99 USD

Beelink GT1 Ultimate 3GB DDR4 + 32GB
    Gearbest
    Beelink GT1 Ultimate 3 GB DDR4 + 32GB EMMC TV Kutusu | Gearbest Türkiye
    https://tr.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_607542.html?wid=90&lkid=12453915

Kod: GBMXR 52.99 USD

• cekabu kullanıcısına yanıt
    H96 max ısınma problemi giderilmiş model mi?

• tanix tx3 mini 2gb/16gb alarak çokta yabancısı olmadığım android box dünyasına yeniden giriş yapıyorum, ürün kargoda henüz elime ulaşmadı,

bu cihazı alma nedenim şuan için küçük bütçe ile kodi + iptv + youtube + online dizi / film gibi temel ihtiyacımı karşılasın yeter,

Ucuz fiyatlı ürünlere baktığımda tanix markasını tercih etmemde arayüz tasarımı, cihaz tasarımı, ısınma problemi olmaması gibi etkenler etkili oldu.
  • Uzun zamandan sonra yine tv box araştırma peşine düştüm, ama bu sefer almak zorundayım çünkü iptvyi aldım sezon başlayana kadar gelmesi gerek cihazın Beelink ultimate gt1 baya iyi diye biliyordum girdim yine araştırdım daha neler neler varmış. Size tek sorum hangi fiyat aralığında veya özelliklerde bir android tvbox almalıyım?

Amacım:
    Televizyon 1080p yani full hd, ses sistemim 5+1 optik girişi mevcut (ama zerre önemli değil ses sistemini bağlamak) alacağım android box bunları desteklesin yeter 1080p görüntü versin ve diğer ses kodeklerini desteklesin (DTS v.s) yeterli.

Yani tvboxta yapacağım tek şey iptv ile maç ve film, dizi izlemek internet v.s takılacağımı çok zannetmiyorum açarsam en fazla webten video izlemeye çalışırım ya da spotify falan.

Özetle:
    ++ Amacım iptv izlemek wifi çekim kuvveti iyi olmalı, değilse ethernet çekmek zorunda kalıcam önceliğim wifi.
    ++ Dizi, Film (online, offline) takılmadan gösterebilecek tüm uzantıları destekleyebilecek DTS, AAC, MKV.
    -- Oyun oynamam
    -- Televizyonum 4K falan değil 1080p yani 4K henüz benim için çok yüksek bi teknoloji :D

60-100$ arası 3GB ram 32GB romlu S912 amlogic işlemcili yüksek donanımlı birşey mi yoksa, 30-40$ civarında 1gb ram 16 rom sıradan bi işlemcili tvbox işimi görür mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erho95 -- 26 Aralık 2017; 12:52:38 >

• abdullahkan kullanıcısına yanıt
    Valla hocam hiç bir fikrim yok. Yanlış yönlendirmeyeyim

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.