Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.757
Cevap
554
Favori
1.819.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emreelci

quote:

Orijinalden alıntı: daywalkerrrr

Aynen hocam,ben de gördüm ama cpu ve gpu ları düşüktü o yüzden cihaz bütünlüğü önemli.

Şunun gibi
    RK3328 4g ddr4 mali 450

aliexpress.com
    US $78.89 |Tüketici Elektroniği'ten Set Üskü Kutuları'de TV KUTUSU, MX10 4G (ddr4) 32G Android 7.1 KODI 17.4 TV KUTUSU, RK3328 Quad çekirdek 2.4G WIFI tv box, Kablosuz Arka Klavye ile AliExpress'da - 11.11Bekarlar Günü
    https://tr.aliexpress.com/store/product/TV-KUTUSU-MX10-4G-ddr4-32G-Android-7-1-KODI-17-4-TV-KUTUSU-RK3328-Quad/2858002_32835964143.html

Android Tv Box için tavsiye.

Bu cihaz teknik olarak iyi duruyor sanırım

Teşekkürler tavsiye için

Neden Amlogic 912 çipsetli cihaz varken RK 3228 çipstli cihaza bakıyorsunuz .

DDR 4 3 GB ve pasif soğutma özelliği var . Kullanıcı şikayeti yok . Kaliteli bir box.

Skorlara da takılmamak gerek . GT1 Ultimate de 48 m.bit hızla nPerf tam testte 33 binleri görüyorum .

Testlerde S10 36 bin, Ultimate 38 bin , H96 pro 42 binlerde gözüküyor . 3-5 binlik fark hissedilmiyor.

33binlik skorla bile beelink oldukça hızlı .

Antutu değeri 75 binlerde olan RK 3399 çipsetli bir box alamıyorsanız S10 da alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

quote:

Orijinalden alıntı: emreelci

quote:

Orijinalden alıntı: daywalkerrrr

Aynen hocam,ben de gördüm ama cpu ve gpu ları düşüktü o yüzden cihaz bütünlüğü önemli.

Şunun gibi
    RK3328 4g ddr4 mali 450

aliexpress.com
    US $78.89 |Tüketici Elektroniği'ten Set Üskü Kutuları'de TV KUTUSU, MX10 4G (ddr4) 32G Android 7.1 KODI 17.4 TV KUTUSU, RK3328 Quad çekirdek 2.4G WIFI tv box, Kablosuz Arka Klavye ile AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/store/product/TV-KUTUSU-MX10-4G-ddr4-32G-Android-7-1-KODI-17-4-TV-KUTUSU-RK3328-Quad/2858002_32835964143.html

Android Tv Box için tavsiye.

Bu cihaz teknik olarak iyi duruyor sanırım

Teşekkürler tavsiye için

Neden Amlogic 912 çipsetli cihaz varken RK 3228 çipstli cihaza bakıyorsunuz .

DDR 4 3 GB ve pasif soğutma özelliği var . Kullanıcı şikayeti yok . Kaliteli bir box.

Skorlara da takılmamak gerek . GT1 Ultimate de 48 m.bit hızla nPerf tam testte 33 binleri görüyorum .

Testlerde S10 36 bin, Ultimate 38 bin , H96 pro 42 binlerde gözüküyor . 3-5 binlik fark hissedilmiyor.

33binlik skorla bile beelink oldukça hızlı .

Antutu değeri 75 binlerde olan RK 3399 çipsetli bir box alamıyorsanız S10 da alınabilir.

Hocam arkadaş yanlış anladı ben de sizin dediğinizi diyorum. Cihazda ddr4 var diye iyidir demek yanlış olur cihazın diğer donanım özelliklerine de bakmak lazım yani cihazı bütünlüğü önemli

O RK 3228'e sahip cihazı buna örnek olsun diye dedim ddr4 ama cpu ve gpu düşük bunu vurgulamak istedim. Zaten verdiğim tabloda Amlogic 912 açık önde bunun üzeri de RK 3399

• Arkadaşlar

Cepten yazarken klavye azizliği yaşadım sanırım

Öyle görünüyor yazacakken iyi görünüyor yazmış

Sizin ara ara yaptığınız sıralamaları takip edip bir cihaz alacağım

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreelci -- 23 Aralık 2017; 18:46:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bunun özellikleri nasıl

• donanım olarak burada bahsettiklerinizden düşük olsa da "Xiaomi Mi TV Box" için yorumunuz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyretm

Peki bunun özellikleri nasıl

Bilinen marka ve modellerden şaşmamak gerek .

örneğin ; h96 pro nun adaptör ve ısınma sorunu var. çözümü de var. Tr. de kullanıcısı çok ve memnunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

donanım olarak burada bahsettiklerinizden düşük olsa da "Xiaomi Mi TV Box" için yorumunuz nedir?

Xiaomi nin kalitesi tartışılmaz ve verilen parayı fazlasıyla hakeden bir cihaz.

Kısaca avantajları ; google kayıtlı bir cihaz olması , görüntü kalitesi ve sesle komut özelliği olan kaliteli kumandası

Olumsuz tarafları kısıtlı kullanımı , storeden doğrudan program yüklenememesi ve donanımının zayıf olması.

Düz kullanıcıysanız Xiaomi alıp media player gibi kullanabilirsiniz.

IP server kullanacaksanız cihazın google kayıtlı olup olmamasının fazla bir önemi kalmıyor.

Xiaomi ile RK3399 çipsetli T96Z yi bir karşılaştırın öyle karar verin.

T96Z mini bilgisayar. Sanırım yakında bu boxlara SSD de takarlar .

• Bende uzun zamandır tvbox araştırıyorum. Csa96 ya da h96max ikisinden birini almayı düşünüyordum. T96z satılan yer bulamadım hiç.

Sonra zidoo aklımı çeldi h6 pro ya da x9s mi alsam dedim. Bi türlü karar veremiyorum.

• Hocam,Limanyakan arkadaşımız iyi özetlemiş Xiaomi bu konuda yazılan çoğu cihazdan kat kat daha stabil.Ek olarak Media player olarak sadece bazı 4k 10 bit h265 videolar çok hafif kasıyormuş.

İp tv içinse ethernet girişi olmadığından çoğunluğumuza göre ethernet yuvalı usb hub şart gibi o cihaz için.
    www.hepsiburada.com
    Dark USB 3.0 3-Port Hub ve Gigabit Ethernet Adaptör İkisi Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/dark-usb-3xusb-3-0-gigabit-ethernet-adapoturu-dk-ac-usb330gl-pm-bs51652

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daywalkerrrr -- 24 Aralık 2017; 5:31:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

Gümrük vergisi sınırı 30€ bu cihaz 27€'ya denk geliyor. Vergi çıkmayabilir çıkarsa 25 - 30 TL galiba. Önemli olan Tv Box
    yazdığı için TRT bandrol ücreti çıkabilir. Şansına kalmış. Bandrol ücreti yanlış bilmiyorsam aşağı yukarı 30TL.
    İki ücretlendirme de çıkarsa 60 -70 TL gibi bir ücret ödersin gümrük vergisi + bandrol ücreti. Her halükarda TR'de satışa sunulan fiyattan ucuza denk gelir.

Fiyatlandırmalardan emin değilim tahmini söyledim sen emin olana kadar sipariş vermeni tavsiye etmem. SÜpriz olmaması açısından...

Bilgi için Teşekkür ederim

Türkiyede 230 ₺ civarı buldum 50₺ için uğraşılırmı ki bilemedim

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    T96Z satılan bi yer var mı hocam link verebileceğiniz

• Bu mini PC ler nasıl arkadaşlar. Smart TV box dan ne farkı var . Hem bu mini PC Intel atom işlemcili.

• quote:

quote:

donanım olarak burada bahsettiklerinizden düşük olsa da "Xiaomi Mi TV Box" için yorumunuz nedir?

Kısaca avantajları ; google kayıtlı bir cihaz olması , görüntü kalitesi ve sesle komut özelliği olan kaliteli kumandası

Olumsuz tarafları kısıtlı kullanımı , storeden doğrudan program yüklenememesi ve donanımının zayıf olması.

IP server kullanacaksanız cihazın google kayıtlı olup olmamasının fazla bir önemi kalmıyor.

Hocam sizi de yoruyorum ilginize teşekkür ederim....

T96Z ile Mi boxu kıyaslayın demişsiniz ama Mi 60$ seviyesinde T96Z ise 138$ yani 2 Mi parasından fazla bir fiyatı var...

H96pro+ bir nebze fiyat olarak benzer sınıfta onunla kıyaslarsak daha mantıklı gibi olur...

Mi konusunda beni tek düşündüren kısıtlı kullanım konusu,

storeda listelenmeyen uygulamalar zaten cihaz tarafından desteklenmeyen uygulamalar olmasından dolayı aslında hiç uğraşmadan elimine tmiş olmak bir avantaj gibi, ama cihazın desteklediği ve mağazada olamayan uygulamarı yükleme şansımız yok mu acaba?

donanım zayıf ama usb stick ile depolama artabilir, rj45 bağlantıyı @daywalkerrrr hocamızın linklediği gibi hub ile sağlayabiliriz de, o nedenle sıkıntı olmaz diye düşünüyorum...

donanım zayıf ve kısıtlı kullanıma karşılık stabil, estetik-kullanıcı dostu bir cihaz gibi diye de düşünüyorum...

@daywalkerrrr

ekleme:
    Bu arada hep sorayım diyecekken hep unutuyorum, @beyretm mesajı ve linklediği cihazı görünce hatırladım hemen onu da ekleyeyim buraya...

bu android cihazlarla, web sitesine gömülü playerlar ile web sayfası üzerinden film izleyebilir miyiz?

eğer izlenemiyorsa @beyretm linklediği veya diğer X5 tip chaz mı almak daha mantıklı olur?
    Gearbest
    Alfawise X5 Mini PC | Gearbest Türkiye
    https://tr.gearbest.com/media-player/pp_691661.html?wid=90

bu cihazda 4K desteği yok mu?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• kocaballi kullanıcısına yanıt
    Öncelikle kısıtlı kullanıcı olacağınızı sanmıyorum .

T96Z ile karşılaştırmasını box teknolojisinin geldiği son noktayı kıyaslamanız açısından önerdim.

Alfawise H96 Pro, S10 ya da T95z de olur .

Intel - Android dual işletim sistemi olan box alanı görmedik. Güncellemeye açık ise alınabilir .

Antutu değerlerine bir bakmak gerek .
  • quote:

quote:

quote:

Hocam sizi de yoruyorum ilginize teşekkür ederim....

T96Z ile Mi boxu kıyaslayın demişsiniz ama Mi 60$ seviyesinde T96Z ise 138$ yani 2 Mi parasından fazla bir fiyatı var...

H96pro+ bir nebze fiyat olarak benzer sınıfta onunla kıyaslarsak daha mantıklı gibi olur...

Mi konusunda beni tek düşündüren kısıtlı kullanım konusu,

storeda listelenmeyen uygulamalar zaten cihaz tarafından desteklenmeyen uygulamalar olmasından dolayı aslında hiç uğraşmadan elimine tmiş olmak bir avantaj gibi, ama cihazın desteklediği ve mağazada olamayan uygulamarı yükleme şansımız yok mu acaba?

donanım zayıf ama usb stick ile depolama artabilir, rj45 bağlantıyı @daywalkerrrr hocamızın linklediği gibi hub ile sağlayabiliriz de, o nedenle sıkıntı olmaz diye düşünüyorum...

donanım zayıf ve kısıtlı kullanıma karşılık stabil, estetik-kullanıcı dostu bir cihaz gibi diye de düşünüyorum...

@daywalkerrrr

ekleme:
    Bu arada hep sorayım diyecekken hep unutuyorum, @beyretm mesajı ve linklediği cihazı görünce hatırladım hemen onu da ekleyeyim buraya...

bu android cihazlarla, web sitesine gömülü playerlar ile web sayfası üzerinden film izleyebilir miyiz?

eğer izlenemiyorsa @beyretm linklediği veya diğer X5 tip chaz mı almak daha mantıklı olur?
    Gearbest
    Alfawise X5 Mini PC | Gearbest Türkiye
    https://tr.gearbest.com/media-player/pp_691661.html?wid=90

bu cihazda 4K desteği yok mu?

Hocam online film açar yalnız flash tabanlı olanları(ki çoğunluğu böyle) açar mı bilgim yok.Mini pcler de ise sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Mini pc lerde giriş seçenekleri iyi
    X5 Mini PC- dual boot var,4k var, yanılmıyorsam 802.11ac yok.Ram sıkıntısı da var.

Ortalama mini pc olarak Beelink BT3 PRO var hocam

• Hem uygun fiyatlı olsun,
    hem donanımı güçlü olsun,
    hem stabil olsun,

eee, herşeyi isteyen hiçbirşey alamıyor işte....

@Limanyakan @daywalkerrrr
  • Kemal-1907 K kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 12:3:51 >
  • Araştırmaya yeni başladım, smart olmayan 4k bir tv alıp harici 1tb 2.5 hdd okuyan, telefondan sorunsuz ekran yansıtan yazılım destekli güncel model ne önerirsiniz?

• arkadaşlar ip tv izleme amaçlı olarak alınacak cihazda neler olmalı? örneğin x96 mini ile h96pro ya da mi box arasında iptv oynatma açısında farklar var mıdır?
  • Merhaba bende de 82 ekran eski bir vestel tv var, ne interneti var ne wifi, ne ekran yansıtma var, hiçbişey yok, bu android box lardan alsam tv yi internete bağlayabiliyormuyum, tv den internete bağlanıp film izleyebilirmiyim, android uygulamaları falan açarmı tvde?
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.