Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.775
Cevap
555
Favori
1.821.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erho95

teşekkür ederim, sanırım daha fazla araştıramyıp bundan alacağım bir tane:) usb 3.0 da olsaydı tadından yenmezdi aslında ama usb 2.0 ile de videoları takılmadan oynatır diye düşünüyorum aliex. de bulabildim birtek, keşke gearbestte de olsaydı hızlı kargo ücretsiz gbde şuan :(

Eger gearbest den alacaksaniz size Mecool M8S PRO L tavsiye ederim.

m.gearbest.com
    Sayfa bulunamadı
    https://m.gearbest.com/tv-box/pp_799409.html

Qbox dan cok memnunum , wifi cekimi süper kablosuz kullaniyorum.Fakat güncelligi acisinda yukaridaki cihazi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi praetorians -- 29 Aralık 2017; 16:36:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TRY216.78

TRY254.09

TRY263.88

arkadaşlar bu box lardan birini almayı düşünüyorum. banggood da indirim var. acaba ddr4 ile ddr3 çok fark eder mi?

birde TRY217.70
    bu cihaz 16 gb rom olması çok fark eder mi? nihayetinde usb den harddisk takılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reco74 -- 29 Aralık 2017; 17:23:7 >

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam. x96 mini sipariş verdim.. hayırlısı bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalim2551

teşekkürler hocam. x96 mini sipariş verdim.. hayırlısı bakalım.

Hayırlı olsun . S905W çipsetli 2017 model bir cihaz . Wifi çekim gücünü modemin dolabın içinde olup olmaması, modemin kalitesi de etkiliyor .

Tanix Tx3 mini almayı düşünenler için ;

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/128965483

Firma Yazılım Güncelleme Sitesi

https://www.tanix-box.com/downloads/

• quote:

teşekkür ederim, sanırım daha fazla araştıramyıp bundan alacağım bir tane:) usb 3.0 da olsaydı tadından yenmezdi aslında ama usb 2.0 ile de videoları takılmadan oynatır diye düşünüyorum aliex. de bulabildim birtek, keşke gearbestte de olsaydı hızlı kargo ücretsiz gbde şuan :(

MECOOL M8S PRO ve MECOOL M8S PRO L modelleri arasindaki fark ddr4 ve ddr3 olmasi.

MECOOL M8S PRO modeli bence su anda piyasadaki en sorunsuz cihaz.

Gearbest
    MECOOL M8S PRO TV Kutusu | Gearbest Türkiye Mobil
    https://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_619406.html?wid=21

Diger önerim ise Beelink GT1 Ultimate fakat wifi zayif.

Gearbest
    Beelink GT1 Ultimate 3 GB DDR4 + 32GB EMMC TV Kutusu | Gearbest Türkiye Mobil
    https://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_607555.html?wid=21

Bence bu zamanda mutlsaka ddr4 ve Amlogic S912 chip li cihaz alinmali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi praetorians -- 30 Aralık 2017; 1:1:37 >

• praetorians kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar gümrüğe takılmıyacakmı. 35doların üzeri gümrüğe takılıyo diye biliyorum.
    Takılmıyosa bende alıcam bitane çünkü.
  • quote:

Q-box ın kaliteli bir cihaz olduğu ortada . Fakat 5.1 ile geliyor .

Bu Android sürümleri çok çabuk eskiyor . Örneğin Puhu Tv yüklediniz . 1 ya da 2 sene sonra 5.1 üstü sürüm isterse Puhu Tv yi sürüm yükseltmeden seyredemeyeceksiniz .

Sunvel in bütün ürünleri kaliteli .

Amlogic 912 çipsetli T95z yi de bir düşünün.

tr.aliexpress.com/t95z-android-7.1_reviews_3.html

Aynı şekilde RK3399 çipsetli DDR4 4/64 T96z de çok kaliteli bir box . Tabi fiyatı da ona göre .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 30 Aralık 2017; 1:57:42 >

MECOOL M8S PRO nun 2GB+16GB olan modelini almayı düşünüyorum, zaten sınırım 250 tl civarı daha fazla vermek istemiyorum, aslında 200tlye bir cihaz bulabilsem on numara olur, sadece online veya hdd den dizi film izlemek için kullanıcam oyun v.s işim olmaz, şimdi merak ettiğim konuda S912 lerle oyun v.s de oynanabildiği için ısınma daha fazla oluyor, S905 bir cihaz alıp sadece dizi film izlemek için kullansam hemde işlemci düşük olduğu için ısınma sorunu v.s de olmaz diye düşünüyorum, ram'i de 2 GB olsa yeter bence. Bunları düşünerek;
    ** Android 7.1 üzeri
    ** S905X işlemci
    ** 2GB ram
    ** Yazılım desteği
    Bu özellikleri düşünerek bir cihaz almayı planlıyorum, bu özelliklerde 200-250 tl arası bir cihaz bulurum diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
    Bahsettiğiniz cihaza da baktım dediğiniz gibi donanımı gayet güçlü bir cihaz aliex.de 230 tlye buldum bence uygun, bu cihazında üstte belirttiğim gibi ısınma sorunu olur mu acaba veya OTA var mıdır merak ediyorum
  • quote:

Bahsettiğiniz cihaza da baktım dediğiniz gibi donanımı gayet güçlü bir cihaz aliex.de 230 tlye buldum bence uygun, bu cihazında üstte belirttiğim gibi ısınma sorunu olur mu acaba veya OTA var mıdır merak ediyorum

Gerçek OTA yok . S912 3/32 varken 905 2/16 almak mantıklı değil .

Isınma sorunu hızlı bir cihaz olan H96 pro da yaşanıyor . Kullanmayı bildikten sonra , önlemini aldıktan sonra sorun olmaz.

H96 pro da dizaynında havalandırma sıkıntısı var . Altına nevale koyarak , arka planda gereksiz çalışan programları kapatarak , clean master gibi soğutma özelliği olan programları kullanarak en çok ısınan box olan H96 nın ısınma problemi giderilebiliyor .

T95z sorunu az olan bir cihaz .
    Hocam bu t96z için link falan var mı satışta olan bulamadım ben.

• Dostlar,bazı gg ve n11 satıcıları da bu konuyu takip ediyor.Özellikle en çok tercih edilen bazı cihazların fiyatını 2 kat arttırmışlar bunların başını T95z plus çekiyor.Bu cihazı TR'de alacak arkadaşlar dikkat etsin fırsatçılara.
  • KeSaiR kullanıcısına yanıt
    www.alibaba.com
    T96z 4gb 32gb Android 6 0, T96z 4gb 32gb Android 6 0 Suppliers and Manufacturers at Alibaba.com
    https://www.alibaba.com/product-detail/T96Z-4GB-32GB-Android-6-0_60585896957.html

aliexpress.com
    US $138.0 |Tüketici Elektroniği'ten Set Üskü Kutuları'de T96Z 4 GB + 32 GB Android 6.0 TV Kutusu RK3399 Çift KOL Cortex A72 + Quad ARM Cortex A53 64 bit CPU 4 K Akıllı Medya Oynatıcı AliExpress'da - 11.11Bekarlar Günü
    https://tr.aliexpress.com/item/T96Z-4GB-64GB-Android-6-0-TV-Box-RK3399-Dual-ARM-Cortex-A72-Quad-ARM-Cortex/32785732142.html

Önceden daha çok satılan yer vardı şimdi azalmış .

• Blu TV, Filbox Hemen vb. yerli platformları çalıştıran ürünlerden öne çıkanlar hangileridir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun araştırmalarım sonucu Beelink-gt1 ultimate ddr4 3 gb Ram 32 gb rom model numaraları cihazı aldım. GB'den indirim kuponu ili 59 dolara aldım. Wifi sorunu var diyenler oldu, çekimi güzel diyenler oldu. Bakalım,gelince testini yapıp tecrübeleri burdan paylaşacağım. Almak isteyen arkadaşlara belki bir fikir olmuş olabilir. Box ile modem arasında yaklaşık 6/7 metre, 3 duvar var. Bu şartlar altında çekerse, benim için Wifi performansı olarak gayet yeterli olmuş olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hârimi

Uzun araştırmalarım sonucu Beelink-gt1 ultimate ddr4 3 gb Ram 32 gb rom model numaraları cihazı aldım. GB'den indirim kuponu ili 59 dolara aldım. Wifi sorunu var diyenler oldu, çekimi güzel diyenler oldu. Bakalım,gelince testini yapıp tecrübeleri burdan paylaşacağım. Almak isteyen arkadaşlara belki bir fikir olmuş olabilir. Box ile modem arasında yaklaşık 6/7 metre, 3 duvar var. Bu şartlar altında çekerse, benim için Wifi performansı olarak gayet yeterli olmuş olacak.

Ultimate iyi bir cihaz ama kablo ile kullanacaksaniz iyi , malesef wifi cok kötü .

Bir önceki yazimda wifi kullanacaklar almasinlar diye belirtmistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

quote:

Q-box ın kaliteli bir cihaz olduğu ortada . Fakat 5.1 ile geliyor .

Bu Android sürümleri çok çabuk eskiyor . Örneğin Puhu Tv yüklediniz . 1 ya da 2 sene sonra 5.1 üstü sürüm isterse Puhu Tv yi sürüm yükseltmeden seyredemeyeceksiniz .

Sunvel in bütün ürünleri kaliteli .

Amlogic 912 çipsetli T95z yi de bir düşünün.

tr.aliexpress.com/t95z-android-7.1_reviews_3.html

Aynı şekilde RK3399 çipsetli DDR4 4/64 T96z de çok kaliteli bir box . Tabi fiyatı da ona göre .

Üstad sizinde belirttiginiz gibi qbox cok iyi,wifi cok iyi , fakat sistem Android 5.1.1

Malesef yazilim destegi yok bu cihazlarda :(

Adamlar yeni chipset e yeni yazilim veriyorlar , yok mu yazilim destegi iyi olan bir cihaz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: praetorians

quote:

Orijinalden alıntı: Hârimi

Uzun araştırmalarım sonucu Beelink-gt1 ultimate ddr4 3 gb Ram 32 gb rom model numaraları cihazı aldım. GB'den indirim kuponu ili 59 dolara aldım. Wifi sorunu var diyenler oldu, çekimi güzel diyenler oldu. Bakalım,gelince testini yapıp tecrübeleri burdan paylaşacağım. Almak isteyen arkadaşlara belki bir fikir olmuş olabilir. Box ile modem arasında yaklaşık 6/7 metre, 3 duvar var. Bu şartlar altında çekerse, benim için Wifi performansı olarak gayet yeterli olmuş olacak.

Ultimate iyi bir cihaz ama kablo ile kullanacaksaniz iyi , malesef wifi cok kötü .

Bir önceki yazimda wifi kullanacaklar almasinlar diye belirtmistim.

Bakalım deneyip göreceğiz kardeşim. Cold a önemli değil bir kablo çekmek. Hem kablolu bağlantının daha stabil olacağı düşüncesindeyim. Uydu antenin girişinden bir de eternet girişi alabilirim diye düşünüyorum.

Alfawise H96 pro yazılım desteği oldukça iyi . 7.1.2 ile sorunsuz çalışıyor .

Kaliteli bir 5v3a adaptör almak ve cihazın altından hava girişini sağlamak gerek .

Tr. de en çok satılan cihaz .
  • Hârimi kullanıcısına yanıt
    Turk.net ten 50 m.bite kadat hız alabiliyorum.

GT1 Ultimate ile ethernet bağlantısı ile 48 m.bit alabiliyorum . Wifi ile 15-20 m.bit e düşüyor.
    ZTE marka VDSL2 çekimi çok iyi olmayan bir modemim var ve modem dolabın içinde.
    Tenda V300 gibi çekimi güçlü olan bir modem olsa wifi bağlantısının hızı da artar.

Cebi ekrana yansıtmak için wifi bağlantısı gerekiyor .

Ethernet ile 8 çekirdekli box çok hızlı . Ethernet kablosu çekmeye değer .

Beelinkte gerçek OTA güncelleme var . 27.10.2017 son sürüm var . Bir sekmeye basıp sürümün güncel olup olmadığına
    bakabiliyor, güncel değilse usb bağlantısına gerek kalmadan güncelleme yapabiliyorsunuz .

Rk3399 çipsetli box. larda bile gerçek OTG yok. USB girişi üzerinden güncelleniyor .
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.