Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (838. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fiiliyol Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
27.810
Cevap
556
Favori
1.826.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 836837838839840
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haklısınız, bu model çok iyi bir seçenekmiş hakikaten de. Hem 2/16GB olduğu için uygun fiyatlı, ama bir taraftan da WiFi /ac 5GHz ve bluetooth var.

Yalnız bu A95X F3 modellerinde kullanılan WiFi/BT yongası MTK firmasının MTK7668 chipiymiş. Ve bu chipin açık kaynak sürücüleri olmadığı için coreelec, libreelec ve belki diğer custom romlarda kullanılması çok büyük olasılıkla mümkün OLMAYACAK.

Bu durum cihazı kendi Android sürümleri ile kullanacaklar için hiç problem olmayacak ama benim gibi libreelec, coreelec vs türü alternatiflere yönelecek ve denemek isteyecek olan kişiler için önemli bir ayrıntı!

• quote:

Orijinalden alıntı: Be-Mine

Bu benim aliexpressden almayı düşündüğüm Wechip V9'un inka firması tarafından ithal edilip satılan versiyonu olmalı:

Link 2: Original Wechip V9 Android 9.0 TV BOX Amlogic S905X3 DDR3 4GB RMB 2.4G/5G Wifi Bluetooth 4.0

Bu cihazın WiFi/BT chipinin ne olduğunu bulmaya çalışıyorum ve MTK7668 olMAmasını ümit ediyorum.

Siz akrabanıza aldığınız için bakma imkanınız yoktur sanırım, ancak öğrenme imkanınız varsa ve belirtirseniz memnun olurum.

Alıntıları Göster
    cihazın wifisi orta kalite modemle arasında tavan var orta kalite çekiyor.eternette daha iyi

• Arkadaşlar merhaba. Android Box'dan USB sürücüye (içeriden dışarıya yani) veri yazma/kopyalama/taşıma yapmanın bir yolunu bulan var mı? Hiçbir dosya yönetici uygulaması bir işe yaramıyor haliyle.

Android 6'dan beri bu kasıtlı olarak yasak ama farklı bir yöntem veya Rom kullandını mı bu iş için?

Resmen rezillik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Ocak 2020; 23:56:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar butce muhim degil hangi box cihazi tavsiye edersiniz acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyeler üzerine Mi Box S 4K aldım ama cihazda donma ve takılmalar var sürekli Yarın iade edeceğim sanırım.
  • Nicomedia66 N kullanıcısına yanıt
    Amazon freestick
    Xiamio mi box s 4k
    Nvidia shield
    Netflix inisanli anlaşması olan cihazlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • social kullanıcısına yanıt
    Nvidia shield TV pro

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: htlr

Tavsiyeler üzerine Mi Box S 4K aldım ama cihazda donma ve takılmalar var sürekli Yarın iade edeceğim sanırım.
    Cihazın HDMI cec ayarlarını kapatabilirmisiniz? hangi uygulamalarda takılma donma oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be-Mine

Haklısınız, bu model çok iyi bir seçenekmiş hakikaten de. Hem 2/16GB olduğu için uygun fiyatlı, ama bir taraftan da WiFi /ac 5GHz ve bluetooth var.

Yalnız bu A95X F3 modellerinde kullanılan WiFi/BT yongası MTK firmasının MTK7668 chipiymiş. Ve bu chipin açık kaynak sürücüleri olmadığı için coreelec, libreelec ve belki diğer custom romlarda kullanılması çok büyük olasılıkla mümkün OLMAYACAK.

Bu durum cihazı kendi Android sürümleri ile kullanacaklar için hiç problem olmayacak ama benim gibi libreelec, coreelec vs türü alternatiflere yönelecek ve denemek isteyecek olan kişiler için önemli bir ayrıntı!
    Merhaba,A95x Max mtk 7668 chipset cihaza Usb wifi ile coreelek problemsiz bilginize...

• teşekkürler hocam.250-300 tl civarı alınabilecek cihazlar linklerini verdikleriniz midir.
  • Be-Mine kullanıcısına yanıt
    Bu android kutularda hızdan daha önemli olan stabilitedir. Halen kendini kanıtlamış, stabil çalışan eski cihazların fiyatı yüksek.

S922X çipsetli KING ve KING pro da bile işlemci 64 bit iken işletim sistemi 32 bit.
    n11 de satılanda WeChip logosu yok. Kumandaları da farklı.

WeChip firması olumsuz durumlarda geri bildirim isteyip sorunu çözmeye çalışıyor.
  • Yerli marka AlpSmart'ın AS565-X3 S905X3'lü cihazını inceledim, görüş ve bilgilerinize sunarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miki -- 31 Ocak 2020; 20:10:50 >
  • 2- 3 yıldır Mi box 3 kullanıyorum. ilk zamanlar arada bir olan mibox'un yeniden başlaması ve donması sorunu son 1-2 aydır çok sık olmakta ve cihazı doğru dürüst kullanamıyorum. Yeni bir Android TVBox alma düşüncem var, başlıkta bir çok cihaz var ama doğrudan bir süredir kullanmakta olduğunuz ve sıkıntı yaşatmayan

Özelikle;
    - Netflix
    - İPTV
    ve
    tercihen APK kurulumunda sorun çıkarmayan 300- 400 TL civarında bir android box önerebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A84B2128D -- 31 Ocak 2020; 22:1:57 >
    Mediatek in çipsetlerinde farklı özellikler var.

MT7688 çipseti 1T1R ve MİMO özellikli değil. WIFI n standardında.

MT7668 çipseti 2T2R ve MİMO 2x2 özellikli. WIFI ac standardında.

MT7668RS çipseti yine MİMO 2x2 özellikli ve 5.8 GHz WiFi Bluetooth modülüne sahip.

F3 teki WIFI çipsetinin performansı oldukça iyi fakat hızlı olduğu için arıza yaşanma durumu yüksek.

CoreElec forumda s905X3 çipsetli cihazlara çipsetine göre yazılım veriliyor.
  • AC@DC kullanıcısına yanıt
    2.4 Ghz bandında birçok cihazda olduğu gibi V9 da da WIFI sinyali zayıf.

5 Ghz bandı kullanılırsa bu sorun aşılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

2.4 Ghz bandında birçok cihazda olduğu gibi V9 da da WIFI sinyali zayıf.

5 Ghz bandı kullanılırsa bu sorun aşılır.
    Hocam iyi akşamlar uzun süredir yoktum forumda mecool m8s pro l sorun çözüldü mü bilginiz varmı yine maus ile mi çalışıyor

• social kullanıcısına yanıt
    Kullanım amacınızı yazarsanız nokta atışı olabilecek şekilde uygun box alırsınız.

NETFLIX 540 p yeterli olur mu ?

Choremecast çipi önemli mi ? Ekran yansıtmasını ne şekilde yapmayı düşünüyorsunuz ?

Hangi aplikasyonları, uygulamaları kullanacaksınız ?

Ses özellikleri önemli mi?

Media Player tarzı mı kullanacaksınız yoksa and. programlarla uğraşmayı seviyormusunuz .
  • htlr H kullanıcısına yanıt
    Bu sorun HDMI CEC ayarlarından kaynaklanıyor olabileceği gibi

WIFI ve BT sinyallerinin çakışmasından

ya da çözünürlük ayarlarından da kaynaklanabilir.
  • T.CN kullanıcısına yanıt
    Evet. Kullanım durumuna göre seçim yapacaksınız.
  • 
Sayfa: önceki 836837838839840
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.