Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (840. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.810
Cevap
556
Favori
1.826.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 838839840841842
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam TANIX TX3 S905X3 2/16 kullanıyorum, çok da memnunum lakin sesin de biraz sıkıntı var.. örneğin;youtube'da müzik açtığımda veya harici diskten film izlediğimde ses de ara ara cızırtı( az), az hissedilen duraksama gibi bir şey oluyor..farklı hdmı kablo denedim, tv'nin bütün hdmı girişlerini kullandım ama değişen bir şey olmadı..ilk tv box'ım çok da hoşuma gitti ama bu ses işi canımı sıkıyor, sorun donanımsal mı yoksa yazımsal mı anlamadım

box'ın ayarları ile hiç oynamadım, size danışmak istedim..olmadı ilerde yeni bir box almayı düşünüyorum
  • kmserdar kullanıcısına yanıt
    Böyle bir ses sorununa ilk defa rastlıyorum. s905X3 çipsetli cihazlarda gelişmiş ses ayarları var.

Önce TX3 X3 ün ses ayarlarını kontrol edin, sonra tv nin ses ayarlarına bakın.

Yeni bir kutu düşünüyorsanız Alpsmart AS565-X3 ü dikkatlice inceleyin.
  • Yukarıda Beelink GT1 mini-2 ile Alpsmart AS565-X3 ün karşılaştırmasını yapmıştım.

AS565-X3 bazı özellikleriyle mini-2 den üstün.

Esasında X96 max+, HK1 X3, X10 max, magıcsee N5 max X3 gibi cihazlarla karşılaştırmak gerekir.

Yurtiçi fiyatlarına baktığımızda mini-2 650-750 TL. bandında iken,

As565-X3 3 taksitle ve 549 TL ye satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Özellikle yeni başlayanlara öneriyoruz. Değil mi?

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/141854596
    Tabii ki sorun halinde karşılarında muhatap bulabilecekler,bu arada Tanix Tx6s i bir türlü tv nin çözünürlüğüne getiremedim, ayarlar çözünürlükte 1080p 60 gösterirken , TV nin çözünürlüğünü aida64 de 1280x720, yine youtube da TV çözünürlüğünü 1280x720 gösteriyor, hdmi kablo değişikliği, hdmi giriş yuvası değişikliği vs hepsini denedim sonuç aynı..Mi box da bağlı , onda bir sıkıntı yok..
    Neden kaynaklandığını bulamıyorum..

• Merhabalar.

Bu hafta içinde Android box almam gerekiyor.
    Amacımı belirteyim buna göre de uygun öneri bekiyorum ustalardan.

IP TV kullanacağım.
    Sinema Filmleri izlemek İstiyorum (Dizi vs gibi seyretme alışkanlığım yok.)
    Yurt dışı veya içi olabilir. Sorun değil. Çok ürün aldım yurt dışından alışkınım.
    Wi-fi değil de ethernet ile kullanmak istiyorum. Bu nedenle Mi Box olmaz sanırım. Ethernet girşi yokmuş onun. Ama mi boxun kumandasındaki sesli kullanım güzel.
    Yine kumandasında sesli komut olan modeller de olabilir.

Mümkünse bu kutuları TV nin arkasına gizleyip kullanmak istiyorum BT li kumandayla mı oluyor bu bilmiyorum ama görünmese güzel olur. Evde Digiturk var Süper lüg maçları için almıştım.
    Bu box olayını bir süre deneyip memnun kalırsam kapatırmak istiyorum.
  • miki kullanıcısına yanıt
    Bütün görüntü ayarlarını denediyseniz sorun allwinner H616 çipset ile MALİ G-31 in uyumsuzluğundan kaynaklanıyor olabilir.
  • berdos B kullanıcısına yanıt
    Yurtdışından almayı düşünüyorsanız Beelink GT1 mini-2

Banggood un uygulamasını indirip Beelink offical store ye bakın ya da

Aliexpress te Beelink in mağazası var.

Performans açısından sınıfının lideri. Arkasındaki 3M bandı ile tv nin arkasına yapıştırılabiliyor.

İlk defa tv box kullanacaksanız Alpsmart AS565-X3 programların yüklü gelmesi, 2 yıl garanti, yazılım desteği ve

uygulama marketi ile çok cazip. Ayrıca 3 taksit avantajı var. AS565-X3 te tv nin arkasına gizlenebilir.

İki cihazda da NETFLIX 540p açar.

Almak istediğiniz cihazın videolarını dikkatlice izleyin.
  • quote:

Bütün görüntü ayarlarını denediyseniz sorun allwinner H616 çipset ile MALİ G-31 in uyumsuzluğundan kaynaklanıyor olabilir.
    Bilgili bir forumdaşa danıştım, aslında görüntünün 1080p olduğunu (mantıklı ben de 1080 görüyorum) ancak cihaz içindeki yazılımın kopyalama ile cihaza gömülmüş olabileceğini belirtti.Zaten aida 64 e baktığımda ekranı telefon ekranı olarak algıladığı yazıyor..
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    DDR3 olması almamak için başlı başına bir sebep iken böyle uçuk bir fiyat heves kaçırıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spiderwitch

Arkadaşlar bizde dün kısa bir araştırma sonucu wechip 2 gb ram 16 GB rom android TV box aldık nasıl acaba kullanan var mı? Android 7.1 destekliyormuş bu ileriye dönük uygulamalarda sıkıntı olur mu? Android sürümü yükseltilebilir mı? Xiaomi nin 400 TL lik android 8.1 TV box'u vardı ama o kadar vermek istemedik hesaplı bir şey olsun dedik.
    Geçen hafta bende aldım aynı üründen. 1 haftalık kullanımdan oldukça memnunum. şu an için sorun olacağını düşünmüyorum.
  • Dostlar beelink mini-2 almayı planlıyordum çin'den lakin bu virüs mevzusu canımı baya bi sıktı. Diyorlar ki dışarda iki gün yaşar gelene kadar ölür gider; Bizde öyle bi şans varki o gelir gene bizi bulur.
    Bu sebepten dolayı alpsmart ı yüne bu sayfada gördüm.

Benim yapacağım kodi, netflix, bein connect, iptv (Aboneliğim var) ve tarayıcı üzerinden full ekran film izlemek.

Yıllardır tv box kullanıyorum hep aynı bu şekilde kullanmışım.

Sormak istediğim;
    Alp smart saf androin mi kullanıyor, Direkt uygulamaları play storeden indirip kurabiliyormuyuz?

Bir de kullandığım cihaz mecool bb2 pro. Alpsmart memnun eder mi beni.
  • as565-x3 ve xiaomi 4k arasinda kaldim.xiaomi su an hepsi buradada indirimde?
    Hangisi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theburakx kullanıcısına yanıt
    O fiyat yurtiçi fiyatı. Muadillerinin yurtiçi fiyatlarıyla kıyaslamak doğru olur.

Ayrıca 3 taksit avantajı var.
  • Merhaba Arkadaşlar formu bi kaç gündür okuyorum kafam fena halde karıştı.Ben netflix, yotube gibi filim ve tv kanallarını izleyebileceğim orta çaptaki oyunları oynayabileceğim türkçe menüye sahip .satbil çalışan 400 ila 600 tl arasında cihaz tavsiyesi rica ediyorum.
  • susfafar S kullanıcısına yanıt
    Virüs canlı hücrelerde yaşıyor. Uzmanlar, yoğun bulaşmada 1/10, normalde 1/100 sulandırılmış çamaşır suyu ile dezanfekte edilmesinin yeterli olacağını belirtiyor.

Alpsmart As565 X3 te saf android var. Cihazda uygulamalar hazır kurulu geliyor.

Playstore dan da uygulamalar indirilebilir ayrıca kendi güncel mağazası var.

Mecoo bb2 nin antutusu en fazla 40-50K bandında iken As565 X3 ün antutusu 73K ya yaklaşıyor.

As565 X3 te yapay zeka desteği var.

Bir sorun çıkması durumunda Alpsmart ta sorun daha hızlı çözülür.

Deneyimli bir kullanıcı olarak videoları dikkatlice izleyip karar verin.

• Paz78 P kullanıcısına yanıt
    NETFLIX 540p çözünürlük yeterli gelirse Alpsmart As565 X3 ya da diğer s905X3 işlemcili kutulardan biri ;

NETFLIX yüksek çözünürlük için MiBoX s ya da fire stick 4K .

s905X3 işlemcili cihazlarda YouTube 4K ve tarayıcı, film, oyun performansı daha iyi.
  • quote:

NETFLIX 540p çözünürlük yeterli gelirse Alpsmart As565 X3 ya da diğer s905X3 işlemcili kutulardan biri ;

NETFLIX yüksek çözünürlük için MiBoX s ya da fire stick 4K .

s905X3 işlemcili cihazlarda YouTube 4K ve tarayıcı, film, oyun performansı daha iyi.
    www.banggood.com
    H96 Max X3 Amlogic S905X3 4GB RAM 32GB ROM 5G WIFI bluetooth 4.0 1000M LAN Android Android 9.0 4K 8K VP9 H.265 TV Box Home Audio & Video from Electronics on banggood.com
    https://www.banggood.com/H96-Max-X3-Amlogic-S905X3-4GB-RAM-32GB-ROM-5G-WIFI-bluetooth-4_0-1000M-LAN-Android-Android-9_0-4K-8K-VP9-H_265-TV-Box-p-1617882.html?akmClientCountry=TR&rmmds=cart_middle_products&ID=533601&cur_warehouse=CN

hocam nasıl cihaz alınırmı

• H96 lara mesafeliyim. Belki iyi üreticinin üretimi olan cihazlar da vardır.

WIFI ile kullanacaksanız bu kutuda WIFI ac ve 2T2R özelliği yok. BT de gözükmüyor.

H96 Max X3 ü yurtiçinden almaya kalsanız As565 X3 ile aynı fiyata gelir.
  • quote:

H96 lara mesafeliyim. Belki iyi üreticinin üretimi olan cihazlar da vardır.

WIFI ile kullanacaksanız bu kutuda WIFI ac ve 2T2R özelliği yok. BT de gözükmüyor.

H96 Max X3 ü yurtiçinden almaya kalsanız As565 X3 ile aynı fiyata gelir.
    Hocam merhaba,tarayıcıdan film youtube v.s izlemek için cihaz arıyorum.Lg tarayıcılarda çok yavaş donuyor.Reklam engellemede yok.
    Kaliteli bir cihaz arıyorum öneriniz şunu al keyfine bak dediğin ürün nedir ?Ethernet girişi olmalı... Tşkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_harputlu -- 3 Şubat 2020; 17:48:19 >
  • hakan_harputlu H kullanıcısına yanıt
    İlkdefa TV box kullanacaksanız Alpsmart As565 X3 kullanım kolaylığı, kişiselleştirme açısından çok uygun.

Alınıp, keyifle kullanılacak bir cihaz. Videosunu izleyip beklentilerinizi karşılayıp, karşılamadığına bakın.
  • 
Sayfa: önceki 838839840841842
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.