Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (797. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: vlkn0888 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27.789
Cevap
556
Favori
1.823.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 795796797798799
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar almak istediğim A95X F3 Air S905X3 cihaz için air mouse olması çok gerekli mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerx -- 10 Aralık 2019; 18:16:26 >
  • ben fhd tv için almak istiyorum steam link uygulaması kurup steam ekranımı yansıtabileceğim xbox kontrolcüyü tanıtabileceğim ufakta dizi-film sitelerine girip browserı kasmadan dizi-film izleyebileceğim bir tv box önerir misiniz ? en son amazonun 4k stick ini gördüm 400tl civarında ihtiyaçlarımı karşılar mı ?
  • TANIX TX3 S905X3 işlemcili cihaz inceleme videomu bilgilerinize sunarım.

• sezerx kullanıcısına yanıt
    Olursa daha kullanışlı ve kullanması zevkli olur.
  • yuppie06 kullanıcısına yanıt
    Bu videoyu izleyip karar verin. Videoyu da beğen meyi unutmayın.

• sezerx kullanıcısına yanıt
    Valla ben almadim tr de fiyatlari pahali suanda kablosuz mouse kullaniyorum. Televizyonum akilli olduktan sonra cikta gerekli degil gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • miki kullanıcısına yanıt
    inceleme herzamanki gibi cansıkıcı değil, akıcı ve öğretici.

Cihazın altında SN numarasının olması kaliteli bir ürün olduğuna delalet eder.
    Aliexpress ten ya da başka bir yerden alanlar cihazlarının altına baksın bu SN numarası var mı diye.

Üreticisinin amlogic olduğunu sanmıyorum kim ürettiyse çipsetin adını yazmış.
    F3 te üretici droidlogic ti.

Bilgisayarım çok dolu ve ekran kartı zorlanıyor. TX3 X3 ün haraketli görüntülerde biraz dağılma yaptığını gördüm.
    PubG yüksek ayarlarda oynanamıyor iken F3 te oynanabiliyor.

Sonuç olarak bu paralara alınabilecek F/P ürünü bir kutu. 4 GB ram olanını almak daha mantıklı.

11 GB rom hemen dolmaz fakat limitlerde kullanmak ta iyi olmaz.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt

Teşekkürler , cihazın numaralarının fotosunu çektim , belki buradan bir şey çıkabilir..
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    İncelemeniz için çok teşekkürler. Sabırsızlıkla bekliyordum, tam anlamıyla beklediğime değdi. Beni en çok şaşırtan ve sevindiren özelliği cihazın specs sayfasında 2-4K videolarda 30fps oynatma limiti yazmasına rağmen 60fps'yi takır takır oynatmasıydı. 4GB ram modeli olsaydı herhalde o hafif atlamalar da ortadan kalkardı.

Birde o platform oyununun ismini paylaşırsanız ben de denemek isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafayi yiyecegim , her bir oynatici icin olumlu olumsuz dunya kadar yorum var. İstegim basit . Oyun falan degil.. iptv ,beinconnect, netflix 4k ve netten film izlemek .

• dogan107 kullanıcısına yanıt
    a95x f3

• selam dostlar kafamı şu mi acaip karıştırıyor,
    harika ara yüzü var

Xiaomi Mi Box S 4K A 2gb/8R Android 8.1
    377 TL buldum

Bir de wechip X88 pro 4gb/64G Android 9.0 tv box
    339 TL buldum

Mibox acaip tutuluyor, çok kullanışlı, netflix vs desteklendiği için görüntü kalitesi güzel.
    Wechip,n bu modeli ise çok kuvvetli donanıma sahip.
    Araştırdığımda netflixi sonradan yuklendiğinde pixel sorunu oluyormuş. Mi de önceden yuklü geldiği ve esteklendiği için sorunsuz.
    Wechipi kullanma canlı görme fırsatım olmadı.
    Şimdi markaya mı guvenmeliyim yoksa donanıma mı?
    Fikirleriniz lütfen

Trendyol.com
    Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Media Player HDR - Dolby DTS - Chromecast 6941059602200 | Trendyol
    https://www.trendyol.com/xiaomi/mi-box-s-4k-android-tv-box-media-player-hdr-dolby-dts-chromecast-p-4399001?boutiqueId=369147&merchantId=107676

• dogan107 kullanıcısına yanıt
    aşağıdaki yazımı okuyun
    ben de çıldıracagım tum gun bunu arasturdum 100-200 lira kar zarar dan ziyade mutlu olmak verim almaya yönelik araştırma yapayım dedim ama bi proje hazırlasam daha çok para kazanırdım. zaman kaybettim çok. bu en büyük zarar aslında. Çok çeşit çok yorum var :(
    ben de xiaomi mi ve wechip x88 pro 4gb arasında kaldım
  • H96 Max hala oldukça pahalı,neredeyse 100$ seviyelerinde dolaşıyor.
  • arkadaşlar kargo takipte 2 gün önce "pudong, shangai hava yolları" yazıyor. yani kargo uçakta mı? Türkiye'ye ne kadar sürede geliyor? kargoya bir hafta önce verildi ama çin'dekiler yavaş mı çalışıyorlar? yardımcı olursanız sevinirim.
  • chokellam C kullanıcısına yanıt
    Kullanım amacına bağlı olarak değişir elbette ama ben sadece bu ikisi arasında kalsam mi olanı seçerdim;hem wechip olanın o kadar güçlü olduğunu düşünmüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Bence de en iyi seçenek King pro.
    https://tr.banggood.com/Beelink-GT-King-Pro-S922X-H-4GB-DDR4-64GB-5G-WIFI-1000M-LAN-bluetooth-4_1-Android-9_0-Voice-Control-TV-Box-Support-HDD-DTS-LISTEN-HIFI-Lossless-Music-p-1577991.html?akmClientCountry=TR&&ID=533601&cur_warehouse=CN

Aliexpresste daha düşük fiyat olabilir %60-65 vergi çıkabilir.

Banggood un tarrif insurance kampanyası var. Ayrıca satılan ürünlerin klon olma ihtimali düşük.

Daha doğrusu Banggood hangi üreticinin kaliteli cihaz ürettiğini biliyor.
    Amerika ya da UK adaptör farketmez, üniversal dönüştürücülerle uyumlu hale getiriliyor.

Nereden alırsanız bir de sorun 8Gb CoreElec yüklü emmc kart hediyesi var mı diye.
    Banggood'da ürün hem pahalı hem de USD kurunu çok yüksekten çarpıp TL'ye çeviriyor.

Ayrıca USD olarak ödeme yapamıyorum direk TL'ye çevirip kredi kartından kesiyor.

Aliexpress'teki beelink in kendi satış dükkanından alacağım büyük ihtimal. Hem fiyatı uygun hem kuru daha düşükten çarpıp TL'ye çeviriyor. USD olarak'ta ödeme yapabiliyorum. Bankacı olduğum için USd ödemek bana 50-60 TL daha avantajlı geliyor :)

Aliexpress deki satıcıdan coreelec 8gb msd yi sordum cevap bekliyorum.

Ürünü 20-30 usd olarak yazın gönderin derim satıcıya. Gümrükte artık şansa bahta ne çıkarsa :)

• Selamlar, bu ikisi arasındaki fark sadece kasa farkı mı? Özelliklerinde ben mi fark göremedim?
    www.banggood.com
    A95X F3 Amlogic S905X3 4GB RAM 32GB ROM 5G WIFI bluetooth 4.0 Android 9.0 4K 8K TV Kutu, 64 RGB Işık ile Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://tr.banggood.com/A95X-F3-Amlogic-S905X3-4GB-RAM-32GB-ROM-5G-WIFI-bluetooth-4_0-Android-9_0-4K-8K-TV-Box-with-64-RGB-Light-p-1578116.html?rmmds=buy&ID=533601&cur_warehouse=CN

www.banggood.com
    A95X F3 SLIM Amlogic S905X3 4 GB RAM 32GB ROM 5G WIFI bluetooth 4.0 Android 9,0 4 K 8 K VP9 H.265 TV Kutu Ses Kontrolü Desteği Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://tr.banggood.com/A95X-F3-SLIM-Amlogic-S905X3-4GB-RAM-32GB-ROM-5G-WIFI-bluetooth-4_0-Android-9_0-4K-8K-VP9-H_265-TV-Box-Support-Voice-Control-p-1587939.html?rmmds=buy&ID=533601&cur_warehouse=CN

Ayrıca bu sitelerden (banggood,aliexpress,vs) enpara ile alışveriş yapıp taksit yaptıran oldu mu?

Bunlar yerine Tanix T3'tü kafamdaki model ama Mithat Bey'in incelemesinde wifi olarak bundan düşük olması kafamı karıştırdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: miki

Teşekkürler , cihazın numaralarının fotosunu çektim , belki buradan bir şey çıkabilir..
    Bu numaralar önemli.

Model için TX3-P yazılmış.

MAC adresi, ağa bağlı bir cihazın kendi üzerinde bulunan, üreticiler tarafından atanan tanıtıcı işlevi görür.
    Adresin ilk altı hanesi üreticiyi temsil eder; son altı hanesi ise kart için eşsiz bir tanıtıcı numarasıdır.
    MAC adresi, cihazın hangi ağa bağlı olduğuyla ilgili bir bilgi içermez.
    Bunun için IP adresine bakmak gerekir.

Seri Numarasının yazılı olması da üreticinin üretim partilerini takip ettiğini gösterir.
    Sorun çözmede bu SN numarası kullanılır.

Aliexpress ten ya da diğer sitelerden TX3 X3 alanlar kutunun altında bu numaralar var mı paylaşırlarsa faydalı olur.

• sadettinz S kullanıcısına yanıt
    O oyunun ismini miki üstada sorun. Yanlış alıntıladınız.

Benim gözlemlediğim yüksek çözünürlükte haraketli görüntülerde hafiften bir dağılma var gibi.

Tabii ki fiyatına göre iyi bir cihaz.
  • 
Sayfa: önceki 795796797798799
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.