Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (796. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.789
Cevap
556
Favori
1.823.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 794795796797798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    s922x çipli cihazlar (ugoos am6, king, king pro, Odroid N2) şu an için en iyi cihazlar.

En az 3 sene (bence 5 sene) Top seviyede kalacak güçte cihazlar.

Şimdi günlük ihtiyaçların için düşünüyorsun ama 6 ay sonra ihtiyaçların değişecek, mevcut teknolojik gelişimler değişimi gelişitirmeyi vadediyor. Bunu hesaba katarak yatırım yap.

Alacağın cihazın çok kullanılıyor olmasına dikkat et. Piyasadaki Çin üretimi tüm boxlar açık kaynak gücüne bağımlı. Bu yüzden ne kadar çok kullanıcısı varsa cihazların hayatını devam ettirmesi ve gelişimi o kadar çok oluyor.

N2 çok iyi yazlım desteği olan kullanıcısı çok yüksek bir cihaz, fakat ilgi alaka ister, arada o seni kaşır çoğunlukla sen onu kaşırsın. 8 Android versiyonu, ve bir okadarda farklı kullanım versiyonlarını içerir, retro tarzı oyunlar Linux, Kodi. Bunlarla uğraşırım kendi sistemimi ben kurarım diyorsan. N2 tavsiye ederim.
    N2 TV ye bağlanır herşey boxlarla aynı, Kumandayı ayrı almalısın, eMMC almalısın, eMMC adaptör (okuyucu) almalısın, 12 volt 3amp adaptör almalısın. Şu anki fiyatı kumanda hariç nakliye dahil tüm aparatları ile 106 Dolar. Coreelec versiyonu aparatlar dahil kumanda hariç 106 dolar.

Yok ben uğraşamam bana hazır cihaz gelsin OTA dan güncelleme alsın istiyorsan şu an en yaygın kullanımdaki cihaz King ve King Pro. Sana hazır ATV (Android TV) ile gelir, yanında da 8gb'lık CoreELEC mSD hediye ediyorlar, mSD soketine takarsın kumadayla ATV ve CE arasında paşa paşa takılırsın.

Ek.
    TV arkasına koyarsın görünmez ama şöyle bir handikapın var piyasadaki en pahalı kumanda bile 2.4gh ile çalışıyor TV'nin yaydığı radyasyon ve civardaki dijital cihazlar parazitlenme yapar. Kiminin evinde kumanda mükemmel çalışıyorken kimin evinde aynı kumanda kekeleme yapar bu sebeple.
    Ben yıllardır her türlüsünden (wifi) kablosus klavye fare ve kumanda kullandım bu sorunları tecrübe ettim çareyi halının altından yada üstünden orta sehpanın altıan görünmeyecek birşekilde uzatma usb ile kendime yakınlaştırdım çok rahat kullanıyorum.
    Tabi benim yaptığım başkalarının görsel konforuna ne kadar uygun bilemeyeceğim.

2.Ek :))
    !Konu dışı genel bilgi-Tecrübe!

İki türlü film izleyicisi var,
    Birinci tür, Filmini Torentle (eskiden emule veya edonkey) Günün en yüksek çözünürlükte en son ses kodeğiyle indiri izler. Bunun için Torrent serverlerine üye olmak lazım değil max. 2-3 gün sonra Rarbg den ücretsiz indirir izler.
    Genelde uygun sinama sistemi vardır bu türün ve sinamadaki gibi ışıkları kapatır, gerekli yiyecek içecek hazırlıklarını yapar.
    Aynı hazırlıkları her gün yada hafta bir kaç gün yapmaktan çekinmez. Sinema salonundaki gibi dinginlik sessizliğe önem verir, dikkat dağılmasından hoşlanmaz. Dublajdan hoşlanmaz :)

İkinci tür, Laptop veya pad den online izler İPTV de dahil bu kısma. Ses ve görüntü kalitesi önemli değildir. sadece izler, tercihleri genelde dublajlı filimlerdir, yerli film dizilerdir. Netfilix bu kişiler için icad edilmiştir. Birinci tür netflix nadiren izler ama genelde diziler için izler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 10 Aralık 2019; 19:14:43 >

• wndrby W kullanıcısına yanıt
    TX3 X3 ü yüksek çözünürlükte, ağır yük altında test edin bakalım nasıl bir tepki verecek.

And. tv boxları, pc ye bağlayacak bir çevre birimi yok.

PC, DLNA server ına sokulunca bulut üzerinden bağlanabilir.
    Fakat bunun için PC de çok uzun işlemler yapmak gerekir.
    Buna da değmez.
  • yns41 Y kullanıcısına yanıt
    5 Volt ve en az 3 Amperlik bir başka adaptör deneyin. Adaptör arızalı olabilir.

Dispute açınca ya yeni kutu gönderirler ya da para iadesi yaparlar.

Kutuyu geri istemezler. İkinci adım olarak daha yüksek voltlu ve yüksek amperli bir adaptörle
    cihazı şoklayın.

Yine çalışmazsa üçüncü adım olarak bilen biri kutuyu açıp multimetre ile devreleri kontrol edecek.
  • hulusi kullanıcısına yanıt
    Ok. Sanırım neden sadece 1 ya da 2 cihaz öneremediğimi anlamışsınızdır.

Bu cihazlar çok komplike ve farklı özelliklere sahip.

Hangi cihazı aldığınızı, deneyimlerinizi buraya yazın.

Geri dönüşler çok önemli.

Bir de şu var, NETFLIX i çok önemseyenler var.

Bana göre box seçimini NETFLIX belirlememeli.

Film, oyun ya da dizi meraklısı değilim.

Futbola meraklıydım biraz soğudum şuan pek izlemiyorum, IP SERVER ile bütün spor karşılaşmalarını izlemek mümkün,
    Full HD NETFLIX içerikleri var seyretmiyorum.
    Belgesel Kanalları ve VOD ları ile YouTube fazlasıyla yeterli oluyor.
  • GuGuuuK kullanıcısına yanıt
    Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Desteğiniz için teşekkürler.

Hanım ve 2 çocuk varken birde bankacıyim yoğunum odroid n2 ile uğraşamam. Benim için en iyi seçenek King pro.
    Sesli komut ve Türkçe Air mouse da artısı.
    King pro alabilecegim önereceğiniz bir site var mı?
    Ben normalde alışverişlerimin çoğunu aliekspres den yaparım.

Ben ilk dediğiniz grupta sinema izleyenlerdenim :) Kaliteli içerik ve karanlık ortam. Torrent ile hiç uğraşmadim. Yıllarca premium Turbobit üyelik ile 1080p filmler indirdim. Şuan internetim 100mb fiber sınırsız olmasına rağmen Turbobit çok yavaş indiriyor. O yüzden torrent kullanmak istiyorum.
    Hangi torrent üyeliğini alayım ve nereden kaliteli 4k indirilir. Buradan yada özelden yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılarımla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün itibariyle banggooddan @limanyakan hocamızın tavsiyesi üzerine aldığım a95x f3 cihazı elime ulaştı. 28inde kargoya verilmişti. 26 lira vergi çıktı. Vergi sigortası yaptırmıştım. Banggood'a yazar yazmaz iade yapacaklarını ilettiler. Verdiğiniz bilgiler ve tavsiyeniz için teşekkürler cihaz performansı benim için çok iyi @limanyakan
    Rarbg sitesinden
    rarbgunblock.com
    Download 2019 , page 1, in Movies/x264/4k, Movies/x265/4k, Movs/x265/4k/HDR, Movies/Full BD torrents - RARBG
    https://rarbgunblock.com/torrents.php?search=2019&category=50%3B51%3B52%3B42%3B46&page=1

Aramaya 2019 yazdım ve 4k içerikleri filitreledim, bu şekilde buluyorum. Magnet linkine basıyorum utorrente yönlendiriyor. U torrent kurmalısınız yoksa, yada her hangi bir torrent programı.

• quote:

Orijinalden alıntı: GuGuuuK

Rarbg sitesindenhttps://rarbgunblock.com/torrents.php?search=2019&category=50%3B51%3B52%3B42%3B46&page=1

Aramaya 2019 yazdım ve 4k içerikleri filitreledim, bu şekilde buluyorum. Magnet linkine basıyorum utorrente yönlendiriyor. U torrent kurmalısınız yoksa, yada her hangi bir torrent programı.
    Ben Türkçe dublaj izliyorum genel olarak.
    Vizyondan çıkıp Blu-ray 4k çıkan dublajlı filmleri tercih ediyorum.
    Bu bağlamda Türk yada yabancı siteler varsa onlara bakayım.

U torrent en yaygıni diyorsanız ona abone olayım o zaman

• bluemagic1903 kullanıcısına yanıt
    kaça aldın. kumandası air mi?

• yukselg10 Y kullanıcısına yanıt
    Vergi sigortası dahil 270TL'ye geldi. Kumanda air değil. Mx3 Pro almıştım önceden onunla kullanıyorum.
    Türkçe dublajlı blueray ripler çok nadir yayınlanır. Belki Türk serverleri vardır Blu-ray ripleyip yayınlayan ama hiç bir bilgim fikrim yok gerçekten.

Çoğunlukla ing. Haricindeki diller ac3 veya düz dtsdir. Türkçe dublajlı Blu-rayların tamamı ac3 veya düzdts dir ve max 600 bitrate dir. Ses olarak Netflix ten bir tık iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 10 Aralık 2019; 11:31:46 >
  • Arkadaşlar bende A95X F3 Air S905X3 siparişi vereceğim, yalnız adaptörü EU mu yoksa UK mi seçeceğiz.birde yurt dışında nerede en ekonomik olarak alabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerx -- 10 Aralık 2019; 13:13:55 >

• arkadaşlar bende İptv için almak istiyorum . Yurtdışını beklemek istemıyorum onun için şu ürünü alıcam
    www.hepsiburada.com
    Wechip Tanix Tx6 Mini 4G/32G Android Tv Box Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/wechip-tanix-tx6-mini-4g-32g-android-tv-box-p-HBV00000MZ9IF
    . Bu ürün alınır mı acaba ? Ya da Türkiyeden alabileceğim iyi bi ürün önerir misiniz . bütçem 450

• quote:

Orijinalden alıntı: sezerx

Arkadaşlar bende A95X F3 Air S905X3 siparişi vereceğim, yalnız adaptörü EU mu yoksa UK mi seçeceğiz.birde yurt dışında nerede en ekonomik olarak alabiliriz
    EU seçin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bence de en iyi seçenek King pro.
    www.banggood.com
    Beelink GT-King Pro S922X-H 4 GB DDR4 64GB 5G WIFI 1000 M LAN bluetooth 4.1 Android 9.0 Ses Kontrolü TV Kutu Destek HDD DTS LISTEN HIFI Kayıpsız Müzik Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://tr.banggood.com/Beelink-GT-King-Pro-S922X-H-4GB-DDR4-64GB-5G-WIFI-1000M-LAN-bluetooth-4_1-Android-9_0-Voice-Control-TV-Box-Support-HDD-DTS-LISTEN-HIFI-Lossless-Music-p-1577991.html?akmClientCountry=TR&&ID=533601&cur_warehouse=CN

Aliexpresste daha düşük fiyat olabilir %60-65 vergi çıkabilir.

Banggood un tarrif insurance kampanyası var. Ayrıca satılan ürünlerin klon olma ihtimali düşük.

Daha doğrusu Banggood hangi üreticinin kaliteli cihaz ürettiğini biliyor.
    Amerika ya da UK adaptör farketmez, üniversal dönüştürücülerle uyumlu hale getiriliyor.

Nereden alırsanız bir de sorun 8Gb CoreElec yüklü emmc kart hediyesi var mı diye.

• bluemagic1903 kullanıcısına yanıt
    OK. Beğendiğinize sevindim.

DH de topiği olan her cihaz için kullanıcıları katkıda bulunup, cihazın kullanımını geliştiriyor.

Topiğini takip edip, katkı verin, katkı alın.
  • darkplaces533 D kullanıcısına yanıt
    s905X3 çipsetli bir cihazın linkini PM olarak attım. Özel mesajlara bakın.
  • sezerx kullanıcısına yanıt
    EU . EU yoksa farketmez üniversal çeviriciler var.

Ben Banggood dan alırdım. Biraz fiyatı yüksek olabilir fakat sorunsuz cihaz olma ihtimali daha yüksek.

Ayrıca vergi koruması var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 10 Aralık 2019; 16:48:22 >
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Ben eu istemistim gecikince elinizde ne varsa gonderin dedim au gondernisler. Elektronikciden universal cevieici aldim 7.5 tl ye gayet is gorur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 794795796797798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.