Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (747. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.788
Cevap
556
Favori
1.823.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 745746747748749
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: netkolik21

A95X F3 mü yoksa H96 Max X2 mi ?

Birinde S905X3 diğerinde X2 işlemci var ama ramlarde de drr3 drr4 farkı var fiyatları aynı hangisini önerirsiniz ? Stabilite ısınma açısından
    Burada cihazların üreticisinin kim olduğu DDR4, DDR3 ram den daha önemli.

Bu da seçme sürecini karmaşık hale getiriyor.

Varsayalım ki, bir firma LPDDR4 ramli h96 Max X2 üretti. Donanım bileşenlerinde kalitesiz bir malzeme kullandı.
    Diyelim ki kullandığı adaptör çok kalitesiz yada termal macun etkili olmadı ya da soğutma sistemi yanlış.
    Aşırı ısınmadan cihaz brick olabilir. Bir başka firma kaliteye önem verir, uygun yazılım kullanır sorun yaşanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miki

Çok sevinirim
    Evet biz de merak ediyoruz ve çok da iyi olur.
    Beelink GT KING pro , güçlü çipsetiyle Uzakdoğu kökenli ürünlerin zirvesinde.

F3 için açtığım başlığa video yüklemek istedim. Rus videosu bulabildim.

Bir de F3 denk gelse çok iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mezarci

1080p IPTV stable gösterebilecek bir cihaz önerisi var mı?
    IPtv deki stabilite cihazdan çok sunum yapan server ın gücü ile ilgili.

Bu cihazın 2Gb Ram olanı da işinizi görür. Vergi şans işi.

• miki kullanıcısına yanıt
    Doğru üreticiden alınınca s905X3 çipsetli TX3 te olur.
    TX6 ve TX5 pro da sorun yaşayanları da hiç sorun yaşamayanları da gördük.

A95X plus ve F2 kullanların olumlu geridönüşleri var ve bu cihazlar incelemelerde iyi puanlar aldı.

Önsatıştaki F3 ünde iyi olacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dert Sahibi

Aynı ürün ama farklı markalarda. 160 tl oynuyor. Km9 almasaydım 300 tl ye alırdım bunu. İlginç...

İşte anlatmak istediğim bu. Acaba iki cihazın kalitesi de aynı mı

• quote:

Orijinalden alıntı: wndrby

Peki.. O Zaman Karar Anı.. !! :))

İkinizden De Tavsiye İstiyorum. Son Kararım Sizce Hangisi Olmalı ? (Ddr4 İstemiştim Ama +'Ları Hangisinin Ağır Basıyorsa Onu İsteyecem)

1- A95x F3 (4 Gb)
    2- H96 Max X2 (amlogic)(4 Gb)
    3- Tanix tx3 s905x3 (4-64)
    4- Varsa Bu Fiyat bandinda Daha İyisi Olduğunu Düşündüğünüz Bir Cihaz (4gb+ 5ghz Wifi Kırmızı Çizgim)
    Bu başlık karar vermede yardımcı olur sanırım.

UP larsanız motivasyonum artar.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140668540

• herkese merhaba andorid tv box alma istiyorum ancak bir kaç ürün arasında kararsız kaldım benim amacım beinconnect netflix youtube yayınlarını sorunsuz izleyebilmek ve ufak tefek oyun oynayıp internet browser i kullanabilmek bütçe 500-600 civarı stabil olması ve garantisinin olması benim için önemli fire tv xiaomi x96 max ve hiremco nitro 4s arasında kaldım açıkçası bir tercih yapamıyorum isteklerim doğrultusunda xiaomi en uygunu gibi duruyor ancak onunda ram ve depolama kısmının yetersiz olduğunu düşünüyorum belirttiğim markaları kullanan arkadaşlar var ise öneri memnuniyet ve şikayetlerini öğrenebilirmiyim yada bunların haricinde önerebileceğiniz ürün varmı şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Bu başlık karar vermede yardımcı olur sanırım.

UP larsanız motivasyonum artar.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140668540

Alıntıları Göster
    Bu mesajı değil de linkteki konuyu up lasaydınız daha iyi idi.

Almayı düşünenler için işe yarar bilgiler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: rknctn

herkese merhaba andorid tv box alma istiyorum ancak bir kaç ürün arasında kararsız kaldım benim amacım beinconnect netflix youtube yayınlarını sorunsuz izleyebilmek ve ufak tefek oyun oynayıp internet browser i kullanabilmek bütçe 500-600 civarı stabil olması ve garantisinin olması benim için önemli fire tv xiaomi x96 max ve hiremco nitro 4s arasında kaldım açıkçası bir tercih yapamıyorum isteklerim doğrultusunda xiaomi en uygunu gibi duruyor ancak onunda ram ve depolama kısmının yetersiz olduğunu düşünüyorum belirttiğim markaları kullanan arkadaşlar var ise öneri memnuniyet ve şikayetlerini öğrenebilirmiyim yada bunların haricinde önerebileceğiniz ürün varmı şimdiden teşekkür ederim
    Beelink Gt1 mini-A ya da fire stick 4K. Linkteki mesajı okuyun.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140674816

X96 max ve Nitro 4S de NETFLIX en fazla apk ile 540p açar.

X2 uzantılı çipsete sahip cihazların hepsi youtube ı 4K açabiliyor.

• Ekran dönmesi çok cansıkıcı oluyor. Öncelikle imlecin çapraz haraket edebileceği bir kablosuz mouse almak gerekir

Speedtest gibi programlarda da ekran dönüyor mu? sadece İnstagramda mı dönüyor ?

İnstagram da bunun için ayar var mı bir bakmak gerek .

Box ın rotasyon ayarlarından sorun çözülür. Rotasyon ayarlarını değiştirin. Bütün programları yatay gösterecek şekilde otomatik olarak ayarlayan bir ayar var.

GT1 Ultimate yi aldığımda bazı programlar 90 derece açı yapacak şekilde açılıyordu . Screen Rotatin Control programını kurudum. Her açılışta auto ya basıp aktif hale getiriyordum . BU program ekranı 360 derece döndürebiliyor. Apkafe
    Ayarları karıştırdım . Rotasyon ayarlarını değiştirdim . Şimdi rotasyon programını aktif hale getirmeden bütün programlar normal açılıyor
  • selam arkadaslar linkini verecegim urunu alip kullanan varmi 32/4 gb, bu cihazda bluetooth varmi acaba, bide tavsiye edermisiniz yurtici almak istiyorum hepsiburda da 299 a dusmus fiyat .
    www.hepsiburada.com
    Case 4U Tanix TX6 4K HDR TV Box Android 9 - 4 GB Ram / 32 GB Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/case-4u-tanix-tx6-4k-hdr-tv-box-android-9-4-gb-ram-32-gb-hafiza-p-HBV00000JGIDZ?magaza=Hepsiburada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedirgin011 -- 6 Kasım 2019; 22:6:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen yıldan beri almayı ertelediğim TV box artık lüks değil ihtiyaç haline gelince konuyu olabildiğince incelemeye çalıştım.

Beelink G1 Mini de karar kılmaya yakınken az yukarıda önerilen A95X F3'ü görüp hasta oldum. Beelink'in arayüzü bana göre daha başarılı ancak 270 TL gibi bir fiyata 4G/64 S905X3 işlemcili bir makina bedavadan az biraz pahalı gibi.

Banggood'dan ön siparişi verdim, gelince yorumları konusuna eklerim artık. Emeği geçenlere teşekkürler.

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Bende bir TV box almak istiyorum. Arçelik LED tvm var smart olmayanindan. Evde bilgisayar ve internetim yok. Bir TV box alıp internet baglatip film vs izlemek istiyorum. Yurtiçinden internetten birşey tavsiye eder misiniz? Çok yabancıyım bu konulara. yardımcı olursanız çok sevinirim.

• tedirgin011 kullanıcısına yanıt
    WeChip üretimi TX6 549.99 a satılırken bu cihazın bu kadar düşük fiyata satılıyor olması düşündürücü.

Forumdaki Tanıx Tx6 başlığına bir göz atın. Bazı cihazlar sorunlu çıktı.

Yurtdışından almanın avantajları ;

1. Fiyatlar uygun. Önsatıştaki cihazların fiyatları çok iyi. ( Önsatıştaki F3, TX6 dan daha performanslı ve iyi. )
    2. 11.11 gibi indirim kampanyalarında anlık ve cazip indirimler olabiliyor.
    3. Cihaz brick olsa bile fotoğrafı çekilip gönderildiğinde yeni cihazı ve kutu içeriğini gönderiyorlar.
    4. Enson çıkan boxlardan birini alabiliyorsunuz.

Burada önemli olan doğru üreticiden, kullanım kriterlerine uyan kutuyu alabilmek.
  • sadettinz S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Hernekadar risk olsa da önsatıştan cihaz alanlar fiyat avantajını yakalıyorlar.

F3 te çok sorun yaşanmazsa fiyatı yükselir. Antutusu da 80K civarında olur.
  • .Predatör. kullanıcısına yanıt
    Yurtiçinden almanın fazla bir avantajı yok.

Biraz risk alıp önsatıştaki s905X3 çipsetli F3 e ya da 2/16 lık s905X2 çipsetli N5 Max a bakın.

Aslında riskli gibi görünse de dispute açılınca her şekilde sorun gideriliyor.

www.banggood.com
    A95X F3 Amlogic S905X3 4 GB RAM 64GB ROM 5G WIFI bluetooth 4.0 Android 9.0 4K 8K TV Kutu, 64 RGB Işık ile Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://tr.banggood.com/A95X-F3-Amlogic-S905X3-4GB-RAM-64GB-ROM-5G-WIFI-bluetooth-4_0-Android-9_0-4K-8K-TV-Box-with-64-RGB-Light-p-1578117.html?ID=43100&cur_warehouse=CN

ille de yurtiçinden derseniz;

Forum 2. el sayfalarından ya da sahibinden.com dan

s905X2 çipsetli X96 max,
    s905X çipsetli N5, Eachlink H6, ya bakın.

Karşılaştırma yaparsak ;

HB de 4/64 lük modeli 629.95 iken

Burada 387.21 ve 11.11 11:11 de fiyatı 303.06 ya düşecek.
    aliexpress.com
    US $28.57 31% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Set Üskü Kutuları'de Amlogic S905X2 Android 9.0 TV kutusu X96Max Mini 4K akıllı medya oynatıcısı 4GB RAM 64GB ROM X96 Max Set top Box dört çekirdekli 2.4G & 5G Wifi AliExpress'da - 11.11Bekarlar Günü
    https://tr.aliexpress.com/item/32946618258.html?spm=a2g0o.detail.1000060.1.23b62016EdVZnx&gps-id=pcDetailBottomMoreThisSeller&scm=1007.13339.146401.0&scm_id=1007.13339.146401.0&scm-url=1007.13339.146401.0&pvid=a49a5ff0-12af-4102-aade-b397d38851a3

ben de öyle görmüştüm hocam. bu şekilde çok üreticisi olan cihazlar soğuk geliyor nedense. bir de bu cihaz netflix 540p mi?

xiomi yeni box çıkaracak mı? bilginiz var mı?

Teşekkürler cevap için.

Beelink GT1mini-2 satışta
    aliexpress.com
    US $45.04 28% OFF|Beelink GT1mini 2 Android 9.0 Smart TV Box Amlogic S905X3 4GB DDR4 64GB Set top Box 2GB DDR3+32GB support Netflix 4K on AliExpress - 11.11_Double 11_Singles' Day
    https://www.aliexpress.com/item/4000300180964.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.2cba4c4dVKEwI3

• Bu cihazın suçu ne ki bu kadar ucuz?
    www.banggood.com
    Tanix TX9S Amlogic S912 2 GB RAM 8 GB ROM 2.4G WiFi 1000 M LAN Android 7.1 4 K H.265 TV Kutu Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://www.banggood.com/tr/Tanix-TX9S-Amlogic-S912-2GB-RAM-8GB-ROM-2_4G-WiFi-1000M-LAN-Android-7_1-4K-H_265-TV-Box-p-1570539.html?rmmds=category&ID=533601&cur_warehouse=CN

• 
Sayfa: önceki 745746747748749
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.