Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (622. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (5 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
27.835
Cevap
558
Favori
1.839.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Driver yüklenmesi gereken ürünleri sadece bilgisayarda kullanabilirsin. tv, tvbox da falan kullanabilmen için tak kullan özelliği olması lazım.

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Ödemeyi aldılarsa vergi çıkmaması gerekir. Ürün biraz geç gelsin fakat vergisiz gelsin.
    Muhtemelen bu kadar yüksek vergi ile karşılaşacaklarını bilmiyorlardır.
    Ya da önceden bir şekilde gümrüksüz yollayabiliyorlardı şimdi bu durum ortadan kalkmış olabilir.

Alıntıları Göster
    Ödeme yapalı 1 ayı geçti, parayı da aldılar. Kargoya verirlerse yazarın buraya
    Banggood dan 23 ün de verdiğim A95xmax cihazım ekstre bir vergi ve kargo ödemeden ilginç bir şekilde yurtiçi kargo tarafından tarafıma teslim edildi. cihaz kutu içerisinde hiçbir hasar görmeden geldi. kutu açılış izlenimlerim olumlu. kalitesi güze. kumanda da fena değil. ancak daha pratik bir kumanda almak gerekli. kargoyu sigortalı olandan seçtim.
  • TV box alma niyetinde olan arkadaşlar. Elinizi çabuk tutun. Devlet yurtdışı alışveriş sitelerine yeni vergi uygulamaya hazırlanıyor. Artık zarf içinde gelen en ufak ürünlerden dahi vergi alınacak. Büyük paket içinde gelen cihazlara ne vergi kesilecek siz düşünün artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyor

ethernet portunu dusundum belki zayif kalirsa diye ama modemden olsa gerek cok guzel bir baglanti var teklemeden herseyi ag uzerinden okuyor masallah diyeyim. modemim bu arada tp link archer A7 ac1750mbps diye geciyor. f/p urunu oda..

Alıntıları Göster
    Wıfı çekiminde sorun gözlemlenmiyorsa gerek yok. Bazı MiBox larda BT kumanda sinyali ile WIFI sinyali çakışıyor.
    Görüntülerde kesiklik yaşanıyor. O zaman gerekebilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nacar08 kullanıcısına yanıt
    Vergi çıksa da geri ödemeleri gerekir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: FARSEZ

merhaba
    Banggood dan 23 ün de verdiğim A95xmax cihazım ekstre bir vergi ve kargo ödemeden ilginç bir şekilde yurtiçi kargo tarafından tarafıma teslim edildi. cihaz kutu içerisinde hiçbir hasar görmeden geldi. kutu açılış izlenimlerim olumlu. kalitesi güze. kumanda da fena değil. ancak daha pratik bir kumanda almak gerekli. kargoyu sigortalı olandan seçtim.
    11.11 kampanyasında Aliexpress ten ürün alıp ta 2 ay gelmesini bekleyenler oldu. Kargolama ve kargo hızı çok iyi. Vergi çıkmaması da ayrı bir avantaj.
    İşleniyor yazısı yeşilden griye dönmüş ve takip bilgileri sütununa 'işleniyor 2019-03-01 06:43:12' satırı eklenmiş bilmiyorum gördüğüm tek hareket şuan bu. En azından 11 şubatta verdiğim ön siparişte nerdeyse 1 ay sonunda gördüğüm tek hareket bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yurtiçi kargo etiketinde şişli adresi var. kanımca ürünü şişlide beraber iş yaptıkları bir yere gönderiyorlar. oradan kargo ile adrese gönderiliyor.

• FARSEZ F kullanıcısına yanıt
    Abi turkey direct mail secenegini ben aldiginiz urunde goremedim.
    rica etsem urun no olan sayfanin da ekran görüntüsünü ekleyebilir misiniz? Acaba yaninda turkey durect mail secenegi olan baska bir urun ile beraber mi aldiniz da bu sekilde geldi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarez999 -- 2 Mart 2019; 7:2:3 >

Orijinalden alıntı: quarez999

Abi turkey direct mail secenegini ben aldiginiz urunde goremedim.
    rica etsem urun no olan sayfanin da ekran görüntüsünü ekleyebilir misiniz? Acaba yaninda turkey durect mail secenegi olan baska bir urun ile beraber mi aldiniz da bu sekilde geldi?
    merhaba. onu da kaldırmışlar. ben uygulamanın sonuna yetiştim galiba.

Aynı anda gecikme nedeniyle puan vereceğiz isterseniz para iadesi alabilirsiniz diye standart mesaj geldi

Bakalım pazartesi belli olur galiba....

Orijinalden alıntı: omeryasin

20 şubatta vergi dahil kampanyası ile aldığım tx5 max dün kargolanmış arkadaşlar. takip no ALJ ile başlıyor, hangi firmayla geliyor ALJ uzantılı kargolar biliyor musunuz?
    Alljoy ile gelir yurtiçi ile teslim edilir vergisiz gelecek anladığım kadarıyla hayırlı olsun iyi günler

• Benim tx5 max da bugün itibari ile kargoya verildi. Destek ile görüştüğümde 24-48 saat arası kargoya verilir denildi ve verdiler. Aynı şekilde ALJ uzantılı kargo ile gelecek. Bunu 17track'den takip edebiliriz sanırım. Ya da daha başka bir yerden mi takip etmemiz gerekiyor?
  • Bende şimdi canlı destekle görüştüm. Sipariş sayfamı güncellediler takip numarasını girdiler. Benim takip numaramda ALJ ile başlıyor. Bu sabah verilmiş kargoya. Tahmini teslimat süresi 25 Mart diyor. Sizinkilerde ne yazıyor tahmini teslimat süresi. İlk defa uzakdoğudan alışveriş yapıyorum süre çok uzun değil mi? Ben kargoya verildikten sonra 2 haftada gelir diye hesaplıyordum

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.