Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (621. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (9 Mobil) - 7 Masaüstü9 Mobil
5 sn
27.832
Cevap
558
Favori
1.838.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben kullanıyorum. Ses kalitesi harika. Başka marka ve modeller de var.
    Olumsuz tarafı boyuna asılan kısmı bazen oynuyor ve kılıfı yok. Poşetinde taşıyorum.
    Forumda daha önce de bu kulaklık gündeme gelmiş başka alanlar da olmuştu.

Daha sonra ben de baktım. Aliexpress te daha uygun fiyatla satan bir satıcı var.

Orijinalden alıntı: semiramist1

Banggoodla uc kere gorustum. Uc kere de dedikleri sey Tariff insurance varsa hepsini oderiz dediler. Ama canli destek bana cok yapay zekaymis gibi geliyor acikcasi. Durumu da soyledim bir arkadasin sadece 70 lirasini odemisler diye. Dedigi sey "We will refund you the complete refund of the custom duties." Bence herkes durumu sorsun, sohbetin transkriptini de mailine yollatsin. Elde en azindan kanit olur.
    Gecikme dolayısıyla puan da hediye ediyorlar. Banggood bindiği dalı kesmiyor.

Orijinalden alıntı: orhanyor

fazla dusunmeden mi box s aldim, beklentilerimin ustunde cikti alet. tek tusla konusarak algilama basarili, tv ve mi box kapali olsa dahi telefondaki youtube uygulamasi uzerinden cast tusuna bastigimda hem tv hem mi box s otomatik aciliyor saniyeler icerisinde istedigim icerigi tv de izlemeye basliyorum. ciddi buyuk kolayliklar bunlar bu akilli sistemler gunumuzun olmazsa olmazi gibi ama tecrube etmeden sundugu kolayligi anlamak zor. ozellikle youtubeda zaman geciren insanlar icin super biseymis. netflixi test edemedim ama kodi varken simdilik gerek yok gibi.
    Beklentileri karşılayan marka ve model en iyi seçimdir. MiBoX s , NETFLIX, YOUTUBE, KODI ve IP tv için yeterli olur.
    Başka uygulamalar için insan zaman bulamıyor. Sadece bu uygulamalar da yeterli . Umarım bir sorunla karşılaşmazsınız .

https://forum.donanimhaber.com/atlanta-xtrend-et-9000--137346479#137346479

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 2 Mart 2019; 0:44:49 >
    Aynen oyle hocam. 7 gun altinda gecikirse 50, 7 gun uzerinde gecikirse 100 puan vereceklermis. Bence gumruk ciksa da odeyecekler. Bakalim benim TX5 Max Air Parcel ile soyledim. Gumruk cikacak mi, cikarsa ne kadar cikacak merak ediyorum. Ama kafam rahat her turlu alirim gumruk parasini diye dusunuyorum. Alamazsam da banggood benim icin biter. Uc kere canli destege bir kere de maille sordum, kesinlikle %100 unu oderiz dediler, ne kadar tutarsa tutsun.

Orijinalden alıntı: gorkemchem

Arkadaşlar merhaba,

Babam için bir tane tv box almak istiyorum. Onun işi sadece IPTV üzerinden maç ve belgesel izlemek olacak. Bana kullanımı kolay, kolay kolay sorun çıkarmayacak ve bütçeyi de alevlendirmeyecek bir makina lazım. Bütün kurulumları ben yapacağım için sorun yok ama sonrasında 60 küsür yaşında bir adam kullanacağı için, her gün teknik servis gibi beni aramasını istemiyorum. Tanix filan iyi gibi anladım paylaşımlardan? Bir de banggood'dan vergi seçenekli alırsak gümrükte sorun ya da ekstra ödeme çıkma ihtimali nedir?
    Yüksek çözünürlük NETFLIX gerekiyorsa MiBOX 3 ya da S modeline bakacaksınız.
    NETFLIX te 540 P çözünürlük yeterliyse, Beelink GT1 mini yi özellikle öneririm.

Bu iki modelde de sesle arama özelliği var ve yaşlı insanlar için büyük kolaylık.

Bu tarz bir program kurup, program ayarlarından açılış ekranı olarak seçeceksiniz.

Daha sonra Tv, Film ya da Dizi olarak seçilecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: semiramist1

Aynen oyle hocam. 7 gun altinda gecikirse 50, 7 gun uzerinde gecikirse 100 puan vereceklermis. Bence gumruk ciksa da odeyecekler. Bakalim benim TX5 Max Air Parcel ile soyledim. Gumruk cikacak mi, cikarsa ne kadar cikacak merak ediyorum. Ama kafam rahat her turlu alirim gumruk parasini diye dusunuyorum. Alamazsam da banggood benim icin biter. Uc kere canli destege bir kere de maille sordum, kesinlikle %100 unu oderiz dediler, ne kadar tutarsa tutsun.
    Banggood sözünde duran bir firma. Kimseyi mağdur edeceklerini sanmıyorum.
    Türkiye daha çok Tv box satmanın planlarını yapıyorlardır.

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Yüksek çözünürlük NETFLIX gerekiyorsa MiBOX 3 ya da S modeline bakacaksınız.
    NETFLIX te 540 P çözünürlük yeterliyse, Beelink GT1 mini yi özellikle öneririm.

Bu iki modelde de sesle arama özelliği var ve yaşlı insanlar için büyük kolaylık.

Bu tarz bir program kurup, program ayarlarından açılış ekranı olarak seçeceksiniz.

Daha sonra Tv, Film ya da Dizi olarak seçilecek.

Alıntıları Göster
    Hocam detaylı açıklama ve öneriniz için çok teşekkür ederim. Ben de zaten IPTV SMARTERS kullanıyorum. Beelink GT1 mini için Banggood'mu önerirsiniz? 2GB'lık modeli yeterlimidir?

Edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemchem -- 1 Mart 2019; 15:47:52 >

• tıkıl kullanıcısına yanıt
    T95 serisi ürünler de kaliteli. Önceki serilerinden çok alanlar olmuştu.
    İncelemeye devam ederken Sunvell , WeChip, VONTAR ya da başka bir firmanın üretimi mi diye bakın.
    Tv Boxların üreticisine göre farklı sorunlar yaşanabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemchem

Hocam detaylı açıklama ve öneriniz için çok teşekkür ederim. Ben de zaten IPTV SMARTERS kullanıyorum. Beelink GT1 mini için Banggood'mu önerirsiniz? 2GB'lık modeli yeterlimidir?

Edit: ekleme

Alıntıları Göster
    Ben de onu yazacaktım. Vergi konusunda şu sıralar bir belirsizlik var. Vergi durumunu banggood la görüşün.

GT1 mini nin, 2 GB liği yeterli olur.

Ben de onu yazacaktım. Vergi konusunda şu sıralar bir belirsizlik var. Vergi durumunu banggood la görüşün.

GT1 mini nin, 2 GB liği yeterli olur.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam.
  • quote:

her telefonda vardir youtube uygulamasinda video izlerken ekranda sag ustte kendiliginden beliriyor. basit ozellikler aslinda benim tvde de kendiliginden var bu ozellikler ama tv nin acik olmasi lazim ikincisi ve en onemlisi youtube mi box s teki kadar hizli ve sorunsuz degil. elimden kucuk kutu neler yapiyor valla cok hosuma gitti :)

Alıntıları Göster
    farklı bir şey sanmıştım..yanlış anlamışım..tesekkürler
    Bedelli. Sadece temel eğitim. Hatta takıldım kendisine biz Güneydoğunun o sarp dağlarında gezerken ..... diye.
    Forum 2. ele, sahibinden e ve Letgo ya bakın.

Beklentileri karşılayan marka ve model en iyi seçimdir. MiBoX s , NETFLIX, YOUTUBE, KODI ve IP tv için yeterli olur.
    Başka uygulamalar için insan zaman bulamıyor. Sadece bu uygulamalar da yeterli . Umarım bir sorunla karşılaşmazsınız .

Alıntıları Göster
    aynen yani bekledigim seyler bunlar zaten konsolum var bilgisayarim guclu bir tek tv de multimedya eksikligim vardi. bilen bilir steam link denen bir cihaz var normalde bilgisayardaki calisan oyunlari TV nize stream etmenizi sagliyor. onu kullanarak multimedyalari stream etmeye calisiyordum ama yani mesakatli. bilgisayari ac, steam i ac sonra tv yi ac steam link i ac baglantiyi kur bekle sonra pc den film dizi yada neyse artik ac bekle cok uzun suren mesakatli bir isleyisi var. buna karsilik simdi sadece bir acma kapama dugmesine basarak tum bu islemlerden kurtulmus olup ustune birde youtube/telefon entegrasyonlu bir sistem ilac gibi geldi acikcasi. kumandasi bir kere cok zarif apple tv kumandasindan kopya cekilmis gibi duruyor ama olsun onemli olan iyi kopya cekilmesi :D

edit: bu arada tum multimedyalarim western digital markasinin mybook denen bir network depolama biriminde duruyor. usb kablosu yok gigabit ethernet kablosu ile modeme baglamak zorundasiniz. avantaji evdeki tum bilgisayar telefon mibox vb aletler mesela bilgisayarin acik olmasina gerek kalmadan yada tek bir harici hddye kisitli kalmadan multimedyalara ulasabilmesi. bir nevi kucuk NAS sistemi iste. buna benzer ozellikler galiba simdi son model modemlerlede oluyor, usb girisine harici hard disk baglaniyor ama ne kadar iyi calisir bilemiyorum. wireless baglantiniz iyiyse bluray filmler bile takilmadan rahatlikla oynatiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyor -- 1 Mart 2019; 16:46:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: diverfirat

Merhaba. Dünkü 9 Mart ve 2-3 hafta konusunu ben yazmıştım. Çünkü aynı üründen ön siparişle ben de satın aldım. Ürün hala teslimata çıkmadığı için, dün Banggood'un müşteri hizmetleriyle yazıştım. Bana 2-3 hafta içinde stoklara gireceğini yazdılar. Hatta bugün bir mail göndermişler."Gecikmeden dolayı özür dileriz. Size 50 banggood puan vereceğiz" diye yazmışlar. Bilmiyorum, beklemeli miyim. Kafam çok karışık...
    Aynı şekilde hocam benimki de. Bugün mail atmışlar dediğiniz gibi puan vereceklermiş. Gecikme süresine göre puan 100 ya da 50 şeklinde olacakmış. Diğer yandan arkadaşın birisi üstteki mesajlarda ürünü vergili aldığımız için bezdirme politikası uyguluyor olabilir demiş ve bu benim kafama yattı. Bu yüzden her türlü beklemeye değer. İptal etmeyin sakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redsmoke -- 1 Mart 2019; 17:59:39 >

• Banggood bana da mail atmış gecikmeden ötürü. 150-200 kutunun siparişini önceden almış olmasına rağmen stoklarda yok demesi yıldırma politikasına çok benziyor. Hele AliExpress gibi sitelerde satış varken hiç inandırıcı değil. İnatla bekleyeceğim, siz de bekleyin aceleniz yoksa.
    PS4 Slim 500 GB CUH-2216A
  • quote:

aynen yani bekledigim seyler bunlar zaten konsolum var bilgisayarim guclu bir tek tv de multimedya eksikligim vardi. bilen bilir steam link denen bir cihaz var normalde bilgisayardaki calisan oyunlari TV nize stream etmenizi sagliyor. onu kullanarak multimedyalari stream etmeye calisiyordum ama yani mesakatli. bilgisayari ac, steam i ac sonra tv yi ac steam link i ac baglantiyi kur bekle sonra pc den film dizi yada neyse artik ac bekle cok uzun suren mesakatli bir isleyisi var. buna karsilik simdi sadece bir acma kapama dugmesine basarak tum bu islemlerden kurtulmus olup ustune birde youtube/telefon entegrasyonlu bir sistem ilac gibi geldi acikcasi. kumandasi bir kere cok zarif apple tv kumandasindan kopya cekilmis gibi duruyor ama olsun onemli olan iyi kopya cekilmesi :D

edit: bu arada tum multimedyalarim western digital markasinin mybook denen bir network depolama biriminde duruyor. usb kablosu yok gigabit ethernet kablosu ile modeme baglamak zorundasiniz. avantaji evdeki tum bilgisayar telefon mibox vb aletler mesela bilgisayarin acik olmasina gerek kalmadan yada tek bir harici hddye kisitli kalmadan multimedyalara ulasabilmesi. bir nevi kucuk NAS sistemi iste. buna benzer ozellikler galiba simdi son model modemlerlede oluyor, usb girisine harici hard disk baglaniyor ama ne kadar iyi calisir bilemiyorum. wireless baglantiniz iyiyse bluray filmler bile takilmadan rahatlikla oynatiyor.

Alıntıları Göster
    2 TB lik HDD tanıtıp kullananlar var. Dünkü mesajlarda konusu geçmişti. 1. mesaja da ekledim.
    Gigabit Ethernet adaptörü ve usb çoklayıcı da alırsanız çok kullanışlı olur.

• quote:

2 TB lik HDD tanıtıp kullananlar var. Dünkü mesajlarda konusu geçmişti. 1. mesaja da ekledim.
    Gigabit Ethernet adaptörü ve usb çoklayıcı da alırsanız çok kullanışlı olur.

Alıntıları Göster
    ethernet portunu dusundum belki zayif kalirsa diye ama modemden olsa gerek cok guzel bir baglanti var teklemeden herseyi ag uzerinden okuyor masallah diyeyim. modemim bu arada tp link archer A7 ac1750mbps diye geciyor. f/p urunu oda..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.