Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (619. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
27.835
Cevap
558
Favori
1.838.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 617618619620621
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam tr içi alternatifi var mı bunun makul fiyatlı?
    driver nasıl yüklenir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khiron

hocam tr içi alternatifi var mı bunun makul fiyatlı?
    driver nasıl yüklenir?
    yeni üyelik ile 2$ kupon veriyor. 100mbit ve usb 2.0 olanı 11.5 dolara gelir 65tl civarı. Tr de bu kalitede olan cihazı bulamazsın mibox ile kullanıyorum sorunsuz birçok kişi de bunu önerir. daha uygun olsun diyorsan yorumlarında mibox ile çalıştığı söylenmiş

illa tr den alacağım diyorsan mibox konusuna sormanda fayda var.bu arada mibox otomatik tanır drivera gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 28 Şubat 2019; 23:15:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brabber

Hocam ben tx6yı uk adapter aldım bir sorun almaz dimi cabuk bozulma gibi
    Olmaz. Kullanacağınız üniversal priz kaliteli olsun yeter ki .

Orijinalden alıntı: blackice_serkan

Ben müşteri hizmetleri ile görüştüm. Hiçbir sorun olmaz dediler. Ama sipariş aşamasında bu sigortayı gördüm. 14-15 lira gibiydi.

İnsanın aklına şunlar geliyor ;

GT1 mini nin fiyatı yüksek, kar marjı da yüksek olduğu için çıkacak her türlü vergiyi ürün bedelinin içinde alıyor olabilirler.
    Ya da yazışmayı yapan kişi Türk gümrüğündeki yüksek vergilerden bi haber.

Bir daha görüşme durumu olursa aynı durumun bütün tv boxlar için geçerli olup olmadığını yada GT1 mini için neden gümrük çıkmayacağını sorun.

Daha önceden de yazmıştım bu iki sigortadan birini yaptırmak önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: skynetic

hadi iyisiniz ben sehven 2 tane birden sipariş vermiştim.x96 modeli tvbox.. isteyen birisine birini satabilirim. tercihen gaziantep ilinde olan arkadaşlar.kargoyla falan uğraşmak istemiyorum. 14 şubatta sipariş vermiştim 2 gün sonra kargoya verilmişti. ne zaman gelir bilemem
    takipte böyle yazıyor 2 siparişede aynı takip numarasını vermişler sanırım ikisini birlikte gönderiyorlar

2019-02-21 19:10:15 cargo has not seen action.
    2019-02-17 13:40:52 Goods Outbound (Location)
    2019-02-17 13:40:52 Goods Inbound (Location)
    2019-02-14 17:27:30 Order Created, ready for picking up
    Lastes cargo has not seen action.

buda aldığım ürünün linkihttps://www.banggood.com/X96-MAX-S905X2-4GB-DDR4-RAM-64GB-ROM-1000M-LAN-5_0G-WIFI-Bluetooth-4_1-USB3_0-TV-Box-p-1362505.html?ID=533601&cur_warehouse=CN
    evt arkadaşlar x96 max lar teslim edildi. önceden aldığım için gümrük falan ödemedim. birini açmadım paketli halde duruyor, diğerini açıp kulllanmaya başladım.. gaziantep ilinden isteyen arkadaş olursa elden teslim edebilirim aldığım fiyata tabiki 398 TL

• plexus_09 kullanıcısına yanıt
    Set üstü kutu kategorisine sokarlarsa 7 Euro , video oynatıcı kategorisine alırlarsa 18 Euro bnadrol alıyorlar.

AliExpress'te fiyat Banggood'a göre daha ucuz. 4 Gb/64 Gb olan versiyon 74 $ ve 88 $. Ne fark var anlamadım.
    Banggood daki fiyat vergiler dahil kampanyasındaki fiyat idi. Kampanyanın durumuna göre bir düzenleme yaparlar.
    Aksi durumda Aliexpress ile rekabet edemezler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim cevap için. Dün ben de canlı destekten birisi ile konuştum bugünden için 28 şubat'ta kargoya verileceğini söyledi ama halen verilmedi. Yukarıda bir arkadaş 9 mart'tan diğeri ise 2-3 haftadan bahsediyor. Anlamadım gitti. Bi tv box alayım dedim vergiydi şuydu buydu dünya kadar iş çıktı.

Orijinalden alıntı: nacar08

Ben 26 ocakta sipariş verdim. Hala işleniyor yazıyor.

Ürün şu an satışta ve stokta var yazıyor. Mesaj atanlara stoğa girince göndereceğiz demeleri komik. Parayı aldılar vergiden nasıl yırtarızın hesabını yapıyorlar.
    Ödemeyi aldılarsa vergi çıkmaması gerekir. Ürün biraz geç gelsin fakat vergisiz gelsin.
    Muhtemelen bu kadar yüksek vergi ile karşılaşacaklarını bilmiyorlardır.
    Ya da önceden bir şekilde gümrüksüz yollayabiliyorlardı şimdi bu durum ortadan kalkmış olabilir.

Orijinalden alıntı: redsmoke

Çok teşekkür ederim cevap için. Dün ben de canlı destekten birisi ile konuştum bugünden için 28 şubat'ta kargoya verileceğini söyledi ama halen verilmedi. Yukarıda bir arkadaş 9 mart'tan diğeri ise 2-3 haftadan bahsediyor. Anlamadım gitti. Bi tv box alayım dedim vergiydi şuydu buydu dünya kadar iş çıktı.
    And. box için her türlü sıkıntıya katlanmaya değer. İlk defa kullanacaksanız kullanmaya başladıktan sonra buna değeceğini göreceksiniz.

Yapmamamız gereken şu. Canlı Destekle görüşen herkes DH diye büyük bir forumun olduğunu Vergiler Dahil kampanyası devam ederse ya da avantajlı gönderim olursa Banggood dan çok kişinin tv box alacağını bu avantaj kaybolursa fiyatlar yüksek olacağı için Aliexpress e yöneleceğimizi bildirin.

Benzer bir uygulama, 11.11 kampanyasında Aliexpress teki bir satıcıda yoğunlaşarak avantajlı fiyatla alım yapılarak gerçekleştirildi.

• quote:

Gümrüğe takılma riski varsa ki var, ucuz olanı tercih edip aliden almak veya o sigortasına güvenerek banggood. Kafamda deli sorular 😂😂
    Önceki mesajda yazdığım gibi gümrük çıkmazsa Türkiyeden birçok kişinin and. box alacağını bu soruna bir çözüm bulmalarını isteyin.

Orijinalden alıntı: hogir12

Peki faturaya 3 adet usb kablo yazsa 20 dolar diye. O zaman içini açıp bakmadiklari sürece bulamazlar ne olduğunu. Kablonun fiyatlarına da baksalar aynı dediğimiz fiyatsa 🤗😊 olmaz mi böyle.
    Gümrük artık çok inceliyor. Gerekirse bilmedikleri ürünleri internetten araştırıp fiyatlarına falan bakıyorlar.
    Bundan sonra daha da sıkı olacak. Paketi açıp açmamaları önemli değil yapılan ödemenin belgesini istiyorlar.
    22 Euroyu geçmiyorsa ve bandrola tabi değilse gümrük çıkmaz .
  • redsmoke R kullanıcısına yanıt
    Ok. Herkes görüşsün. Baskı baskıdır. İşe yarayabilir.

Orijinalden alıntı: skynetic

evt arkadaşlar x96 max lar teslim edildi. önceden aldığım için gümrük falan ödemedim. birini açmadım paketli halde duruyor, diğerini açıp kulllanmaya başladım.. gaziantep ilinden isteyen arkadaş olursa elden teslim edebilirim aldığım fiyata tabiki 398 TL

Alıntıları Göster
    396 tl mi bu fiyata nereden aldınız ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banggoodla uc kere gorustum. Uc kere de dedikleri sey Tariff insurance varsa hepsini oderiz dediler. Ama canli destek bana cok yapay zekaymis gibi geliyor acikcasi. Durumu da soyledim bir arkadasin sadece 70 lirasini odemisler diye. Dedigi sey "We will refund you the complete refund of the custom duties." Bence herkes durumu sorsun, sohbetin transkriptini de mailine yollatsin. Elde en azindan kanit olur.
  • fazla dusunmeden mi box s aldim, beklentilerimin ustunde cikti alet. tek tusla konusarak algilama basarili, tv ve mi box kapali olsa dahi telefondaki youtube uygulamasi uzerinden cast tusuna bastigimda hem tv hem mi box s otomatik aciliyor saniyeler icerisinde istedigim icerigi tv de izlemeye basliyorum. ciddi buyuk kolayliklar bunlar bu akilli sistemler gunumuzun olmazsa olmazi gibi ama tecrube etmeden sundugu kolayligi anlamak zor. ozellikle youtubeda zaman geciren insanlar icin super biseymis. netflixi test edemedim ama kodi varken simdilik gerek yok gibi.

396 tl mi bu fiyata nereden aldınız ki?

Alıntıları Göster
    banggood

Üzerindeki fiyat etiketi yani fatura ne kadardı? Siz düşük yazdıydınız mi?

Alıntıları Göster
    urunu dijital masa saati ve fiyati 15.5 olarak yazdirdim..
    Android Tv Box için tavsiye.
    Surec soyle isliyor..kargonuz ukim basaksehire ulastiginda deger tespiti yaptilarsa size meblagi iceren tebligat gonderiyorlar..edemezlerse sizden kart ekstresi ve tc nolu belgeyi mail ile gonderminizi istiyorlar..ister ukime gider belgeleri elden teslim eder vezneye tutari odeyip alirsiniz..isterseniz posta eve gelir odemeyi ona yaparsiniz..ben aliexpressten bicok sey aldim..son 3 alisverislerim eskiye gore gec geliyordu..ve sonuncusuna 5 tl acma parasi odemistim..ben ukime gidip durumu gozle gormeye gittim..birde sunu belirteyim..vergi olayini bile bile alixpressten sipras etmistim..ayni urun banggood 110 lira daha pahaliydi..riske girdim..40 tl fazla odemis oldum..ayrica bazi arkadaslarin belirtigi gbi urunler gumruge takilmamasi olasi..sonucta insan calisiyor gozden kacirabilirler..ama artik bunun olmasi eskiye gore cok zor..uzun yazdim kusura bakmayin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 617618619620621
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.