Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (617. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (7 Mobil) - 6 Masaüstü7 Mobil
5 sn
27.835
Cevap
558
Favori
1.839.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 615616617618619
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba. Aynı durum bende de var. Ben de 15 Şubat'ta sipariş geçmiştim. Hala "işleniyor" görünüyor. Bugün müşteri temsilcileriyle görüştüğümde de, 2-3 hafta içinde stoklarında olabileceğini söylediler. Ne yapmalıyız bilmiyorum...
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    asıl amaç, yurt dışından bireysel alışverişi tamamen kapatmak olup da, bunu yapamayacakları için bu tip işlerle tüketiciyi yıldırıp, alışverişi bitirmek olabilir hocam. yazdığım üzerine biraz düşünün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tıkıl

Bugun ukimdeydim..1.5 ay önce aliexpress vontardan sipariş ettiğim T95q teslim aldım..%20+%20+7 euro +acma parası verdim..ilk defa aliexpressten aldıgım bir urune vergi verdim..arkadaslar denetimler cok sıkı elemanlar iice kutuyu inceledikten sonra sefin onayı ve bilgisi olmadan vezneye gondermiyor..illa öpüyolar malasef..ilgililenlere inceleme yapıp bilgi veririm..mst zamnda..herkese ii gunler
    Üzerindeki fiyat etiketi yani fatura ne kadardı? Siz düşük yazdıydınız mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• diverfirat kullanıcısına yanıt
    iptal edebiliyor muyuz ? vergiler dahil aldık ama açıkcası 150-TL vergi ödemek istemiyorum. ayrıca nasıl iptal edebiliyoruz ?
    Yani ben bugün görüştüğümde, iptal edebileceğimi ve para iadesi alabileceğimi söylediler. Bilemiyorum. Yaklaşık 300 kişi bu cihazdan ön sipariş verdi. 27 Şubat'ta gönderileceğini söylediler, şimdi bu tarih 9 Mart'a çıktı. Ne diyim bilemedim...
    ben iptal edeceğim hocam. vergi çıkarsa eğer ne ukim e gidecek fırsatım ne de ödeyecek gücüm yok... banggood 170 tl vergi çıkan arkadaşa 70 tl iade etmiş yukarda örneği vardı. bu sebeple hiç riske gerek yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıkıl

250 cıhaz 150 vergi..
    % 60 vergi+bandrol+gümrüğe sunma ücreti.
    Fırat ÇELİK
    Netsis Yazılım Danışmanı
    Tüplü Dalış Eğitmeni
    Ben güzel bir küfür etsem, moderatörler yayınlar mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: susfafar

Dostlar doğru yer burasımı bilmiyorum ama sormak istiyorum.
    Tv box mu almak daha mantıklı yoksa mini pc win 10 işletim sistemli ufak bir kutu almak mı daha mantıklı olur.
    Kullandığım ve kullanacağım uygulamalar. Netflix kodi beinconnect ve iphon tv yansıtma kullanacağım.
    Uzun zamandır tv box kullanıyorum lakin pc de hep aklımdaydı.
    İntel tabanlı mini pc ler daha çok ofis programları kullananlar için uygun. Fiyatları yüksek. And. Boxlara göre daha stabil. And. programlarda olan zenginlik ve çeşitlilik yok.

Hangi box ı kullanıyorsunuz açıklamamışsınız, s905X2 çipsetli yeni nesil cihazların oyun, tarayıcı performansları çok iyi.
    Mini Pc ye o kadar para vermeyi göze aldıysanız Nisan başı gibi s922X çipsetli altı çekirdekli yeni cihazlardan birine bakın .
    Bu altı çekirdeğin 4 ü büyük 2 tanesi normal çekirdek. Performans olarak RK3399 ları geçecek, Nvdia Shields e yakın olacağını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

asıl amaç, yurt dışından bireysel alışverişi tamamen kapatmak olup da, bunu yapamayacakları için bu tip işlerle tüketiciyi yıldırıp, alışverişi bitirmek olabilir hocam. yazdığım üzerine biraz düşünün.
    Su akar yolunu bulur.
    Küfür etmek hiçbir şeyi değiştirmez, sorunu da çözmez. Beni suçluyorsanız bu saçma olur.
    Burada ön sipariş bir anlaşma hükmünde. Vergiler dahil seçeneği de varsa buna uymaları gerekir. Kıvırmaları hoş değil.
    Yok yanlış anladınız. Sizinle hiçbir alakası yok. Ben sadece duruma sinirledim. Aynı konfigürasyondaki TV Box'lara Türkiye'de 700 TL gibi rakamlar istiyorlar. Üstelik konfigürasyonları da bunlar kadar iyi değil.
    Beni yanlış anladınız...
    hocam sizin sayesinizde bir şeyler öğrendik, fikrimiz oldu, çok teşekkür ederiz. ben az önce iptal ettim siparişimi... 7-14 gün arasında karta yansıyacakmış.. riske girmek istemedim.. nasip değilmiş :)

Orijinalden alıntı: diverfirat

Yok yanlış anladınız. Sizinle hiçbir alakası yok. Ben sadece duruma sinirledim. Aynı konfigürasyondaki TV Box'lara Türkiye'de 700 TL gibi rakamlar istiyorlar. Üstelik konfigürasyonları da bunlar kadar iyi değil.
    Beni yanlış anladınız...
    OK. Tabi ki daha düşük donanımlı cihazlar için ederinden daha çok fiyat çekenler var. Vergi konusunda başka bir gelişme olabilir.
    Türkiye alımları kesilme noktasına gelince bu uzakdoğulular birşeyler düşünebilir. Bekleyip göreceğiz.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 28 Şubat 2019; 23:13:2 >

Orijinalden alıntı: freak_taz

hocam sizin sayesinizde bir şeyler öğrendik, fikrimiz oldu, çok teşekkür ederiz. ben az önce iptal ettim siparişimi... 7-14 gün arasında karta yansıyacakmış.. riske girmek istemedim.. nasip değilmiş :)
    12 Şubat tarihinde sipariş verdiniz. Ellerinde olmadığı için gönderemediler.
    17 şubatta TX6 siparişi verenlerin cihazları 27 şubatta geldi ve vergi ödemediler.
    Acaba siparişi iptal etmeyip ödenen verginin bir kısmını geri alsaydınız daha iyi olmaz mıydı.
    Yurtiçinde daha düşük özelliklere sahip cihazlar iki kat fiyatla satılıyor.
    Iphone X - Iphone 8 Plus - HTC 10 (KURTULDUM ŞÜKÜRLER OLSUN) - HTC One M7
    Pioneer 428XD, Denon AVR-1910, Popcorn Hour C-200,
    Wharfedale Crystal 2.40 Front, 2.10 Rear, 2 Centre, Logitech Harmony 785
  • Bende 18 şubatta tx5 max sipariş verdim ödeme yapıldı 27 substta kargoya verilecekti. Dün mail attım 28 şubatta kargolanacağını yazmışlar vergiler dahildi bakalım nasıl olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.