Bildirim
Android Tv Box için tavsiye. (611. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir - 6 Masaüstü

Giriş
-
Benim ilk kullandığım tv box wechip v8 de aynı sorun vardı. Menü de bir uygulama açınca cihaz reset atıp kapanıp açılıyordu. İlk olarak kutunun alt kapağını çıkartıp, işlemci soğutucusu üstte kalacak şekilde çalıştırdım. Bu sefer menülere girip uygulamalar açılıyordu, ama yine 2-3 saat sonra ısınmadan dolayı cihaz reset atıyordu.quote:
Orijinalden alıntı: oist
Selamlar evet dediginiz gibi daha öncede demiştiniz bu sorunu. Bugün açılıyor tv box açılış ekranını geçiyor ve ana ekrana geliyor ama burada bir işlem yapmak için kumandaya bastığımda alet yine kapaniyor hiç bir şeye izin vermiyor yine de birşeyler yanmış olabilir mi yoksa hard reset mi atmak lazım lakin hard rest atmak için makinada herhengi bir sıfırlama için bir yer yok ne yapabilirim ki?
Çözüm olarak; kutunun alt kapağına 7-8 tane delik açtım ve kapağı kapattım ve kutunun altına da mini notebook fanı çalıştırınca cihaz sürekli soğuk kalınca reset atmadan sorunsuz çalışmaya başladı. Daha sonra tv box'ı o şekilde satmıştım.
* mini notebook fanı n11 gibi sitelerde 15 lira civarına satılıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hangi ürünü aldınız? tahmini geliş süresi ne gözüküyor? Gümrük ile ilgili süreci burda yazarsanız çok makbule geçer. Ben dün sipariş geçecektim emin olamadım. Süreç de çok uzadı aralık sonundan beri cihaz bakıyorum...quote:
Orijinalden alıntı: FARSEZ
19 unda bu seçenek ile verdim siparişi. ürünü bekliyorum.
Alıntıları Göster -
Bende bunun cevabini merak ediyorum. Ne dedi canli destek
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İnşallah hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihazı resetlemek isteyen varsa genelde benim karşıma çıkan yöntem şöyle.
cihazın reset tuşuna basılı iken elektrik adaptörünü takıyorsunuz. Kurtarma ekranı gelene kadar basılı tutuyorsunuz.
her cihazda farklı yerde bulunuyor. bazen kutunun altında, bazen kutunun yan tarafında, mecool cihazlarda av portunun içinde.
bende vergiler dahil kampanyasını kk ekstremin ay sonuna doğru kesilmesinden dolayı kaçırdım. bugün ektrem kesilmiş ve gt1 mini siparişi az evel geçtim. tarife sigortası ve nakliye sigortasınıda seçtim. ama daha önce vergiler dahilde tarife sigortası diye bişey yoktu sadece nakliye sigortası çıkıyordu. umarım gümrükte bir sıkıntı yaşamam.
galiba kampanya bittikten sonra sipariş geçen pek olmadı :) ürün aşamalarını yine burdan paylaşırım. -
açıkçası mobildeki bu ekrana canlı destek ile konuştuktan sonra denk geldim. Canlı destek sen ürünü al, gümrükteki ödemeni bize mail at biz ödeyecez dedi ama ben ikna olmadım açıkçası. Yani amazondan, ebayden siparişlerim oldu adam kapıya onu getirdi veya ücret iadesi dedim ikiletmedi. Ama bu arkadaşlardan sipariş geçiyorsun iptal etmek için mail atmanı istiyor satıcıya.Bir keresinde kargoya vermeden iptal et diye mail atmama rağmen ürünü verdi kargoya. Zaten bu aliekspress, alibaba tarzı oluşumlar dikkat edin maldan komisyon haricinde o parayı çalıştırarak para kazanıyorlar.Bakın sitede % yok, mobilde % çıkıyor karşına. Şimdi bunların hepsini toplayınca ben sipariş için ikna olamadım...quote:
Orijinalden alıntı: yusuf_128
Bende bunun cevabini merak ediyorum. Ne dedi canli destek
-
Arkadaşlar vergi dahil kampanyası döneminde gümrük sigortalı ön siparişli alınmış TX5 max kutular gümrüğe takılmaz değil mi? Daha kargolanmadılar malum. Bazı arkadaşlar gümrüğü bizim ödeyeceğimizi ama geri ödemeyi banggood'un yapacağını yazmışlar. Öyle olursa boşuna iş çıkmış olur -
Sn @Limanyakan
Ocak ayı başlarında sizinle münazara etmiştik. Hem internet hizmeti hem de IPTV seyredebileceğim TV box için tavsiye konusunda sizden yardım istemiştim. Ben birinci maddedeki internet işini SpeedNet Metro Ethernet (Kablosuz İnternet Ağı) firmasından 12 mbps hız tarifesini alarak hallettim. (LiteBeam GEN2 çanak anten ve TP Link WR841N modem/router toplam 750 TL verdim, 12 mbps de 85 TL) Yani biraz tuzlu geldi. Şimdi son 20 gündür paylaşımlarınızı okuyorum, Tanix TX5 Max'den bahsetmişsiniz. Bu cihazı en kolay nereden ve nasıl temin edebilirim? Banggood konusunda çekinceleri okuyunca alışverişi nereden nasıl yapabilirim diye düşünmeye başladım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
hayırlı olsun hocam. İnşallah herhangi bir ek ücret ödemeden cihaz elinize geçer. biz de sayenizde gelişmelerden haberdar oluruz.quote:
Orijinalden alıntı: WICARDO
bende vergiler dahil kampanyasını kk ekstremin ay sonuna doğru kesilmesinden dolayı kaçırdım. bugün ektrem kesilmiş ve gt1 mini siparişi az evel geçtim. tarife sigortası ve nakliye sigortasınıda seçtim. ama daha önce vergiler dahilde tarife sigortası diye bişey yoktu sadece nakliye sigortası çıkıyordu. umarım gümrükte bir sıkıntı yaşamam.
galiba kampanya bittikten sonra sipariş geçen pek olmadı :) ürün aşamalarını yine burdan paylaşırım.
alacağımız basit bir medya oynatıcı düşündüğümüz detaylara bak. Dolar kuru ayrı, gümrük ayrı.
cevabınız için teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
TRY 395.81 | GTmedia GTC Reseptör Android 6.0 TV KUTUSU DVB-S2 DVB-C DVB-T2 Amlogic S905D 2 GB 16 GB + 1 Yıl cccam uydu TV alıcısı TV Kutusuquote:
Orijinalden alıntı: Limanyakan
s905X2 çipsetli hibrid cihaz yok. Bu yeni nesil cihazlarda düşük güç tüketimi hedef alınmış.
Hibrid cihaza gerek yok. Uydu alıcısını ayrı kullanmak daha mantıklı.aliexpress.com
US $53.99 10% OFF|GTmedia GTC Receptor Android 6.0 TV BOX DVB S2 DVB C DVB T2 Amlogic S905D 2GB 16GB +1 Year cccam Satellite TV Receiver TV Box-in Satellite TV Receiver from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Grouphttps://s.click.aliexpress.com/e/BcL3AIAYT
Bu hem senin savunduğunu s905x2 nin uydu alıcılı dakika karşılığı hem benim KIII PRO istediğim gibi
Bu olurmu peki 🤔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
zamanında ebaydan yüzlerce alışverişim oldu (dolar 1.5 tl civarıyken) felan o zamanlar böyle vergi olayıda sıkı değildi ve aldığımıza değiyordu gayet uygunda ama şuan pekte bi esprisi yok. sadece burada satılmayan ürünler alınabilir. vergiler konusunda devletimiz sağolsun çok başarılı. milletin yurtdışından birşey almaması için ellerinden geleni yapıyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: plexus_09
hayırlı olsun hocam. İnşallah herhangi bir ek ücret ödemeden cihaz elinize geçer. biz de sayenizde gelişmelerden haberdar oluruz.
alacağımız basit bir medya oynatıcı düşündüğümüz detaylara bak. Dolar kuru ayrı, gümrük ayrı.
cevabınız için teşekkürler
Alıntıları Göster
-
İyi günler. Scishion model s TV box için yukleyebilegim alternatif rom varmıdır?
Suanki rom rootlu görünüyor ama root hakkı alamıyorum. Root yapmak istiyorum onuda yapmıyor root var diyor. İyic kafam karıştı sinirim bozuldu.
Beyler netflix için hangi cihaz alınır şuan.
netflix'i yüksek çözünürlükte izlemek istiyorsan Xiaomi Mi BOX S dışında alternatifin yok bildiğim kadarıyla.diğer tv kutularında 480p'den fazla çözünürlükte izleyemezsin -
Hocam soğutucu fan nasıl birşey koyayım..? biraz bilgi verirmisiniz...?quote:
Orijinalden alıntı: frux
Bende de aynı modelin 32 gb'lık olanı var. Biraz fazla ısındığı için, kutunun altına soğutucu fan koymanız gerekiyor. Rockchipli tv box'ların bir avantajı, digitürk play ve blutv gibi uygulamalarda tüm içerikleri sorunsuzca göstermesidir.
Ayrıca mecool km9 da kullanıyorum. Beinconnet - blutv uygulamalarında bazı içerikleri km9 açmıyor ve drm hatası veriyor. Bu yüzden h96 max plus'ı elden çıkartamadım.
Dediğim gibi; soğutucu fan ile kullanırsanız işlemci sürekli soğuduğu için cihaz daha seri çalışıyor.
Youtube gömülü geldiği için aptoide tv uygulamasını indirip, aptoide tv üzerinden youtube' u mutlaka güncelleyin, güncelleyince 4K videoları da açıyor. Ayrıca netflix 6.17.1 sürümü daha sorunsuz çalışıyor.
aptoid üzerinden netflix ve youtube güncellemesi yapınca açılmadılar.... hata verdiler.
ilginize tesekkürler..
-
Mibox s al geç ya
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yazdıklarımı dikkatli okumamışsınız. Aptoide Tv uygulamasını bulup yükledikten sonra youtube uygulamasını arayacaksınız ve güncelle deyip son sürüm youtube güncellenmiş olacak.quote:
Orijinalden alıntı: ganeja
Hocam soğutucu fan nasıl birşey koyayım..? biraz bilgi verirmisiniz...?
aptoid üzerinden netflix ve youtube güncellemesi yapınca açılmadılar.... hata verdiler.
ilginize tesekkürler..
Alıntıları Göster
Yüklü olan Netflix uygulaması sürümü 6.17.1 değil ise yüklü olanı silip 6.17.1 sürümünü bulup yükleyin.
Mini notebook fanı, linkteki ürünü tv box altında çalıştıracaksınız.urun.n11.com
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11.comhttps://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/mini-notebook-sogutucu-7-12-P172387288
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 24 Şubat 2019; 22:6:33 >
-
Xiaomi mi box S modeli işinizi görür, ama konusunu iyice incelemeden satın almayın, son güncellemeler ile kasma ve kumanda tanımama sorunları var. Ayrıca modem seçen bir tv box kendileri.. O paraları vereceğinize roku express satın alın..quote:
Orijinalden alıntı: Ronon Dex
Beyler netflix için hangi cihaz alınır şuan.
Çin tv box'ları ise netflix'i 540p açıyor. (Netflix 6.17.1 apk) kaliteli olanlarının hd kalitesine yakın görüntü kalitesi var.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X