Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (495. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.757
Cevap
554
Favori
1.818.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, aşağıdakilerden hangisini tavsiye edersiniz? Tv box'lar hakkında fazla bilgim yok. Telefondan yada laptoptan görüntü aktarmayı destekleyen fazla ısınma yapmayan ve mümkünse wifi, ethernet, bluetooth olan bi model arıyorum.resmini paylaştığım modeller bana uygun gibi geldi ancak kronik sorunu olan bi modelle karşılaşmamak için size sormadan almak istemedim.vereceğiniz cevaplar içim şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi must@fa -- 29 Aralık 2018; 13:55:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: schumi42

Telgrafım geldi ben de maille cevap verdim Vontar'ın bana gönderdiği ıslak imzalı faturayı. Şu anda ürünün takibinde Depodan Gönderi Çıkartıldı yazıyor ve herhangi bir vegi yazmamışlar, bu ne demek oluyor? Ürün bana mı gönderiliyor yoksa geri mi gönderiliyor?
    ptt gönderi takip sayfasından bakın bi ne kadar vergi yansıtmışlar.
  • semiramist1 kullanıcısına yanıt

Xiaomi mi box s 1 ay önce aldım Hepsiburada günün fırsatı kampanyadan 379 liraya aldım üstüne 100 lira hediye çekim vardı toplamda bana maliyeti 279 liraya geldi iptv üyeliğini yaptıktan sonra çok iyi oldu USB çoklayıcı aldım 20 liraya sandisk 3.0 USB taktım dahili depolama alanı olarak tanıttım full hızda çalışıyor çok memnunum herkese tavsiye ederim

• oguzkaan66 kullanıcısına yanıt
    Hüsran derken???

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de mail gönderdim, mailden 4 saat sonra depodan gönderi çikarildi ibaresi görundü ve 3 gündür ne vergilendirme yapildı ne de bir hareket var.. yuksek bir vergi çıkarılırsa teslim almayı düşünmüyorum..

10 gün postanede bekler, geri önderme süreci başlar...

• yasin_kaya kullanıcısına yanıt
    151,1 TL ücret çıkınca biraz hüsran oldu tabiki
    Off fena çıkmış. Gümrük vergisi %20 diye biliyorum ben. İtiraz edemiyor muyuz?

• yasin_kaya kullanıcısına yanıt
    İtiraz için fazla bilgim yok araştırmak lazım.
  • daha yansıtılan bir şey yok, bekliyorum bakalım ne olacak.

çok vergi çıkarsa ben de teslim almam heralde. 150 tl diyen arkadasşlar var saçmalık resmen.
  • Arkadaslar netflixi 1080p 4k hangi boxlar oynatabiliyor mi box s almayi dusunuyorum onunda donanimi dusuk duruyor 2 kati ozellikli ayni fiyata beeling x96 mecoolkm9 falan var ama bunlar netflixi anladigim kadariyla 540p aciyor

• quote:

Orijinalden alıntı: QNemesis

Arkadaslar netflixi 1080p 4k hangi boxlar oynatabiliyor mi box s almayi dusunuyorum onunda donanimi dusuk duruyor 2 kati ozellikli ayni fiyata beeling x96 mecoolkm9 falan var ama bunlar netflixi anladigim kadariyla 540p aciyor

Netflix'i 1080P ve 4K seyretmek için, mi box S modeli & S905X işlemci ve ddr3 - 2 gb ram ile sorunsuz kullanılabilir. Hele de bu artmış vergi pürüzleri varken en iyi seçim olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Ürün hangisiydi sizin.

• Arkadaşlar bangood dan tv box alacak olanlar vergi konusunda araştırın. online işlemlerden müşteri temsilcisiyle görüştüm. Tam net olarak vergi biz karşılarız demedi bugünde mail atmışlar mağdur olmamanız için yazıyorum bana çok yardımcı oldunuz bilginiz olsun . Gelen mail

Dear Customer,

Thank you for your e-mail.

About the import tax, we advise you to find out about the import regulations and tariffs of your country.

The customer is responsible for paying all customs charges and import duties.

You can buy the tariff insurance if your order meets the following conditions:

1 Orders shipped to France, Germany, United Kingdom, Netherlands, Canada, Poland, Greece, Switzerland, Belgium, Hungary, Norway, Portugal and Austria with Standard Shipping, Air Parcel Register, EMS Express Mail Service and Expedited Shipping Service from any warehouse.

2 Orders shipped to Spain and Italy with Standard Shipping and Air Parcel Register from any warehouse.

3 Orders shipped to India with EMS Express Mail Service from CN/HK warehouse.

We are sorry to tell you that the tariff insurance are only applicable for the orders shipping to some countries currently. However, we will try to enlarge the coverage and strive to provide a better shipping service to you in the future.

Thank you for your understanding and we look forward to receiving your reply soon.

Best regards,

Muki

resim Please leave us your comments here. Your feedback is very important to us. We will cautiously consider every single email and comment you send us.

resim

Türkçesi

ingilizce turkce ceviri

Dear Customer,

...

Dear Customer,

...

Daha fazlası

Değerli müşterimiz,

...

Daha fazlası

Geri bildirim

Şu dil olarak değiştir: İngilizceDeğerli müşterimiz,

E-postan için teşekkürler.

İthalat vergisi hakkında, ülkenizdeki ithalat düzenlemeleri ve tarifeleri hakkında bilgi edinmenizi öneririz.

Müşteri, tüm gümrük ücretlerini ve ithalat vergilerini ödemekle sorumludur.

Siparişiniz aşağıdaki koşulları yerine getiriyorsa, tarife sigortasını satın alabilirsiniz.

1 Fransa, Almanya, İngiltere, Hollanda, Kanada, Polonya, Yunanistan, İsviçre, Belçika, Macaristan, Norveç, Portekiz ve Avusturya'ya Standart Kargo, Hava Koli Tescili, EMS Express Posta Servisi ve Hızlandırılmış Kargo Hizmeti ile herhangi bir depodan sevk edilir.

2 İspanya ve İtalya’ya Standart Kargo ve Hava Parseli ile gönderilen siparişler.

CN / HK deposundan EMS Express Mail Service ile Hindistan'a gönderilen 3 Siparişler.

Tarife sigortasının sadece şu anda bazı ülkelere gönderilen siparişler için geçerli olduğunu size bildirdiğimiz için üzgünüz. Ancak, kapsamı genişletmeye çalışacağız ve gelecekte size daha iyi bir nakliye hizmeti sunmaya çalışacağız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz ve yakında cevabınızı bekliyoruz.

Saygılarımla,

Muki

resim Lütfen yorumlarınızı bize bırakın. Görüşleriniz bizim için çok önemlidir. Her bir e-postayı ve bize gönderdiğiniz yorumları dikkatlice değerlendireceğiz.

resim

• mi box çok pahalı 200 250tl bandında youtube netflix oynatan bi cihaz yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Dost64

Arkadaşlar bangood dan tv box alacak olanlar vergi konusunda araştırın. online işlemlerden müşteri temsilcisiyle görüştüm. Tam net olarak vergi biz karşılarız demedi bugünde mail atmışlar mağdur olmamanız için yazıyorum bana çok yardımcı oldunuz bilginiz olsun . Gelen mail

Dear Customer,

Thank you for your e-mail.

About the import tax, we advise you to find out about the import regulations and tariffs of your country.

The customer is responsible for paying all customs charges and import duties.

You can buy the tariff insurance if your order meets the following conditions:

1 Orders shipped to France, Germany, United Kingdom, Netherlands, Canada, Poland, Greece, Switzerland, Belgium, Hungary, Norway, Portugal and Austria with Standard Shipping, Air Parcel Register, EMS Express Mail Service and Expedited Shipping Service from any warehouse.

2 Orders shipped to Spain and Italy with Standard Shipping and Air Parcel Register from any warehouse.

3 Orders shipped to India with EMS Express Mail Service from CN/HK warehouse.

We are sorry to tell you that the tariff insurance are only applicable for the orders shipping to some countries currently. However, we will try to enlarge the coverage and strive to provide a better shipping service to you in the future.

Thank you for your understanding and we look forward to receiving your reply soon.

Best regards,

Muki

resim Please leave us your comments here. Your feedback is very important to us. We will cautiously consider every single email and comment you send us.

resim

Türkçesi

ingilizce turkce ceviri

Dear Customer,

...

Dear Customer,

...

Daha fazlası

Değerli müşterimiz,

...

Daha fazlası

Geri bildirim

Şu dil olarak değiştir: İngilizceDeğerli müşterimiz,

E-postan için teşekkürler.

İthalat vergisi hakkında, ülkenizdeki ithalat düzenlemeleri ve tarifeleri hakkında bilgi edinmenizi öneririz.

Müşteri, tüm gümrük ücretlerini ve ithalat vergilerini ödemekle sorumludur.

Siparişiniz aşağıdaki koşulları yerine getiriyorsa, tarife sigortasını satın alabilirsiniz.

1 Fransa, Almanya, İngiltere, Hollanda, Kanada, Polonya, Yunanistan, İsviçre, Belçika, Macaristan, Norveç, Portekiz ve Avusturya'ya Standart Kargo, Hava Koli Tescili, EMS Express Posta Servisi ve Hızlandırılmış Kargo Hizmeti ile herhangi bir depodan sevk edilir.

2 İspanya ve İtalya’ya Standart Kargo ve Hava Parseli ile gönderilen siparişler.

CN / HK deposundan EMS Express Mail Service ile Hindistan'a gönderilen 3 Siparişler.

Tarife sigortasının sadece şu anda bazı ülkelere gönderilen siparişler için geçerli olduğunu size bildirdiğimiz için üzgünüz. Ancak, kapsamı genişletmeye çalışacağız ve gelecekte size daha iyi bir nakliye hizmeti sunmaya çalışacağız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz ve yakında cevabınızı bekliyoruz.

Saygılarımla,

Muki

resim Lütfen yorumlarınızı bize bırakın. Görüşleriniz bizim için çok önemlidir. Her bir e-postayı ve bize gönderdiğiniz yorumları dikkatlice değerlendireceğiz.

resim
    Tamda sipariş vermek üzereydim.Vergileri karşılamayı garanti etmiyorsa takıldığı zaman ne kadarlık bi vergi çıkıyor.Ne yapmak lazım bilmediğim için soruyorum

• gbzlim kullanıcısına yanıt
    Yassaaaaahkkk kardeşim.

Şaka bir yana arkadaşlar özelden yazacaktır.

• köseoğlu K kullanıcısına yanıt
    Tam öğrenmeden verme bence vergi yüksek cikiyor . Aliexpres daha uygun fiyati.

• quote:

Orijinalden alıntı: deepower

mi box çok pahalı 200 250tl bandında youtube netflix oynatan bi cihaz yok mu
    ROKU express; Satan kişiden bilgi alın ve youtube daki videolarını inceleyin.

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Her şey dahil 32 dolar hocam.
    https://www.amazon.com/dp/B075XN1NZC/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 30 Aralık 2018; 2:6:25 >
  • 
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.