Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (493. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.776
Cevap
555
Favori
1.821.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: g_boz

Hocam Allahtan nakite sıkışmışsın. Sıkışmasan 1000 tl filan derdin herhalde.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-h96-max-4gb-32gb-android-7.1-tv-box-534861538/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oguzkaan66 kullanıcısına yanıt
    Ben de hiç bilmiyorum ki :(

• km9,h9max plus h96 pro plus, mi box arasında kaldım bunlardan hangisini tercih etmeliyim. km9 bangood da 300 tl şu an ona daha yakınım. Isınma ve başka problemi yoksa bunu tercih edeceğim önerilerinizi bekliyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
  • Banggoodtan aldığım km9 13 günde elime ulaştı, vergi falan birşey yok. Fatura çıkmadı. Takip bile edemedim.

Aliexpressten aldığım inş vergi çıkmadan gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: greendiablo

Hocam çok teşekkürler ancak verdiginiz ürünün müzik destegi kısmındada dolby ve dts yok. bu üründe dts var görünüyor bakarmısınız birhttps://tr.aliexpress.com/item/Yeni-4-GB-64-GB-Android-8-1-TV-Kutusu-T9-RK3328-D-rt-ekirdekli-4G/32899865217.html?spm=a2g10.search0104.3.1.33e97fd2R7qt3L&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_4_10065_10068_319_5730615_10059_10884_317_10887_10696_100031_321_322_10084_453_10083_454_10103_10618_10307_538_537_5729315_536%2Csearchweb201603_51%2CppcSwitch_0&algo_pvid=a78e7ed3-30ca-4cf3-9408-0ae14bb319d8&algo_expid=a78e7ed3-30ca-4cf3-9408-0ae14bb319d8-0

Alıntıları Göster
    Normalde Amerikan ürünlerinde ve MiBox ta DTS özelliği var.
    X88 max ta bu özellik yok. DTS nin gerekli olduğunu bildirmemiştin.

T9 da ; MP3/WMA/AAC/WAV/OGG/AC3/DDP/TrueHD/DTS/DTS/ HD/FLAC/APE Gerçek HD ve DTS var.
    Yanlış yazılmış mı diye diğer sitelere de baktım. O sitelerde de gözüküyor.
    DTS 2.0 ve Digital çıkış var.
    Ekran yansıtma da gözüküyor.

Her yeni bir cihaz yeni bir risk demek. DTS önemliyse bu riski göze alacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazan_yıldız

Herkese merhabalar 50pus 6262 TV var ama smart özellikleri hiç hoşuma gitmiyor kaliteli mi TV box arıyorum. Aradığım özellikler saf Android arayüzü ve 4k uyumu olması bütçe en fazla 250 lira. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Bu bütçeyle kaliteli tv box bulunmaz.
    Ethernet ile kullanılacaksa Magicsee N5, WIFI ile kullanılacaksa N4.
    Kaliteli bir kutu istiyorsanız yeni nesil, Beelink GT1 mini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: met.malz.

Merhabalar, kimseyi yormadan geçmiş sayfalarda bulmaya uğraştım ama çok farklı bildirimler de var.

Vestel pixellence 1080p tv için, Iptv, netflix kullanmak ve modem yan odada olacak olmasıni sebebiyle güçlü bir 2.4/5 ghz wifi bağlantısı olan cihaz almak istiyorum. Bütçe olarak da 200-300 tl bandında kalacağım. Cihaz tavsiyesi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
    Amazon ya da ROKU nun 1080p stickleri işinizi görür.
    Amazon fire stick e program yüklemek için çok farklı işlemler gerekiyor.
    Ücretsiz programların hepsi açılmaz.
    https://www.bestbuy.com/site/amazon-fire-tv-stick-with-alexa-voice-remote-black/5477500.p?skuId=5477500

1. sayfada gerekli bilgiler mevcut. Amazon ve Bestbuy da Türkiye gönderimi yoktu. Açıldı mı diye bakmak gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: g_boz

Hocam Allahtan nakite sıkışmışsın. Sıkışmasan 1000 tl filan derdin herhalde.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-h96-max-4gb-32gb-android-7.1-tv-box-534861538/detay
    RK3399 ile RK3328 çipset arasında çok fark var. RK3399 çipsetli cihazların fiyatları ilk çıkış fiyatlarından sonra yurtdışında 1000 TL ye kadar yükseldi. RK3399 çipsetli ürün için o fiyat çok iyi.
    % 65 lere varan gümrük vergisi ve bandrol ile gelen cihazları gördükten sonra RK3399 çipsetli H96 MAX a o para verilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: b.topsakal

km9,h9max plus h96 pro plus, mi box arasında kaldım bunlardan hangisini tercih etmeliyim. km9 bangood da 300 tl şu an ona daha yakınım. Isınma ve başka problemi yoksa bunu tercih edeceğim önerilerinizi bekliyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
    APK lar çalışıyorken KM9 lar NETFLIX i 4K açıyordu. 4K açabilmesi için arayüzünde ve bazı programlarda MiBox ta olduğu gibi kısıtlamalar var ve cep telefonuna benzer bir arayüzü var. NETFLIX yüksek çözünürlükte gösteren apk ların çalışıp çalışmayacağı belirsiz.
    Bunun dışında Kalteli bir ürün. NETFLIX çözünürlüğü çok önemli değilse X96 max ya da Beelink GT1 mini ye bakın.
  • Gearbest ‘den android 9 la çalışan tv box’ı çıkar çıkmaz sipariş etmiştim, takipli kargo ve sigorta ile 207₺ tutmuştu, bunun 50₺.sini daha önceki alışverişlerimden kazandığım kuponla ödeyip 157₺ yide kkartımdan ödedim.Gümrükten gelen talep üzerine 157₺ lik kkartı ekstremi ve gearbestin 157₺ lik faturasını , kimlik fotokopisi ile beraber gümrüğe yolladım...109₺ evet , cihaza yüzdokuz lira vergi kesmişler ve bunu da takip sayfasından gördüm , cihaz halen ortada yok..sipariş verecekler için bilginiz olsun

• miki kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar 25 aralık 2018 tarih ve 499 karar sayılı 26.12.2018 tarihli resmi gazete de yaynlanmıştır.
    yukarıda da yazdığım gibi bazı kanunlar 2019 da bu kanun da resmi gazete de yayımlandığı tarihten itibaren yürürlüğe girer, bizde de kanun bilinirse meclisten geçmeden işlemleri başlatabilirler gibi geldi bana,
    durum sizlerden gelen bilgilere göre öyle gözüküyor,
  • Merhaba android tv box fiş çeşidini bilemedim yardımcı olursanız memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dost64

Merhaba android tv box fiş çeşidini bilemedim yardımcı olursanız memnun olurum.
    Fiş tipi EU seçmeniz lazım

• Merhaba Arkadaşlar,

IP TV ve Netflix için kullanılmak üzere bir box almayı düşünüyorum. Bütçem de 400 TL'yi pek aşmasın diyorum gerçi 500'e kadar çıkabilirim. Bana ne önerirsiniz? X96'mı GT1 mini'mi yoksa Mi Box'mu ? Ya da bilmediğim başka varsa onlara da bakabilirim.
  • gorkemchem kullanıcısına yanıt
    NETFLIX yüksek çözünürlük önemliyse MiBox S.

NETFLIX yüksek çözünürlük önemli değilse GT1 mini
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136264096

Gümrük vergisi, bandrol %65 oranında arttı.
    Banggood da vergi ödemeli kampanya devam ediyorsa buraya bakın.
  • Gümrükten 80-100tl veya üzerinde bir ödeme çıkarsa cihazı almak benim açımdan mantıksız. Telgraf gelmiş beni 100km uzaktaki bir gümkrük müdürlüğüne çağırıyorlar. Bir de böyle bir sıkıntı var:( Almaya gitmesek nasıl işliyor süreç kesin bilgisi olan var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

NETFLIX yüksek çözünürlük önemliyse MiBox S.

NETFLIX yüksek çözünürlük önemli değilse GT1 mini
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136264096

Gümrük vergisi, bandrol %65 oranında arttı.
    Banggood da vergi ödemeli kampanya devam ediyorsa buraya bakın.
    Hocam TV Box'ı Banggood'dan aldığımızda geçenlerde resmi gazetede yayınlanan 7 €'luk ek vergi de fiyata dahil oluyor mu?

• hamemo kullanıcısına yanıt
    Kampanyanın devam edip etmediğini ya da devam ediyorsa ne kadar süreceğini bilmiyorum.
    Önceden vergiler dahil yazıyordu. Satıcıya sormak en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Kampanyanın devam edip etmediğini ya da devam ediyorsa ne kadar süreceğini bilmiyorum.
    Önceden vergiler dahil yazıyordu. Satıcıya sormak en iyisi.
    Anladım hocam, tamamdır teşekkürler.

• Eskiden 100€ ya kadar ürünlere vergi muafiyeti vardı, daha sonra 50€ - 30€ ve en son 22 € ya kadar düşürdüler. Yakında 15 € ya kadar düşürürlerse şaşırmam.
    Tamam gümrük vergisi ne ise verelim, ama Trt bandrol ücreti istemeleri ayrı bir saçmalık zaten..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.