Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.785
Cevap
556
Favori
1.823.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • H96 Pro Plus Aldım arkadaşlar. ( 11annvele10% ) kodu ile
    www.banggood.com
    H96 PRO PLUS Amlogic S912 Octa Core 3GB RAM 32GB ROM TV Box Home Audio & Video from Electronics on banggood.com
    https://www.banggood.com/H96-PRO-PLUS-Amlogic-S912-Octa-Core-3GB-RAM-32GB-ROM-TV-Box-p-1100082.html

Android Tv Box için tavsiye.

Gümrük sıkıntısı çıkmaz sanırım? PTT ile mi ulaşacak bana acaba? Bu tip sitelerden ilk alışverişim de. Kusura bakmayın :(

• logox L kullanıcısına yanıt
    ben neredeyse hiç oyun oynamadığım için pek bir şey diyemeyeceğim. tahmin yürütebilirim sadece. şuan için pek fark yaratacağını sanmam halihazırda markette ki oyunlarda. ama 1-1,5 yıl sonra bu durum değişecektir muhtemelen. ben hiç test etmedim h96 pronun oyun performansını ama bir sürü incelemesi var cihazın nette ve oyunlarda sorun yok gibi görünüyor. buradaki asıl önemli husus harcayacağınız para. h96 proyu h96 maxın yarı fiyatına aldım. en ucuzu 110 dolar gibi max modelinin gördüğüm kadarıyla. e 2 kat para vereceğim ama kullanıcı olarak şuan için bunu bana hissetirecek mi günlük kullanımda, hiç sanmıyorum. aynı şey filmler, kodi, iptv, 4k vb içinde geçerli. hiçbir 4k videoda takıldığını görmedim h96 pronun incelemelerde ki diğer en çok kullanılan uygulamaları zaten daha ucuz cihazlar da (s905 - rk3229 vb) stabil çalıştırabiliyor. tabi bu söylediklerim şuan için geçerli, 2 yıl sonra bu durum değişir s912li cihazlar her oyunu oynatamayabilir, 4 sene sonra tamamen çöp olur. çarkın bir şekilde dönmesi lazım sonuçta, elimizdekiler çöp olacakki gidip yenilerini alalım :)

genelde düşük rakam yazıyorlar pakete sıkıntı olmuyor. gümrükte şüphe üzerine açıp fiyatını kontrol ederlerse biraz vergi ödemek durumunda kalabilirsiniz. şans işi biraz. ptt ile geliyor evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yawan -- 24 Ağustos 2017; 13:23:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yawan

ben neredeyse hiç oyun oynamadığım için pek bir şey diyemeyeceğim. tahmin yürütebilirim sadece. şuan için pek fark yaratacağını sanmam halihazırda markette ki oyunlarda. ama 1-1,5 yıl sonra bu durum değişecektir muhtemelen. ben hiç test etmedim h96 pronun oyun performansını ama bir sürü incelemesi var cihazın nette ve oyunlarda sorun yok gibi görünüyor. buradaki asıl önemli husus harcayacağınız para. h96 proyu h96 maxın yarı fiyatına aldım. en ucuzu 110 dolar gibi max modelinin gördüğüm kadarıyla. e 2 kat para vereceğim ama kullanıcı olarak şuan için bunu bana hissetirecek mi günlük kullanımda, hiç sanmıyorum. aynı şey filmler, kodi, iptv, 4k vb içinde geçerli. hiçbir 4k videoda takıldığını görmedim h96 pronun incelemelerde ki diğer en çok kullanılan uygulamaları zaten daha ucuz cihazlar da (s905 - rk3229 vb) stabil çalıştırabiliyor. tabi bu söylediklerim şuan için geçerli, 2 yıl sonra bu durum değişir s912li cihazlar her oyunu oynatamayabilir, 4 sene sonra tamamen çöp olur. çarkın bir şekilde dönmesi lazım sonuçta, elimizdekiler çöp olacakki gidip yenilerini alalım :)

Evet çok haklısın. Pratikte hissetmeyeceğimiz bir fark için o parayı vermeye değmez. İleride yine bu paraya daha güçlü donanımlı bir şey çıkar onu alır devam ederiz. Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logox -- 24 Ağustos 2017; 13:16:32 >

evet aynen söylemeye çalıştığım şey o. şimdi bu alet 110 dolar. yarı fiyatına h96pro alıp geri kalan 55 doları 2 sene sonra çok daha iyi bir box için harcamak çok daha mantıklı. böylece 4 5 sene sizi üzmeyecek şekilde tvbox olayını halletmiş olursunuz aynı bütçe ile. gene totalde 110 dolar harcamış olacaksınız. 110 dolar verip aldığınız max modelinin 4 5 sene sonra ne kadar verimli olacağını, çalışmaya devam edip etmeyeceğini allah bilir.
  • Tanix TX3 Mini Amlogic S905W 2G RAM 16G ROM Android7.1 4K TV Box

En son buna karar verdim gibi.
    Sebeblerine gelirsem:
    Preorder`da bulunan guncel bir cihaz. Fiyati kuponla 105 liraya geliyor. Kullanacagim TV 1080i cozunurlukte ahim sahim bir sey degil:) Daha TV'ye HD uydu alacagim onu da ucuz yollu secerim:)
    TV'de usb portu var usb'yi gormuyor,, zaten ondan dolayi bir TV box lazim diye dusunmustum. Diger islevlerini de yerine getirmesi artisidir. Bluetooth olmamasi da bu cihazin eksisi kumandasi bozulursa napcaz ne etcez belli degil:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tur1st -- 24 Ağustos 2017; 16:51:6 >

• yawan kullanıcısına yanıt
    H96 Pro Plus alan benim hocam 54 dolara. Gelince bu konudan ve sizden bilgi almak isteriz umarım hızlı gelir. Sizin ürün ne kadar sürmüştü Banggood'dan ? Tabi bir de gümrüğe takılır mı takılmaz mı muallak.
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    kargolanması daha doğrusu kargonun yola çıkması 1 haftayı 10 günü bulduydu. ondan sonrada 1 haftada bana ulaştı. gümrükte takılma işi şans, ama gümrüğe takılsada biraz vergi alıp gene size getirirler kargonuzu yasaklı ürün değil sonuçta.

• 7.99'a düşmüş 11.99 gibi birşeydi dün. TV BOX için wireless touchpad'li klavye arayanlar için fırsat.

• yawan kullanıcısına yanıt
    2 gün sonra kargolandı hocam benim, 1 haftada ulaşsa bile bayram tatili ve idari izin derken gelme süresi uzayacaktır bana. Üründen genel olarak memnun olduğunuzu görüyorum. Gelsin de IPTV amacım zaten.
  • Arkadaslar iki cihazdan hangisini önerirsiniz ???

İkisininde özellikleri ayni bakinca daha önce aranizdan alan oldu mu ??

Tanix TX3 Mini Amlogic S905W 2G RAM 16G ROM Android7.1 4K TV Box

www.banggood.com
    Tanix TX3 Mini Amlogic S905W 2G RAM 16G ROM Android7.1 4K TV Box Home Audio & Video from Electronics on banggood.com
    https://banggood.app.link/VZGAJThITF

X96 MINI Amlogic S905W 2GB RAM 16GB ROM TV Box

www.banggood.com
    X96 MINI Amlogic S905W 2GB RAM 16GB ROM TV Box Home Audio & Video from Electronics on banggood.com
    https://banggood.app.link/krtEdLlITF

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• X96 MINI Amlogic S905W, bendeki X96 Amlogic S905X ile aynı teknik özelliklerde. Fiyat olarak benimkinden 10 $ daha ucuz. Aldığınız boxlarda HDMI-CEC özelliğini kullanarak box ile tv'nin kumandasını (tv'de aynı özellik olması gerekir) eşleştirebiliyorsunuz. Boxun kumandası bozulsa dahi tv'nin kumandasından box'u kumanda edebiliyorsunuz.
  • Arkadaşlar geçen gün sipariş verdiğim ürün (h96 pro plus) stokta kalmamış en erken 5 eylül de stok'a girebilirmiş. Bunun yerine bana bu ürünü yollayalım diyorlar. Performansı daha düşük gibi geldi bana. Siz ne dersiniz, ne yapayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logox -- 25 Ağustos 2017; 23:37:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: logox

Arkadaşlar geçen gün sipariş verdiğim ürün (h96 pro plus) stokta kalmamış en erken 5 eylül de stok'a girebilirmiş. Bunun yerine bana bu ürünü yollayalım diyorlar. Performansı daha düşük gibi geldi bana. Siz ne dersiniz, ne yapayım?

Kabul etme firmaware desteği zayıf. H96 plus daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: doktororigo

quote:

Orijinalden alıntı: logox

Arkadaşlar geçen gün sipariş verdiğim ürün (h96 pro plus) stokta kalmamış en erken 5 eylül de stok'a girebilirmiş. Bunun yerine bana bu ürünü yollayalım diyorlar. Performansı daha düşük gibi geldi bana. Siz ne dersiniz, ne yapayım?

Kabul etme firmaware desteği zayıf. H96 plus daha iyi

Ayın 5'ini mi beklesem acaba? Yoksa başka yerden sipariş mi versem karar veremedim.

• SaWYeR53 kullanıcısına yanıt
    Ben atımı Tanix e oynadım

Kuponla tam 100 lıraya geldı. Kuponu sorarsınız da, yuzde 12 app kuponuydu. Sıtede bulursunuz benzerını:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tur1st

Ben atımı Tanix e oynadım

Kuponla tam 100 lıraya geldı. Kuponu sorarsınız da, yuzde 12 app kuponuydu. Sıtede bulursunuz benzerını:)

Sitede nerde bulabilirim kuponu ??

Yarin bende siparis geçeceğim aynı üründen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu iki cihazda güzel indirim var, almayı düşünenler kaçırmasın. tanix için araştırma yaptım. websitesi var. firmware güncellemesi iyi. Aradaki fark sanırım tanix DDR4 ramli h96 pro plus ise DDR3 ramli
    GeekBuying
    Tanix TX8 MAX KODI 17.3 DDR4 3GB eMMC 32GB Android 7.1.1 Amlogic S912 4K TV BOX ac WIFI Bluetooth 1000M LAN
    http://www.geekbuying.com/item/Tanix-TX8-MAX-Amlogic-3GB-32GB-S912-TV-BOX-383827.html

GeekBuying
    H96 PRO Plus KODI 17.3 Android 7.1 Amlogic S912 TV BOX 4K 3GB/32GB 802.11AC WIFI 1000M LAN
    http://www.geekbuying.com/item/H96PRO--3G-32G-Amlogic-S912-TV-BOX-374230.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktororigo -- 26 Ağustos 2017; 23:36:58 >

• arkadaşlar smart tv nin yavaşlığından sıkıldım f/p olarak güzel kasmayan
    kodi vs gibi uygulamarı yükleyebiliceğim
    play market e girip tv ye uyumlu uygulamaları yükleyebiliceğim
    işin kısası film islemek youtube a girmek için güzel hızlı cihaz ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktororigo

şu iki cihazda güzel indirim var, almayı düşünenler kaçırmasın. tanix için araştırma yaptım. websitesi var. firmware güncellemesi iyi. Aradaki fark sanırım tanix DDR4 ramli h96 pro plus ise DDR3 ramli
    GeekBuying
    Tanix TX8 MAX KODI 17.3 DDR4 3GB eMMC 32GB Android 7.1.1 Amlogic S912 4K TV BOX ac WIFI Bluetooth 1000M LAN
    http://www.geekbuying.com/item/Tanix-TX8-MAX-Amlogic-3GB-32GB-S912-TV-BOX-383827.html

GeekBuying
    H96 PRO Plus KODI 17.3 Android 7.1 Amlogic S912 TV BOX 4K 3GB/32GB 802.11AC WIFI 1000M LAN
    http://www.geekbuying.com/item/H96PRO--3G-32G-Amlogic-S912-TV-BOX-374230.html

Ben siyah renk olduğu için H96 Pro 3GB 32GB siparişi verdim Geekbuying'ten.

Banggood'dan da buradaki kablosuz klavye touchpad siparişi verdim, indirimli 8 USD.

Aslında güçlü bir HTPC kullanıyorum ama bunu Tv'ye bağlamak ve pratik olacağını düşündüğüm için aldım. IPTV, Netflix, oyunları oynatsın yeter.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.