Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.788
Cevap
556
Favori
1.823.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
96. Sırada  bugün en iyi #20
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    okudum zaten okumadan direk yardım edin diyecek halim yok.. ama kafam karıştı herkes kendi kullandığına güzel diyor. youtube da videoları izledim mesela onlar android tv yazılımıyla gelenler iyi diyor burada kısıtlı denmiş vs vs yardımcı olmayacaksanız forum kullanmanın anlamı yok.
    yinede teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: logox

H96 Pro Plus Aldım arkadaşlar. ( 11annvele10% ) kodu ile
    www.banggood.com
    H96 PRO PLUS Amlogic S912 Octa Core 3GB RAM 32GB ROM TV Box Home Audio & Video from Electronics on banggood.com
    https://www.banggood.com/H96-PRO-PLUS-Amlogic-S912-Octa-Core-3GB-RAM-32GB-ROM-TV-Box-p-1100082.html

Gümrük sıkıntısı çıkmaz sanırım? PTT ile mi ulaşacak bana acaba? Bu tip sitelerden ilk alışverişim de. Kusura bakmayın :(

Bu cihaz Dolby Digital(AC3), DTS gibi sesleri çözüyor mu? Bende almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yawan

h96 pro+ kullanıyorum, cihaz çok iyi fazlasıyla memnunum. şuana kadar hiç bir problem yaşamadım. extra para vermeye gerek yok. 55 dolar olan 3/32 ise alın derim.

Bu cihaz Dolby Digital(AC3), DTS gibi sesleri çözüyor mu?
  • Android tv box konusunda birşey danışmak istiyorum sizlere.Şuan için ücretli İPTV server aboneliği kullanmaktayım (dileyen arkadaşları PM aracılığıyla satın aldığım kişiye yönlendirebilirim.).Android Box'da amacım tamamen medya ağırlıklı,yani tv,dizi ve sinema izleyebilmek odaklı.

Aklımda 2 cihaz var.

1 tanesi şu;

Diğeri ise şu;

Merak ettiğim ve açıkçası çelişki yaşadığım konu benchmark testleri ve işlemci farklılıkları üzerine.Scishion V99 Hero cihazın antutu score'ları Beelink GT1 Ultimate cihazdan biraz daha düşük (testlerin uygulandığı şartlar da mühim mutlaka).

Sizlerden ricam (konuya hakim arkadaşlarımız) evvela işlemciler ve devamında kullanım,yazılım desteği açısından değerlendirdiğinizde hangisini önerirsiniz.

Şimdiden anlayış ve sabrınızdan ötürü çok teşekkür ediyorum.Saygılar.

İlan sahibinin satıştaki diğer ürünleri aşağıdaki gibidir.Sorduğum sorudan bağımsız olarak düşünüldüğünde siz aşağıdaki listeden hangisini veya hangilerini önerirsiniz?Listeden bağımsız şahsi önerinizi de belirtirseniz memnun olurum.
    www.sahibinden.com
    sahibinden.com Hata Sayfası
    https://www.sahibinden.com/arama?userId=a0I4y_Kxb8rTiSOLuk7RlvQ

Not: Yurtdışından da sipariş verebilirim mutlaka,fakat gümrüğe takılma ihtimali beni düşündürüyor.O kısmını tereyağından kıl çekercesine çözebilmenin bir yolu var mıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoDuR -- 31 Ağustos 2017; 0:19:58 >

• Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum. Android box tvler arasında görüntü olarak farklılıklar varmı? Hepsi 1080p ve ya 4k yayını aynı görüntüde mi veriyor ekrana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoDuR

Android tv box konusunda birşey danışmak istiyorum sizlere.Şuan için ücretli İPTV server aboneliği kullanmaktayım (dileyen arkadaşları PM aracılığıyla satın aldığım kişiye yönlendirebilirim.).Android Box'da amacım tamamen medya ağırlıklı,yani tv,dizi ve sinema izleyebilmek odaklı.

Aklımda 2 cihaz var.

1 tanesi şu;

Diğeri ise şu;

Merak ettiğim ve açıkçası çelişki yaşadığım konu benchmark testleri ve işlemci farklılıkları üzerine.Scishion V99 Hero cihazın antutu score'ları Beelink GT1 Ultimate cihazdan biraz daha düşük (testlerin uygulandığı şartlar da mühim mutlaka).

Sizlerden ricam (konuya hakim arkadaşlarımız) evvela işlemciler ve devamında kullanım,yazılım desteği açısından değerlendirdiğinizde hangisini önerirsiniz.

Şimdiden anlayış ve sabrınızdan ötürü çok teşekkür ediyorum.Saygılar.

İlan sahibinin satıştaki diğer ürünleri aşağıdaki gibidir.Sorduğum sorudan bağımsız olarak düşünüldüğünde siz aşağıdaki listeden hangisini veya hangilerini önerirsiniz?Listeden bağımsız şahsi önerinizi de belirtirseniz memnun olurum.

Not: Yurtdışından da sipariş verebilirim mutlaka,fakat gümrüğe takılma ihtimali beni düşündürüyor.O kısmını tereyağından kıl çekercesine çözebilmenin bir yolu var mıdır acaba?

Bu paraları gözden çıkardıysanız ben olsam ikinci el Apple Tv 4.Nesil alırdım. Ben birkaç aydır kullanıyorum çok ama çok memnunum. Bende sizin gibi iptv izliyorum, Netflix, Blu Tv, Puhu Tv, Turkcell Tv+ hepsi şahane çalışıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: doktororigo

quote:

Orijinalden alıntı: fairtail

bu ürünlerde fiş seçimi neden yok ülkeye göre mi gönderim yapıyorlar acaba

Geekbuying ulkeye göre uygun şarjı gönderiyor

teşekkürler biraz önce h96 pro sipariş ettim iyi mi yaptım kötümü ettim bilmiyorum bunun için illa klavye almak lazım mı yoksa telefondan kumanda etme imkanı var mı yada telefondan kumanda etmek kullanışlı oluyor mu ona göre klavye alacağım eğer klavye alırsam şunu düşünüyorum fiyatı cazip gibi

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler biraz önce h96 pro sipariş ettim iyi mi yaptım kötümü ettim bilmiyorum bunun için illa klavye almak lazım mı yoksa telefondan kumanda etme imkanı var mı yada telefondan kumanda etmek kullanışlı oluyor mu ona göre klavye alacağım eğer klavye alırsam şunu düşünüyorum fiyatı cazip gibi

Umarım gönlünüze göre uzun soluklu kullanabileceğiniz bir cihaz olur.Ben de yurtdışından almayı düşünüyorum,fakat gümrük konusu beni bayağa düşündürüyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Umarım gönlünüze göre uzun soluklu kullanabileceğiniz bir cihaz olur.Ben de yurtdışından almayı düşünüyorum,fakat gümrük konusu beni bayağa düşündürüyor.

bir şey olmaz en fazla olacağı %20 vergi verilir gümrükten geçmeme gibi bir olayı olacağını sanmıyorum yasaklı bir ürün değil sonuçta zaten ptt de çalışıyorum takip ederim bir şey olursa en azından müdahale etme imkanım olur

• Merhabalar, ben Beelink GT1 Ultimate almayı düşünüyorum.
    Arkadaşlarda MAG 256 kutusu var, ama ben hem Android hem performansından dolayı
    Beelink Box u istiyorum.

Sizlere sorum, TV izlemek için yani IP tv, Kodi üzere mi daha iyi yoksa
    Play Store dan SMART IPTV mi ?

Teşekkürler
  • Linkteki ürünü almayı düşünüyorum.Prizi ne olarak seçmeliyim ve diğer dikkat etmem gereken konular nelerdir?

aliexpress.com
    US $44.78 45% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Set Üskü Kutuları'de Orijinal H96 Pro artı android akıllı tv kutusu 7.1 Amlogic S912 Octa çekirdek 3G/32G çift wifi BT4.1 4K h96pro + PK X96 medya oynatıcılar AliExpress'da - 11.11Bekarlar Günü
    https://tr.aliexpress.com/item/2017-Original-H96-PRO-Plus-Android-7-1-TV-Box-Amlogic-S912-OctaMali-T820MP3-GPU-3G/32814628695.html

• quote:

Linkteki ürünü almayı düşünüyorum.Prizi ne olarak seçmeliyim ve diğer dikkat etmem gereken konular nelerdir?

aliexpress.com
    US $44.78 45% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Set Üskü Kutuları'de Orijinal H96 Pro artı android akıllı tv kutusu 7.1 Amlogic S912 Octa çekirdek 3G/32G çift wifi BT4.1 4K h96pro + PK X96 medya oynatıcılar AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/2017-Original-H96-PRO-Plus-Android-7-1-TV-Box-Amlogic-S912-OctaMali-T820MP3-GPU-3G/32814628695.html

Prizi Türkiye için EU seçmeniz lazım

• BoDuR B kullanıcısına yanıt
    Fşi eu seçmeniz lazım hocam geekbuying te daha ucuz neden oradan almıyorsunuz orada 61.96 dolar aradaki farkı klavye alacaksanız onda kullanabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • H96 pro 3g/32gb cihazı sipariş ettim. Daha önce kullanan varsa kumandası nasıl acaba?Önereceginiz air mouse var mı?

• Önerir misiniz arkadaşlar?

GeekBuying
    Bundle H96 MAX RK3399 Hexa Core 2.0Ghz 4GB/32GB 4K TV BOX + Rii i8+ 2.4G Wireless Israel Hebrew Language Keyboard Black
    http://www.geekbuying.com/item/H96-MAX-4G-32G---Rii-i8-Black-381004.html

• quote:

Orijinalden alıntı: rebelyell

okudum zaten okumadan direk yardım edin diyecek halim yok.. ama kafam karıştı herkes kendi kullandığına güzel diyor. youtube da videoları izledim mesela onlar android tv yazılımıyla gelenler iyi diyor burada kısıtlı denmiş vs vs yardımcı olmayacaksanız forum kullanmanın anlamı yok.
    yinede teşekkür ederim.

Kardeş bu iş şans işi birazda tabi. Neticede alınan cihazlar çin malı ve destek konusunda zayıf. cihazda bi sorun olursa muhattap yok. paranı riske etmek istemiyorsa türkiyede bu tür cihazları satan yerlere bakacan ama onlarda 1.5 kat fiyat çekiyorlar.
    Bence 200 tl bu tür durum için riske edilebilir. O yüzden almak isteyenlere tavisyelerimi belirttim.
    android tv ile android stock yazılımı arasında çok fark var. Androidden anliyorsan youtube'a gir ikisinin de incelemelerini izle. gerçekten ne dediğimi anlarsın. Android tv'i seçen biri bence çok da anlamıyordur bu işten.

• quote:

Önerir misiniz arkadaşlar?

GeekBuying
    Bundle H96 MAX RK3399 Hexa Core 2.0Ghz 4GB/32GB 4K TV BOX + Rii i8+ 2.4G Wireless Israel Hebrew Language Keyboard Black
    http://www.geekbuying.com/item/H96-MAX-4G-32G---Rii-i8-Black-381004.html

RK3399 yeni işlemci ve amlogic s912'nin performans olarak neredeyse 2 katı. Riske edebileceksen paranı bence alınabilir cihaz. ram 4gb olması çok iyi tabi. Fiyatı 100 dolar altına inince bende almayı düşünüyorum. Geçen ay 96 dolara kampanyası vardı almadığıma pişmanım.

• Gamepad almayı düşünenlere de aşağıdaki cihazı öneririm. Ben 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Cihazla tam uyumlu. Asphalt 8 ve Xtreme, Beach buggy, modern combat vb aklıma gelmeyenleri rahatlıkla oynayabiliyorum.

GeekBuying
    Tronsmart Mars G01 2.4GHz Wireless Gamepad Support Controller for Android TV BOX / PS3 / Tablet PC / MINI PC / Android Cell Phone - Black
    http://www.geekbuying.com/item/-Spain-Stock--Tronsmart-Mars-G01-2-4GHz-Wireless-Gamepad-Support-Controller-for-Android-TV-BOX---PS3---Tablet-PC---MINI-PC---Android-Cell-Phone---Black-337594.html

• quote:

Orijinalden alıntı: memoli20

Merhabalar, ben Beelink GT1 Ultimate almayı düşünüyorum.
    Arkadaşlarda MAG 256 kutusu var, ama ben hem Android hem performansından dolayı
    Beelink Box u istiyorum.

Sizlere sorum, TV izlemek için yani IP tv, Kodi üzere mi daha iyi yoksa
    Play Store dan SMART IPTV mi ?

Teşekkürler

kodiye ultimata iptv addon yüklersen ücretsiz olaraktan iyi bi iptv verimi alırsın.
    yada bir iptv serverindan uyelik alıp playstore'den gse smart iptv veya perfect player iptv(internette full apk bulunabilir) yükleyerek aldığın serverin m3u dosyasını bu programlar ile açarsan en iyisi olur.
  • Merhabalar,

Hem iptv izlemek hem de arada bizim ufaklık ile küçük oyunlar oynamak için z28 almayı planlıyorum. Max 150 bütçem var. Kullananlar var ise yardımcı olabilirler mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.