Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (350. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.789
Cevap
557
Favori
1.824.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: catalunya5

Merhaba arkadaşlar, bemim mecool pro l en sonunda elime ulaştı 62 tl de vergi aldı gümrük benden.
    Şimdi açtım aptoide kurulu geldi içinde, şimdi netflixi 1080 p izlemek için içinden hangi sürümü kurmam gerekiyor?
    Netflix izleyenler ekranın sağ üst köşesinde çözünürlüğü gösteren rakamlarla ekran görüntüsü atmışlardı, ben nasıl görebilirim çözünürlüğü o şekilde?
    Netflix için burnkey toolu da yaptım şimdi cihaz için bakalım faydası olacak mı.
    Şimdiden cevap verenlere teşekkürler.
    Hocam hayırlı olsun , gümrük ücretini PTT den mi ödediniz bilgi verebilir misiniz? Gümrüğe takılıp takılmadığını nasıl öğreniyoruz? Satıcıyla bunun için iletişime geçmişmiydiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzun süre İstanbulda kalınca kargom, telefon ile ukimi aradım. Benden ürünün ödemesi ile ilgili kedi kartı ekstersi ekran görüntüsü ve kimlik istediler, ben de mail attım verdikleri maile. 3 gün sonra da İzmire gönderdiler, ben de gidim merkez ptt de dağıtıma çıkmadan aldım 62 tl ödeyerek.
  • catalunya5 kullanıcısına yanıt
    Netflix de aramaya test pattern yazın ilk gelen videoyu açın ve biraz bekleyin sağ üst köşede ulaşacağı çözünürlük yazıyor
    İlk açınca düşük görünebilir 1-2 dakika bekleyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

ARM nin sitesine bakmak hiç aklımıza gelmedi
    MALI T820 MP4 650 Mhz frekans, Pixel çıkışı 400Mtri/s, 2.6 Gpix/s 28nm HPM
    MALI G31 MP2 650 Mhz frekans,  Piksel Çıkışı 1.3 Gpix/s  28nm HPM'de

MALI G31 in çok farklı özellikleri var ; ARM Geliştirici den alıntı.

Yenilikçi Bifrost mimarisine dayanan ilk Ultra-verimli GPU'dur.

Bifrost'un faydalarını yepyeni bir cihaz seviyesine getiren Mali-G31, Mali-400 Utgard serisindeki önceki Ultra Efficient ürünlerinin başarısına katkıda bulunuyor. Bir sonraki aygıt seviyesine kıyasla önemli miktarda enerji ve alan tasarrufu sağlamanın yanı sıra en son API'lar için destek sunan Mali-G31, maliyet kısıtlı cihazlar için tercih edilen GPU'dur.

Anahtar özellikler
    Geleneksek GPU’dan% 20 daha küçük
    Karmaşık iş yükleri için% 20 daha iyi performans yoğunluğu ve
    Kullanıcı arayüzünün büyüyen karmaşıklığı için % 12 iyileştirme
    Anahtar faydalar
    Arm'ın Open Gl ES 3.2 ve Vulkan'ı (Peki ama Vulkan nedir? Khronos Group tarafından geliştirilen glNext projesinin yeni halinin adı Vulkan. Tıpkı DirectX ve Mantle gibi, programcıya grafik işlemci üzerinde çok daha fazla ve detaylı kontrol sağlamayı hedefleyen Vulkan, bu sayede performansı ve esnekliği artırmayı amaçlayan yeni bir API. ) destekleyen en küçük GPU'su - milyonlarca kullanıcının daha karmaşık içeriğe erişmesine izin veriyor
    Tüm çözüm boyunca entegre AFBC tasarruflu bant genişliğine sahip İlk Ultra Verimli GPU

Uygulamalar
    Arm Mali-G31 hakkında daha fazla bilgi mi istiyorsunuz?

Bizimle iletişime geçin

DTV ve OTT Videosu

Tabletler

Ana mobil

VR ve AR
    performans
     Mali-G31
    Frekans 650 MHz
     Piksel / Tekstüre Çıkışı 1.3 Gpix / s
     28nm HPM'de Teknoloji
    Özellikler

Mali-G31 Açıklama
    Anti-Aliasing 4x MSAA
    8 x MSAA
    16x MSAA
    Minimum performans düşüşü ile 4x Multi-Sampling Anti-Aliasing (MSAA).
    API Desteği OpenGL® ES 1.1, 2.0, 3.1, 3.2
    Vulkan 1.0 *
    OpenCL ™ 1.1, 1.2, 2.0 Tam Profil,
    RenderScript Yeni nesil ve eski 2D / 3D grafik uygulamaları için tam destek.
    AMBA®4 Veriyolu Arabirimi
    ACE-LITE Çok çeşitli bus bağlantısı ve çevresel IP ile uyumludur.
    L2 Önbellek Yapılandırılabilir 32kB-512kB
    MP1 için 32KB-64KB.
    MP2 için 64KB-128KB.
    MP3 ve MP4 için 128KB-256KB.
    MP6 yapılandırmaları için 256KB-512KB.
    Sanal belleği desteklemek için Bellek Sistemi Sanal Bellek Dahili Bellek Yönetim Birimi (MMU).
    Ölçeklenebilirlik
    1 tek pikselli çekirdek veya çift pikselli çekirdek Ana cihaz gereksinimlerini karşılamak için yüksek alan ve enerji verimliliği için optimize edilmiştir.
    Uyarlanabilir Ölçeklenebilir Doku Sıkıştırma
    (ASTC) Düşük dinamik aralık (LDR) ve yüksek dinamik aralık (HDR). Hem 2D hem de 3D görüntüleri destekler
    ASTC, görüntü kalitesini iyileştirerek, bellek bant genişliğini ve dolayısıyla enerji kullanımını azaltarak mevcut doku sıkıştırma şemalarına göre bir dizi avantaj sunar.
    Kol Çerçeve Tampon Sıkıştırma (AFBC)
    Sürüm 1.2

4x4 piksel blok boyutu
    AFBC, piksel verisine 4x4 piksel blok tanecikliğine rastgele erişim sağlayan kayıpsız bir görüntü sıkıştırma formatıdır. Bellek bant genişliğini hem dahili olarak GPU içinde hem de harici olarak SoC'de azaltmak için kullanılır.
    İşlem Eliminasyonu 16x16 piksel blok boyutu İşlem Eliminasyon, birbirini takip eden iki render hedefi arasındaki aynı piksel bloklarını gösterir ve sadece değişen piksel blokları ile çerçeve tamponuna kısmi bir güncelleme yapar ve bu da bellek bant genişliğini ve dolayısıyla enerjiyi azaltır.
    Akıllı Kompozisyon 16x16 piksel blok boyutu Akıllı Kompozisyon, UI kompozisyonunun her aşamasına İşlem Eliminasyon kavramını genişletir. Giriş yüzeylerinin aynı piksel blokları okunmaz, kompozisyon için işlenmez ve final frame buffer'a yazılmaz.

CPU ve GPU uyumu çok önemli. MALI G31 in çok ayrıntılı ve yeni özellikleri var.
    Uygulamalarda aşırı yük karşısındaki performansı test edilmeli.

Yani KM9 mu daha iyi bu bilgilere bakarak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Saint Ralph

quote:

ARM nin sitesine bakmak hiç aklımıza gelmedi
    MALI T820 MP4 650 Mhz frekans, Pixel çıkışı 400Mtri/s, 2.6 Gpix/s 28nm HPM
    MALI G31 MP2 650 Mhz frekans,  Piksel Çıkışı 1.3 Gpix/s  28nm HPM'de

MALI G31 in çok farklı özellikleri var ; ARM Geliştirici den alıntı.

Yenilikçi Bifrost mimarisine dayanan ilk Ultra-verimli GPU'dur.

Bifrost'un faydalarını yepyeni bir cihaz seviyesine getiren Mali-G31, Mali-400 Utgard serisindeki önceki Ultra Efficient ürünlerinin başarısına katkıda bulunuyor. Bir sonraki aygıt seviyesine kıyasla önemli miktarda enerji ve alan tasarrufu sağlamanın yanı sıra en son API'lar için destek sunan Mali-G31, maliyet kısıtlı cihazlar için tercih edilen GPU'dur.

Anahtar özellikler
    Geleneksek GPU’dan% 20 daha küçük
    Karmaşık iş yükleri için% 20 daha iyi performans yoğunluğu ve
    Kullanıcı arayüzünün büyüyen karmaşıklığı için % 12 iyileştirme
    Anahtar faydalar
    Arm'ın Open Gl ES 3.2 ve Vulkan'ı (Peki ama Vulkan nedir? Khronos Group tarafından geliştirilen glNext projesinin yeni halinin adı Vulkan. Tıpkı DirectX ve Mantle gibi, programcıya grafik işlemci üzerinde çok daha fazla ve detaylı kontrol sağlamayı hedefleyen Vulkan, bu sayede performansı ve esnekliği artırmayı amaçlayan yeni bir API. ) destekleyen en küçük GPU'su - milyonlarca kullanıcının daha karmaşık içeriğe erişmesine izin veriyor
    Tüm çözüm boyunca entegre AFBC tasarruflu bant genişliğine sahip İlk Ultra Verimli GPU

Uygulamalar
    Arm Mali-G31 hakkında daha fazla bilgi mi istiyorsunuz?

Bizimle iletişime geçin

DTV ve OTT Videosu

Tabletler

Ana mobil

VR ve AR
    performans
     Mali-G31
    Frekans 650 MHz
     Piksel / Tekstüre Çıkışı 1.3 Gpix / s
     28nm HPM'de Teknoloji
    Özellikler

Mali-G31 Açıklama
    Anti-Aliasing 4x MSAA
    8 x MSAA
    16x MSAA
    Minimum performans düşüşü ile 4x Multi-Sampling Anti-Aliasing (MSAA).
    API Desteği OpenGL® ES 1.1, 2.0, 3.1, 3.2
    Vulkan 1.0 *
    OpenCL ™ 1.1, 1.2, 2.0 Tam Profil,
    RenderScript Yeni nesil ve eski 2D / 3D grafik uygulamaları için tam destek.
    AMBA®4 Veriyolu Arabirimi
    ACE-LITE Çok çeşitli bus bağlantısı ve çevresel IP ile uyumludur.
    L2 Önbellek Yapılandırılabilir 32kB-512kB
    MP1 için 32KB-64KB.
    MP2 için 64KB-128KB.
    MP3 ve MP4 için 128KB-256KB.
    MP6 yapılandırmaları için 256KB-512KB.
    Sanal belleği desteklemek için Bellek Sistemi Sanal Bellek Dahili Bellek Yönetim Birimi (MMU).
    Ölçeklenebilirlik
    1 tek pikselli çekirdek veya çift pikselli çekirdek Ana cihaz gereksinimlerini karşılamak için yüksek alan ve enerji verimliliği için optimize edilmiştir.
    Uyarlanabilir Ölçeklenebilir Doku Sıkıştırma
    (ASTC) Düşük dinamik aralık (LDR) ve yüksek dinamik aralık (HDR). Hem 2D hem de 3D görüntüleri destekler
    ASTC, görüntü kalitesini iyileştirerek, bellek bant genişliğini ve dolayısıyla enerji kullanımını azaltarak mevcut doku sıkıştırma şemalarına göre bir dizi avantaj sunar.
    Kol Çerçeve Tampon Sıkıştırma (AFBC)
    Sürüm 1.2

4x4 piksel blok boyutu
    AFBC, piksel verisine 4x4 piksel blok tanecikliğine rastgele erişim sağlayan kayıpsız bir görüntü sıkıştırma formatıdır. Bellek bant genişliğini hem dahili olarak GPU içinde hem de harici olarak SoC'de azaltmak için kullanılır.
    İşlem Eliminasyonu 16x16 piksel blok boyutu İşlem Eliminasyon, birbirini takip eden iki render hedefi arasındaki aynı piksel bloklarını gösterir ve sadece değişen piksel blokları ile çerçeve tamponuna kısmi bir güncelleme yapar ve bu da bellek bant genişliğini ve dolayısıyla enerjiyi azaltır.
    Akıllı Kompozisyon 16x16 piksel blok boyutu Akıllı Kompozisyon, UI kompozisyonunun her aşamasına İşlem Eliminasyon kavramını genişletir. Giriş yüzeylerinin aynı piksel blokları okunmaz, kompozisyon için işlenmez ve final frame buffer'a yazılmaz.

CPU ve GPU uyumu çok önemli. MALI G31 in çok ayrıntılı ve yeni özellikleri var.
    Uygulamalarda aşırı yük karşısındaki performansı test edilmeli.

Yani KM9 mu daha iyi bu bilgilere bakarak.

Alıntıları Göster
    Alın birtane kullanın km9 en mantıklı şu an , memnun kalmazsaniz satıp başka alırsınız. Bu işten zararinizda olmaz, bu kutulara hergun yeni özellik geliyor beyaz eşya gibi aliyim 5 sene kullanayim diye dusunup en iyisini alsanız bile en fazla 1-2 yıl kullanırsınız. Yeni bir özellik çıkar ona geçmek istersiniz.

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt

X96 max 4 ramli olan bluetoothlu olan geldi hocam cihaz cok guzel kullanisli sesli arama butonu falan var hazir ama ne yazikki l3 oldugu icin netflix çamur gibi youtube 1080p

Harici olarak h96max+ yi forum disina sattım adaptor olayindan dolayi bugun eline ulaştı adamin goruntulerde yesillenme oluyormus bilgisi olan varmi bu konuda bende yapmamisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canakan -- 20 Kasım 2018; 22:18:42 >

• Bu arada konu dışı olacak ama vdsl modem ihtiyacı olan var mı? Yeni kampanyaya geçtim modem verecekler. Elimde zaten yeni Vdsl modem var. Birini elden çıkarmayı düşünüyorum. Uygun fiyata bırakırım isteyen olursa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya26

Selamlar bende tv box almayi dusunuyorum iptv satın aldim onu açsın birde you tube açsın yeterli çok profosyonel bir şey istemiyorum tavsiyeniz ne olur tesekkurler
    Magıcsee N5.
    Bütçe uyarsa , bu kutu daha iyi.

• X96 max için indirim yada mağaza kuponu bulan varmı nerede daha ucuz dur.

• canakan kullanıcısına yanıt
    Cihazınız hayırlı olsun. YouTube 1080 p de neden sınırlı kalmış anlamadım, 4k deniyordu. Netflix için beklenen durumdu zaten. YouTube da 4 k videolarda denediniz mi çözünürlük max kaça çıkıyor? Bir de sesli komut nasıl , kumandada mı tuş var ?

• Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    EFSANE CUMA indirimlerinden iyi bir fiyat yakalarsanız alın bir tane bitirin bu işi.
    Bu işin sonu yok. bitsede gitsek mi, Mecool m8s pro L ve Mecool KM9 siparişi verdi.
    Bu cihazlar geldikten belli bir zaman sonra Mecool s922X çipsetli modelini çıkartacak ve
    bu yeni çıkacak kutuyu da alacaktır. Alın bir KM9 beğenmezseniz satarsınız.
  • quote:

EFSANE CUMA indirimlerinden iyi bir fiyat yakalarsanız alın bir tane bitirin bu işi.
    Bu işin sonu yok. bitsede gitsek mi, Mecool m8s pro L ve Mecool KM9 siparişi verdi.
    Bu cihazlar geldikten belli bir zaman sonra Mecool s922X çipsetli modelini çıkartacak ve
    bu yeni çıkacak kutuyu da alacaktır. Alın bir KM9 beğenmezseniz satarsınız.

Peki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lektonstar kullanıcısına yanıt
    1080p yi geçmiyor ayni videoyu tv'm 4k aciyor. Sesli komut ekranlari var kumandada yok maalesef ama uyumlu yani iyi birsey

• Benim cihazın posta durumunda bikaç gündür hiç gelişme yok. Son beş günde ne olup bitti bilmiyorum.

Aldığınız satıcının adı neydi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: lektonstar

Benim cihazın posta durumunda bikaç gündür hiç gelişme yok. Son beş günde ne olup bitti bilmiyorum.

bende de aynı
  • SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    Benim de benzer durum var. Pazar günü sabah TR'ye geldi bilgisi düştü. Sonra hareket yok. Cuma günü gelen bir başka kargom da Başakşehir'de takıldı günlerdir.
  • A95x a2 cihazım var s912 chipli. Bu cihazın netflixte full hd destekleyip desteklemediğini nasıl öğrenebilirim. 480p gibi görüntü. Çözemedim gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

A95x a2 cihazım var s912 chipli. Bu cihazın netflixte full hd destekleyip desteklemediğini nasıl öğrenebilirim. 480p gibi görüntü. Çözemedim gitti.
    Netflix'te test patterns diye bir video var. Onu bulup çalıştırın. Orada görebilirsiniz desteklediği çözünürlüğü. Tabi internet hızınız da önemli. Eğer hızınız düşükse ulaşamayabilirsiniz cihazın desteklediği en yüksek çözünürlüğe.
    X96 max ın Youtube 1080p de açması yeterli. Zaten NETFLIX düşünmeyenler, optik çıkış isteyenler bu cihaza yöneliyor.

H96 max+ daki sorun adaptörden kaynaklanıyor olsa gerek. Cihazı denerken kutudan çıkanı mı denedin, başka adaptörü mü. Başka açıklaması yok.

H96 lı cihaz alanlar adaptörlerini bir incelesin gerekirse 5V3A lik başka bir adaptörle değiştirsinler.
    H96 lar bu adaptör konusunda biraz sabıkalı
  • 
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.