Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.788
Cevap
556
Favori
1.823.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu cihzlar yurtdışından getirilirken gümrük sorunu yaşanıyor mu acaba? Yaşanmıyorsa bunun bir şartı var mı?
  • ottomâns O kullanıcısına yanıt
    Şurada incelemesi var
    TV Box Stopyoutube
    Best TV Box for 2018 Magicsee N6 Max Rockchip RK3399 Hexa Core Android 4K TV Box
    https://www.youtube.com/watch?v=9-I3_yGwn0U
  • Ne hızlı gelişiyor bu box lar birkaç gün öncesine kadar magicsee n5 konuşuluyordu.Şimdi n6 çıkmış.Biz alana kadar bu Mecool Km9 un 10 da çıkacak bu gidişle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: billy brown

Dijital hak sahibi yapımcılar hangi platformda, kaç kere, hangi sistemlere, kaç defa, ne kadar süre ile yayın yapacağını bu lisanslara göre yapıyorlar.

Alıntıları Göster
    Bu sadece dijital ile ilgili değil mi. netflix gibi ücretli olanlar yayınlar. Youtube ile ilgisi yoktur herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: atisaca

Bu sadece dijital ile ilgili değil mi. netflix gibi ücretli olanlar yayınlar. Youtube ile ilgisi yoktur herhalde

Alıntıları Göster
    Youtube pazaryeri gibi, orada dijital haklar drm lisansıyla v.b korunmuyorlar. Ama işin içine uluslararası anlaşmalar ve dediğim gibi lisans modelleri girerse işler değişir.
  • Tv Box işi iyice çığırından çıkmaya başladı her gün farklı modeller görüp acaba bunu mu alsam onu mu alsam diyorum ürünler Türkiye de olmadığı için de kayda değer inceleme yok kullanan yok burdaki bilgiler yeterli değil vep sitelerden yabancı dildeki incelemelerden öğrenildiği kadar. Modeller hemen hemen aynı zaten yakın zamanda x96 max alıp son vereyim arayışa başım rahat olsun en azından.

• quote:

Orijinalden alıntı: canakan

şuan için bekleyin hocam km9 da L1 gelirse onu alırsınız. 4gb ram avantajı olacak
    Evet, mantıklı bence de.. Aceleye gerek yok. KM9 da L1 varsa ilk tercihim olacak. Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 19 Kasım 2018; 13:38:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

L3 güvenlik seviyeli H96 max+ ile canakan NETFLIX te 720p yi doğruladı. ilanlarında da NETFLIX HD yazıyordu.
    KM9 için indirimlerde güzel bir fiyat yakalanabilir. Aradaki fiyat farkını vermeye değer.
    Evet haklısınız, fakat benim V8 kutuda da güvenlik seviyesi L3 ama netflix 480p gösteriyor.

Demek H96 max + modelinin yazılımı ile ilgili bir özellikle 720P gösteriyor. Tabi 5.3.2 hd apk yüklenecek sanıyorum.

720P gösterse razıyım.37 inç tv de yeterli bence.. Teşekkür ederim.

• Daha önce Limanyakan'a sormuştum. Sağolsun her zamanki gibi cevaplamıştı. Hem herkes görsün hem de birkaç ek soru için burayada ekliyorum soru ve cevabı.

Sorum: 5+1 ses sistemine bağlanacak (spdif ile), daha çok HDD üzerinden film seyredilecek, net ve YouTube kullanılacak, belki kodi ve Netflix kullanilacak uygun fiyatlı bir ürün tavsiyeniz olur mu?

Limanyakan Cevap: Artık bu kutularda spdif yavaş yavaş kaldırılıyor. HDMI 2.0 ya da 2.1 teknolojisi ile düz geçiş ile kaliteli görüntü ve ses aktarılıyor. Kutunun DTS, Dolby özelliği yoksa bile AVR bunu sağlıyor. 5.1 de alınıyor.
    KM9, m8s pro DDR4, m8s pro L

Bu durumda; Güncel işlemci, USB 3.0 vb. özelliklerle KM9 benim için iyi bir tercih gibi görünüyor. Netflix kullanma ihtimalim de yüksek.

Burada ek birkaç sorum var.

TV ve ses sistemim 7-8 senelik. (Panasonic Plazma 50GW30 ve Sony 5+1 Hazır sistem) Büyük ihtimalle HDMI 1.4 destekliyordur fakat HDMI 2.0 yoktur Tv ve ses sisteminde. KM9'u HDMI ile TV'ye bağlayıp, TV'nin ARC HDMI üzerinden ses sistemine sesi göndersem Dolby ve DTS ses alabilir miyim? Benim için film seyretme öncelikli olduğu için önemli.

Ayrıca; klavye ve mouse siparişi de verilmeli mi? Yoksa telefon ve tablete kurulacak uygulamalalar ile klavye işini halledebilir miyiz?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcinuyelik -- 19 Kasım 2018; 14:40:27 >

• selcinuyelik S kullanıcısına yanıt
    ARC değilde aynı şekilde optik kablo ile 5.1 ses alıyorum avr'den.

Ancak baktığınız cihazlar içinde MECOOL KM9'da optik çıkış yok.AV çıkışı var onunla 5+1 ses alınmaz.HDMI üzerinden ARC ile olabilir belki.

https://androidtvbox.eu/mecool-km9-tv-box-with-voice-remote-powered-by-new-s905x2/
  • LBEX GROUP LOJİSTİK VE DIŞ TİC LTD ŞTİ firması beni aradı 40 liralık bi gümrük vergisi çıkmış telefonla ulaştılar

Ödemeyi yaptım yurt içi kargoya vereceklerini belirtiler GearBest bu firma ile çalışıyormuş bu bilgi verildi bana

Ayrıca hepsi burada dan sonra s link 5 v 3 a adaptör bile sipariş verdim sabırsızlıkla ürünümü bekliyorum

• amatörttl kullanıcısına yanıt
    m8s pro L almıştınız hatırladığım kadarıyla hayırlı olsun gümrüğe takılmasa daha iyidi ama sağlık olsun iyi günlerde kullanın hocam yakın zamanda paylaştığım terrarium apksını kurun başkası çalışmıyor denedim bende
  • Kernel Panic kullanıcısına yanıt
    netflix önemli değilse ve 5.1 önemliyse x96 max öneriyoruz hocam optik çıkışı var kendinde
  • BILGILI B kullanıcısına yanıt
    Pugb da sorun yaşanmadıysa dahada güç isteyen oyunları açar demek ki.
    6.0 ile gelmiştir ilk alan kişi güncellemeyi eksik yapmış olabilir.
    Diğer RK 3399 H96 MAX ta bu şekilde bir sorun yaşanmadı.
    Uygun Custom Rom araştırması yapmak gerekiyor.
    Ya da 7.1.2 yi sorunsuz kullananların romunu kullanmak sorunu çözer.
  • hakan1581 kullanıcısına yanıt
    And. Tv boxlar gereksiz değil. Öncelikle fiyat avantajı var ve and. programlardaki çeşitlilik Pc programlarında yok.
    Ekran yansıtma pc için de ayarlanabilir. Bu mini PC lerin fiyatları 4-6 kat daha yüksek.
    Pc yi panele bağlayıp kullanınca bilgisayar kullanılanamıyor.
    Tv boxa bağlı panele bakarken aynı anda dizüstünü kullanabiliyorum.
  • FoxPark kullanıcısına yanıt
    Çok farklı torrent uygulaması var ve VLC den daha kullanışlı programlar var.
    Filmler, Pc ile indirilip HDD ile de izlenebilir.
    Tv box ın romunu filmlerle doldurmak mantıklı değil.
    Değişik programlarla tarayıcı ya da file üzerinden çevrimiçi altyazı desteği ile de film seyredebilirsiniz.
    Alternatifler çok fazla.
  • bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Üstad, Mecool master olacaksın demek ki
  • eHome Tech Store'dan indirimle 290 liraya KM9 aldım, 10 saatte kargoya verdiler. Banggood teslimatları hakkında net bilgi yok hala.

• cemal1982 kullanıcısına yanıt
    L1 sertifikasının olması gerekir. Bu sertifika H96 pro plus ta yok. apk kurmak da işe yaramaz.
    Movie HD, TURKVOD , stremio gibi programlarda 1080p NETFLIX içeriği ile seyredilebilir.
  • H96 Pro plus android tv box cihazımda Google Play store daki oyunları indirdik diyelim nasıl bir cihazla oynayabilirim, kablosuz mouse la gaza ve frene bas simgeli oyunları oynayamadım pişti okey gibi oyunlar rahat oynanıyor,
  • 
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.