Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (341. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.788
Cevap
556
Favori
1.823.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Km9 sipariş vereceğim, Banggood'un kargosu daha hızlı görünüyor, nereden alayım? Bir de air mouse-klavye alacağım üstadlardan öneri bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

L3 ise 480P gösterir demektir. 720 göstermez. Xiaomi Mi 8 de bile güvenlik seviyesi L3 > netflix 480P gösteriyor.

5 senelik lg G2 de güvenlik sevisesi > L1

En sonunda bir tane mecool M8S pro L1 siparişi vereceğim. Diğerlerini de satarım artık..

Bende ikisi arasında kaldım.
    Km9 ile Mecoll M8s Pro L.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH nin uygulamasını indirin. Sorunları baya halletmişler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 500 tl ye kadar para verebilirim.televizyonum full HD olduğundan, netflix 1080p,youtube 1080p,iptv ve kodi istiyorum.usb den film izlerken takılmasın.öneriniz nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namecity -- 19 Kasım 2018; 0:37:1 >
  • Çin’den gelen klavyeli air mouselarda türkçe karakterler olmasa da android özelliğinden o, u gibi harflere basılı tutulunca türkçe karakterler sanal klavyede olduğu gibi çıkıyor sol sağ tuşlarıyla bu harfleri seçebiliyoruz değil mi?

• Merhaba arkadaşlar.
    Eskiyen tv me yeni bir soluk getirmek için bende bir android box alayım dedim ama markalar - özellikler arasında kayboldum.
    Konuyu baştan sona günlerdir okuyorum kendimce bir toparlama yaptım.
    Netflix üyesiyim 1080p izlemek istiyorum (geleceğe yatırım için 4k da olabilir).
    Youtube evde çok izlenir 4k olursa iyi olur olmazsa canı sağolsun 1080p olur.
    Filmkolik aileyiz Terrarium, Stremio olmazsa olmaz.
    İp tv normal kanallar için (uydu sistemimiz yok.
    Kodi olması gerekiyor.
    Filme, diziye, belgesele dair herşeyi kurmak sorun yaşamamak istiyoruz.
    Ne önerirsiniz Limanyakan bey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersan35 -- 19 Kasım 2018; 0:52:6 >
  • niye kimse xiaomi nin tv boxlarını önermiyor?
  • hakan1581 kullanıcısına yanıt
    Tv boxlarla ücretsiz ve çok sayıdaki android programlar kullanılabiliyor. Ayrıca ekran yansıtma da var.
    Pc lere intel tabanlı KODI, Movie HD vb gibi programlar yüklenilip kullanılabilir.
    Internet Explorer, Microsoft Edge ve safari ile NETFLIX 1080p, diğer tarayıcılarla 720p açılır.
  • frux kullanıcısına yanıt
    L3 güvenlik seviyeli H96 max+ ile canakan NETFLIX te 720p yi doğruladı. ilanlarında da NETFLIX HD yazıyordu.
    KM9 için indirimlerde güzel bir fiyat yakalanabilir. Aradaki fiyat farkını vermeye değer.
  • Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    İyi bir fiyat yakalayınca hiç kaçırmayın. Beklentilerinizi karşılar. Sorun çıkarsa çözüm yolları var.
  • namecity N kullanıcısına yanıt
    Mecool KM9
  • mersan35 M kullanıcısına yanıt
    Mecool KM9
    L1 sertifikası olduğu için belirli şartlar sağlanırsa apk ile NETFLIX 4K normal şartlarla 1080p de açıyor.
    Youtube 4K. Diğer bütün beklentileri karşılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

İyi bir fiyat yakalayınca hiç kaçırmayın. Beklentilerinizi karşılar. Sorun çıkarsa çözüm yolları var.

Km9 un.
    L1 sertifikası var değilmi.
    Ve.
    Atv mi yoksa saf android mi.

Km9 şu an 350 TL sanırım uygun fiyat.

• Media player tarzı ve kısıtlamaları olan bir cihaz. NETFLIX , Youtube ve birkaç program kullanmayı düşünenler için uygun olabilir. KM9 un özelliklerine bakın bir de MiBOX ın özelliklerine. MiBox almak istermisiniz.

• Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    L1 Sertifikası var. Atv romla geliyor. Haftasonu fiyat daha da düşebilir.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Bu cihaz saf androidmi yoksa atv mi.
    Bilmiyorum ne işe yarar bunlar ama konular içinde bu kelimeler'de geçiyordu.🙄
    Gece gece yordum sizi, teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

L1 Sertifikası var. Atv romla geliyor. Haftasonu fiyat daha da düşebilir.

Atv rom daha iyi değilmi genel kullanım açışından?

• Xiaomi, kaliteli cihazlar üretmesine rağmen mevcut tv box’larının işlemcisi güncelliğini yitirmiş. Burda tavsiye edilen yeni nesil cihazların kullandığı işlemci, xiaomi’nin kullandığı işlemcinin bir üst modeli ve bu da daha yüksek hız ve performans demek. Xiaomi, tv box’larını daha çok belirli aboneliklere üye olan hedef kitleler için pazara sunmuş netflix ve benzeri bazı platformlar, uygulamalar için. Bu uygulamalara abone olanların cihazlarını en verimli şekilde kullanabilmeleri için yazılım yoluyla cihazlarına bazı kısıtlamalar getirmiş. Bazı uygulamaları indirebilmek ve çalıştırabilmek uğraş gerektiriyor. Xiaomi de yakında yeni işlemcili tv boxlarını çıkarır yakında tahminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mersan35 M kullanıcısına yanıt
    Android Tv romu ile geliyorlar. Sesli kumanda özelliğine sahip.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim limanyakan bey.
    İyi Geceler.

• 
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.