< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Android Tv Box için tavsiye. (1387. sayfa)

-
-
Android 14 güncellemesi geldi. Böyle oldu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
100mbit bağlantı ile neyi isteyip de yapamıyorsunuz?
Kendi otomatik mı güncelledi, ben güncellemedim çünkü.
Çözümü yok mu şimdi :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
orjinal rom android 13 s20fe ile next pro4k android box a görüntü aktarmak istiyorum ancak bu salak smartview uygulaması sadece resim aktarıyor video olsun telefonun ekranı olsun aktarmıyor bunun nasıl çözbiliriz program ayar vs ne var ? aslında genel samsung sorunu bu ?
-
Otomatik yapmış evet.
TV’nin ve box’ın HDMI CEC ayarlarını tamamen kapatın sonra önce TV sonra box olmak üzere tekrar açın.
Telefona Samsuna dex uygulamasını kur.
Olmadı ya ne smartview labs ne dex modu görmüyor next kutuyu. Sadece galeri deki resimleri aktaracağım zaman görüyor . Airplay airreceiver pro ve lite denedim yok nafile
Cihazı sıfırla sürüm. Güncellemelerinde bu sorunlar çok olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk defa başıma geldi, kapatamıyor muyuz bu otomatik güncellemeyi. Ne güzel sorunsuz kullanıyordum.
Otomatik nasıl güncellendi anlamadım, normalde indirip kurmak Kazım.
Başka bir problem olabilir mi kı, durduk yere ne oldu bu cihaza anlamadım.
merhaba km2 plus cihaza dışarıdan uygulama kurabilir miyim? NAsıl yapıldığı hakkında rehber vs var mıdır?
-
Bilgisayardan APK indir USB at, USB den kur, ama şimdi apkx, apks vs birsürü format çıktı hepsinde başarılı olamayabilirsin, bazı APK lar 64 bit sistem istiyor hata verir.
arkadaşlar next pro 4k almıstım ancak wifi kopmaları yüzünden iade ettim güncellemede bende çözüm olmadı next stark modelini sipariş verdim ancak dün rocktek gt1 modeli dikkatimi çekti sizce alınırmı
-
Androidboxlarda hdr kapatma özelliği var mı
Realtek RTD1325 işlemci çok yavaş alınmaz s905x5m çıktı
-
Arkadaşlar,
Akıllı TV ye geçtiğim için çok az kullanılmış Amazon Fire TV 4K Stick Satılıktır. ilgilenenler P.M den ulaşabilirler.
iyi forumlar,
-
bazı android boxlarda ayarı var kapatıp açabiliyorsun bazılarında yok genellikle sertifikalı cihazlarda o ayar yok. hdrli içerik varken otomatik hdryi açar otomatik kapar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X