Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1382. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
27.770
Cevap
555
Favori
1.821.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13801381138213831384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mecool tarafında güncelleme oto gelmiyor genelde usb ye atıp kendin yüklüyorsun o yüzden güncelleme yapmadan önce forumlar da güncelleme hakkında yorumları okuma şansın var. Direkt olarak cihaz bozulmuyor en azından

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Homatics tarafında da hak yemeyelim Android 11 en son sürüm de kalırsan gayet stabil cihaz

Ama örneğin şuanda verdikleri Android 14 yapılarında bazı cihazlar da düşük ses sorunu yaşanıyor ve çözemediler.

Bana adb ile kablo bağlayıp bug kaydı iletmemi istediler yapacağım bakalım.

Umarım çözerler de bir faydamız olur

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    İstediğimiz sürümü yükleme yapabiliyor muyuz ? Yeni cihaz aldım diyelim 14 ile geldiyse 11 i kurabiliyor muyum ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Öyle değil de bir dönem diyelim cihaz 11 ile geldi seri numarasını onlara atıp ben bu sürümden memnunum güncelleme vermeyin denebiliyordu.

İstediğiniz sürüm için internet te kurulum adımları mevcut fakat maalesef cihaz garanti dışı kalıyor

Üzdü teşekkür ederim açıklama için .

Hocam sizin bilginize dayanarak bir şey soracağım elimde leş bir nordmende cihaz var bu cihazı ekonomik şartlardan dolayı değiştiremiyorum, bir tane TV box bir tane de soundbar alıp yoluma bakacağım ama sizin gibi güncelleme ile uğraşamam çünkü anlamıyorum. Sizce hangi TV boxı almalıyım TV zaten 1080p

• r.yilmaz4545 R kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Kafam rahat olsun derseniz stabilite anlamında Google streamer önerebilirim.

Onun dışında zaten diğer seçenekler aşağı yukarı aynı. Şuanda en güncel rockteck gx 1 var çin güzel ama onunda dolby vision ve hdr geçişi konusunda bir takım sıkıntıları var.

Ama onun dışında genel olarak alınabilir.

Uygun fiyatlı olsun derseniz next 4k pro var.

Bütçe ve kullanım tercihi olarak biraz daha ayrıntılı bilgi verirseniz daha spesifik bir öneri verebilirim

Hocam, merhabalar…Yurtdışından projeksiyon cihazıma Tv Box almak istiyorum, projeksiyon cihazımın arkasına takacağım için USB li ürün bakıyorum. Premium önere bileceğiniz ürün ?

• Covannii kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Şuanda rockteck gx 1 var onun dışında dediğim gibi güncelleme sizin için önemli ise Google streamer.

Bunun dışında pek fazla seçenek yok gibi şuanda.

Düzgün bir firmware alırsa homatics box r 4k plus da iş görür.

Hocam, projeksiyon cihazımın arkasına USB tarzında (direk cihazın arkasına takabileceğim) Tv Box bakmıştım. Amazon fire Tv stick 4K Max lar nasıl ? Veya alternatif olarak önerebileceğiniz?

Android Tv Box için tavsiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Covannii -- 4 Mayıs 2025; 17:39:39 >
    Hocam Merhabalar

Amazon fire tv stick 4k max öneririm kesinlikle alabilirsiniz.

• Arkadaşlar Google TV'de Google Drive hesabımızı bağlayıp ordaki videoları izleyebileceğimiz bir yazılım var mı? Dosya yöneticilerinde eklenmiyor. Google Drive, Google TV'de bağlanamaz gibi bir hata alıyorum.

Teşekkürler, hocam

Rica ederim

Hocam ekonomik bir şey bakmıştım next 4k pro kafama yattı çok sağolun. Benim kullanım senaryom tarayıcı açıp film izlemek bu kadar.

Sene olmuş 2025 tarayıcıdan film izlemek mi kaldı yahu?

TV box’larda tarayıcılar verimli değil ayrıca.

Hocam Merhabalar

Hayırlı olsun. Gelince yazın film dizi için uygulama önereyim tarayıcıyı unutursunuz :)

• Arkadaşlar merhaba, 

Tv box lar ve spdif (optik) konusunda hatırı sayılır bir tecrübem var.

Logitech Z906 5.1 ses cihazım ve optik çıkışı olmayan 1080p projeksiyon cihazım var, ses cihazımın optik bağlantısıyla çalışması için yeni homatics Box R 4K Plus 32gb tv box Siyah Renk versiyonunu aldım, cihaz iyi bir cihaz fakat ses ile ilgili şöyle bir problem yaşadım;

Homatics in android sürümü 11, Homatics ile ses cihazım optik kablo ile bağlı, Homatics cihaz üzerinde spdif, passthrough (düz geçiş) gibi ayarlarını, ayrıca Kodi oynatıcı tarafında da "düz geçiş" ayarlarını yaptım, hepsini denedim ama nafile z906 nın decode ışığı yanmıyor, ses yalnızca 2 kanal olarak z906 ya geliyor, kaynak filmin DD5.1 ses formatlı olduğundan eminim. 

İlginç olan şu; homatics ayarlar üzerinde "düz geçiş" seçeneğini aktifleştiriyorum, menüden çıkıp yeniden menüye döndüğümde passthrough: pasif olmuş görüyorum, seçenek: auto ya dönüyor, böyle bir saçmalık yaşadım, bir şey bu seçeneği aktif hale getirmemi engelliyor, ama ne ? 

Homatics' i iade ettim, çünkü z906 dan vazgeçemem.

Satış platformlarında ki yorumlarda da benim gibi bu sorunu yaşayıp iade edenleri okudum, yani bu problemi yaşayan bir tek ben değilim.

Yeni nesil tv box ların çoğunda bu problemin olduğunu okuyorum.

Aslında tv box ın yapması gereken şey çok basit, filmde ki sese hiç müdahale etmeden dijital sesi ayırıp optik kablo ile ses cihazına göndermek, geri kalanı Z906 sesi çözerek hallediyor, bunu da "decode" ışığının yanmasından anlarız, ama böyle bir şey olmuyor. Acaba Z906 yı eski bir cihaz olarak mı görüyor...

Eski tv box da böyle bir sorun yoktu.

Burada ki amacım böyle iyi bir cihazı kötülemek değildir, amacım; elinde z906 ses cihazı olan var ise ve Homatics almayı düşünüyorsa böyle bir sorunla baş başa kalabilir, bilmelerini isterim.

Burada sormak istediğim;

Forumda Z906 sahibi olup da Homatics tv box kullanan var ise Z906 dan DD5.1 sesleri alabiliyor mu ?

Eğer alıyorsa nerede yanlış yaptığımı bilmek isterim.

Tecrübeli arkadaşlarla konu hakkında fikir jimnastiği yapabilir miyiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 6 Mayıs 2025; 14:24:22 >

• Hicks kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sık kullanmıyorum haftada bir film. Siz ne önerirsiniz? İnternetim de aksi gibi vdsl 35 mbs. Ben şundan da şikayetçiyim TV nin İnterneti zayıf. TV box ile 5 ghz hız alırım diye düşünüyorum belki bir de WiFi dağıtıcı alırım falan. Eşimle iki kişi düzgün film izleyemiyoruz valla.

Tamam hocam teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 13801381138213831384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.