Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1381. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.776
Cevap
555
Favori
1.821.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13791380138113821383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mi box 4k 2. Nesildeki sorun 8gb olması. Zaten 5gb işletim sistemi. Kalan 3gb böl böl harca, saçmalık uygulamalar zaten 5-10gb tutuyor. Ne yükleyeceksin? 8 senelik android tvlerde bile 8gb rom var. Aşırı saçmalık.

Next 4k nova falan bunlara bakıyorum 3.5mm hoperlöre çıkış koymamışlar, mis gibi 2.1 sistemi bağlamalık öıkış mi de var bunda yok. Av çıkışı var o ne ki oradan bağlanıyor nu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    bu mu lazım?

bkteknolojimarket.com
    3.5mm Erkek to 3 RCA Erkek Ses Video AV Kablosu - 1,2 Metre
    https://bkteknolojimarket.com/3-5mm-erkek-to-3-rca-erkek-ses-video-av-kablosu-1-2-metre-1294

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar 4-5 k arası bir cihaz öneriniz olsa ne önerirdiniz?

• apple34 A kullanıcısına yanıt
    Homatics Box R 4K Plus

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uygun fiyatli 4 GB ramli satmayı düşünen varsa alabilirim tx3 mini kullanıyordum 7/8 yıldır bozuldu fazla beklendim yok inatbox kullanabileyim yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışından projeksiyon cihazıma Tv Box almak istiyorum, öneriniz ? Amazon fire Tv Box 4K Max nasıl ? Tr için Netflix lisanslı olmadığı, apk ile indirildiği yazıyor bazı yorumlarda, Amazon Tr hesabımla giriş yaptığımda Netflix ve YouTube lisanslı uygulaması izleniyor mu ?

• Botech Wzone 4K  veya Dreamstar Nova hangisini tavsiye edersiniz. botech için yotube hızlandırma ileri atlama yok yazmışlar ?

• peki siz kullanım olarak hangisini önerirsiniz hangi daha hızlı hissettiyor arayüz özellikler vs ?

• Merhaba arkadaşlar. Sadece Usb bellekten ve ssd hdd den yüksek bitrateli 4k filmleri izlemek için bir tv box almak istiyorum. Mi box 2. Nesil kullanıyorum, filmlerde mikro takılmalar yapıyor yani yırtılma (tearing). Araştırmalarımda rocktek gx1 e yükselmiştim ama bi inceleme videosunda onun da belli bi bitrate ten sonra takılma yaşadığını gördüm. Sanırım şu an en makul seçenek nvidia s. Pro (2019). Sene olmuş 2025 yok mu NS pro dan başka bir yiğit:)

Önerilerinizi rica ediyorum.

• emRRRe E kullanıcısına yanıt

Zidoo ve Dune lere bakın.

• next start 4k var bazen uygulamalar sapıtabiliyor açık uygulamaları kapatma en basit yolu nedir

• emRRRe E kullanıcısına yanıt

hocam pc ihtiyacım var o yüzden pc kullanıyorum şu dediklerinizi pc yapabilir mi bilmediğimden soruyorum.

• ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

TV quick actions pro öneririm fakat uygulama ücretlidir bilginiz olsun.

play.google.com
    tvQuickActions Pro - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=dev.vodik7.tvquickactions

• ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı medya player var. Youtube da Mert Temiz 'in hazırladığı video var yukarıda arkadaşın bahsettiği programın kullanımı ile ilgili. Bu programı kullanıyorum memnunum

Not: programı ücretli almadan önce dediğim kanalı izlerseniz iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ring -- 19 Nisan 2025; 13:30:9 >
  • merhaba km2 plus var elimde kumada da güç tuşu çalışıyor ancak cihaz açılmıyor ancak kapatmak istediğimde kapanıyor ve geri açarsam açılıyor ama aradan zaman geçince bastığımda cihaz açılmıyor güç kablosunu tak çıkar yapıyorum. Bu sorunla karşılaşan oldu mu ve çözüm öneririniz var mıdır?

• bilygehan kullanıcısına yanıt
    Evet benim cihazda aynı şekilde bazen yapıyor fişi çıkarıp taktığımda düzeliyor .Son günlerde yazılım güncellemesi geldi ve bu durum şimdilik düzeldi görülüyor

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Hocam 5 k da homestic değil de mecool demişsiniz sebebini öğrenebilir miyim ?

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Yazılım tarafı çok bozdu Hocam. Önceki yetkili aktif bir şekilde ilgileniyordu. Şuanda 1 mail atıyorum 1 hafta 10 gün içerisinde dönüş oluyor.

Ha kötü mü? Stabil olarak Android 11 en son yapı da kalırsanız kesinlikle değil ama dediğim gibi destek konusunda eski ilgi alaka kalmadı.

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Mecool tarafı ilgi alaka konusunda destek konusunda nasıl ?

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Mecool da da destek yok ama hiç olmazsa zırt pırt oto yazılım gönderip cihazlar sıkıntı çıkarmıyor. O yüzden mecool önerdim.

Bu cihazların geneli böyle maalesef. Mecool değil hani git çin çıkışlı başka tane al onda da aynı. Yazılım her ay stabil düzenli istiyorum dersen alacağın tek cihaz var Google streamer 4k

• 
Sayfa: önceki 13791380138113821383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.