< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exper1980 -- 22 Ocak 2024; 22:50:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Android Tv Box için tavsiye. (1317. sayfa)

-
-
-
Hocam Merhabalar
Bilgi için teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam Merhabalar
Elinize sağlık. Güzel cihaz 👍
uygulamaya pek gerek yok aslında.youtube üzerinden izleyerek dns üzerinden reklam engellemeyi yapabilirsin.bahsettiğin tarzdaki programlardaki reklamlardan kurtulmuş oluyorsun.
-
power tuşuna uzun basınca o özellik çıkmıyor mu?
-
Hocam Merhabalar
Artık çoğu cihazda yeniden başlat ayarlar a alındı. Kapatma ile uyku moduna geçiyor.
Arkadaşlar disney plus ve full dolby atmos destekleyen adam gibi bir tv box önerebilecek var mı?
Edit: Next Start 4K Android TV Box bu ürün lisanslıymış ne dersiniz dolby atmosta sorun çıkartır mı? Amazon prime, netflix ve disney plus izleyeceğim, televizyonum samsungun 10 yıllık bir modeli hdmi arc çıkışlı, samsun q990c gibi sağlam bir ses sistemim var. Televizyonumda amazon prime ve netflix izleyebiliyorum ama disney plus izleyemiyorum, tv yazılımı eski olduğu için ufaktan bir yazılım upgrade yapmış olurum diye düşünüyorum ne dersiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 28 Ocak 2024; 2:15:7 > -
Hocam Merhabalar
Dreamstar nova önerebilirim.
-
Merhaba dostlar bu android boxlardan hangi uygulamadan maçları izliyorsunuz, ben birkaç uygulama yükledim en bilinenlerden ama performansları düşük geldi. Önerilerinizi beklerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar. xiaomi box 2. nesil ile stick 4k arasında kaldım. hangisi daha uzun ömürlü ve sorunsuz çalışır?
-
Hocam Merhabalar
Dreamstar nova önerebilirim. Her 3 cihaza da sahibim
Sticklere nazaran kutular daha başarılı diyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1080p stick çok kasıyo diyolar fakat 4k da öyle mi acaba. kutu banada daha uzun ömürlü gibi geliyo
-
merhaba hocam teşekkür ederim, incelicem. sizce ne farkı var diğer ikisinden
-
Hocam Merhabalar
Yazılım çok iyi kasma donma yok xiaomi gibi gereksiz blotware içermiyor. Sağlıklı güncellemeler veriyor
Hocam Merhabalar
Ek olarak 2gb ve 32 gb depolama ve Android tv arayüzü var bunlar çok fark yaratıyor.
Ethernet ve çift usb de var ayrıca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin Bilgin -- 29 Ocak 2024; 17:37:58 >
2. nesillerin her ikiside özellik olarak aynı.
https://www.epey.com/medya-oynatici/karsilastir/776886-874766/xiaomi-tv-stick-4k_xiaomi-tv-box-s-2nd-gen/
Fiyatları birbirine çok yakın.
Stick gen1, mi box gen1 ve son olarak box gen2 kullanıyorum.
Gayet hızlı memnunum diğer markalara karışma.
Google tv oldu artık.
-
İyi kıyasladığına emin misin? Rakamlara değil yonga setine CPU’ya bak. Nasıl aynı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X