< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GGGA -- 19 Haziran 2023; 21:52:7 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Android Tv Box için tavsiye. (1273. sayfa)

-
-
Bu fiyata kaçırmayın bu cihazı bence, çıkış fiyatı ileride yükselecek. Hem Lisanslı hemde Dolby Vision-Atmos desteğide var. 1549 tl şuan ki fiyatıyla tam bir f/p
trendyol.com
Next Start 4K TV Box Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/next/start-4k-tv-box-p-733997089
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar.
4k bir tv ye sahip değilim. Full HD.
Mi stick 4k
Google Chromecast HD dikkatimi çeken ürünler.
Tavsiyeniz alabilir miyim
Netflix you tube gibi yerlerden film izlemek amacım.
1200 civarına kadar ne alabilirim?
(Chromecast te gördüğüm tek ekranı paylaşma özelliği ile örneğin bir filmi telefondan açıp tv ye atarsam sorunsuz izler miyim?)
Fiyatlar dahada yükselmeden ne alıp geçeyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 25murat0517 -- 20 Haziran 2023; 3:44:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Km2 plus aldim .Ulusal ve 4k kanallar sonuk ve mat cikiyor icinden cikan hdmi kablodan olabilir mi ?
Ekran ayarlarından HDR yi kapatın veya varsa Auto moda alın 🙂
Hdr yi kapattim daha iyi oldu da yine net degil ama oto mod yok hdr
Napsam acaba baska tv box mi alsam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Schwarzenegger -- 20 Haziran 2023; 10:17:20 >
Tv ekran ayarlarınızı değiştirmeyi deneyin, cihaz güzel cihazdır. Ancak başka bir cihaz isterseniz Homatics sitesinden %10 TAVSIYEFORUMU indirim koduyla Homatics Box R 2/32 almanızı tavsiye ederim, kargo vergi dahil 2000 tl ye yakın bir fiyata almış olursunuz. Eskiden 16gb depolamaya sahipti bu cihaz, 32gb ta çıkardılar.
Alırken seçenek olarak EU(32GB ROM) seçeneğini seçip alın 🙂
X4 işlemci ve 2/32 cihaz, stoklar tükenmeden alın derim 🙂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_SreT -- 20 Haziran 2023; 10:45:19 >
Mi box artık emekliye ayrılma talebi gönderdiği için,homatics 4k plus almıştım ben,sanırım 4-5 ay kadar falan önce.Öyle kurduğu programların arasında kaybolan,bu da olsun o da olsun diyen birisi değiim.Kodi bile yok yani öyle diyeyim.Standart,basit bir kullanıcıyım işte,ona göre değerlendirin yani:)
Normal tv seyretmem pek.Netflix,disney,youtube,maçlar falan filan,bir de hariciden ve sunucuya bağlanarak film seyretme.Bunların hepsini oldukça iyi yapan bir cihaz.Takıldığını,yok ben bu formatı oynatmam,nazlanırım falan dediğini görmedim.Ben ethernet taktım,wi-fi'de sorunsuz çalışıyor.Taktığım haricilerde sorun olmadı.Menü geçişleri sorunsuz.Alet şık.Pahalı biraz evet ama,ben bunu alayım bir müddet başım ağrımasın,durduk yerde filmin ortasında kilitlenip kalmasın falan diyorsanız,üzeceğini sanmam,beni hiç üzmedi daha.Netflix ve disney'de 4k vision/atmos,vision'u,onları kapatırsanız da hdr yazısını görüyorsunuz.Keza youtube'da 2160hdr kalitesine kadar çıkıyor,ki benim tv'nin limiti o,fazlası varsa bilmiyorum.Tabi 12k yazan videoları falanda açıp seyrettim ama,tv desteklemediği için,kendini kandırmak oluyor onlar:)Bunların hiçbirinde,box'tan kaynaklı bir sorun yaşamadım.İkisinide yeterli miktarda kullandığım için karşılaştırma yapabilirim sanırım ki,M'den kat kat stabil ve hızlı.İyi yapmışım diyorum yani:)4k dolby vision/hdr oynatabildiğini iddia edip,genelde yeşilimsi,puslu bir ekran sunan philips 8007 serisi tv'de,vision/hdr açma/kapama gibi bir seçenek koyma gereğide duymadıkları için,box üzerinden bunu yapabilmek hayat kurtarıcı ayrıca.Özellikle Dv/hdr seyretmek istiyorsanız,box'tan önce iyi bir tv'ye ihtiyacınız var yani.Daha iyisi illa ki var,daha üst düzey verim isteyenlerin beklentisinede cevap veriyordur/vermiyordur belki bilmiyorum ama dediğim gibi benim beklentilerimi yeterince karşılıyor.2-3 saatliğine başına oturduğum bir aletin,stabil çalışmasını,tabir-i caizse beni uğraştırmamasını isterim ben öncelikle.
-
Yazdıkarına birebir katılıyorum.Ben miboxu emekli etmedim mutfağa postaladım orada çalışmaya devam ediyor.Homatics R 4K+ salonda baş köşeye yerleşti.Gerçekten maddi imkanı yeten arkadaşlar için tavsiye ederim.
-
Google Chromecast HD yerine mi stick 4k daha iyi görünüyor
1200 e kadar mı stick 4k mi alınmalı sizce
Yoksa zorlanır next 4k mi 1550 avantajı ne olur
Next Start 4K daha iyi bir tercih olur o cihazlara nazaran, stick cihazlar çok daha çabuk ısınır kutu cihazlara göre. Next in fiyatı hala uygunken düşünün derim.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Peki bu fiyatlara göre başka alternatif var mı? Açıkçası 1070 TL ye mi stick 4k çok cazip geldi f/p açısından
Hep dediğim gibi bütçenize ne uygunsa onu alın hocam. Şahsen ben mi stick 4k almam, stick cihazlara karşıyım öncellikle. Xiaomi de yazılım konusunda mimli bir marka olduğu için Xiaomi cihazlarına bulaşmam. Ancak tv box için o bütçeyi ayırdıysanız başka bir seçeneğiniz kalmıyor, tabiki alabilirsiniz.
Anneme almayı planlıyordum tivibu go kurup ordan izler diye düşündüm ama olmuyor demekki. Alternatiflere bakalım ozaman teşekkürler.
-
Bende su sralar elimdekini yenilemek istiyorum.Acikcasi.lisans olayi ile fazla ilgim yok iptv kullanıyorum birde emuelec kurmayi düşünüyorum.
İşlemcisi iyi ( s905x4 sanirim suan iyi gorunen farkli bi islemci tavsiyeniz olursa onuda belirtmenizi rica ederim) hafiza 16 yeter bana cihaz tavsiyesi verirmisiniz mecool km plus 2 alacakdim fakat emuelecde kuracagim icin kimisi Bluetooth sadece kumanda islevinde çalışıyor demiş.Ben kablosuz gamepad kullanacağım icin sknti yaratirmi.? birde farkli tavsiye edeceginiz model varmi ? butcem max 2000
Bluetooth sadece kumanda işlevinde çalışır diye kim söylediyse yanlış bilgi, bluetooth ile gamepadde çalışır, kulaklıkta çalışır, ses sistemide çalışır. Emuelec kuracağınız için, size bütçeniz dahilinde S905Y4 işlemcili Hako Pro 4/64 cihazını önerebilirim, hem 4gb ram hemde 64gb dahili depolamaya sahip bir cihazdır. Sizin için önemli olmasada cihaz lisanslı bir cihazdır ayrıca. Şuan 2200 civarlarında sanırım cihaz, sarı sitede çok daha uyguna bu cihaza ulaşabilirsiniz, işinizi fazlasıyla görecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_SreT -- 23 Haziran 2023; 10:58:50 >
arkadaş satıcı herhalde bir lisanslı olması dışında çöp makina :)
-
Önceki tavsiyelerime bakarsan çok farklı cihazlar önerdiğimide görürsün, daha bir kaç post yukarıda Homatics Box R öneriyorum, Next Start 4K öneriyorum, herkesin bütçesine ve isteklerine göre cihaz önerilerim oluyor. Bütçe ve yapılmak istenenlere göre, kısacası gelip en pahalı cihazları insanlara önermiyorum. Ayrıca Hako Pro 4/64 ile alakalı çöp olduğunu düşündüğün engin bilgilerini alalım, bekliyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_SreT -- 23 Haziran 2023; 11:37:37 >
Teşekkürler hocam verdiğiniz bilgiler için sanirim hako mini veyahut kmplus 2 alacağım.
Rica ederim hocam, hatırlatmakta fayda var Hako Mini 4/32 olan, Hako Pro 4/64 olan cihazdır. Bazen arkadaşlarımız mini ve pro versiyonunu karıştırabiliyor.
X4 işlemcili Km2 Plus alma niyetiniz var ise, yani X4 işlemcili bir cihaz olsun diyorsan, bir kaç post yukarıda Homatics Box R 4K 2/32 cihazı paylaştım, Mecool Km2 Plus ile donanım olarak aynı cihazdır. Yani X4 işlemciye sahip Mali-G-31 grafik birimi barındıran bir cihaz. Km2 Plus 16gb Homatics Box R 32gb depolamaya sahiptir. Bu cihazıda Homatics resmi sitesinden bütçen dahilinde alabilirsin, bir kaç post yukarı bakarsan görebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_SreT -- 23 Haziran 2023; 11:59:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X