butcem en fazla 1100 tl civari dedigim gibi seyyar projeksiyonum icin kullanmak için alacagım .. |
Android Tv Box için tavsiye. (1272. sayfa)

-
-
-
Hocam bütçeniz zaten alabileceğiniz cihazları paylaşmışsınız, ikisinden kendinize uygun olanı alabilirsiniz. Ben baştanda dediğim gibi stick cihaz alma taraftarı değilim, ancak bütçeniz dahilinde tabiki de alabilirsiniz. İkisi arasındaki tercihimi size belirttim, sizde kendinize uygun olanı alın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam keşke bu tür lisanssız ve elde kalan çiplerle yapılan, Android 12 ve 13 ile süslenen bu tür cihazları almasanız.
USB girişli cihazlarda usb bellek yada usd hdd ile film izlemede bir problem oluyor mu? Mesela Next Start 4K cihazında usb üzerinden bu işlemleri yapmak bir sıkıntı oluşturur mu?
-
Yüksek kapasiteli hdd kaldırmama sorunları olabilir, bu her cihaz için geçerli. Hdd den ziyade ssd takın, daha az güç harcar.
Ne olduklarını bilmiyordum. Dediğiniz gibi Android 12-13 süsüne kandım. Androidi olabildiğince son sürüm 4/64 GB 1500tl lik cihaz var mı tavsiye/link.
İnat tv apk yüklemede sorun olmamalı birde
Lisanslı cihaz almak her zaman için daha iyidir, 4/64 olarak olarak şuan Hako Pro 4/64 var alabileceğin. Ama sanırım şuan 2250 civarlarında, sarı sitede çok daha uyguna bulabilirsin oraya bak istersen.
şu cihazı kullanan varmı, tivibu go veya youtube üzerinden türk kanalları izleyebilirmiyiz ?
amazon
Roku Streaming Stick 4 K HD / 4K / HDR Ak??l? Media Playerhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B09K3W678H/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A19ERL8WTAMDDP&psc=1 -
Serkan Bey Merhaba
Rica etsem bana da bir cihaz önerir misiniz?
10 bit panel Monitörüm var en iyi uydu ve Tv Box deneyimi hangi cihaz olur?
Teşekkür ederim, Saygılar.
Uydu cihazı olarak en iyisi Dreambox Two var.
Tv box olarak seçenek çok.Homatics box R cihaz en iyiler arasında.
Hem tv box, hem de uydu cihazı bir arada cihazları tavsiye etmiyorum.
-
Next Start 4K Tv Box cihazını yakından tanımanız için 🙂
https://tavsiyeforumu.com/konu/next-start-4k-tv-box-inceleme-tam-lisansli-dolby-vision-atmos.17642/
İlk çıktığında next stick 4k cihazı almıştım. Aynı işlemci s905y4. 1 yıla yakın süre kullanımda güncelleme almadı. Arada bir takılması dışında, genel olarak memnundum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rec uygulamasından dizi/film izlemek istiyorum. Misal Rec uygulamasından izleyebileceğim bir cihaz önerebilir misiniz ? Ve Blu Tv izleyebilir miyim bu cihazla ? Teşekkürler.
-
Bu ürünü kullanıyorum. Türk kanallarının uygulamalarını yükleyemezsiniz. Türkiye'de bulunan platformlardan Netflix, Disney Plus, Amazon Prime, Youtube, Spotify, MUBi yükleyebilirsiniz.
Sağlıcakla
-
Hocam öncelikle yanıtınız teşekkür ederim.
Sanırım yanlış ifade ettim en iyi diyerek.
Fiyat Performans işimi görecek olarak hem Tv Box hem de Uydu alıcı ne önerebilirsiniz?
Dreamstar, Redline, Hiremco vb. yada fiyat olarak bunlara yakın adını bilmediğim bir marka cihaz da olabilir? Uzun süredir uzak kaldım bu işlere. Aslında Pc den yayın izliyordum 2005 li yıllarda o zamanlar bayağı bir alakam vardı. Ama yaklaşık 10 yıldır uzağım bu işe.
İlgi ve alakanız için Teşekkür ederim.
Uydu cihazı olarak, Next Innova 4K ya da Hiremco s10 Turbo 4K cihazlardan biri
Tv box olarak; yine bir öncesi mesajımda belirttiğim cihaz.
İkisi bir arada cihazları tavsiye etmiyorum.
-
Teşekkür ederim hocam.
Hocam bu cihazlara acestream eklenebiliyor mu? Kodi ile ya da başka bir şekilde.
Teşekkür ederim.
Bahsettiğin uygulamayı hiç kullanmadığım için görüş belirtemiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X