Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (6 Mobil) - 3 Masaüstü6 Mobil
5 sn
27.832
Cevap
558
Favori
1.838.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12671268126912701271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cihazdaki klavyeye tıklayamazsın, Play Store dan LeanKey Keyboard bu klavyeyi indir ve varsayılan klavye seç. Bu klavye ile istediklerini yaparsın. Piranha air kumanda öneririm gayet yeterli, A101 lerde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_SreT -- 2 Haziran 2023; 16:37:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Mi Stick 4K asla önermiyorum, Y4 işlemci, 2gb ddr3 ram ve 8gb depolama barındıran stick bir cihazdır. Harddisk i çalıştıracak gücü olduğunuda düşünmüyorum, ayrıca stick bir cihaz oluşundan dolayı uzun kullanımda çok ısınacaktır. Uzak durmak sizin açınızdan en iyisi.

Homatics Box R 4K Plus aradığınız cihazdır.

Teşekkürler  

Hocam f/p ne tavsiye edersiniz acaba? Tv de 4k hdr var ama Dolby vision yok. Dolby vision version olmasına gerek varmı?

Anlaşılan sen yüksek kapasiteli taşınabilir harddisk takma niyetin var bu cihazlara, harddisk yerine gerekli kabloda alınarak ssd bağlamanı tavsiye ederim. Çünkü daha az güç harcıyor ve sıkıntısız çalışıyor. F/P cihaz olarak şuan Hako Pro 4/64 cihaz var, sanırım fiyatı 2000 civarlarında, sahibindende daha uygunada bulabilirsin sanırım. Ancak Dolby Vision desteği yok bu cihazın HDR desteği var. Dolby Vision için Homatics Box R Plus şuan için en kaliteli seçim. Ancak 3000 tl yi aştı sanırım fiyatı, alacaklarınızı ertelemeyin, dolar kuru giderek artıyor. Bu cihazların fiyatıda her geçen gün artacak.

Söz konusu Dolby Vision ise Fire TV Cube incelemenizi de öneririm. Sorunsuz, oturmuş, güncelleme almaya devam eden güzel bir ürün. 2nd gen olan modellerini sarı ilanlarda 2.000 + TL ye almak olası.

Bu sene 3rd gen de çıktı. Buna rağmen 2nd gen hala kullanıcılarının göz bebeği.

Hocam netflix, blutv uygulama içersinde de tıklanmıyor. Klavyeyi dediğiniz şekilde çözdüm. Bunun bir yolu yoktur değil mi? Bu uygulamalar mouse ile tıklanmaya uygun değil olarak anlıyorum. Umarım bir yolu vardır.

Güzel cihaz oldukları konusunda hem fikiriz, ancak Türkçe dil desteği bile vermeyen bir ürünü ben almam. Ayrıca bu cihazlarda Google servisleride yok, Google Play Store da yok, ben kullanmasına kullanırımda normal kullanıcı sıkıntı yaşayabilir, ama bu olumsuzluklar dışında kaliteli cihazlardır.

Bazı uygulamaların kendi uygulama içi klvyeleri var, malesef onları değiştiremezsin.

Teşekkür ederim. Ancak sadece klavye değil hiçbir yere tıklayamıyorum. Filmler kategoriler vs. Buda uygulama kaynaklı sanıyorum

Air özelliği bazı uygulamalarda çalışmayabilir, bu uygulamalar tv box için tasarlandığı için dokunmatik özelliği her uygulamada çalışmaz.

Saydığınız size göre olumsuzluklara, Google Play Store da olmamasına rağmen son çıkan #tabii uygulaması dahil çalışmayan hiç bir uygulama yok. Eskiden yerli uygulamaların güncelleme almaması eksikliği de bitti.

Neyse, görüşlerinize saygı duyuyorum. Bunlar bizim toplum için yadsınamayacak gerçekler.

Benim dikkat çekmek istediğim piyasada eşdeğeri bile sayılamayacak cihazlardan fiyatının daha düşük olmasıydı.

Tabi ki ben kendime göre tercih etmeme sebeplerimi dile getiriyorum, tercih eden çok kişi var. Stick olarak Max ve Cube olarak 2 ve üzeri gerçekten donanım olarak çok iyi cihazlar. Apk ile istenen her uygulama yüklenebilir, sonuçta Android tabanlı cihazlar.

Benim tercih etmeme sebebim tamamen şahsidir. Öncelikle yurt dışı satışıda olsa her hangi bir Android cihaz aldığımızda, bu Amazon satışı olsun veya Aliexpress olsun, standart olduğu için Türkçe dili mevcut cihazlarda. Amazon ise bile isteye tercih etmemiş Türkçe desteğini, cihazın Türkiye'de satışı bile yok. Onu geçtim hadi Amazon Germany, Usa v.s her hangi bir yurt dışı amazondan Türkiye'ye satışı bile kapamışlar bu cihazlar için. Mesela ben Amazon.de ye girdiğimde bir sürü abidik, gubidik cihazları satın alabiliyorum, Almanya'dan kapıma kadar geliyor. Ancak Amazon cihazlarının hiç birini satın alamıyorum, neymiş Türkçe desteği olmadığı için Türkiye'ye satış yasakmış. Haa bazıları diyecek ki sarı sitede satanlar var, doğrudur akrabası, arkadaşları olanlar oradan kampanyalarla yarı fiyata getirtdikleri cihazları burada iki katına satıyorlar, ki haklarıdır satarlar sonuçta uğraşıyor insanlar.

Yani benim tercih etmeme nedenim bunlar, yoksa cihazlar ile ilgili bir sıkıntım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_SreT -- 3 Haziran 2023; 13:2:35 >

• en iyi model hangisi

Androidde nvidia shield tv pro(2019) , ios tarafında apple tv 4k(3. nesil).

ancak o kadar param yok diyorsanız Homatics R 4K Plus (4/32gb). ilk sıra ile ikinci sıra arasında devasa performans farkı var.

Hocam Apple TV son çıkan mı yoksa bi önceki model mi daha iyi

Android olarak Nvidia Shield Pro ( 2019 ), Apple Tv Android olmamakla birlikte çok iyi bir cihazdır. Android olmadığı için uygulama kısmı biraz kısıtlıdır.

Son versiyon.

Hocam son versiyonda kumandadaki hareket sensörü iptal edilmiş diyorlar

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.