Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tfk12 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27.972
Cevap
566
Favori
1.884.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
78 oy
Sayfa: önceki 11801181118211831184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mecool km2

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

wzone ve km2 arasında hangisi sizce

twitch var mı ürünlerde bilginiz varsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

AMD RYZEN 9 3900X+CORSAİR H150i PRO| ASUS ROG CROSSHAİR VIII HERO X570|SAPPHİRE NİTRO+ RX 5700 XT|2X8 GB G Skill F4-3200C14|Samsung 1TB 960 EVO M.2 SSD+4 TB WD|AORUS Fİ27Q-P|COOLER MASTER C700P|SEASONİC X760W|
  • ozguradam1 kullanıcısına yanıt
    Mecool km7 ye bakın derim

Merhabalar hiremco turbo ile Sungate titan kullanıyorum Sungate gerek donanim gerekse yazılım desteği olsun süper cihaz sürekli yeni güncellemeler yeni eklentiler geliyor cihaz ilk günkü haline göre aştı kendini daha ne yapabilir diye merak ediyorum bu tarz hem uydu olsun hemde i.tv izleyeyim belki idareli YouTube derseniz öneririm

Oysa bu konu başlığında android cihazlar paylaşılmaktadır.

Hocam behsettiğiniz cihaz bana uymuyor pek. Hibrit bir cihaz ve sanırım netflix için hd yayın bile yok ya da lisanssız. Benim önceliğim dizi film platformları için lisanslı bir ürün almak. Şu an sanırım en uygun cihaz google chromecast tv 4k gibi duruyor. Başka önerilere de açığım

AMD RYZEN 9 3900X+CORSAİR H150i PRO| ASUS ROG CROSSHAİR VIII HERO X570|SAPPHİRE NİTRO+ RX 5700 XT|2X8 GB G Skill F4-3200C14|Samsung 1TB 960 EVO M.2 SSD+4 TB WD|AORUS Fİ27Q-P|COOLER MASTER C700P|SEASONİC X760W|
  • Arkadaşlar hangi cihazı almalıyım isteğim uydu olsun bide IPTV başka bı şey istemiyorum dreamstar A5 mi yoksa hiremco s10 mu hangisi uydu bakımından ve IPTV bakımından daha iyi.goruntuleri ve hız bakımından IPTV kullanımı bakımından daha iyi ikisinden birini alcam

@onno66 ; cihazı uydu alıcı ağırlıklı kullanacaksanız, s10... iptv ağırlıklı kullanacaksanız, a5 modeli... Yani kullanım amacınıza göre cihaz edinmelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onno66 -- 21 Ekim 2021; 14:21:24 >
  • arkadaşlar forumu inceledim ama hem kafam karıştı, hem de sorumun yanıtını alamadım. Şimdi ben internetteki film/dizi sitelerinden (dizibox, hdfilmcehennemi, dizitime,dizilla vs...) genellikle altyazılı filmleri site üzerinde online olarak (indirmeden) bilgisayar üzerinden izliyorum. ancak hem ekranın küçüklüğü, hem ekrana yakın durmak, hem devamlı koltukta oturmak gibi olumsuzluklardan dolayı tv yi aynı şekilde kullanabilirmiyim diye araştırırken buraya kadar geldim. panasonik wiera 42gw30 plazma (https://forum.donanimhaber.com/panasonic-plazma-gw30--51187759) televizyonum var. 10 yıl öncesinin televizyonu. kablo ile internete bağlı ama sadece tvye yüklü sitelere girebiliyor ki bu yüzden işime yaramadığından hiç bu özelliğini kullanmadım. şimdi bu tv yi yukarıda anlattığım gibi internet sitesi üzerinden film/dizi izlemek için kullanabilirmiyim, neye/hangi cihaza ihtiyacım var, konunun uzmanı üstadlar cevaplarsa sevinirim.

• S10 'un tuner'i s2x değil !... Merkezi sistem sağlıklı değilse sıkıntı çıkarabilir.

Hiç düşünme a5'i al bence... Fiyatlarda da fark yok.

@onno66

Hocam merkezi sistemde dreamstar a5 kullanıyorum. Yıllardır lanet olası philipsin dahili uydu alıcısını neden çekmişim diye kendime kızıyorum. Harika cihaz gerek görüntü kalitesi gerek uydu olsun iptv olsun vodlar herşey harika tavsiye ederim. YouTubeda inceleme videoları var almadan önce bakın biraz pişman olacağınızı düşünmüyorum. Ayrıca benim merkezi sistemde bazı kanallarda sinyal kalitesi yüksek olmasına rağmen problem oluyordu bu cihazla bu sorunu da aştım.

Tarayıcı( yani browser ) kullanımı yoluyla dizi, film vs içerik izlemeyi düşünüyorsanız, android tv box'lar bu işe uygun değildir. Çünkü, android tv box'larda çalışan tarayıcıların tamamında zoom özelliği yok. Yalnızca open browser'da zoom özelliği var. Onda da browser sağlıklı çalışmıyor. Bir yere tıklıyorsun, sayfanın başına gidiyor. Bir sayfaya girmek için uğraş dur.

Sırf tarayıcıda zoom özelliği yok diye, android cihaz kullanımından vazgeçtim. Çünkü uygulama üzerinden çalışan film platformlarını hiç kullanmıyorum.

Geriye ne kaldı? Youtube... Onu da şimdilik pc üzerinden kullanıyorum. İleride tv'ye windows'la çalışan mini pc alacağım.

yani bu cihazlar işime yaramaz, bu sevdadan vazgeç diyorsunuz, doğru mu anladım... başka yolu yöntemi yokmu bu işin, bu iş için bir cihaz yokmu yani, öyleyse tek çare ne bileyim; mesela bilgisayarı tvye bağlama, yada telefon/tableti tvye bağlayıp bu cihazlarda filmi başlatıp tvye ekranı aktarma gibi bişey mi yapmak lazım, o da ne kadar kullanışlı olur bilemedim, mevzzuya pek aşina olmadığımdan daha ayrıntılı bilgi verirmisiniz...

Aynen... doğru anlamışsınız.

Tarayıcı kullanımında android tv box cihazlar iş görmez maalesef... Tarayıcı kullanırken tv'nin yanında 1 m. mesafede durmak gerekmektedir. 3 - 4 m. mesafede koltuktan kullanıldığında yazılar okunmuyor.

Tarayıcılara zoom yapabilmek için, windows'la çalışan mini pc aygıt alıp, tv'ye bağlamalısın. Mesela; intel celeron n4125 işlemcili mele hdmi stick n4125 aygıt alıp, tv'nin hdmi portuna bağlayın. Sonra normal pc kullanır gibi kullanın. Google'a yazarsanız ürün önünüze gelecektir.

Telefon/tablet işlerini hiç bilmiyorum. O tür geçici çözümler bana pek sağlıklı gelmiyor.

Şöyle söyleyim iptvnin kanal geçişleri kendi uydusundan daha hızlı. iptvde kullandığım uygulama my dreamtv arayüzü gayet basit anlaşılır ve kolay.

• Tv 1080p. En azından Netflix 1080p lisanslı hızlı bir cihaz var mıdır? Mi Box S 4k var. Yeni aldım fakat yavaş çalışıyor. Hiremco x4-x6 nasıldır? Netflix yazılımı play store'dan mı güncelleniyor? (portlanmış değil değil mi)

Bunun dışında Mecool Km2 düşünüyorum. Fakat karar veremedim. Cihazın kapasitesi 32-64 civarı olursa bir çok oyun kurarım diye düşünüyorum. Var mıdır hem Netflix 1080p lisanslı olup çoğunlukla güncelleme alan güzel bir cihaz?

| Intel Core i7 4790K CPU | Asus Maximus VII Hero Anakart | Corsair 16 GB (2x8 GB) Vengeance Pro DDR3 1866 MHZ CL9 Ram | 250 GB Samsung 850 Evo SSD | 525 GB Crucial MX300 SSD | MSI GTX 1080ti GAMING X 11 GB Ekran Kartı | EVGA 850 G2 PSU | Corsair 680x Siyah Kasa | Corsair H100i RGB Platinum Siyah Soğutucu | Viewsonic 27" XG2703-GS G-Sync 2k 165hz 4 ms IPS Monitör | Corsair K70 RGB MK.2 Mekanik Klavye | Corsair Ironclaw RGB Wireless Mouse |
  • 
Sayfa: önceki 11801181118211831184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.