Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
27.810
Cevap
556
Favori
1.826.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şazenuş kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu cihazın benzeri ni yeni aldım.alfawise s95, amlogic w905 chipsetli cortexA 53 işlemci.

    Bir sorum olacak cep telefonumda sıkıntısız izlediğim iptv veya internet üzerinden filmleri bu makinada takılarak oynatıyor.sonlara doğru donuyor.

    Cihazım çokmu kötü sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sanırım modifiye edilmiş yada farklı bir model için hazırlanmış rom, ben tvbox üzerindeki orijinal rom'u değiştirmeden home launcher APK kurulumundan bahsetmiştim .

    Şöyle anlatayım mesela xiaomi tvbox ekran başlatıcısının APK sini tanix TX92 de yada farklı bir model TV boxta kurmayı denediniz mi?

    Yada verdiğim linkten diğer ekran başlatıcılarını da deneyebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hacibaba007

    Tanix tx92 için farklı launcher denediniz mi? Üzerinde gelen launcher harici başka launcher kullanma şansımız oluyor mu? Deneme şansın varsa eğer buradaki linkten bu launcherları test edebilir misin? Teşekkürler.

    denedim hepsi çalışıyor sorun yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Limanyakan


    quote:

    Orijinalden alıntı: hacibaba007

    Tanix tx92 için farklı launcher denediniz mi? Üzerinde gelen launcher harici başka launcher kullanma şansımız oluyor mu? Deneme şansın varsa eğer buradaki linkten bu launcherları test edebilir misin? Teşekkürler.

    Bende ultimate var . nexus u bir deneyin




    .

    nexusun boyutu yüksekti deneyemedim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Agronur17

    Merhaba 1,5 yıldır android kutulardan kullanıyorum. Ofis işleri dışında bütün işlerimi bu cihazlarla yapıyorum. s905 ve s912 işlemcili elimde 2 cihaz var. s905 işlemcili olan hala 10 numara çalışıyor ama android 5.1.1 de takılı kaldı. işlemci firma desteğini çekti. android 7 olsun biraz da kuvvetli olsun die h96 pro aldım. ısınma ve adaptör sorunları çıktı. cihaza fan bağlayarak ısınma sorununu çözdüm. Bu aralar netflix e takılıyorum. Bu cihazlarda gerekli sertifika olmadığı için hd yayın alamıyorum. mi box a ya da mecool m8s pro + a geçmek istiyorum. cihaz markalı olsun, destek alabileyim dersen mi box. tabi biraz daha tuzlu.
    ama ben uğraşırım rom kurarım etherneti 2 usb portu olsun dersen mecool m8s pro + tercih ederim. bir de işlemcisi zayıflatılmış m8s pro w modeli var. s905w işlemcisi var. incelemelerde bu işlemciler zayıf performans veriyor. mi box un işlemcisi de s905x. mecool un s912 işlemcili modeli var ama onun da ısınma problemi olduğundan bahsediyorlar. :) s912 ve s905x işlemciler aynı yaşta. netflix hd ile ilgilenmiyorum şimdi dersen tanix tx3 mini forumda okuduğum kadarıyla iyi bir kutu.

    @feykbey in de yukarı da bahsettiği cihaz da güzele benziyor. en azından arkasında yazılım desteği verecek bir firma gibi duruyor. hocam netflix de hd yayın alabildiniz mi? sanırım tablet uygulaması kurulu cihazınızda.

    netflixi bugün denedim. sorunsuz çalışıyor ama kesinlikle 1080p olmuyor. kalite cok tüksek değil. sanırım 480.




  • cihaza o kadar çok uygulama indirip yükledim. banamısın demedi:) maşallah.

    tanix tx92 ile ilgili denememi istediğiniz her hangi bir uygulama var mıdır. oyun söylemeyin lütfen.
  • feykbey kullanıcısına yanıt
    Blu TV'yi deneme şansınız oldu mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv box ın en iyi hali zidoo x9s media player var arkadaşlar ürün sıfırdır düşünen yaza bilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bilen Biri

    Blu TV'yi deneme şansınız oldu mu?

    Blu tv üyeliğim olmadığı için deneyemedim. isterseniz üyelik numaranızı şifrenizi mesaj atın deneyim. şifresini sonra değiştirirsiniz.




  • feykbey kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Şu an benim de üyeliğim yok ama TV Box alınca üye olmayı düşünüyordum, ondan sordum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bende bir Android box almak istiyorum.



    Kullanım alanım: Kodi + ücretli ip TV kullanımı



    PS4 olduğu için netflix i stabil olarak kullanıyorum. Oyun ihtiyacımı da fazlasıyla karşılıyor.



    Bana sıkıntısı pek olmayan, kodi ve ücretli ip TV de sorunsuz kullanacağım bir cihaz lazım.



    Bütçem 500 civarı. Yurt dışından hiç alışverişim olmadığı için bu konuyu bilmiyorum. Ama yardımcı olursanız yurt dışından da sipariş verebilirim. Ya da yurt içinden de sağlam bir satıcıdan alabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feykbey

    Android tvbox alacak arkadaşlara faydalı olacakdır. En iyi android tv box hangisi? sorusuna cevap olabilir.



    2018 andrid tv box performans sıralaması:



    Ben tanix tx92 almıştım. Tercih doğru gibi.





    Android Tv Box için tavsiye.

    H96 Max sıralamaya bile girememiş.Ayhhhhh ağlıyjiimmmmmmmm




  • TVBOX ALACAK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Arkadaşlar aliexpresten RTV S10 marka tvbox siparişi verdim. 2 ay boyunca gelmeyince para iadesi istedim ve paramı aldım. bunun üzerine yeniden tvbox siparişi verdim. şimdi gelmeyen tvbox kargosuda geldi. yani elimde 2 adet tv box oldu. S10 tvbox ı aldığım gibi satacağım.

    SIFIR KUTUSUNDA. GELDİĞİ GİBİ GÖNDERECEĞİM.

    PTT KARGO İLE ALICI ÖDEMELİ KAPIDA ÖDEME SİSTEMİ İLE GÖNDERİ YAPABİLİRİM.

    Almak isteyen arkadaşlara duyurulur.

    S10 Android tv 4K - DDR4 3GB RAM 32GB BELLEK. OTA GÜNCELLEMESİ VAR. ISINMAYI ENGELLEYİCİ METAL KASA.

    Fiyat : 320 TL.

    DİKKAT. ÜRÜN DDR4 OLAN MODELİDİR.

    ÜRÜNÜ UZUN ARAŞTIRMALAR SONUCU ALMIŞTIM. ÖZELLİKLERİ ÇOK İYİ BİR CİHAZDIR.

    Özellikleri : R-TV BOX S10 S912 Android 7.1 Smart TV DDR4 3GB / 32GB 4K AC WIFI Gigabit LAN OTA Upgrade

    Satıcı :


    Android Tv Box için tavsiye.Android Tv Box için tavsiye.Android Tv Box için tavsiye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feykbey -- 18 Şubat 2018; 16:1:16 >




  • Merhaba arkadaşlar. Bu konuda çokta bilgi sahibi değilim. Yardımcı olursanız memnun olurum.

    Oyun oynama gibi bir derdim yok.Film izleme,ip tv kullanabileceğim 150 tl kadar bir android tv box lazım. Önerileriniz nelerdir ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taylesoff -- 18 Şubat 2018; 14:1:20 >
  • Arkadaşlar birkaç cihaz değiştikten sonra tekrar mi box aldım çok kullanışlı bir cihaz . En azından şimdilik. Bunun en önemli sebebi ise google launcher sanırım.

    Fakat Soundbarıma hdmi notebook bağlayıp netflix açınca Filmlerdeki sesler çok kaliteli oluyor. Çıtırtılar efektler filme bağlıyor insanı.
    Windows sonic ve dolby ayarlarını aktif edince bu şölen daha da artıyor.
    Ancak mibox ile ses sıradan bir ses var.

    Ses kalitesi güzel olan içerisinde dolby ayarları bulunan medya player var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoDuR


    quote:

    Orijinalden alıntı: feykbey

    Android tvbox alacak arkadaşlara faydalı olacakdır. En iyi android tv box hangisi? sorusuna cevap olabilir.



    2018 andrid tv box performans sıralaması:



    Ben tanix tx92 almıştım. Tercih doğru gibi.





    Android Tv Box için tavsiye.

    H96 Max sıralamaya bile girememiş.Ayhhhhh ağlıyjiimmmmmmmm

    2. sıraya baktınız mı?




  • Dostum ne içtin sen???? Adama ödemeyi yaptım irtibata geçtim. İlk önce sorsaydın iyi olurdu para iadesi yaptın mı diye??? Bu arada adama ürünü göndermem adam istemedi. Kargo parası iade olduğu zaman satıcıya ait olduğu için. Onuda düşündük.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feykbey -- 18 Şubat 2018; 20:12:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feykbey

    Dostum ne içtin sen???? Adama ödemeyi yaptım irtibata geçtim. İlk önce sorsaydın iyi olurdu para iadesi yaptın mı diye??? Bu arada adama ürünü göndermem adam istemedi. Kargo parası iade olduğu zaman satıcıya ait olduğu için. Onuda düşündük.

    Hocam kusura bakma ben farklı anlamışım. Sildim mesajı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnderT -- 18 Şubat 2018; 21:18:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun oynamayacak torrent ve tarayici dan dizi izlemek icin alacaklar hangi box si almali limit 400 tl.



    Tabi ne kadar alti olursa o kadar iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.