Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
27.808
Cevap
556
Favori
1.826.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

+netflix,youtube lisanları olması fullhd

+DDR4

+Quad iyi işlemci

+Launcher i philips akıllı tv lerdeki gibi çok iyi

+Malzeme kalitesi yüksek kumandası vs.

Tanix t92 wifi zayıf imiş,kodi de çok ısınıyor demiş biri bunda da limanyakan arkadaş wifi zayıf demişti kablo ile kullanırım.Çin malı cihazların o launcher ları hiç keyif vermiyor.Cihaz 83dolar geekte

GeekBuying
    ZIDOO H6 PRO 6K YouTube 4K Netflix Full HD Streaming TV Box Allwinner H6 DDR4 2GB eMMC 16GB ac WIFI 1000M LAN Dolby Digital DTS-HD Smartcolor 3.0 Bluetooth4.1
    https://www.geekbuying.com/item/ZIDOO-H6-PRO-2GB-16GB-TV-BOX-384008.html

edit:Kodi ile herhangi bir sıkıntısı varmı cihazın acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertank07 -- 19 Şubat 2018; 10:57:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• s905,x,w,d,... bu serilerde arm cortex a53 kullanılıyor. satıcılar bu çipset için MAX frequencex 2.0 ghz ve üzeri diyor ama yalan tabi.
    bizzat cpu-z vs.. ile test ettim 1.51 ghz çıkıyor en çok. koskoca AMLOGIC bildiğin yalan söylüyor. bazı testlerde 2 ghz çıkıyor fakat
    bunlarda da test programlarına yanlış bilgi gönderen ara uygulamalar ile beceriyormuş.
    veya bunları 2 ghze çıkarabiliyormuyuz? belki overclock ile max frequnce diyordur bu da tabi enerji sarfiyatı ve ısınma götürüsü olur.
    gerçi soğutucuyla hallederiz o sorun değil.
    s905 cihazı olanlar bi benchmark falan yapsa güzel olur aslında. Bi ihtimal yanılıyorumdur.
    şurda detaylarını görebilirsiniz.
    forum.odroid.com
    No performance difference between 1.5, 1.75 & 2GHz - Page 2 - ODROID
    https://forum.odroid.com/viewtopic.php?f=141&t=23044&start=50

AMLOGIC yalan söylediği için satıcı da reklamını pazarlamasını ona göre yapıyor, olan son kullanıcıya oluyor.
    Bu s905 konusunu ilk sayfaya koysak iyi olur bence millet bilsin.
    ha ben cihazdan memnunmuyum evet memnunum sıkıntı yok ama yalan söylemesi insanı sinir ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetYOL -- 19 Şubat 2018; 11:24:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chetaq

quote:

Orijinalden alıntı: BoDuR

quote:

Orijinalden alıntı: feykbey

Android tvbox alacak arkadaşlara faydalı olacakdır. En iyi android tv box hangisi? sorusuna cevap olabilir.

2018 andrid tv box performans sıralaması:

Ben tanix tx92 almıştım. Tercih doğru gibi.

H96 Max sıralamaya bile girememiş.Ayhhhhh ağlıyjiimmmmmmmm

2. sıraya baktınız mı?

İroni yapıyor .

• Youtube ve dizibox vb sitelerden film ve dizi izlemek için stabil düzgün bir cihaz arıyorum fakar hiç bir fikrim yok.
    Aliexpresten şöyle bir cihaz benim işimi görürmü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetYOL

s905,x,w,d,... bu serilerde arm cortex a53 kullanılıyor. satıcılar bu çipset için MAX frequencex 2.0 ghz ve üzeri diyor ama yalan tabi.
    bizzat cpu-z vs.. ile test ettim 1.51 ghz çıkıyor en çok. koskoca AMLOGIC bildiğin yalan söylüyor. bazı testlerde 2 ghz çıkıyor fakat
    bunlarda da test programlarına yanlış bilgi gönderen ara uygulamalar ile beceriyormuş.
    veya bunları 2 ghze çıkarabiliyormuyuz? belki overclock ile max frequnce diyordur bu da tabi enerji sarfiyatı ve ısınma götürüsü olur.
    s905 cihazı olanlar bi benchmark falan yapsa güzel olur aslında. Bi ihtimal yanılıyorumdur.
    forum.odroid.com

AMLOGIC yalan söylediği için satıcı da reklamını pazarlamasını ona göre yapıyor, olan son kullanıcıya oluyor.
    ha ben cihazdan memnunmuyum evet memnunum sıkıntı yok ama yalan söylemesi insanı sinir ediyor.

S905, S905X, S905W, S905D ve S912, 1.5GHz maksimum saat frekansına sahiptir. denmiş zaten o linkte boşu boşuna s912 çıktı diyip atlamamak gerek..

• Cihaz sıfırdır tek var ZİDOO X9S MEDİA PLAYER ÜRÜN SATA DAN 10 TB A KADAR HARD DİSK DESTEKLER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

s905,x,w,d,... bu serilerde arm cortex a53 kullanılıyor. satıcılar bu çipset için MAX frequencex 2.0 ghz ve üzeri diyor ama yalan tabi.
    forum.odroid.com

S905, S905X, S905W, S905D ve S912, 1.5GHz maksimum saat frekansına sahiptir. denmiş zaten o linkte boşu boşuna s912 çıktı diyip atlamamak gerek..

evet o linkte 1.5 ghz diye yazıyor ama satış sitelerinde s905'ler 2.0 ghz yazıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

forum.odroid.com

evet o linkte 1.5 ghz diye yazıyor ama satış sitelerinde s905'ler 2.0 ghz yazıyor.

2.0 ghz ye kadar denilip, kelime oyunu yapılıyor .

• Merhaba, işlemciler 2.0 ghz ye çıkabiliyor ama soğutma sorunu yarattığı için 1.5 de sabitliyorlar die bir yerde okudum ama nerde hatırlamıyorum. sanırımhttps://www.cnx-software.com/ idi..
    Bu arada amlogic firması s912 lere android 8 desteği vermiyor. s905x lere destek veriyor.
    openlinux.amlogic.com
    Mbox - Amlogic openlinux
    http://openlinux.amlogic.com/Android/Mbox
    adresinde görebilirsiniz. sadece film izlemek için kutu alacaklar s905x chipsetli cihazlara yönelebilirler.
    Şöyle birşey açıklayayım bir de. kuvvetli olsun die ikinci kutu olarak h96 pro + aldım. s912 işlemcisi 3 gb ramı var. ppsspp emülatörde assasin creed oyununda 18 kare alıyorum. s905 işlemcili 2 gb kutuda aynı program ve oyunda da 18 kare alıyorum. performans olarak çok bir farkını görmedim. hatta s905 işlemcili kutu da daha yumuşak görüntü geliyor diyebilirim. Bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: Agronur17

Merhaba, işlemciler 2.0 ghz ye çıkabiliyor ama soğutma sorunu yarattığı için 1.5 de sabitliyorlar die bir yerde okudum ama nerde hatırlamıyorum. sanırımhttps://www.cnx-software.com/ idi..
    Bu arada amlogic firması s912 lere android 8 desteği vermiyor. s905x lere destek veriyor.
    openlinux.amlogic.com
    Mbox - Amlogic openlinux
    adresinde görebilirsiniz. sadece film izlemek için kutu alacaklar s905x chipsetli cihazlara yönelebilirler.
    Şöyle birşey açıklayayım bir de. kuvvetli olsun die ikinci kutu olarak h96 pro + aldım. s912 işlemcisi 3 gb ramı var. ppsspp emülatörde assasin creed oyununda 18 kare alıyorum. s905 işlemcili 2 gb kutuda aynı program ve oyunda da 18 kare alıyorum. performans olarak çok bir farkını görmedim. hatta s905 işlemcili kutu da daha yumuşak görüntü geliyor diyebilirim. Bilginize.

Sende a53 varsa benchmark yapabilirmisin.

• quote:

Android tvbox alacak arkadaşlara faydalı olacakdır. En iyi android tv box hangisi? sorusuna cevap olabilir.

Merhaba hocam. Listedekiler antutu puanları. istediğin bir benchmark varsa yaparım.

• Bu Tanix TX92 ile VORKE Z6 arasında hiç bir fark yok kasa bile aynı hatta worke z6 nın 3gb- 32gb ddr4 olanı tanix den daha ucuz bunların hangisi daha iyidir hangisi hangisinden çalmış tasarımı acaba :)

Gearbest
    Tanix TX92 TV Kutusu 3GB RAM + 32GB ROM | Gearbest Türkiye
    https://tr.gearbest.com/tv-box/pp_708564.html?wid=90

GeekBuying
    VORKE Z6 KODI 17.4 Android 7.1.2 Amlogic S912 4K TV BOX 3GB DDR4 32GB eMMC5.0 AC WIFI 1000M LAN Bluetooth 4.1
    https://www.geekbuying.com/item/VORKE-Z6-Android-7-1-2-Amlogic-S912-TV-BOX-3GB-DDR4-32GB-eMMC5-0-WIFI-Bluetooth-KODI-1000M-LAN-384718.html

• Dostlar,genelde model soruluyor bu TV box iyi mi kötü mü diye? 110-120 dolar altında tv-boxların büyük çoğunluğundan mükemmel oyun veya takılmadan bütün 4k videoları açan performans beklemeyin..Arkadaşın dediği gibi İP tv içinse,ethernet kablosu takacaksan,görüntü aktarıp androidten faydalanacaksan okey.Lakin gene de sıfır TV BOX almanıza gerek yok.Sahibinden.com'da bi hevesle alınıp satılan bi dünya tvbox var.
  • daywalkerrrr D kullanıcısına yanıt
    Peki youtube, dizi, film ve hdd filmleri izlemek için stabil kullanabileceğim bir cihaz önerebilirsin? Forumda bir kaç sayfa gezdim millet kapsamlı ve performansı yüksek cihaz arıyor. Onlarında malum fiyatları yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daywalkerrrr

Dostlar,genelde model soruluyor bu TV box iyi mi kötü mü diye? 110-120 dolar altında tv-boxların büyük çoğunluğundan mükemmel oyun veya takılmadan bütün 4k videoları açan performans beklemeyin..Arkadaşın dediği gibi İP tv içinse,ethernet kablosu takacaksan,görüntü aktarıp androidten faydalanacaksan okey.Lakin gene de sıfır TV BOX almanıza gerek yok.Sahibinden.com'da bi hevesle alınıp satılan bi dünya tvbox var.

Kalitesiz ve kullnanılmış cihazlar çin deki sıfır fiyatından daha fazlaya satılıyor bakıyorum öyle kaliteli ve ucuz fiyata cihazlar yok ,çinde 300lira olan Zidoo h6 burda

ikinci el 450lira kardeş.S***den bu anlamda çöplük gibi.

• 110-120 dolar çok yüksek yazmışsın hocam neye göre yazdın araştırdınmı bilmiyorum. 60-80 dolar aralğında yüzlerce cihaz içinde ilk 5 e giren kuvvetli ve

güçlü cihazlar var.Zidoo ,Xiaomi mi box gibi, arkadaşlar yanılmasın.60 dolarlık cihazla gayet iyi 4k film açarlar.Hem bu 4k denilen şey bana cazip gelmiyor.

o kadr dosya boyutu,netten izlerken çok yüksek band gerekmesi ,yoksa 4k tv im var.1080p gayet yeterli benim için,filmin sesi de iyiyse süper.

• quote:

quote:

Merhaba hocam. Listedekiler antutu puanları. istediğin bir benchmark varsa yaparım.

teşekkür ederim bu grafik benim için gayet yeterli oldu.
    bunun gibi önemli bilgileri ilk sayfaya koysak aslında çok iyi olur.
    ve ara ara güncellemekte lazım tabi.

• quote:

Merhaba, işlemciler 2.0 ghz ye çıkabiliyor ama soğutma sorunu yarattığı için 1.5 de sabitliyorlar die bir yerde okudum ama nerde hatırlamıyorum. sanırımhttps://www.cnx-software.com/ idi..
    openlinux.amlogic.com
    Mbox - Amlogic openlinux

Beelink kalite farkını göstermiş .

Amlogic in s912 lere And. 8 desteği vermemesi kötü olmuş .

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 20 Şubat 2018; 11:50:47 >

• Merhaba Mini M8S indirim kodu ile 59,90 dolar geliyor sizce nasıl bir cihaz almaya değer mi ? 3gb DDDR 4 ram, 32gb hafıza ve amlogic s912 işlemci. İyi kalitede güzel bir cihaz almak istiyorum bu beklentilerimi karşılar mı?
    Gearbest
    Mini M8S Pro - C TV Kutusu | Gearbest Türkiye
    https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_624884.html?wid=21

indirim kodu: GBM8SDDR4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astatin13 -- 20 Şubat 2018; 14:0:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: astatin13

Merhaba Mini M8S indirim kodu ile 59,90 dolar geliyor sizce nasıl bir cihaz almaya değer mi ? 3gb DDDR 4 ram, 32gb hafıza ve amlogic s912 işlemci. İyi kalitede güzel bir cihaz almak istiyorum bu beklentilerimi karşılar mı?
    Gearbest
    Mini M8S Pro - C TV Kutusu | Gearbest Türkiye
    https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_624884.html?wid=21

indirim kodu: GBM8SDDR4

Bu cihazda wifi çekim şikayetleri var. Wifi ile kullanılacaksa bir tv box ta wifi çekimi çok önemli. Film, tv falan izlerken takılmalar ya da karelenmeler olabilir .

Alabiliyorsanız DDR4 ramlı Tanıx TX92 alın . Yazılım desteği iyi ve marka bilinirliği yüksek .

Tv box almak isteyenler şunu gözönünde bulundurmalılar . Bu cihazlar atölyevari ortamda monte ediliyor . Kalite kontrolleri iyi yapılmıyor olabilir.

Yukarda Feykbey in aldığı box sorunsuz . Fakat başka bir TX92 de sorun çıkabilir . Çok kapsamlı ve hassas cihazlar olduğu için sorun yaşamayacağınızın bir garantisi yok .

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.