Yine iyi calistirmis. Ne bayanlar var, hdmi dan tv box a bile gecis yapamiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Android Tv Box için tavsiye. (1146. sayfa)

-
-
Peki yanında nasıl bı uydu alıcı almak gerekir.bildiginiz bı model var mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: onno66
Peki yanında nasıl bı uydu alıcı almak gerekir.bildiginiz bı model var miUydu alıcının yeri bu bölüm değil, ancak yine de kısaca değineyim;
H.265 decode etmeli, dvb-s2x tuner bulunmalı. HD segmentinde en hesaplı Hellobox 8 modeli cihaz var aliexpress'te.
Ben Dreambox Two kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben L1 sertifika li bı box Netflix önemli değil.birde adam akıllı bı uydu cihazı oneresi istiyorum.
Naasil memnunmusun drembox dan.hicam ben ordan satın almayı felan bilmiyorum yurtiçi varsa iyi olur.
Bu arada cevaplarınız için teşekkür ederim.hem sana hem limanyakana
Cihaz alacaksaniz once markaya bakmalisiniz. A95 mis transspeed mis vs bu cihazlarda bakarsaniz ram i yuksektir hafisazi yuksektir vs vs. Ama bu cihazlarda ne yazilim destegi vardir ne malzeme kalitesi vardir. Alirsin en ufak bir uygulamada bile 70-80 derecelerde calisir. Cihaz alacaksaniz ugoos minix beelink ve meecool gibi cihazlara bakmanizi oneririm. Yazilim destegi en iyi cihaz ugoostur bunlarin arasinda. Isin ozu sadece chipsete rama hafizaya bakarak hareket.ederseniz hataya dusersiniz.
Bu hellobox baktimda tuneri S2X değil ama. Seninkinin fiyatı baya tuzluymus hocam oralara çıkamam ben maksimum 500 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onno66 -- 8 Mayıs 2021; 1:53:19 >
quote:
Naasil memnunmusun drembox dan.hicam ben ordan satın almayı felan bilmiyorum yurtiçi varsa iyi olur.
Bu arada cevaplarınız için teşekkür ederim.hem sana hem limanyakanaCihaz L1 sertifikalı olacaksa, hiç düşünmeden Mecool KM6 Deluxe modeli almalısın. L1 sertifikasına gerek yoksa A95x F4 modeli fiyat/performans ürünü zaten.
Uydu alıcı olarak Dreambox Two'dan daha üstünü yok şu zamana göre... Uydu alıcı olarak işlevleri bir numara... Önceki cihazlarla rahat edemedim, bunu sipariş verdim. Uydu işlevleri olarak çok memnunum. Bu cihazla iptv biraz uğraştırıcı. Cihazı iptv'de pek kullanmıyorum. Yurtdışından getirtmek gerekir.
quote:
Bu hellobox baktimda tuneri S2X değil ama. Seninkinin fiyatı baya tuzluymus hocam oralara çıkamam ben maksimum 500 tlHellobox 8 modelinde dvb-s2x tuner var.
Evet, dreambox modelleri geçmişte de pahalıydı, günümüzde de pahalı maalesef...
Bizim bu alpsmart modellerinde l1 sertifikası yok değil mi.uydu olarak drembox A5 alsam nasıl olur peki
Vu+ Duo 4k Se daha iyidir dreambox two dan. Cok da saglam cihaz uretiyor koreli vu, vuduo 12 seneyi gecti hala banamisin demiyor.
quote:
Bizim bu alpsmart modellerinde l1 sertifikası yok değil mi.uydu olarak drembox A5 alsam nasıl olur pekiKendi adıma görüş bildirebilirim ancak... Android cihaz olarak, ben hibrid cihaz satın almam şahsen. En büyük handikapı, tuner uyum sorunları var bu cihazların. Android yazılım tuner katına verimli kumanda edemiyor. Cihaz frekansa bazen kilitlenemeyebiliyor. Kasılıp kalıyor. Aç, kapa, ileri geri kanal değiştirme vs bir sürü atraksiyon yapmak gerebiliyor.
Siz en iyisi amazon gibi koşulsuz iade hakkı veren bir yerden satın alın. Beğenmezseniz süresi içinde iade edersiniz.
-
www.eksenuydu.com
Exn - Exn Uydu Alıcılar - Exn Crazy Hd Linux Uydu Alıcı - Süper Hızlı Yeni Nesil 2021 Model - 1 Yıl Exn TV - Youtube - Türkvod Herşey Hazırhttps://www.eksenuydu.com/exn-crazy-hd-linux-uydu-alici-iptv-ozellikli-super-hizli-yeni-nesil-2021-model-hd-uydu-alici.
Bu cihaz nasıl peki uydu için.ekaen uydunun sattigi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCXVu+ Duo 4k Se daha iyidir dreambox two dan. Cok da saglam cihaz uretiyor koreli vu, vuduo 12 seneyi gecti hala banamisin demiyor.
Vu+ serisinden de cihaz kullandım. Enigma2 ile çalıştığı için, yazılım konforu olarak Dreambox DreamOS image'lardan geride maalesef... DreamOS'ta gutemine plugini kurduktan sonra, eklenti bütün kolaylıkları bir arada sunuyor. E2 yazılımlı cihazlarda dreamOS'un kolaylıkları bulunmuyor. Yüksek bir bütçe ayırınca, en iyisini almak daha mantıklı, bana göre...
-
quote:
https://www.eksenuydu.com/exn-crazy-hd-linux-uydu-alici-iptv-ozellikli-super-hizli-yeni-nesil-2021-model-hd-uydu-alici.
Bu cihaz nasıl peki uydu için.ekaen uydunun sattigiBu cihaz linux yazılımlı değil !
Cihazın üzerindeki yazılım, linux kodlama kullanılarak yazılmıştır.
Arada büyük fark var. Satıcı tayfaları insanları yanıltmak için utanmadan linux yazmışlar kutunun üzerine...
Cihazda hi3716mv410 işlemci var. Cihaz uydu işlevlerinde yeterli ancak tuner dvb-s2.
Dvb-s2 tuner'li ve aynı işlemcili gerçek linux enigma yazılımlı cihaz var aliexpress'te... Axas His Twin marka ve OpenATV yazılım desteği süreklidir. Belki bu cihazı ikinci el olarak sahibinden gibi yerlerde bulmak mümkün olabilir. Hi3716mv410 chipset'in görüntü kalitesi iyidir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: serkanguzel_Vu+ serisinden de cihaz kullandım. Enigma2 ile çalıştığı için, yazılım konforu olarak Dreambox DreamOS image'lardan geride maalesef... DreamOS'ta gutemine plugini kurduktan sonra, eklenti bütün kolaylıkları bir arada sunuyor. E2 yazılımlı cihazlarda dreamOS'un kolaylıkları bulunmuyor. Yüksek bir bütçe ayırınca, en iyisini almak daha mantıklı, bana göre...
Alıntıları GösterBende dreambox kullandim baya 600 serileri vs. Ama benim icin tv box mevzundada oldugu gibi malzeme kalitesi anlaminda vu cok cok kaliteli. Zaten vu 4k se kanal gecis hizinda suan en hizli ve donanimli cihaz. Openpli yazilimlari ile super combo oluyorlar. Tv box mevzundan sonra uydu olaylari yavasladi. Arkadaslar yeni cihaz aldiklarinda yardim ediyorum, vu 4k se de deneyimledigim cihaz oldu cihaz zaten elinize.aldiginizda ben burdayim diyor. Dream hep verilen paranin hakkini etmeyecek kalitede cihazlar uretti, hep bir yerlerden kıstı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCXBende dreambox kullandim baya 600 serileri vs. Ama benim icin tv box mevzundada oldugu gibi malzeme kalitesi anlaminda vu cok cok kaliteli. Zaten vu 4k se kanal gecis hizinda suan en hizli ve donanimli cihaz. Openpli yazilimlari ile super combo oluyorlar. Tv box mevzundan sonra uydu olaylari yavasladi. Arkadaslar yeni cihaz aldiklarinda yardim ediyorum, vu 4k se de deneyimledigim cihaz oldu cihaz zaten elinize.aldiginizda ben burdayim diyor. Dream hep verilen paranin hakkini etmeyecek kalitede cihazlar uretti, hep bir yerlerden kıstı
Alıntıları GösterLinux cihazlarda işi yazılım bitiriyor.
Dreambox'lar yakın tarihte, yolunu e2 cihazlardan ayırdı ve DreamOS yazılımı ile kendi kulvarında ilerliyor.
Yani olay eski e2 yazılımlı cihazların çok ötesine geçmiş durumda...
Vu+ ve diğer e2 yazılımla çalışan markalar, DreamOS gibi özgün yazılım hazırlatma gibi bir altyapıya sahip olamadıkları için, e2'lerle cebelleşip duruyorlar.
Nasıl ki tv box'larda android sürüm yükseltmeleri, cihazlar için hayati öneme sahipse, linux cihazlarda da yeni özelliklerin verilebilmesi için sürüm yükseltmeleri şarttır. DMM firması DreamOS'a geçişle kaynak kodlarını kapadı ve e2 yazılımlarla arayı çok açtı. Bir önceki mesajımda değindiğim üzere, şimdi herşey tek bir eklenti üzerinden yönetilebiliyor. Ki, buraya kadar bahsettiklerim yalnızca yazılım avantajlarıdır.
Bir de işin donanım boyutu var ki; one ve two modellerinde 12nm'luk s922x işlemci kullanımına geçilmiştir. Yani cihazlar resmen mercedes oldu.
Hasılı; şimdiki vu+ modelleri, one ve two modelleriyle kıyaslanmaz bile.... çünkü segment farkı var. Vu+'da işlemciler 28nm olarak eskide kaldı maalesef...
Tv box'lar başlığında konuştuğumuz gibi, uydu cihazlarında da yeteneği işlemciler belirliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 8 Mayıs 2021; 3:0:35 >
-
quote:
https://www.eksenuydu.com/exn-crazy-hd-linux-uydu-alici-iptv-ozellikli-super-hizli-yeni-nesil-2021-model-hd-uydu-alici.
Bu cihaz nasıl peki uydu için.ekaen uydunun sattigiParan kisitli ise bunlarla ugrasma. 500 lira bu coplere verecegine gozunu karart aliexpress ten 500 e mecool k5 al, 100 lira vergi odesen 600 e gelir. Yeni baslayan biri icin yeterlidir uydu alici+tv box in olmus olur.
-
Hiremco Impala dan bahsediyonuz yani çünkü özellikleri Aynı sadece ismi degisik
quote:
Orijinalden alıntı: serkanguzel_Linux cihazlarda işi yazılım bitiriyor.
Dreambox'lar yakın tarihte, yolunu e2 cihazlardan ayırdı ve DreamOS yazılımı ile kendi kulvarında ilerliyor.
Yani olay eski e2 yazılımlı cihazların çok ötesine geçmiş durumda...
Vu+ ve diğer e2 yazılımla çalışan markalar, DreamOS gibi özgün yazılım hazırlatma gibi bir altyapıya sahip olamadıkları için, e2'lerle cebelleşip duruyorlar.
Nasıl ki tv box'larda android sürüm yükseltmeleri, cihazlar için hayati öneme sahipse, linux cihazlarda da yeni özelliklerin verilebilmesi için sürüm yükseltmeleri şarttır. DMM firması DreamOS'a geçişle kaynak kodlarını kapadı ve e2 yazılımlarla arayı çok açtı. Bir önceki mesajımda değindiğim üzere, şimdi herşey tek bir eklenti üzerinden yönetilebiliyor. Ki, buraya kadar bahsettiklerim yalnızca yazılım avantajlarıdır.
Bir de işin donanım boyutu var ki; one ve two modellerinde 12nm'luk s922x işlemci kullanımına geçilmiştir. Yani cihazlar resmen mercedes oldu.
Hasılı; şimdiki vu+ modelleri, one ve two modelleriyle kıyaslanmaz bile.... çünkü segment farkı var. Vu+'da işlemciler 28nm olarak eskide kaldı maalesef...
Tv box'lar başlığında konuştuğumuz gibi, uydu cihazlarında da yeteneği işlemciler belirliyor.
Alıntıları GösterYukarida da dedigim gibi uydu alici mevzusu bitmek uzere, hatta nerdeyse bittigini turkey****m vs deki yada yabanci uydu sitelerindeki yogunluk azalimindan gorebilirsiniz. VU zaten dedigim gibi donanim ve kaliteye onem veren marka.Kasa cok kaiteli arkaya fazlaca tuner takabiliyorsun kanal gecis hizi en.hizli.cihaz ondeki Lcd ekrani vs fark yaratiyor ayni anda 8 farkli kanal uzerinden islem vs yapiyorsun. Dream ise cihazi iyice kuculttu ve tv box oldu neredeyse. Ha bana kalsa vu yada dream ede suanki duruma gore 5000 uzeri para vermek mantikli degil. Varsa 2 metrelik motorlu canagin verilir bu paralar ama internet hizlarinin artmasi ile uydu olayi bitti. Misal evde uydu alicilar yatiyor tv sehpasinda. Tv seyredilecekse zaten tv nin uydu alicisi yeterli oluyor. Gunun yuzde 95 i tv box netflix e bakiliyor. Sahsen su zamandan sonra bir daha uydu alici almam, tvlerdede uydu standart oldu. Tabi su hususuda belirtmek gerekirse iptvlerde hala uydu kalitesine erisilemedi. Bu hususda bence bilincli yapiliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X