Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.785
Cevap
556
Favori
1.823.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11051106110711081109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sorcery

Arkadaşlar Gse smart ıptv uygulamasını apple tvde almıştım. Android tv de (tivo 4k) reklamsız nasıl kullanabilirim. Onu bulamadım. URL ekledim şöyle bi uyarı veriyor.

EPG autoupdate cannot proceed, Permission to access the SD-CARD is required to work local playlist, EPG ETC..

URL eklemek için de bir yol söyleyin . Ftp ile de yapamadım. Elle yazıp duruyoz. 

apple tv deki GSE smart IPtv yi SD kart ile TiVo Stream a yükleyin.

Ayrıca SD karta erişim izni vermek gerekiyor.

• damn2u kullanıcısına yanıt

Hibrid cihaz kullanmak çok ta cazip değil.

https://www.hepsiburada.com/inka-v9-amlogic-s905x3-64-gb-8k-android-tv-box-p-HBV00000UHAYX

Bu kutunun fiyatı şimdilik uygun. NETFLIX en fazla 540p.

Uydu yayını için başka bir çözüm bulun.

Tv box ı kullanmaya başlayınca uydu için zaman bulamazsınız.

Bir tek Youtube ı izlemek bile çok zaman istiyor.

Büyük ekranda Youtube izlemek çok keyifli.

Hele bir de reklamsız olunca.

• quote:

Orijinalden alıntı: enginsen10

mecool k5 alıcam banggod tan vergi geri ödeme kalktı mı

Tarrif insurance seçeneği kalkmış. Sadece ücretsiz kargo var.

Kredi kartlarına 6 taksit seçeneği gelmiş.

https://tr.banggood.com/MECOOL-K5-Amlogic-S905X2-Quad-Core-2GB-RAM-16GB-ROM-5G-WIFI-Android-9_0-H_265-4K-HDR10-TV-Box-p-1738957.html?cur_warehouse=CN&ID=47184&rmmds=buy

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Tarrif insurance seçeneği kalkmış. Sadece ücretsiz kargo var.

Kredi kartlarına 6 taksit seçeneği gelmiş.

https://tr.banggood.com/MECOOL-K5-Amlogic-S905X2-Quad-Core-2GB-RAM-16GB-ROM-5G-WIFI-Android-9_0-H_265-4K-HDR10-TV-Box-p-1738957.html?cur_warehouse=CN&ID=47184&rmmds=buy

Alıntıları Göster

tarife sigorta var gibi geldi 35 tl kupon indirimi verdi almadım ama s905x4 çıkınca mı alsam diyom kararsızım

• enginsen10 E kullanıcısına yanıt

Önceden tarrif insurance seçeneği vardı. Bu seçenek gözükmüyor.

Banggood önceden bir şekilde düşük vergi ile gümrükten geçirebiliyordu.

Bu aşırı artan vergilerden sonra vergi iadesi yapamazlar.

Mecool X4 uzantılı hibrid cihazı yakın zamanda piyasaya sürmez.

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam s905x3 cihaz için ATV rom gibi yüklenebilir romlar bulunuyormu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Önceden tarrif insurance seçeneği vardı. Bu seçenek gözükmüyor.

Banggood önceden bir şekilde düşük vergi ile gümrükten geçirebiliyordu.

Bu aşırı artan vergilerden sonra vergi iadesi yapamazlar.

Mecool X4 uzantılı hibrid cihazı yakın zamanda piyasaya sürmez.

hellobox smart s2 almıştım 87 tl vergi çıltı beelink gt1 mini-2 de denedim iyi görüntü verdi bende hibrid cihaz almaya niyetlendim

• bu hibrid cihaz da uydu direk donanımda mı çalışıyor yoksa aplikasyonla mı

• quote:

Hibrid cihaz kullanmak çok ta cazip değil.

https://www.hepsiburada.com/inka-v9-amlogic-s905x3-64-gb-8k-android-tv-box-p-HBV00000UHAYX

Bu kutunun fiyatı şimdilik uygun. NETFLIX en fazla 540p.

Uydu yayını için başka bir çözüm bulun.

Tv box ı kullanmaya başlayınca uydu için zaman bulamazsınız.

Bir tek Youtube ı izlemek bile çok zaman istiyor.

Büyük ekranda Youtube izlemek çok keyifli.

Hele bir de reklamsız olunca.

Evimizde 65 yaşında babam da kaldığı için onun için istiyorum aslında. Televizyonun kanal geçişinde çok yavaş olması, Android TV'nin sürekli hatalar vermesi gibi şeyler yüzünden sürekli beni rahatsız ediyor, bende tüm bunları ortadan kaldıracak bir çözüm arıyorum açıkcası. Yoksa ben sadece iyi bir box alıp her şeyi onunla hallederdim büyük ihtimalle. Televizyon için de çok para vermek istemediğimden geçen sene Awox'un 55" Android TV olan bir ürününü almıştım ama ne kadar yazılım atarsam atayım bir süre sonra televizyon sapıtıyor ne yazık ki.

• quote:

bu hibrid cihaz da uydu direk donanımda mı çalışıyor yoksa aplikasyonla mı

Hibrid cihazda, donanım olarak; uydu sinyalini algılayan yalnızca tuner katı var. Tuner katı içinde de; dvb-s2 ve dvb-t2/c girişleri mevcut.

Geri kalan işleri android yazılım hallediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Evimizde 65 yaşında babam da kaldığı için onun için istiyorum aslında. Televizyonun kanal geçişinde çok yavaş olması, Android TV'nin sürekli hatalar vermesi gibi şeyler yüzünden sürekli beni rahatsız ediyor, bende tüm bunları ortadan kaldıracak bir çözüm arıyorum açıkcası. Yoksa ben sadece iyi bir box alıp her şeyi onunla hallederdim büyük ihtimalle. Televizyon için de çok para vermek istemediğimden geçen sene Awox'un 55" Android TV olan bir ürününü almıştım ama ne kadar yazılım atarsam atayım bir süre sonra televizyon sapıtıyor ne yazık ki.

Alıntıları Göster

Uydu anten olarak, bireysel çanak kullanıyorsanız, Dreamstar Master HD marka cihaz var. Kanal geçişleri hızlı, görüntü kalitesi iyi, fiyatı 350 TL civarı... Tam yaşlılara göre bir cihaz, pratik kullanımlı.

Yalnız bireysel anten sistemine sahipseniz, bu cihazı alın. Merkezi sistemde, cihazın tuner'i sinyal almakta zorlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 25 Şubat 2021; 20:58:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7C8DAEABE

Merhaba hocam s905x3 cihaz için ATV rom gibi yüklenebilir romlar bulunuyormu acaba

Mecool s905x3 modellerinde ATV rom var. TanixX3 ve X96 Air için ATV rom yayınlandı.

Rom yuklemenin riski olsa da ATV rom kutunun performansını artırır.

Uyumlu rom için Freaktab ı takip edin.

• quote:

hellobox smart s2 almıştım 87 tl vergi çıltı beelink gt1 mini-2 de denedim iyi görüntü verdi bende hibrid cihaz almaya niyetlendim

Alıntıları Göster

Hibrid cihazlar mini 2 gibi sorunsuz olmaz. mini 2 kalacaksa hibrid kutuya gerek yok.

Hibrid düşünüyorsanız.

Mecool K5 e yada spybox Lara bakacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Alıntıları Göster

Mistic yada MiBox S yeterli olur. Bu cihazları kullanmak kolay.

Bazı IPTV uygulamalarında ayarlar dan seçilince açılış IPTV kanalları ile oluyor.

Android cihazlarda alternatif çok fazla.

Ya da ayrı bir uydu receiver alacaksınız.

• quote:

Hibrid cihazlar mini 2 gibi sorunsuz olmaz. mini 2 kalacaksa hibrid kutuya gerek yok.

Hibrid düşünüyorsanız.

Mecool K5 e yada spybox Lara bakacaksınız.

Alıntıları Göster

s905x3 işlemci %90 oluyor hellobox smart s2 le :)

• mecool K5 ram DDR4 mü satıcı açıklamarında net bilgi yazmıyor

• Nvidia shield düşünüyordum ancak odroid n2+ çok daha hoşuma gitti. Ancak bir sürü aksesuar var gibi hangilerini seçmek lazım 2 martta stoklara girecekmiş

Package Contents:-
    ODROID-N2+ with 4GByte RAMODROID-N2+ Case BlackButton Cell CMOS Battery8GB Industrial MicroSD UHS-1 CoreELEC for ODROID-N2+ preinstalled12V/1.5A Power Supply (with chosen type of plug)

Böyle bir set var eğer hiçbir aksesuar olmadan n2 plus alırsam içinde işletim sistemi olmayacak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R. -- 27 Şubat 2021; 14:0:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.T.A.L.K.E.R.

Nvidia shield düşünüyordum ancak odroid n2+ çok daha hoşuma gitti. Ancak bir sürü aksesuar var gibi hangilerini seçmek lazım 2 martta stoklara girecekmiş

Package Contents:-
    ODROID-N2+ with 4GByte RAMODROID-N2+ Case BlackButton Cell CMOS Battery8GB Industrial MicroSD UHS-1 CoreELEC for ODROID-N2+ preinstalled12V/1.5A Power Supply (with chosen type of plug)

Böyle bir set var eğer hiçbir aksesuar olmadan n2 plus alırsam içinde işletim sistemi olmayacak mı

Bende iki tane N2+ bir tane N2 var.

Güçlü ve işlevsel bir cihaz, seni asla yarı yolda bırakmaz. Tüm isteklerine cevap veriri hemen hemen.

Adaptörü buradan almanı tavsiye ederim, kargo ücretini şişiriyor adaptör.

S-Link 12v 3amp yada 12-5amp adaptör işini görecektir, bende ikiadaptörde var Türkiyeden bir çok adaptör aldım telmaşaya onlar isim koymuş gibi inanaın. S-Link kalite malzeme olarak beni kendine hayran bıraktı.

N2+ için alman gerekenleri sıralayayım.

1. N2+
    2. Min. 16gb emmc Android veya Ubuntu
    3. Kasa
    4. Fan (stok 2200Mhz çalışıyor ama OC 2400 yaparsan fan sigorta olarak lazım, OC'li kullanıyorum ama daha fan açtığı olmadı belki yazın çok sıcaklarda ihtiyaç olacak)
    5. Wi-Fi (ihtiyaca göre)

SD kartı buradan almanızı öneririm daha ucuz Türkiye'de.

Telegram gurubumuz var dilerseniz katıla bilirsiniz. Ciha pek sıkıntı çıkarmadığı için çok falla değil ama yinede arasıra paylaşım oluyor.

https://t.me/joinchat/LoUCVU3RKUjcWYUssyxNBg

-

• Mi box için internette film izleyeceğim en iyi tarayıcı hangisidir puffin güzel gibi ama abonelik ücreti istiyor tavsiyesi olan var mı film izlemek için?

• sefaslar kullanıcısına yanıt
    Puffin apk indir
  • 
Sayfa: önceki 11051106110711081109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.