Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tojblok Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.788
Cevap
556
Favori
1.823.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
64. Sırada  bugün en iyi #20
Sayfa: önceki 11071108110911101111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Su videoyu izlemenizi oneririm. Sdr hdr ve diger mevzulari guzel izah etmis artilari eksileri ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Su videoyu izlemenizi oneririm. Sdr hdr ve diger mevzulari guzel izah etmis artilari eksileri ile

Verdiğim örnek ; özelliğin kendisi ile direkt alakalı değil, rağbet görüp - görmediği üzerine idi.

Bu özelliğin rağbet gördüğüne değinmiştim, yalnızca...

• quote:

Orijinalden alıntı: emirayso

Hocam merhabalar, puffin bende yeni kullanmaya başladım. Tv box kullanıyorum. Yalnız film sitelerinde film penceresi açılmıyor. Acaba bir ayar mı yapmak gerekiyor? Bilemedim. Film sitelerinde kullanamıyorum. Birde film sitelerine girerken kare onayı istiyor. Siz bunları yaşadınız mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Alıntıları Göster

Ugoos kullaniyorsunuz hatirladigim kadariyla. Hava fare ozellikli kumandaniz varsa opera firefox yada bromite browser tavsiye ederim. Puffin vs daha dusuk ozellikli tv boxlarda idare eder. Bromite isinizi gorur film konusunda

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

Daha önce orta düzey TV Box' lar kullandım. Donma, kare atlama olaylarından sıkıldığım için Ugoos am6 pluse geçtim. Şimdi bu cihazı öğrenmeye çalışıyorum. Gerçekten çok farklı bir yapısı var. Elinize aldığınızda kaliteyi hissediyorsunuz. Önerdiğiniz browser deneyeceğim. Teşekkür ederim arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: miki

Ama orada da şu var: misal 100 usd lik bir cihazı kupon ve puanlarımı kullandım 50.usd ye aldım ama yine de 100usd uzerinden değerlendiriliyor...

hocam peki

ödemiyorum almıyorum kargoyu iade edin geriye gönderin diyince ne oluyor?

• Merhaba, tv box almak istiyorum. Sadece herhangi bir iptv programından maç izlenecek. 50fps çalıştırabilen bana sıkıntı çıkarmayacak, ülkemizde satılan bir ürün önerebilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

hocam peki

ödemiyorum almıyorum kargoyu iade edin geriye gönderin diyince ne oluyor?

Alıntıları Göster

bilemiyorum, herhalde geri yollarlar.Daha red ettiğim siparişim olmadı.

• LaNDaR L kullanıcısına yanıt
    Netflix diyorsanız zaten fazla seçenek yok, lisanslı cihaza bakacaksınız; fire stick/tivo/google chromecast yada mi serilerinden
  • Jude2World. kullanıcısına yanıt
    Alpsmart as ,555 /565 /575 bütçeye göre bunlardan biri olabilir, ben 565 kullanıyorum 3 aydır memnunum
  • selamlar

şöyle birşey nasıl olur?

US $22.61 42%OFF | New Android 10.0 T95 Smart TV Box 4GB 32GB 64GB Allwinner H616 Quad Core 1080P H.265 4K Media player 2GB 16GB Set top boxhttps://tr.aliexpress.com/item/4000811267785.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60036319400&tt=MG&aff_fsk=_vSMHv3&aff_platform=default&sk=_vSMHv3&aff_trace_key=668c76bad18f4bcc8cb008e4b56af439-1614775257055-04126-_vSMHv3&shareId=60036319400&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=57d035a00b474b56acfe406f8a4cfccb

20 doalrlık uponla

3 dolar+ 25 tl kupon + gümrük.

gümrük 150 bile gelse yine deger sanırım?

işlemci performasnı degil de google play ve stabilite düşündüğümüzde aletin tek sorunu netflix sanki?

https://www.merihvideo.com.tr/urun/hiremco-nitro-s2-android-9-0/
    bu da TR garantili 400küsür,

daha stabil midir ki?
    işlemci karşılaştırmasını sadece stabilite için düşünsek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 3 Mart 2021; 15:40:56 >

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

şu videoya bir goz atın

• Arkadaşlar 300 TL civarı, ip tv ve netflix (en az 1080p), youtube ve tarayıcı üzerinden film izlemede sıkıntı çıkartmayacak bir cihaz önerir misiniz?

Aklımda xiomi mi stcik var ama eski bir cihaz olduğu için hafızası falan yeterli gelir mi şeklinde soru işaretleri var. AYnı fiyata daha iyisi varsa onu alayım diyorum.

@GuGuuuK @dionysos66 @Limanyakan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IraArel -- 3 Mart 2021; 19:27:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dionysos66

Netflix diyorsanız zaten fazla seçenek yok, lisanslı cihaza bakacaksınız; fire stick/tivo/google chromecast yada mi serilerinden

Netflix için mi box,mı fire stick,mi?

Netflix önemli değil desem, önerebileceginiz cihaz ne olabilir, sağlam kuvvetli cihaz ne olabilir

• miki kullanıcısına yanıt

hocam video sizin mi?

**saf androidde digiturk yok denmiş ama tabi play storeda bein uygulamasıyla online üyelikle izlenebilir?

aynı şekilde tivibu go uygulaması da çalışır?

telefonda yapabildiğimiz herşey demiştik ya hocam o yüzden tekrar soruyorum

**

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 4 Mart 2021; 7:50:55 >
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt

Çinli satıcılar geri kargo almak istemiyorlar.

Bunun için anlaşma yolunu tercih ediyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jude2World.

Merhaba, tv box almak istiyorum. Sadece herhangi bir iptv programından maç izlenecek. 50fps çalıştırabilen bana sıkıntı çıkarmayacak, ülkemizde satılan bir ürün önerebilir misiniz ?

2 Gb ram li modeli de olsa ;

Alpsmart, Hiremco, Dremstar modellerinden biri uygun olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

selamlar

şöyle birşey nasıl olur?

US $22.61 42%OFF | New Android 10.0 T95 Smart TV Box 4GB 32GB 64GB Allwinner H616 Quad Core 1080P H.265 4K Media player 2GB 16GB Set top boxhttps://tr.aliexpress.com/item/4000811267785.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60036319400&tt=MG&aff_fsk=_vSMHv3&aff_platform=default&sk=_vSMHv3&aff_trace_key=668c76bad18f4bcc8cb008e4b56af439-1614775257055-04126-_vSMHv3&shareId=60036319400&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=57d035a00b474b56acfe406f8a4cfccb

20 doalrlık uponla

3 dolar+ 25 tl kupon + gümrük.

gümrük 150 bile gelse yine deger sanırım?

işlemci performasnı degil de google play ve stabilite düşündüğümüzde aletin tek sorunu netflix sanki?

https://www.merihvideo.com.tr/urun/hiremco-nitro-s2-android-9-0/
    bu da TR garantili 400küsür,

daha stabil midir ki?
    işlemci karşılaştırmasını sadece stabilite için düşünsek?

s905X3 çipset, alwinner h616 ya göre daha stabil.

Burada önemli olan diğer bir konu da

s905X3 çipsetin, Mali G-31 GPU ile uyumu.

Bu nedenle özellikle en azından s905X3 çipsetli kutu diyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: IraArel

Arkadaşlar 300 TL civarı, ip tv ve netflix (en az 1080p), youtube ve tarayıcı üzerinden film izlemede sıkıntı çıkartmayacak bir cihaz önerir misiniz?

Aklımda xiomi mi stcik var ama eski bir cihaz olduğu için hafızası falan yeterli gelir mi şeklinde soru işaretleri var. AYnı fiyata daha iyisi varsa onu alayım diyorum.

@GuGuuuK @dionysos66 @Limanyakan

Televizyon 1080p destekli de olsa amazondan tivo stream 4k ya bakın.

$37.98 + $25.95 depozito.

Fiyatı uygun performans olarak MiBox S ten üstün.

Amazondan ürün almak güvenli.

Film ve dizi uygulamaları varken artık tarayıcı üzerinden film pek izlenmiyor.

Mi Stick NETFLIX, youtube vb. gibi stream kullanımında sorun çıkarmaz.

Bazı tarayıcılarda ve bazı film uygulamalarında zorlanır.

Arka plan uygulamalarını kapatıp, ram temizliği yapmak gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: LaNDaR

Netflix için mi box,mı fire stick,mi?

Netflix önemli değil desem, önerebileceginiz cihaz ne olabilir, sağlam kuvvetli cihaz ne olabilir

Alıntıları Göster

Fire Stick.

Ugoos AM6 plus

Beelink GT KING pro

GT KING

Ugoos X3

Bu kutuların hepsi DDR4 ram li.

• quote:

Orijinalden alıntı: enginsen10

s905x3 işlemci %90 oluyor hellobox smart s2 le :)

Alıntıları Göster

Hibrid cihaz almak bana göre mantıklı değil.

Receiver kartı tek başına kutu içindeki ısıyı arttırmaya yeter.

Isı arttıkça hibrid kullanımın performansını düşürür.

HDMI portu yeterli ise ayrı cihaz kullanmak daha iyi.

• 
Sayfa: önceki 11071108110911101111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.