< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Android Tv Box için tavsiye. (1101. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: arkey26
Ugoos am6 plus'ı nereden almamı önerirsiniz? Aliexpress'te kargo hariç 1200 TL civarı klavyeli kumandayla. Vergiden çok korkuyorum. Gümrük fena geçirir gibi.UGoos AM6 plus ın desteği iyi. Yazılımı güzel.
KING pro Wifi 6 destekli modeli de bir inceleyin.
Bu kutularda ODROID lerde olduğu gibi wifi çipseti değiştirilemiyor.
Wifi 6 yakın bir dönemde yaygınlaşacak ve Wifi 5 e göre çok farkediyor.
AyrıcaCoreElec yüklü 8 Gb TF kart hediye geliyor.
NETFLIX tablet modunda 1080p
pro da profesyonel ses çipsetleri var.
-
UGoos AM6 plus siparişi verdim Aliexpress üzerinden. Teardown videolarına bile baktım ve UGoos AM6 plus en mantıklı seçenek gibi geldi. 1240 tl ekstra klavyeli kumandasıyla. Vergide çok istemezler umarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun. AM6 plus ta iyi .
Tahminen 300 Tl gibi bir vergi çıkar.
Yurtiçinde 1700-1900 TL bandında olması gerekirken HB deki fiyat ta güzel.
-
Vergi işinin suyu çıktı son yıllarda. Ne kadar olacağı belli olmuyor. Bazılarına 500 600 bile vergi çıkmış tv boxa.
quote:
Orijinalden alıntı: LimanyakanUGoos AM6 plus ın desteği iyi. Yazılımı güzel.
KING pro Wifi 6 destekli modeli de bir inceleyin.
Bu kutularda ODROID lerde olduğu gibi wifi çipseti değiştirilemiyor.
Wifi 6 yakın bir dönemde yaygınlaşacak ve Wifi 5 e göre çok farkediyor.
AyrıcaCoreElec yüklü 8 Gb TF kart hediye geliyor.
NETFLIX tablet modunda 1080p
pro da profesyonel ses çipsetleri var.
Alıntıları GösterHocam WiFi 6 destekli ve TF kart ile CoreElec yüklü gelen cihazın link'ini verebilir misiniz ? Mümkünse link, öncelikli aliexpress'in link'i olsun.
Uzun zamandır CoreElec'i incelemek istiyordum. Bu vesile ile coreElec ile tanışmış olurum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 19 Şubat 2021; 15:48:15 >
-
Netflix tablet modu nedir? Evdeki basit bir TV izleyicisi cihazı açıp bu moda kolayca getirip kendi başına Netlix açıp izleyebilir mi?
-
İkinci cihaz olarak
HK1BOX 4GB 64 GB 8K Amlogic S905X3 ddr3 cihaz aldım
bu cihaza beelink gt1 mini2 Amlogic S905X3 ddr4 4-64 yazılımı yükleyebilirmiyim. Bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartallımurat -- 19 Şubat 2021; 18:16:1 >
Tablet modunda 1080p Netflix çalışıyorsa eğer coreElec diğer çin malı boxlara yüklenemiyor mu acaba? Ben Mi ürünlerinden hiç memnun kalmadım zira..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amlogic çipsetli kutulara CoreElec yüklenebiliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kartallımurat
İkinci cihaz olarak
HK1BOX 4GB 64 GB 8K Amlogic S905X3 ddr3 cihaz aldım
bu cihaza beelink gt1 mini2 Amlogic S905X3 ddr4 4-64 yazılımı yükleyebilirmiyim. Bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürlerCoreElec yüklemekte ve özellikle rom yüklemede belirli riskleri göze almak gerekir.
Gerekmedikçe rom yükleme işleminden kaçınmalı.
Romun uyumlu olabilmesi için versiyon numaraları uyumlu olmalı.
-
Bu işlere kafa yoruyorsun, yazılım-donanımla haşır neşirsin.
Sana Odroid-N2Plus yakışır.
Ubuntu-Debian kurarsın harici olarak 3-5 os arasında geçiş yaparsın.
6-7 tane farklı Android ve ATV arasında denemeler yaparsın.
Parçaları ayrı ayrı alıyorsun üst üste koyduğunda Ugoos tan 10-15 dolar ucuz olur ama Kore yapımı donanım-yazılım güçlü bir cihazın olur.
Her türlü destek bende, hazır bir sürü OS var benden.
Hardkernel ile de hatırı sayılır dostluklarım var.
Gel katıl bizim guruba :)))
-
quote:
Orijinalden alıntı: GuGuuuKBu işlere kafa yoruyorsun, yazılım-donanımla haşır neşirsin.
Parçaları ayrı ayrı alıyorsun üst üste koyduğunda Ugoos tan 10-15 dolar ucuz olur ama Kore yapımı donanım-yazılım güçlü bir cihazın olur.
Valla benim için olabilir aslında...
CoreElec sd kart yüklü Gt king pro cihazı, bir yakınıma almayı düşünüyorum da, bu sebeple sormuştum. Netflix üyeliği var ve tv'den izliyor. Tv'nin kullanımından biraz şikayetçi. Tv aşırı yavaş olunca, harici cihaz düşünmeye başladı. Mi box almayı düşünüyordu, ben vazgeçirdim. Sonuçta mi box'ta da aradığı hızı bulamayacak.
Hasılı; tv box'larda netflix lisansı önemli olduğu kadar, hız ve konfor da çok önemli.
-
Orjinal olmayan arayüz. SD/TF karta ya da bir depolama birimine CoreElec kurulduğu zaman
bu bağımsız işletim sistemi ile NETFLIX 1080p izlenebilir.
CoreElec gibi Linux tabanlı KODI den de NETFLIX 1080p alınabilir.
CoreElec ve NETFLIX yüklemesi biraz kapsamlı.
Yüklemeler yapıldıktan sonra herkes kullanabilir.
Bu kadar uğraşmam derseniz. NETFLIX i apk ile SD+ kalitede izleyebilirsiniz.
-
Ben yaklaşık 10 senedir Kodi.
3 senedir CoreElec-LibreElec kullanıyorum.
Ev ahalisinin kullana bileceği pratik bir şey değil.
Arkadaşınla kötü olma boşuna.
Hangi cihazı alması gerektiğini bilmeyen biri için CoreElec pratik değil.
Mi de sıkıntı yaşamaz, şayet sadece Netflix içinse tabi.
Yada güçlü lisanlı ama pahalı bir ürün alacak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: serkanguzel_Hocam WiFi 6 destekli ve TF kart ile CoreElec yüklü gelen cihazın link'ini verebilir misiniz ? Mümkünse link, öncelikli aliexpress'in link'i olsun.
Uzun zamandır CoreElec'i incelemek istiyordum. Bu vesile ile coreElec ile tanışmış olurum.
Alıntıları GösterBu ilanda ac standardında mı yoksa ax mi belirtilmemiş. Alttaki fotoğrafta wıfı 6 var.
Cihazı alırken özellikle Wıfı 6 var mı ve 8 Gb lik CoreElec TF kart hediyesi var mı diye sormalı.
https://www.deviceranks.com/tr/tvbox-versus/16289-16343/beelink-gt-king-pro-vs-ugoos-am6-pro
Öncelikle Wıfı 5 li olan modelini satmak isterler özellikle wıfı 6 yı sormak gerekir.
http://www.bee-link.com/portal.php?mod=view&aid=148
Burada da karşılaştırma yapmışlar.
https://www.deviceranks.com/tr/tvbox-versus/16289-16343/beelink-gt-king-pro-vs-ugoos-am6-pro
-
quote:
Orijinalden alıntı: serkanguzel_Valla benim için olabilir aslında...
CoreElec sd kart yüklü Gt king pro cihazı, bir yakınıma almayı düşünüyorum da, bu sebeple sormuştum. Netflix üyeliği var ve tv'den izliyor. Tv'nin kullanımından biraz şikayetçi. Tv aşırı yavaş olunca, harici cihaz düşünmeye başladı. Mi box almayı düşünüyordu, ben vazgeçirdim. Sonuçta mi box'ta da aradığı hızı bulamayacak.
Hasılı; tv box'larda netflix lisansı önemli olduğu kadar, hız ve konfor da çok önemli.
Alıntıları GösterNetflix lisansli apksi olmadigi zaman, ne mobil apksi nede corelec kodi secenegi verimli olmuyor. Hele diger aile fertleri icin eziyet oluyor. Tv box ta netflix kullanilacaksa bana gore kesinlikle lisansli cihaz tercih edilmeli. Kendim rahat kullaniyorum ama bayanlar cocuklar vs icin eziyet kodi vs uzerinden kullanilacak netflix. Zaten benim aile fertleri ya salondaki tv nin kendi netflix ini yada oturma odasindaki tivolu eski plazmanin netflixini kullaniyor ugoos uzerinden bir tek ben izliyorum arada. Yani sonuc olarak netflix para verilerek alinan bir hizmet oldugu icin en yuksek kalitede kullanmak lazim. 4k tvde 4k, fullhd tv de full hd. En nefret ettigim mevzuu ise netflix ten uyelik satin aliyorsun ustune kaliteli seyredebilmek icinde netflix in lisans sattigi cihazida alman gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 20 Şubat 2021; 0:16:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: arkey26Vergi işinin suyu çıktı son yıllarda. Ne kadar olacağı belli olmuyor. Bazılarına 500 600 bile vergi çıkmış tv boxa.
Gümrüktekilerin ne yapacaklarını , and. tv box ları hangi kategoriye sokacaklarını
bilmedikleri bir dönemde o kadar yüksek vergiler çıktı.
Vergileme konusunda bir istikrar yok. Amazon bile depozito alıyor vergi düşük
çıkarsa kalan kısmını iade ediyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: GuGuuuKBu işlere kafa yoruyorsun, yazılım-donanımla haşır neşirsin.
N2 plus a, ax standardında wıfı çipseti takan oldu mu
.
-
Rica ile driveri ekletiyoruz. ben öyle iki wifi driveri eklettim.
Yapılmayacak bir şey değil.
Edit:
Dosya transferi yapmayacaksan, evde NAS kullanmıyorsan öyle çok elzem bir şey değil.
Ayrıca yaygınlaşması için bir kaç seneye ihtiyacı var belki daha fazla zamana.
Performans farkı ½10-15 seviyelerinde ayrıca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 20 Şubat 2021; 0:33:23 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X