Mithat bey netflix tusu yaniltici olmus. Gecenlerde de tanidikin biri a101 den tv almis ondada ayni durum. Ozellikle lisansli netflix yani tam 4k uygulamasi isteyenler alacaklari cihazi cok iyi incelemeliler. Incelemeniz guzel olmus emeklerinize saglik. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Android Tv Box için tavsiye. (1100. sayfa)

-
-
Dreamstar A4 yurtiçinde en ucuz 565 TL'ye satılıyor( g.gidiyor )
Aynı işlemcili cihazı, ilave g10 kumanda seçeneği + 40 - 50 TL civarında vergi ile aliexpress 'ten 365 TL civarında satın almak mümkün.
Dreamstar da 2 yıl iptv kanalları ücretsiz.
Hasılı; yurtdışı ile uğraşmak istemeyenler, yurtiçinden de alabilir.
Yalnız s905x3 işlemcili cihazı test etmiş biri olarak, şu kadarını belirtmeliyim ki; bu cihazlar fazla uygulama yüklememek lazım. Bir süre sonra cihaz kasılıp kalabiliyor. Gereksiz uygulamaları kaldırınca, cihaz normal seyrinde çalışmaya devam ediyor.
-
Çok teşekkürler
-
-
Özetle; satıcının kendisi aracı galiba...
Yani siz malı sipariş verdiğinizde, aracı sizin adresinizi, dağıtıcıya iletiyor ve aracı malı görmeden direkt sizin adresine geliyor.
Malı direkt dağıtıcı gönderdiği için de, malın cinsine modem/router yazdırmak zor, diyor.
Hasılı; malı aracıdan almak yerine, direkt dağıtıcıdan alsaydınız, malın cinsini farklı yazdırmak mümkün olabilirdi.( Belki !... Belki diyorum, çünkü Çin'de mal satan büyük firmalar yasal çalışmayı tercih etmeye başladılar. )
-
-
Sizce ürünü iptal mi ettireyim -
quote:
Orijinalden alıntı: eakarvardar
Dostlar selam, bende ucuz yollu bir andorid box var ara sıra kullanıyorum geçen gün açtım karşıma başlangıç ekranı geldi ve gitmiyor. Cihazın reset butonu da yok reboot için. Usb ile güncelleme yapıp kurtarmak mümkün mü?
Bu tur cihazlarda reset butonu genelde av cikisi icindedir. Atac yada kurdan la basip basili tutarken guckablosunu takmak lazim. Format ekrani gelene kadar basili tutmak lazim. Asagidaki videoda uygulamali anlatimi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 18 Şubat 2021; 13:28:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: seboistteo67
Sizce ürünü iptal mi ettireyimBu konuda fikrim beyan edemem.
-
Teşekkürler yine de -
quote:
Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCXBu tur cihazlarda reset butonu genelde av cikisi icindedir. Atac yada kurdan la basip basili tutarken guckablosunu takmak lazim. Format ekrani gelene kadar basili tutmak lazim. Asagidaki videoda uygulamali anlatimi var.
Alıntıları GösterHocam avi tuşu kara delik :) cihazı komple açtım av tuşunun içinde resrt tuşu yok maalesef
-
Kurdan soktunmu icine hic tik sesi gelmedi mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
Ailemin evinde bir tane akıllı tv özelliği olmayan 1920x1080 tv var.
Netflix youtube chrome (belki iptv yayınları için bilmiyorum mi stick ile bu mümkün mü diye)gibi uygulamaları kullanmak için basit birşey almak istiyorum.
mi stick(iptv yayınları mümkün bilmiyorum) mi almalıyım sizce yoksa bu fiyatlarda daha güzel bir cihaz alınabiliyor mu?
-
Linkte ve altındaki videoda ayrıntılı anlatım var.
https://www.andronova.net/nasil-yapilir/x96-mini-android-tv-box-hard-reset-atma-h3699.html
-
quote:
Orijinalden alıntı: statiusMerhabalar,
Ailemin evinde bir tane akıllı tv özelliği olmayan 1920x1080 tv var.
Netflix youtube chrome (belki iptv yayınları için bilmiyorum mi stick ile bu mümkün mü diye)gibi uygulamaları kullanmak için basit birşey almak istiyorum.
mi stick(iptv yayınları mümkün bilmiyorum) mi almalıyım sizce yoksa bu fiyatlarda daha güzel bir cihaz alınabiliyor mu?
Tam sertifikalı olarak en düşük fiyatlı ürün Mi Stick.
Mi Stick bazı IP tv uygulamalarında zorlanabilir.
Mi Stick, NETFLIX , Youtube gibi stream uygulamalar için tasarlanmış.
Bütçeyi zorlayıp MiBox S almak daha mantıklı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hk61-Valla o kadar çok sey yazmışsın ki 😃 yani cok detaylı bilgiye sahip değilim mx Player felan yüklemiştim. Ayrıca canlı yayın izlerken mxplayer kullanılıyor mu onuda bilmiyorum izlediğim apk lardan maç yayini idi. Film dizi gibi içeriklere bakmamıştım. Ama görüntü kalitesi cok ama cok kötüydü şöyle söyleyim ekrani 720p olan laptopumdan acip hdmi ile yansittigim görüntü tv box goruntusune göre olağanüstü derecede iyiydi aşırı derecede fark vardı. Tv box u cok kurcalamadim kurcalasam belki sorun çözülürdü bilmiyorum belki hdmi kablosu kalitesizdi belki benim internetimden kaynaklıdır kimseye de iftira atmak istemiyorum hak sonuçta ama beceremedim ben.
Çok ayrıntı var. Sadece bir uygulamaya bakıp cihazın görüntü kalitesinin düşük olduğu sonucu çıkarılamaz.
Onlarca IP tv uygulaması , yüzlerce and. uygulamaları var.
Bu kutuları kişiselleştirmek zaman ve sabır ister.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hk61-Bide bu iptv nedir, nasıl yüklenir, nasil kullanılır youtubede hiç bilmeyen birine anlatır gibi anlatan bir video varmı öğrenmek istiyorum.
Video çekim kalitesi ve IP tv kanallarındaki görüntü çok kötü.
Uydu yayınlarına göre daha keskin ve net dijital görüntü alınabiliyor.
Ücretli kullanım için M3U linki ya da şifre veriliyor.
Bunu satıcının önerdiği IP tv uygulamasına ya da istediğiniz uygulamaya yapıştırıyorsunuz.
Arayüz kullanılan uygulamalara göre değişiyor.
Bazı uygulamalarda ayarlar kısmında açılış kullanılan IP Tv uygulaması ile olması için seçenek sunuluyor.
EPG ve PVR opsiyonel.
M3U linki telefona ve VLC gibi programlara yapıştırılınca PC den de IP tv izlenebiliyor.
Ücretsiz uygulamalarda devamlılık ve kalite garantisi yok. Alternatif çok fazla.
Ücretli de olsa ücretsiz de olsa IP Tv uygulamalarında yüksek kalitede görüntü almak mümkün.
Şifreli yayınlar sözkonusu olunca IPTv yayınları illegal oluyor.
IP gizlemek için VPN kullanılıyor.
Daha ayrıntılı bilgi için bu topiği okumak gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 18 Şubat 2021; 17:53:51 >
-
Arkadaşlar sizce Beelink GT king pro mu Ugoos am6 plus mı? Ya da sizin öneriniz performansı yüksek bir alternatif var mı? Bu ikisini kullananlar da cihazları hakkında fikirlerini söylerlerse çok yardımı dokunur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ugoos am6 Plus
Yazılık desteği ve çeşitliliği.
Donanım ve işçilik kalitesi.
DV desteği.
Dünyada ki itibarı.
King Pro'dan çok önde.
-
Yeni android tv arayuzu cok şık olmuş. Ugoos am6 plus'ima ve tivoya yukledim. Bu alttaki fotoda ugoos am6 plus in magisk android tv yazilim yuklenmis haline ait. Tepkiler gelince google, google tv arayuzu gibi daha kullanisli gozu yormayan bir arayuz yapmis.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 18 Şubat 2021; 21:43:14 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X