Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1094. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
27.786
Cevap
556
Favori
1.823.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10921093109410951096
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de Alpsmart 4/32 gb Tvbox mevcut. Uygun fiyatlı ama becerikli bir air mouse tavsiyesi için fikirlerinizi bekliyorum..

İlgilenlere şimdiden teşekkürler... Android Tv Box için tavsiye. 

(Ayrıca bu cihazı yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Oldukça memnunum... Tavsiye ederim...) Android Tv Box için tavsiye. 

• ismail58000 kullanıcısına yanıt

aldım iade ettim. 1 hafta kullanımdan sonra donmalar, kapatmalar açmalar başladı. önermem.

• Ali express te ki 20-30 dolarlık TV box lar dan öneriniz olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TeKNoYDN kullanıcısına yanıt

2 Gb ram li de olsa s905X2, s905X3 çipsetli bir kutu almaya bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: okoca

Sevgili dostlar,

Ben de Alpsmart 4/32 gb Tvbox mevcut. Uygun fiyatlı ama becerikli bir air mouse tavsiyesi için fikirlerinizi bekliyorum..

İlgilenlere şimdiden teşekkürler...  

(Ayrıca bu cihazı yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Oldukça memnunum... Tavsiye ederim...)  

6 eksenli gyro özellikli bütün air mouse lar olur.

G10, MX3 vb gibi.

A101 de 50-60 TL ye satılan air kumanda bile işgörür.

Bir kullanıcı, alpsmart almış ve sadece 1 yıldız vermiş.

Nedeni de verilen IP tv yi beğenmemiş.

Demek ki şifreli kanalların da olduğu yayınlarında olması beklentisi varmış Android Tv Box için tavsiye. .

Aslında bu kutu ile hemen hemen dünyadaki şifreli şifresiz bütün yayınlara ulaşmak mümkün.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Kullanıcıların netflix 'e bu denli rağbet göstermelerini kısmen anlıyorum.

Neden kısmen ? Netflix'e gelinceye kadar, kullanıcıların izleyebileceği o kadar çok sayıda film, içerik vs var ki ! Yani madem internetten film izleme gibi bir hobiye takılmak isteniyorsa, netflix şart değil.

Netflix, en son flimleri oynatıyor. Tamam.

Netflix 'te çözünürlük yüksek. Ona da tamam.

Ancak, filmleri netflix'ten 1080p çözünürlükte izlemeyince, kaybedilen çok bir şey yok. Tabi bana göre...

Hasılı; sırf yüksek çözünürlüklü netflix izleme sevdasına satın alınan lisanslı box'ların, iki yıl sonra yenilenmek zarureti ile baş başa kalınacağı da su götürmez bir gerçektir.

Alıntıları Göster

Piyasadaki baş oyuncu Google sertifika veriyor,

Prime video sertifika veriyor bir tek

NETFLIX çevre birimleri kısıtlı, depolama kapasitesi düşük cihazları şart koşuyor.

NETFLIX hayranlığını ve NETFLIX in bu tv box ları domine etmesini anlayamıyorum.

Belli ki bu kısıtlamalar içerikler çalınmasın diye yapılıyor fakat 3. parti uygulamalarda

720p, 1080p NETFLIX içeriklerini bulmak mümkün.

Akış cihazı olarak bu cihazlar uzun yıllar kullanılabiliyor.

Zaten bu amaçla dizayn edilmişler.

Yerleşik choremecast ve kolay kullanım bu cihazları cazip hale getiriyor.

Youtube ı , NETFLIX e değişmem.

Kendi kullanımıma göre de kutu seçimini NETFLIX e göre yapmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: hk61-

Öncelikle detaylı anlatımın için çok teşekkür ederim. mi stick önceliğim değil usb girişinin olmamasi enthernet girişinin olmamasi cok büyük eksi benim için televizyonumda netflix YouTube gibi uygulamalar mevcut lisanlı bir tv box olmak zorunda değil yani. Sadece apk uygulamalari açsın görüntüyü iyi versin yeter mert temizerde uzak dur o işlemciden eski felan dedi.

Fakat ben bu bakış açısına anlam veremiyorum firmalar ürünlerini çıkartırken bir sene kullanırsın sonra çöp olsun diye mi ürün çıkartmışlar o ürünler ne olacak.

Ayrıca bu Android TV box dediğimiz cihazların tek işi uygulama çalıştırmak değil mi APK uygulama çalıştırmayacaksa bu ürünlerin amacı ne?

beklentim sadece uygulamayı doğru düzgün açsın 1 saniyede değil 5 saniyede açsın bunun da bir önemi yok ama yeter ki uygulamayı açsın görüntüde donma olmasın akıcı bir şekilde izleyebileyim. Kumandaya dokundum Bir saniye içerisinde tepki versin gibi sabırsız bir yaklaşımım yok öyle bir beklentim de yok. Ürünün siparişini verdim gerek buradan yazılan gerek Mert Temizer en yorumu ürünü siparişini iptal etmeme sebep oldu ne yapacağımı inan bilmiyorum.

Mi Stick donanım ve yazılım uyumu ile Mi Box lara kafa tutuyor.

1 GB ram li olduğu için ağır yük altında zorlanabiliyor.

Stream cihazı olarak dizayn edildikleri için bu amaçla uzun yıllar kullanılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hk61-

Yayınları da inat tv pro rokkr vavoo vb... Uygulamalar aracılığıyla izlemek istiyorum

Bu android programlarını sevenler, digital ses, görüntüye ve program çeşitliliğine alışınca

analog uydu yayınlarını ikinci plana atıyor.

Kaliteli bir cihazın fiyatı yüksek olabilir fakat kullanması daha zevkli ve daha az sorunlu olur.

KODI, vavoo, rokkr vb gibi bazı uygulamalar biraz güçlü donanım istiyor.

En az 4-5 yıl kullanılacak şekilde bütçeyi arttırıp MALI G-31 GPU lu,

s905X2 ya da s905X3 çipsetli bir kutu bakın.

Bir uygulama açılsın diye 4-5 saniye beklemek çok sıkıcı olur.

Sık sık uygulama ya da kanal değiştirmek isteyeceksiniz.

İlle de W uzantılı alırım derseniz;

7.1.2 işletim sistemli olan kutu sınıfının en çok satan cihazı.

9.0 işletim sistemli olanın performansı biraz daha iyi olur.

• Hocam bir sorum olacak tvboxlarda yüklenen Android cihaza uyumlu hale getirilmiş android isletim sistemi oluyor,bu arada mecool ve mi nin kullandigi orjinal android programı var ,bu programı diğer ugoos vb cihazlara yukliyebilirmiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkhkhk -- 9 Şubat 2021; 16:55:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Yahu tam Beelink GT King TV-BOX s922x almaya karar verdim

295 TL kargo parası çıktı banggod.com da.

Daha bunun vergisi de var

Yukarda verilen ali express satıcı linki güvenli midir acep..

Ordan alırsam şu anki kurla tek kumanda 895 TL yapıyor kargo dahil.

Son soru ali expresste çift kumanda seçeneği de var

Almalı mıyım faydasını görür müyüm?

Yani normal fare kullanmadan bu air mouse iş görür mü?

genelde diskten film izlerim youtube gezerim.

Yukardaki bir arkadaşın netflix yorumlarına tamamen katılıyorum.

Netflix in bu kadar talep görmesi bence de garip.

https://tr.aliexpress.com/item/1005001470315111.html

@serkanguzel_ @Limanyakan @GuGuuuK

Banggood desteğe , vergi 259 TL nin içinde mi diye sorun.

Belli ki özel kargo firması gümrüğe sokmadan getirecek.

Aliexpress site olarak güvenilir. Önemli olan ne kadar vergi çıkacağı.

Satıcıdan 8 Gb lik CoreElec yüklü SD kart hediye edip etmediklerini ve

özellikle Wıfı 6 destekli mi diye özellikle sorun.

Kendi air mouse unda 6 eksenli jireskop ve sesle kontrol özelliği var.

Kendi kumandası yeterli olur.

Klavyeli bir model isterseniz düşünebilirsiniz.

Bu klavyelerde de Türkçe karakterler bulunmaz ve ekran klavyesi yeterli oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail58000

Mi stick ile tarayıcı üzerinden canlı yayınlar diziler vs izlemede sıkıntı oluyor mu performansı nasıl acaba ?

Bu cihazların hepsinde, diğer markalarda da tek tek kalite kontrolü yapılamadığı için arızalı cihaz olabiliyor.

Bunun dışında bazı ağır programlarda zorlanabiliyor.

Normalde NETFLIX , prime video, youtube gibi uygulamalarda zorlanmaz.

İlk defa kullananlar ayarlarını, bakımını yapamadıkları için bu sorunlar yaşanabilir.

En basitinden tv nin görüntü ayarları bile önemli.

Cihazın garantisi var ve iade edilebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: erolalper

Mecool km6 deluxe modelinde de wifi 6 desteği yoktu galiba hocam.

Klasik modelinde Wifi 5,

Deluxe modelinde Wifi 6 var.

https://www.aliexpress.com/w/wholesale-mecool-km6-deluxe-edition.html

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Valla ben anlamıyorum, milletin bu kadar kendi kendini soydurmak istemesini... İnternete ayrı para ver, netflix'e ayrı para ver.

Çoğumuzun evinde netflix'i 1080p izletebilecek akıllı tv var.

Peki ne diye bu harici box'lardan alıyoruz? Konforlu kullanalım diye... Madem amaç tv box'u konforlu kullanmak, ne diye gidip mi box'un kağnı gibi ağır çalışan kutusunu alayım !?

Konforlu ve ve hızlı box'lara ayar çekip, netflix bir şekilde 1080p çözünürlükte izlenebiliyor iken !...

E o zaman ? Madem konfor aranıyor, ne diye gidip hala eski işlemcili mi box alınıyor ?

Yine yanıtını ben vereyim. Bizim millet göbek kaşımaya alışmış bi kere... Çarşıdan alıp, evde fişe takayım, herşeyi göstersin istiyor. Ama unutuyor ki, ekmek te çiğnenmeden yutulmuyor.

Tv box'ları ne kadar uzun süre kullanırsak, yaptığımız harcamanın bütçemize olan maliyeti, o ölçüde düşer. Hızlı işlemcili bir tv box'u ortalama 5 yıl kullanırsak, oldukça uygun bir yararlanma maliyeti ortaya çıkar. İki yıl sonra mi box'u çöpe atmaktansa, hızlı işlemci tv box alırım daha iyi...

Bu arada, yalnızca kutu satın alacaklar için, burada kargo ücreti biraz uygun ( 888 TL gibi );

https://tr.aliexpress.com/item/1005001468201822.html?spm=a2g0o.detail.1000014.3.415f3400l1Ngyg&gps-id=pcDetailBottomMoreOtherSeller&scm=1007.13338.189932.0&scm_id=1007.13338.189932.0&scm-url=1007.13338.189932.0&pvid=13e62d69-b555-4fa5-a6d4-0cc64d55c0c5&_t=gps-id:pcDetailBottomMoreOtherSeller,scm-url:1007.13338.189932.0,pvid:13e62d69-b555-4fa5-a6d4-0cc64d55c0c5,tpp_buckets:668%230%23131923%2367_668%23888%233325%2318_3338%230%23189932%230_3338%233142%239890%235_668%232846%238108%231977_668%232717%237567%23940_668%231000022185%231000066059%230_668%233422%2315392%23874

Alıntıları Göster

Her açıdan kaliteli ve güçlü bir kutu almak gerekir. DDR4 ram ile DDR3 ram arasındaki farkları ayrıntılı yazmıştım.

NETFLIX 1080p yeterliyse mi stick,

NETFLIX 4K gerekli ise mi box almak gerekir.

Özelleştirilmiş, esnek kullanımlı, güçlü donanımlı bir kutu alınır,

TV nin bir portuna da Mi akış cihazlarından biri takılabilir.

NETFLIX ve amazon prime da yüksek çözünürlük gerekli ise.

Mi Box S tüm zamanların en çok satılan kutusu.

Dezavantajları olsa da avantajları da var.

Kullanım kolaylığı

Yerleşik choremecast

2.0 a ulaşan çekirdek frekansı

Güçlendirilmiş L uzantılı çipseti

Güncelleme almaya devam etmesi

Global coğrafyalara uyumu

Performansı arttıran donanım, yazılım uyumu.

Mi Box 3 ve MiBox 4 iki yılda çöpe atılmıyor.

Yıllarca kullanılıyor.

Fakat piyasaya yeni çıkan rakipleri MiBox ları zorlayacak.

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Üstad benim bir tespitin var ilk cihazım ugoos X3 cube tü Amazon prime kasma vardı somrasinda mecool 2 GB ram li modele sundum cihaz daha akıcı g ldi bana
    MiBox veya mecool da android yuklenebilir mi teşekkürler

Bakıyorum hocam teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: hkhkhk

Hocam bir sorum olacak tvboxlarda yüklenen Android cihaza uyumlu hale getirilmiş android isletim sistemi oluyor,bu arada mecool ve mi nin kullandigi orjinal android programı var ,bu programı diğer ugoos vb cihazlara yukliyebilirmiyiz

Uyumlu ATV rom olunca ugoos, beelink ve diğer markaların modellerine yüklenebiliyor.

• quote:

Üstad benim bir tespitin var ilk cihazım ugoos X3 cube tü Amazon prime kasma vardı somrasinda mecool 2 GB ram li modele sundum cihaz daha akıcı g ldi bana

Mecool un hangi modeli. KM1 ve KM6 da ATV rom var ve prime video yu 4K , 1080p oynatabiliyorlar.

• quote:

MiBox veya mecool da android yuklenebilir mi teşekkürler

MiBox ve Mecool un son modellerinde orjinal ATV rom var.

Özelleştirilmiş uyumlu rom varsa yüklenebilir.

L1 güvenlik seviyesi ve sertifikalar kaybolabilir.

• Arkadaşlar ip TV izlemek için hangi box almalıyım? Hiremco nitro x3 mü? Mi box s mi? Hiremco da ethernet girişi var ve maç izlemek için kabloyla bağlamayı düşünüyorum. Yoksa mi box alıp çevirici ile mi kullanmaliyim?

• 
Sayfa: önceki 10921093109410951096
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.