Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1093. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.785
Cevap
556
Favori
1.822.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10911092109310941095
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: romen diyojen1

Hi Level HL49FAL403 49'' Ultra HD Android Smart D-Dual Led TV

Toshiba 50UL3A63DT 50" Ultra HD Smart Led TV de l1 mi l3 mü ?????

And. işletim sistemi daha hızlı çalışır.

Hangisi Vestel üretimi değilse ya da

alternatif olarak UHD projeksiyon.

• quote:

Orijinalden alıntı: hk61-

Arkadaşlar iki ürün arasinda kaldım fakat işlemci ve grafik islemciler hakkında pek bilgim olmadığından seçim yapamıyorum yardımcı olabilir mısınız? Amacım apk uygulamalar ile yüksek çözünürlükte donma kasma yapmadan mac dizi vs. İzlemek. Hangisini tercih etmeliyim?

https://www.google.com/aclk?sa=l&ai=DChcSEwi26r7LhdnuAhVC0-0KHQeYDoIYABAgGgJkZw&ae=1&sig=AOD64_0x-nuVowMUr1ymFJkeaq-viKfqvw&ctype=5&q=&ved=0ahUKEwjC96vLhdnuAhXJvosKHd8JCLYQww8IvAY&adurl=https://urun.gittigidiyor.com/tv-ses-goruntu/x96-mini-tv-box-2-gb-ram-16-gb-rom-ip-tv-destekli-654028629%3Futm_source%3Dgoogle-pla%26utm_medium%3Dpaid-search%26utm_content%3D402911154903%26utm_term%3D84769002934%26ga_prodid%3D654028629%26ga_merchantid%3D120293026%26sc_gcsp%3Dgg%26gclid%3DCj0KCQiAvP6ABhCjARIsAH37rbQk2o0oGCkKpjKIJWxje-NPxpgnxyJv97_r0FjezO5JXpEA5zaQGCYaAu2vEALw_wcB

2. Ürün
    n11.com'dan T96D S905W 2Gb Ram 16Gb Hafıza Dahili Wifi 4K Android 9.0 Tv Box seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
    https://urun.n11.com/network-goruntu-aktaricilari/t96d-s905w-2gb-ram-16gb-hafiza-dahili-wifi-4k-android-90-tv-box-P420610079

İkisi de W uzantılı ve zayıf çipsetli cihazlar.

Alpsmart As555-X3 ya da Hiremco nun muadil modelini inceleyin.

Aradaki fiyat farkını vermeye değer.

• quote:

Orijinalden alıntı: General Daimos

Simdi benim gibi isi harddiskten 4k video ile tamamen ses (dolby true hd)olan birine av1 formatini destekleyen mecool mu yoksa beelink king mi tavsiye edersiniz? Sirf bu is icin x box series s aldim ama kodi de problem yasiyorum o kadar guclu islemciye ragmen uyumsuz yazilim

Alıntıları Göster

İki cihaz da KODI de zorlanmaz.

Av1 formatı yeni bir format ve önümüzdeki dönemde hangi hızda yaygınlaşacağı kestirilemez.

Av1 formatı ile %30 a kadar sıkıştırma yapılabiliyor.

WIFI 6 daki int. performansı Av1 formatından daha önemli.

Av1 formatlı bir bir içerikle karşılaşılınca H.265, H2.64 e dönüştürüldüğü gibi başka bir formata çaverilebilir.

KODI ses sertifikalarını sorgulamıyor.

Yine de KING pro yu ve özellikle almayı düşündüğünüz cihazın teknik özelliklerine bakıp

kullanmayı düşündüğünüz formatlar var mı diye inceleyin.

KING ler 2.5,3.5 luk HDD leri 4TB ye kadar destekliyor.

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt

305 lira bile bence çok 450 500.lira bandına çıkamam. Oyun oynama gibi bir amacım yok veya cok yüksek performans beklentimde yok görüntüyü net ve donmadan versin yeter. Haftada iki uc mac izlicem iki uc kez de film bu kadar. Basit kullanim için yüksek donanima ihtiyaç varmi cidden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar bizim Tv LCD ama eski . Hdm girişi mevcut . Sadece maç izlemek için almayı düşünüyorum leptopla tek çıkar uğraşmak istemiyorum . Ne önerirsiniz . Mi stick var gördüğüm o uygun olur mu bizim Tv ye ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

İki cihaz da KODI de zorlanmaz.

Av1 formatı yeni bir format ve önümüzdeki dönemde hangi hızda yaygınlaşacağı kestirilemez.

Av1 formatı ile %30 a kadar sıkıştırma yapılabiliyor.

WIFI 6 daki int. performansı Av1 formatından daha önemli.

Av1 formatlı bir bir içerikle karşılaşılınca H.265, H2.64 e dönüştürüldüğü gibi başka bir formata çaverilebilir.

KODI ses sertifikalarını sorgulamıyor.

Yine de KING pro yu ve özellikle almayı düşündüğünüz cihazın teknik özelliklerine bakıp

kullanmayı düşündüğünüz formatlar var mı diye inceleyin.

KING ler 2.5,3.5 luk HDD leri 4TB ye kadar destekliyor.

Alıntıları Göster
    Yazılarınızı büyük keyifle okuyorum tavsiyeleriniz ve bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim

S922xli bir cihaz daha iyi olacak o zaman öyle yönelme yapacağım

•  .

Bu cihazlarda ve programlarda çok ayrıntı var.

Mümkün olduğunca fazla ayrıntıya girmeden yazıyorum.

Örneğin yukarıda bir mesajda yazdım.

Mecool KM6 Klasik te Wifi5

Mecool KM6 Delux te Wifi6 var.

Bu mesajları okumayan ya da alacağı kutunun özelliklerini

ayrıntılı incelemeyen bir kişi Wifi 5 destekli cihazı alır ondan

sonra bunda Wifi 6 yok muydu der   .

Wifi 6 teknolojisi hızla yaygınlaşacak ve hayatımıza girecek.

Hem donanımı hem de Wifi 6 için ben de s922X çipstli kutuyu alırdım.

• mi stik netflixde dahi sürekli donduğu için bir üst veriyonunu düşünüyorum. Youtube ve netflix hariç kullanmaz bile bizim peder.

Xiaomi Mi Box S 4K Ultra HD Android TV Box - bu ürünü kullanan deneyen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail58000

Merhabalar bizim Tv LCD ama eski . Hdm girişi mevcut . Sadece maç izlemek için almayı düşünüyorum leptopla tek çıkar uğraşmak istemiyorum . Ne önerirsiniz . Mi stick var gördüğüm o uygun olur mu bizim Tv ye ?

Netflix yüksek çözünürlük gerekli ise ve ağırlıklı olarak IP tv ya da

Bein Connecten maç izlenecek ise Mi Stick yeterli olur.

• Sırf netflix'i 1080p seyredeceğim diye, donanımı düşük lisanslı cihaz alınması, bir yerde parayı çöpe atmış gibi oluyor. Çünkü, netflix lisanslı cihazlarda kapasitif bileşenler ve işlemci yetersiz kaldığı için, birkaç yıl sonra yeni cihaz ihtiyacı ortaya çıkıyor.

Net'te bazı video'lara denk geldim. Hızlı işlemcili cihazların SD kart hafızasına, farklı android sürüm kurarak, netflix'i 1080p çözünürlükte izlemek mümkün olabiliyor. Tabi bu işlerle uğraşmak gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: hk61-

305 lira bile bence çok 450 500.lira bandına çıkamam. Oyun oynama gibi bir amacım yok veya cok yüksek performans beklentimde yok görüntüyü net ve donmadan versin yeter. Haftada iki uc mac izlicem iki uc kez de film bu kadar. Basit kullanim için yüksek donanima ihtiyaç varmi cidden?

Maçları hangi kaynaktan izleyeceksiniz burası önemli.

1 Gb ram li Mi Stick in işlemcisini gizliyorlar.

Donanım ve yazılımı ile W uzantılı işlemcilerden daha

iyi performans sergiliyor.

1Gb ram ve kullanılabilir rom 4 Gb nin altına düşebildiği için

ara ara ram ve rom temizliği yapıp bakımını ihmal etmemeli.

MiStick F/P ürünü ve piyasaya sürüldüğü tarihten itibaren

bu ülkede en çok satılan cihaz.

Tam sertifikalı cihaz olması ve yerleşik choremecast çipine sahip olması avantaj.

Bu çip ile telefondaki bir yayın ekrana yansıtılabiliyor.

Usb portunun ve optik çıkışın olmaması dezavantaj.

MiStick te diğer W uzantılı cihazlarda iş görür.

Program açılışları biraz gecikmeli olur.

Kullanım amacına göre karar vereceksiniz.

• eXaLs E kullanıcısına yanıt

Bu ülkeden tüm zamanların en çok satan cihazı MiBox lar.

Youtube ve NETFLIX için yeterli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Sırf netflix'i 1080p seyredeceğim diye, donanımı düşük lisanslı cihaz alınması, bir yerde parayı çöpe atmış gibi oluyor. Çünkü, netflix lisanslı cihazlarda kapasitif bileşenler ve işlemci yetersiz kaldığı için, birkaç yıl sonra yeni cihaz ihtiyacı ortaya çıkıyor.

Net'te bazı video'lara denk geldim. Hızlı işlemcili cihazların SD kart hafızasına, farklı android sürüm kurarak, netflix'i 1080p çözünürlükte izlemek mümkün olabiliyor. Tabi bu işlerle uğraşmak gerek.

Bütçe ayırıp MiBox S almak daha iyi.

Fakat yorumlarda da görüldüğü gibi düşük fiyatlı cihaz isteniyor.

Bir tarafta ses sistemlerine neredeyse daire fiyatları kadar ödeme yapanlar varken;

diğer taraftan 15-20 $ fark vermek istemeyenler var.

Her şekilde kaliteli ve daha güçlü cihazlar için bu farkı vermeye değer.

Bakım yapıldığında Mi Stick akış cihazı olarak yeterli olur.

Kullanıcıların android cihazla ilk tanışması olduğu için sorunlar yaşanabiliyor.

SD karta ya da başka bir depolama birimine CoreElec kurularak

tablet modunda NETFLIX 1080p alınabiliyor.

KING ler de bir ara CoreElec yüklü kartta yanında hediye ediliyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Bütçe ayırıp MiBox S almak daha iyi.

Fakat yorumlarda da görüldüğü gibi düşük fiyatlı cihaz isteniyor.

Bir tarafta ses sistemlerine neredeyse daire fiyatları kadar ödeme yapanlar varken;

diğer taraftan 15-20 $ fark vermek istemeyenler var.

Her şekilde kaliteli ve daha güçlü cihazlar için bu farkı vermeye değer.

Bakım yapıldığında Mi Stick akış cihazı olarak yeterli olur.

Kullanıcıların android cihazla ilk tanışması olduğu için sorunlar yaşanabiliyor.

SD karta ya da başka bir depolama birimine CoreElec kurularak

tablet modunda NETFLIX 1080p alınabiliyor.

KING ler de bir ara CoreElec yüklü kartta yanında hediye ediliyordu.

Alıntıları Göster

Kullanıcıların netflix 'e bu denli rağbet göstermelerini kısmen anlıyorum.

Neden kısmen ? Netflix'e gelinceye kadar, kullanıcıların izleyebileceği o kadar çok sayıda film, içerik vs var ki ! Yani madem internetten film izleme gibi bir hobiye takılmak isteniyorsa, netflix şart değil.

Netflix, en son flimleri oynatıyor. Tamam.

Netflix 'te çözünürlük yüksek. Ona da tamam.

Ancak, filmleri netflix'ten 1080p çözünürlükte izlemeyince, kaybedilen çok bir şey yok. Tabi bana göre...

Hasılı; sırf yüksek çözünürlüklü netflix izleme sevdasına satın alınan lisanslı box'ların, iki yıl sonra yenilenmek zarureti ile baş başa kalınacağı da su götürmez bir gerçektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 8 Şubat 2021; 17:42:54 >

Öncelikle detaylı anlatımın için çok teşekkür ederim. mi stick önceliğim değil usb girişinin olmamasi enthernet girişinin olmamasi cok büyük eksi benim için televizyonumda netflix YouTube gibi uygulamalar mevcut lisanlı bir tv box olmak zorunda değil yani. Sadece apk uygulamalari açsın görüntüyü iyi versin yeter mert temizerde uzak dur o işlemciden eski felan dedi.

Fakat ben bu bakış açısına anlam veremiyorum firmalar ürünlerini çıkartırken bir sene kullanırsın sonra çöp olsun diye mi ürün çıkartmışlar o ürünler ne olacak.

Ayrıca bu Android TV box dediğimiz cihazların tek işi uygulama çalıştırmak değil mi APK uygulama çalıştırmayacaksa bu ürünlerin amacı ne?

beklentim sadece uygulamayı doğru düzgün açsın 1 saniyede değil 5 saniyede açsın bunun da bir önemi yok ama yeter ki uygulamayı açsın görüntüde donma olmasın akıcı bir şekilde izleyebileyim. Kumandaya dokundum Bir saniye içerisinde tepki versin gibi sabırsız bir yaklaşımım yok öyle bir beklentim de yok. Ürünün siparişini verdim gerek buradan yazılan gerek Mert Temizer en yorumu ürünü siparişini iptal etmeme sebep oldu ne yapacağımı inan bilmiyorum.

Yayınları da inat tv pro rokkr vavoo vb... Uygulamalar aracılığıyla izlemek istiyorum

• Yahu tam Beelink GT King TV-BOX s922x almaya karar verdim

295 TL kargo parası çıktı banggod.com da.

Daha bunun vergisi de var

Yukarda verilen ali express satıcı linki güvenli midir acep..

Ordan alırsam şu anki kurla tek kumanda 895 TL yapıyor kargo dahil.

Son soru ali expresste çift kumanda seçeneği de var

Almalı mıyım faydasını görür müyüm?

Yani normal fare kullanmadan bu air mouse iş görür mü?

genelde diskten film izlerim youtube gezerim.

Yukardaki bir arkadaşın netflix yorumlarına tamamen katılıyorum.

Netflix in bu kadar talep görmesi bence de garip.

https://tr.aliexpress.com/item/1005001470315111.html

@serkanguzel_ @Limanyakan @GuGuuuK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 8 Şubat 2021; 22:30:18 >

• Mi stick ile tarayıcı üzerinden canlı yayınlar diziler vs izlemede sıkıntı oluyor mu performansı nasıl acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Mecool km6 deluxe modelinde de wifi 6 desteği yoktu galiba hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Yahu tam Beelink GT King TV-BOX s922x almaya karar verdim

295 TL kargo parası çıktı banggod.com da.

Daha bunun vergisi de var

Yukarda verilen ali express satıcı linki güvenli midir acep..

Ordan alırsam şu anki kurla tek kumanda 895 TL yapıyor kargo dahil.

Son soru ali expresste çift kumanda seçeneği de var

Almalı mıyım faydasını görür müyüm?

Yani normal fare kullanmadan bu air mouse iş görür mü?

genelde diskten film izlerim youtube gezerim.

Yukardaki bir arkadaşın netflix yorumlarına tamamen katılıyorum.

Netflix in bu kadar talep görmesi bence de garip.

https://tr.aliexpress.com/item/1005001470315111.html

@serkanguzel_ @Limanyakan @GuGuuuK

Valla ben anlamıyorum, milletin bu kadar kendi kendini soydurmak istemesini... İnternete ayrı para ver, netflix'e ayrı para ver.

Çoğumuzun evinde netflix'i 1080p izletebilecek akıllı tv var.

Peki ne diye bu harici box'lardan alıyoruz? Konforlu kullanalım diye... Madem amaç tv box'u konforlu kullanmak, ne diye gidip mi box'un kağnı gibi ağır çalışan kutusunu alayım !?

Konforlu ve ve hızlı box'lara ayar çekip, netflix bir şekilde 1080p çözünürlükte izlenebiliyor iken !...

E o zaman ? Madem konfor aranıyor, ne diye gidip hala eski işlemcili mi box alınıyor ?

Yine yanıtını ben vereyim. Bizim millet göbek kaşımaya alışmış bi kere... Çarşıdan alıp, evde fişe takayım, herşeyi göstersin istiyor. Ama unutuyor ki, ekmek te çiğnenmeden yutulmuyor.

Tv box'ları ne kadar uzun süre kullanırsak, yaptığımız harcamanın bütçemize olan maliyeti, o ölçüde düşer. Hızlı işlemcili bir tv box'u ortalama 5 yıl kullanırsak, oldukça uygun bir yararlanma maliyeti ortaya çıkar. İki yıl sonra mi box'u çöpe atmaktansa, hızlı işlemci tv box alırım daha iyi...

Bu arada, yalnızca kutu satın alacaklar için, burada kargo ücreti biraz uygun ( 888 TL gibi );

https://tr.aliexpress.com/item/1005001468201822.html?spm=a2g0o.detail.1000014.3.415f3400l1Ngyg&gps-id=pcDetailBottomMoreOtherSeller&scm=1007.13338.189932.0&scm_id=1007.13338.189932.0&scm-url=1007.13338.189932.0&pvid=13e62d69-b555-4fa5-a6d4-0cc64d55c0c5&_t=gps-id:pcDetailBottomMoreOtherSeller,scm-url:1007.13338.189932.0,pvid:13e62d69-b555-4fa5-a6d4-0cc64d55c0c5,tpp_buckets:668%230%23131923%2367_668%23888%233325%2318_3338%230%23189932%230_3338%233142%239890%235_668%232846%238108%231977_668%232717%237567%23940_668%231000022185%231000066059%230_668%233422%2315392%23874

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 9 Şubat 2021; 11:45:55 >

• 
Sayfa: önceki 10911092109310941095
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.